FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 avg 2025, 17:26

Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 15:54
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
28 avg 2025, 14:55
Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:50

Nek je ZZ imao bolje izjave.
“Izvinjavam se navijacima” 10x
“Moramo biti ponizni” 1000x
“Moramo biti karakterni” 245042x
Fulao si koncept emisije drug :)

Ne radi se toliko o izjavama, koliko se radi o tome da se vidi da nazalost Husref nema pojma ni ideju sta uradit s timom tj igracima. Da je mozda i previse pogubljen trenutno uzevsi u obzir da spominje Zekica koji apsolutno nema vise veze s klubom.
Fulao si ti koncept jer se palis na naslove ss.
Jos samo bi da dam opasku kako mi provodimo bezvezne ratove i podjele Husref/ZZ i sl tu smo kraljevi od 1995.
Umjesto da smo ujedinjeni i da napravimo attack na NFSBIH i upravu naseg kluba ovdje je bitno sta je Husref izjavio.
Ne znam po cemu smatras da se “palim” sasvim normalno ti pisem, a ti mi izgledas kao da ces izgoriti od zelje da odbranis svoje misljenje. Polako buraz, samo je drukcije misljenje od tvog i samo ti kazem sta je Musemic rekao. Nista licno.

Meni ne mozes i neces prisivati da se nesto dijelim izmedju Husrefa/ZZ jer sam i prije imenovanja Husrefa pokusavao drugovima s tribine objasniti ne trebaju razlicita misljenja i ideje toliko k srcu primati i da se prestane s medjusobnim vrijedjanjem. (Nisi nikog vrijedjao ali pruzam ti poentu da meni ne mozes prisivati da se svrstavam na stranu HM ili stranu ZZ)

Opet fulas koncept nije poenta sta je Husref rekao, nego tacno po tipu izjave vidis da ni on jos uvijek nema ni ideju ni pravac ni kompas. Ne mislim nista lose time ali to je tako. Ne zna sta treba uradit trenutno i nije nuzno njegova krivica to nego ljudi koji su smjenu trenera napravila u drugom (je.benom) kolu nase lige. Sigurno je da cemo se do zime oslanjati na individualne kvalitete igraca - da ne zglajzamo (o tituli necu ni da mislim) pa tek onda na proljece, Husref donese neko rijesenje.

Ziv i zdrav mi budi druze. :)
1946

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 28 avg 2025, 17:27

Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 17:14
Gomis99 je napisao/la:
28 avg 2025, 15:58
Maroon1946 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:51

"Ovo ce nekima biti zadnja utakmica"

Za 7 dana ista ekipa
Zato sto mu se nije dalo da ih skloni, naravno karakteran dostojanstven covjek ne moze dugo to da trpi pa je otisao kako je otisao. Barem nije beskicmenjak kao ovdje pojedinci i njihov ljubimac koji ne bi dao ostavku i da ode u nizi rang, i tad bi ga placenici pordrzavali. Jednostavno svi zajedno poltroni. Ovaj covjek pojma nema sta treba da uradi sa ovakvom ekipom i kako da izvuce maksimum i nadje pravu poziciju igracu, pored tri klasicna napadaca dovodis jos jednog, kakvo bacanje para i besmisao. Ali sve je kriv Mirvic koji nije mogao da podrzi trenera koji mu je donio trofej u prvoj sezoni i on mu je promovisao i Celika i Gulija da bi imali ovu vrijednost koju imaju. I naravno Ajla koja vuce konce i misli da moze trenerima odredjivati ko ce igrati, a od sporta imala samo tjelesni odgoj. Tu smo i zapeli i zato nece biti iskoraka zadugo.
Ja samo ne znam u kojem ti filmu zivis da mi pravdas svaki potez ZZ, frajer je insistirao na Buticu (jer mu ne valja Turkes a ovaj injury prone tip valja) i Bralicu(koji je dosao kao 7-8 stoper u ekipu)

Za Ajlu se slazem no nije ni Zekic toliko cist.
Butic kad nije povrijedjen je jako solidan igrac. Turkes k a r i n a

