FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 28 nov 2015, 13:02

zato proba i postoji za igrače koji hajmo reći nisu imena. mada mislim da hoće potpisati.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 28 nov 2015, 13:24

Kako se vraća Benjamin Čolić u formu . Odlično igra , sjajno centrira i izvodi slobodnjake ..Baš je popravio igru .
Brkica

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 28 nov 2015, 13:26

Gledam sad olimpic, pa neki dan nam borac gostovao, i tako razmisljam bice 6 ekipa koje idu u nizi rang, a svakoj ima sigurno 2-3 igraca koji bi nam valjali a koji nece vjerovatno htjet igrat u ligi federacije ili rs-a.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 28 nov 2015, 13:46

Marin Popović solidno igra s Čolom na desnoj strani...Jovo Kojić isto interesantan u Čeliku što se današnje utakmice tiče...u Olimpicu Stana nešto pokušavao,Merajić mali što igra lijevog beka isto solidan al nekako izgubljen djeluje :D i Pandža na lijevom krilu...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 28 nov 2015, 13:49

Sadiković jedan od boljih igrača u ovoj polusezoni :O Pojedincima zabraniti da komentarišu stvari na terenu!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 28 nov 2015, 13:54

Raja, a sta je s Dadom ? Je li imao neku povredu ili je Dzenis uletio na njegovo mjesto definitivno ? Nisam to upratio, vidim nije ulazio u igru. Stvarno steta zbog njega, pokazao je nekoliko puta da moze mnogo, ali nazalost ostaje samo na ponekom bljesku. Podsjeca na Jamaka po tome, a valjalo bi nam da preboli te djecije bolesti i da zaigra u kontinuitetu kako moze i zna.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 nov 2015, 13:54

Ne znam.Sve mi se vise cini da je Benjo bio u pravu kada je rekao da ne zeli da bude rezerva Memiji... i otisao u Čelik.
sergejevic je napisao/la:Raja, a sta je s Dadom ? Je li imao neku povredu ili je Dzenis uletio na njegovo mjesto definitivno ? Nisam to upratio, vidim nije ulazio u igru. Stvarno steta zbog njega, pokazao je nekoliko puta da moze mnogo, ali nazalost ostaje samo na ponekom bljesku. Podsjeca na Jamaka po tome, a valjalo bi nam da preboli te djecije bolesti i da zaigra u kontinuitetu kako moze i zna.
Dado ima povredu trbusnog zida jos od one utakmice mlade reprezentacije sa Englezima.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 28 nov 2015, 13:58

AsharaK je napisao/la:Glasajte za mene, obecavam Ronaldinha i grupnu fazu EL na Grbavici.
A što nije grupna faza LP??? Sam sebe ukopavaš, jadni mi s tobom u skupštini kad ni realne ciljeve ne znaš postaviti :(
Životni saputnik! 1921

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 nov 2015, 14:01

Dado Amir i Memija su nase najvece blago trenutno i ne kontam zasto mi najvise volimo frustracije lijeciti na nasoj djeci,da imaju pored sebe kvalitiet vjerujte da bi oni bolji puno bili a ovako sigurno da oni sa svojim godinama ne mogu biti nosioci igre
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 28 nov 2015, 14:07

Eisenbahner1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Glasajte za mene, obecavam Ronaldinha i grupnu fazu EL na Grbavici.
A što nije grupna faza LP??? Sam sebe ukopavaš, jadni mi s tobom u skupštini kad ni realne ciljeve ne znaš postaviti :(
E jbg, glasaj ako hoces
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 nov 2015, 14:24

Glasajte za mene. Nista nece biti bolje, samo moze gore. Znam da takve volite..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 28 nov 2015, 14:25

Minjore je napisao/la:Glasajte za mene. Nista nece biti bolje, samo moze gore. Znam da takve volite..
:lol: :lol: :lol: znaci obecajes jos gore ti si pravi kandidat :cool: :cool: :tokralju: :tokralju:

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 28 nov 2015, 14:25

themaniaks je napisao/la:Dado Amir i Memija su nase najvece blago trenutno i ne kontam zasto mi najvise volimo frustracije lijeciti na nasoj djeci,da imaju pored sebe kvalitiet vjerujte da bi oni bolji puno bili a ovako sigurno da oni sa svojim godinama ne mogu biti nosioci igre
Mislim da je to bas zbog toga sto su nasa djeca. Svi bi htjeli da oni budu sto bolji, i mislimo da su svi oni bas ogromni talenti(sto nerijetko i nije tacno) i ocekujemo mozda previse. Onda se naljutimo jer Dado npr. ne pokazuje koliko realno moze. Vidjeli smo protiv Celika koliko on moze i koliko cijela ekipa izgleda bolje kada on igra kako zna. Vecina i ne konta su te oscilacije sasvim normalne za mladog igraca. Ja prvi se naljutim na njega kad se pocne kriti od lopte jer znam da on moze biti prava desetka i diktirati tempo utakmice, ali eto valjda nadodje. Raju bas i ne zanima npr. Mladenovic ili Stokic, oni su tu od danas do sutra, a dosta raje je ovdje gledalo Dadu od pionira, ili Memiju, Amira itd.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 nov 2015, 14:27

DR.HOUSE je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Glasajte za mene. Nista nece biti bolje, samo moze gore. Znam da takve volite..
:lol: :lol: :lol: znaci obecajes jos gore ti si pravi kandidat :cool: :cool: :tokralju: :tokralju:
Već si odusto od mene? Razočaran sam.. Velike sam planove s tobom imao :D
Od dva zla ti izabra 3 put gore, Minjore ti je drugi Dzelo :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 28 nov 2015, 14:30

imao si me na oku jel hahah imao velike planove heheh minjore kaze da ide na jos gore mora se podrzati :lolno: :lolno: :lolno: :beba: :beba: :njanjanja:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 nov 2015, 14:39

Sloboda vodi, Zrinjski vodi ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 28 nov 2015, 14:42

AsharaK je napisao/la:Sloboda vodi, Zrinjski vodi ...
Nadam se da ce makar siroki ostati x, tako da nam onda pobjeda treba itekako da im pridjemo na 6, a nemojmo zaboraviti ni to da nam dolaze. Plus jos sto slijedece kolo igraju sa pitarima, a prvo kolo proljeca zrinjski igra sa pitarima tako da ce ekipe gore gubiti bodove e sad do nas je koliko cemo to sve iskoristiti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 nov 2015, 14:42

MrRiccoli je napisao/la:
Nadam se da ce makar siroki ostati x, tako da nam onda pobjeda treba itekako da im pridjemo na 6, a nemojmo zaboraviti ni to da nam dolaze. Plus jos sto slijedece kolo igraju sa pitarima, a prvo kolo proljeca zrinjski igra sa pitarima tako da ce ekipe gore gubiti bodove e sad do nas je koliko cemo to sve iskoristiti
Zeba,Mesanovic oba igraca nisu bili dovoljno dobri za nas
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 nov 2015, 15:03

Siroki kiksao. Odlicno za nas.
Moramo sutra uzeti bodove.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 28 nov 2015, 15:05

themaniaks je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Zeba,Mesanovic oba igraca nisu bili dovoljno dobri za nas
Kakav bolan Mešanović,kaže mu menadzer da mu je izganjao ugovor od 100.000 maraka,plus dodatne pare nakon 11 golova a svi dobro znamo ko mu je menadzer,nemoj da se ponavljamo bezveze. :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel i 14 gostiju.