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 avg 2025, 17:28

fera je napisao/la:
28 avg 2025, 16:40
Nije ni Zekicevo maslo za Ramazana, ostavio je ekipu u totalnom rasulu.
Sad sto Husref nije kapacitet da to dovede u red je skroz drugi par cipela. Nije se ni on sam doveo na klupu nego Mirvic i ekipa srljaju iz greske u gresku.
Upravo Kyle-u pokusavam objasniti. Vidi se da Husref trenutno ne zna uopste kuda goniti. To ce, ako je vjerovati dosadasnjim matricama, trajati do zime.
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 avg 2025, 17:29

_weella_ je napisao/la:
28 avg 2025, 15:37
O čemu mi danas pričamo, nekim propustima u kvaliteti kadra, taktike i slično. O trenerima, evropskim pristupima.
Ljudi mi moramo biti na 250% ako želimo uzeti titulu, kakav god da je kadar. A to je nemoguće držati u kontinuitetu.

Mi smo duplu krunu osvojili sa odbranom - Kovačević, Mujakić - Dupovac - Pidro - Hebibović
Jasan pokazatelj da se ne igra na suhi kvalitet, već samo na moral, odgovornost i individualni pristup. + kad te krene odjednom svi postanu top class.

Ne možemo mi niko reći da je Hebibović bolji bek od Beganovića/Ristovskog, ne može mi niko reći da je Dupovac bolji štoper od Paskaleva/Turde, da je Pidro majstor za Kuprešaka itd.
Tih godina u vezi imali Stanojevića koji se tukao nemilice, Rahman šamarao kako je koga stigao ali si imao zaštitu sudija i to je KLJUČ svega. Odnosno ne zaštitu nalik na ovu koju Borac ima, već si manje više imao korektno suđenje. Nisu ti se vagale sitnice. Opušteno igraš, na terenu nisi pod pritiskom jer znaš da će ti i mali propust tolerisati, ako pogriješiš, udariš, uletiš.

Ne treba puno pameti, sve ovo danas što imamo po kvaliteti je u 80% linija bolje od šampionskih generacija, ali ti režu krila ubijaju moral.
Mali Jatta se udara i to je činjenica, ali nije ni 30% bezobrazan koliko su bili Stanojević i Rahmanović, pa je dečko na svakoj tekmi na ivici crvenog.
To je to

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 avg 2025, 17:50

Dosta vala price i o pritisku.
Igraju pred 2 hiljade ljudi.
Šilji im se **** na svakom koraku, slikaju se , izlaze, posjećuju noćne klubove, prime 5 golova kao da smo na to navikli objave im motivacionu poruku, trener primi 5 golova kaže pa šta i ovaj prije mene je, kakav pritisak. Veći je pritisak bit igrač u Rudaru nego u Sarajevu, igraju ljudi za 2 milje maraka, došli iz Boga pitaj odakle bore se opstanak, u maloj sredini, ovi nasi igraju za vrhunske pare, žive top život, kakav pritisak, od koga ? Smiješno vise to pricat.

Pritisak je bio nekad u ovom klubu tog pritiska već odavno nema, kao ni tog kluba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 28 avg 2025, 17:54

MSOZ101 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:11
hazarder je napisao/la:
28 avg 2025, 13:43
N3R3D je napisao/la:
28 avg 2025, 13:33
Banić
Beganović - Ristovski - Gojković - Kuprešak
Cimirot - Krdžalić
Mlinarić - Ljajić - Guli
Despotović

Nisam za Despotovića
Nisam ni ja, grehota je Mlinarića zavaljivat' na neke druge pozicije. Zekić je to radio, evo sad će i Hus.

Ako već hoće jablana, nek' stave Renana, Turkeša i Ristića, leptir mašne im neke lijepe obuku u Pežoja kakvog novog i pravac u Doboj kod Vuleta da isposluju Vidića. Pežoj nek ostane k'o hedija.
Vidić je za ovu ligu rejsulema plus je u takmičarskoj formi plus je jeftiniji od Despotovića. Despotović nije preko 3 mjeseca potrčao.
Akademija već godinama nije u stanju napraviti napadača koji će biti od koristi prvom timu. Dovođenje Despotovića je panic buy i neće se ispostaviti kao dobro, ako se dogodi jer imamo.puno igrača koje moramo čekati, a i njega bi morali čekati. Ako je trener trenerom ima Mlinarića, Renana, Butića, Turkeša i Ristića neka bira, ali bacanje Mlinarića na bilo koju drugu poziciju sa CF je zločin koji, nadam se, neće se dogoditi. Ko štacradi ovde imamo pojačanja koja su povrijeđena, bez razloga na klupi i moramo ih čekati mjesec da dođu u optimalnu fizičku formu i govore da je klub dosljedan u ciljevima, šta su ovde ciljevi pitam vas
napravili su odlicnog napadaca, pa ga poslali u salzburg
Za bordobijele boje

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 avg 2025, 18:12

Ljudi ovdje jos zale za Zekicem a on negdje hladi jajca dok se mi navijaci,uprava, igraci i SŠ mucimo da izadjemo iz krize koju je ostavio za sobom. Da je bio gospodin otisao bi prije priprema i pustio nekog drugog da odradi pripreme, evropu i ostatak sezone.
Dodjite sutra na utakmicu i podrzite ekipu, pustite se suplje. Zekica zaboravite, on je odavno odlucio da ide. Ne znam ni kako su ga nagovorili da ostane poslije zavrsene sezone. Bolje da nisu i da je na vrijeme otisao

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 28 avg 2025, 18:12

28 avg 2025, 16:26
Gomis99 je napisao/la:

Za 7 dana ista ekipa
Zato sto mu se nije dalo da ih skloni, naravno karakteran dostojanstven covjek ne moze dugo to da trpi pa je otisao kako je otisao. Barem nije beskicmenjak kao ovdje pojedinci i njihov ljubimac koji ne bi dao ostavku i da ode u nizi rang, i tad bi ga placenici pordrzavali. Jednostavno svi zajedno poltroni. Ovaj covjek pojma nema sta treba da uradi sa ovakvom ekipom i kako da izvuce maksimum i nadje pravu poziciju igracu, pored tri klasicna napadaca dovodis jos jednog, kakvo bacanje para i besmisao. Ali sve je kriv Mirvic koji nije mogao da podrzi trenera koji mu je donio trofej u prvoj sezoni i on mu je promovisao i Celika i Gulija da bi imali ovu vrijednost koju imaju. I naravno Ajla koja vuce konce i misli da moze trenerima odredjivati ko ce igrati, a od sporta imala samo tjelesni odgoj. Tu smo i zapeli i zato nece biti iskoraka zadugo.
Zaboravio si puštenu utakmicu protiv naših najvećih rivala (ne racunajuci Ž). Kao i cinjenicu da je Zoran sam otisao.
Vidi druze s tobom je bespredmetno bilo sta pisati, vjerovatno si i ti jedan od Dzekinih junosa koji je podmetnuo tu pricu kad ga se pokusalo odje.bati, samim tim ste pokazali na kojoj ste strani i koliki ste neprijatelji kluba. Tako da svakako ides na block listu kao i svi drugi koji podrzavaju tu pricu. Jedina navijacka grupa koja je optuzila klub za namjestanje utakmica na svijetu. Toliko.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2025, 18:14

jurisicduska je napisao/la:
28 avg 2025, 17:50
Dosta vala price i o pritisku.
Igraju pred 2 hiljade ljudi.
Šilji im se **** na svakom koraku, slikaju se , izlaze, posjećuju noćne klubove, prime 5 golova kao da smo na to navikli objave im motivacionu poruku, trener primi 5 golova kaže pa šta i ovaj prije mene je, kakav pritisak. Veći je pritisak bit igrač u Rudaru nego u Sarajevu, igraju ljudi za 2 milje maraka, došli iz Boga pitaj odakle bore se opstanak, u maloj sredini, ovi nasi igraju za vrhunske pare, žive top život, kakav pritisak, od koga ? Smiješno vise to pricat.

Pritisak je bio nekad u ovom klubu tog pritiska već odavno nema, kao ni tog kluba.
:salut: :salut:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 avg 2025, 18:15

Mi jako rijetko znamo pronaci i podici formu nekom igracu.
Kod nas ako je igrac van forme, ne daj Boze da ga se podrzi poprica sa njim, poradi na individualnom nivou kako bi se postigao level vise... nego odmah daj mijenjaj dovodi itd itd.

Imam osjecaj da bi ponekad za svakog igraca koji ispadne iz forme odmah ga mijenjali i trazili zamjenu.
Imamo tri napadaca i siguran sam da su sva tri za nase uslove top igraci. Mlinaric i Turkes i Renan...
To je sada na strucnom stabu da ih digne na mentalnom i fizickom nivou kako bi imali nekog hajra od njih.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 28 avg 2025, 18:21

Gomis99 je napisao/la:
Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:50

Nek je ZZ imao bolje izjave.
“Izvinjavam se navijacima” 10x
“Moramo biti ponizni” 1000x
“Moramo biti karakterni” 245042x

Za 7 dana ista ekipa
Upravo to. Najlakse je uzeti sta meni odgovara i kao replicirati argumentovano.

Zekic je otisao jer je odlijepio zbog toga sto mu se pocelo petljati u rad onda kada je htio napraviti rez i pojedince nauciti disciplini i da nisu iznad kluba.

Ne treba trabunjati svasta samo zato sto je neko husrefoljubac.

Ovdje se radi o klubu a ne pojedincu kako god se zvao.

Zekic je trebao sam sebi izvaditi zeludac i zgaziti svoje ljudsko dostojanstvo koje su mu poceli napadati samo da bi ovdje bio prav ovim sto drkaju na Husrefa.

I tada bi mu nasli manu samo da se ovaj strucnjak opere.

I jos jednom,boli me qrac za bilo kim,ja gledam samo u klub koji trenutno nema nikakvu perspektivu jer je ovo bolesno sta se radi.

I onda dodje strucnjak kao da on ozdravi tim i donese trofeje.

Sta ces bolan ti donijeti osim bijesa,bunta i bruke.

Bice ovo sezona kao ona kad je bilo 11 poraza ili tako nesto.

Evropa ravna duploj kruni.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 28 avg 2025, 18:22

Neki ovdje “pritisak” vrednuju sa 2.000 ljudi na tribinama.
Znaci ako imas 10.000 na tribinama veći je pritisak?

Pa valjda je veće uživanje igrat pred 10.000 nego pred 2.000.

Veći je pritisak igrati pred 2.000 jer obicno dolazi 2.000 bolesnika, 500 bodri i navija, 1500 **** majke i lijeci frustracije.
Kad dodje 10-15K obicno je euforija i svi su podrska.

Dodatno, pritisak u fudbalu/sportu = REZULTAT
6 od 10 timova u ovoj ligi nema nikakav rezultatski
pritisak.
Bili premijerligasi ne bili niko nece nista reci.
Sarajevo, Zeljo, Borac i Zrinjski bi se osramotili da ispadnu, ostali apsolutno i da ispadnu ne bi steta bila.
Borac ce svakako ispast kad se ova vlast promjeni.

Tako da reci da u Sarajevu ne postoji pritisak jer je na tribinama 2000 ljudi moze reci neznalica. Ne pricamo ovdje o zivotnom pritisku, kako ko i gdje zivi.
Valjda smo izasli iz tog domena i mindseta.
To znaci da u Realu ne postoji pritisak jer imaju milione na racunu :)

Ne moze se mir u glavi i u kuci kupiti sa 10.000 na racunu. Pogotovo kad si u javnom prostoru. Ko se iole bavi s tim moze potvrditi i reci.

Igraca Sarajeva zna svako, igraca Sarajevo svako sudi u gradu, igracu/treneru Sarajeva svako pametuje kako ce igrati sta da popravi i promjeni i u igri i u ponasanju, od ugraca Sarajeva se uvijek ocekuje 200%, titula pobjede od 3 razlike, igra ko Real itd
To je pritisak.
A i dalje si najveci brend i klub u drzavi!
Zadnja izmjena: _weella_, dana/u 28 avg 2025, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 28 avg 2025, 18:23

ajdohordas je napisao/la:
28 avg 2025, 18:15
Mi jako rijetko znamo pronaci i podici formu nekom igracu.
Kod nas ako je igrac van forme, ne daj Boze da ga se podrzi poprica sa njim, poradi na individualnom nivou kako bi se postigao level vise... nego odmah daj mijenjaj dovodi itd itd.

Imam osjecaj da bi ponekad za svakog igraca koji ispadne iz forme odmah ga mijenjali i trazili zamjenu.
Imamo tri napadaca i siguran sam da su sva tri za nase uslove top igraci. Mlinaric i Turkes i Renan...
To je sada na strucnom stabu da ih digne na mentalnom i fizickom nivou kako bi imali nekog hajra od njih.
Tacno tako, za sta bilo ko od njih prima platu. I ti treneri a Boga mi i igraci. Mlinaric je zasad ok i tu je u nekoj statistici. Ali ova dvojica plus Butic uzimaju ozbiljne novce sigurno oko 40k eura. I daj jos dovedi Despotovica. Ja ne znam sta je s tim Turkesom, na kraju sezone je pokazao da moze, opet nestade. Mislim trebaju svi da se ukljuce od trenera do psihologa, nemoguce je da tek tako prestanu da igraju i da se nikako ne vracaju u formu.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 avg 2025, 18:35

Kad potpisuje taj Despotovic? Zna li se i njegova plata? Cija je on zelja? Znam da sve znate pa odgovorite
Samo ne znate doci na Kosevo

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 avg 2025, 18:48

Tatamata1946 je napisao/la:
28 avg 2025, 18:35
Kad potpisuje taj Despotovic? Zna li se i njegova plata? Cija je on zelja? Znam da sve znate pa odgovorite
Necu da dodjem jer nije natkriveno i nmgu dovesti djecu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 28 avg 2025, 19:20

Despotovic nije potreban, jer njegovih 15 golova nije relavantno jer Borcu se pomagalo sa svih strana. Ko god udje jace u duel zuti i istatk utakmice si 2m od igraca.
Covjek ne igra odbranu, Ljajic ne igra ofbranu, Guli takodjer, samo bih volio vidketi ko ce pokriti te dijelove terena.
Doci ce ovde uzet dobar ugovor, koji ce biti sigurno 2 godine.
Europu ne spominjite jer mi je ne igramo.
Ovaj dolazak bi bio totalno fula kao sto ce se ispostaviti i Ljajicev dolazal

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 avg 2025, 19:22

NazorUso je napisao/la:
28 avg 2025, 18:48
Tatamata1946 je napisao/la:
28 avg 2025, 18:35
Necu da dodjem jer nije natkriveno i nmgu dovesti djecu !
Druze sutra po prognozi nece padati, bujrum dodji
Ja svoje vodim kad god ne najavljuju kisu a kad najave kisu idem sam

Herson

Post Postao/la Herson » 28 avg 2025, 19:32

SHZ82 je napisao/la:
28 avg 2025, 19:20
Despotovic nije potreban, jer njegovih 15 golova nije relavantno jer Borcu se pomagalo sa svih strana. Ko god udje jace u duel zuti i istatk utakmice si 2m od igraca.
Covjek ne igra odbranu, Ljajic ne igra ofbranu, Guli takodjer, samo bih volio vidketi ko ce pokriti te dijelove terena.
Doci ce ovde uzet dobar ugovor, koji ce biti sigurno 2 godine.
Europu ne spominjite jer mi je ne igramo.
Ovaj dolazak bi bio totalno fula kao sto ce se ispostaviti i Ljajicev dolazal
Borac s tim istim Despotovićem igrao grupnu fazu KL. U većini utakmica u prvih 11 su bili Vuković, Savić, Kvržić sa 37 godina. Niko od njih nije poznat kao neki trkač sa 13+ pretčanih kilometara za vrijeme utakmice.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 28 avg 2025, 19:51

28 avg 2025, 17:26
Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 15:54
28 avg 2025, 14:55

Fulao si koncept emisije drug :)

Ne radi se toliko o izjavama, koliko se radi o tome da se vidi da nazalost Husref nema pojma ni ideju sta uradit s timom tj igracima. Da je mozda i previse pogubljen trenutno uzevsi u obzir da spominje Zekica koji apsolutno nema vise veze s klubom.
Fulao si ti koncept jer se palis na naslove ss.
Jos samo bi da dam opasku kako mi provodimo bezvezne ratove i podjele Husref/ZZ i sl tu smo kraljevi od 1995.
Umjesto da smo ujedinjeni i da napravimo attack na NFSBIH i upravu naseg kluba ovdje je bitno sta je Husref izjavio.
Ne znam po cemu smatras da se “palim” sasvim normalno ti pisem, a ti mi izgledas kao da ces izgoriti od zelje da odbranis svoje misljenje. Polako buraz, samo je drukcije misljenje od tvog i samo ti kazem sta je Musemic rekao. Nista licno.

Meni ne mozes i neces prisivati da se nesto dijelim izmedju Husrefa/ZZ jer sam i prije imenovanja Husrefa pokusavao drugovima s tribine objasniti ne trebaju razlicita misljenja i ideje toliko k srcu primati i da se prestane s medjusobnim vrijedjanjem. (Nisi nikog vrijedjao ali pruzam ti poentu da meni ne mozes prisivati da se svrstavam na stranu HM ili stranu ZZ)

Opet fulas koncept nije poenta sta je Husref rekao, nego tacno po tipu izjave vidis da ni on jos uvijek nema ni ideju ni pravac ni kompas. Ne mislim nista lose time ali to je tako. Ne zna sta treba uradit trenutno i nije nuzno njegova krivica to nego ljudi koji su smjenu trenera napravila u drugom (je.benom) kolu nase lige. Sigurno je da cemo se do zime oslanjati na individualne kvalitete igraca - da ne zglajzamo (o tituli necu ni da mislim) pa tek onda na proljece, Husref donese neko rijesenje.

Ziv i zdrav mi budi druze. :)
A ja samo hocu reci da press konferencija svakog trenera je u sustini ista, ili imas neke koje prave budalu od sebe tipa Sopic ili sl, ili imas one koji odgovaraju po šablonu. Husref je vec neke mini mehanizme stvorio u buildupu koji su nam donijeli nesto, tako da nije pao sa marsa. Nisam upratio tvoj nick al sam izrevoltiran konstantnim spominjanjem bivseg trenera i idealiziranjem.
rimljanin90 je napisao/la:
28 avg 2025, 17:27
Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 17:14
Gomis99 je napisao/la:
Ja samo ne znam u kojem ti filmu zivis da mi pravdas svaki potez ZZ, frajer je insistirao na Buticu (jer mu ne valja Turkes a ovaj injury prone tip valja) i Bralicu(koji je dosao kao 7-8 stoper u ekipu)

Za Ajlu se slazem no nije ni Zekic toliko cist.
Butic kad nije povrijedjen je jako solidan igrac. Turkes k a r i n a
Ja ja, Turkes u svojoj karijeri ima skoro 3x vise golova od Butica,
Turkes je prvu utk finala kupa zabio dva do 15 min, a 4 dana prije toga 3 komada Slogi. Isto tako ne mogu porediti cetiri sezone u Svicarskoj ligi nasuprot Pardenone,FeralpiSalo,Arezzo,Cosenzo i 4te opcije u napadu Slaven Belupa.
Tako da mislim da je obratno.

Vrhbosnian
Kontakt:

Post Postao/la Vrhbosnian » 28 avg 2025, 19:54

Samo da je kako uvezati 2-3 pobjede, ne može se više ova negativa izdržati.
A i da malo po forumu prestanu elaborati eksperata u svim poljima.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.