mislim da jest, al pazi sad kakvi su putevi oko vlasenicepintol_TM87 je napisao/la:jel najblizi put preko vlasenice - zvornik - bijeljina?
ma najsigurniji si sarajevo-olovo-kladanj-tuzla-ugljevik-bijeljina
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislim da jest, al pazi sad kakvi su putevi oko vlasenicepintol_TM87 je napisao/la:jel najblizi put preko vlasenice - zvornik - bijeljina?
e taj u momentu zaboravio ime eto kakav je trag ostavio a svi smo ocekivali bum od njega jedina razlika je sto smo tad imali igraca a sada su takve greske kobne i ocite.Tryg je napisao/la:@pile Perica Stanceski
Ajzea je napisao/la:Obecavam 100.000 radnih mjesta !
I igrat cemo zlatnim loptama..
Eh eto vam.Sad dellegirajteIpee je napisao/la:FK Željezničar poziva članove za delegiranje na Skupštinu
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... inu/17562/
Nije zajebancija, lobiranje je najjace oruzjeIpee je napisao/la:Ozbiljna tema, nemojmo zajebanciju od ovoga napraviti
Sramota i rec podmicivanje, kutija i u njoj zvake, pelene, cokolada, keks i ti si mojclub21 je napisao/la:Lobiranje je americka rijec a kod nas se kaze podmićivanje
Asocijacija na zlatne kasike je bezze druze. Taj lik sto je to provalio je uhvaćen u laži kad ga novinar pita kada i gdje je to receno ima cak i klip frajer se izgubio..Ajzea je napisao/la:Obecavam 100.000 radnih mjesta !
I igrat cemo zlatnim loptama..
Eh upravo tako drug,milina ga je bilo gledati kako se bori i igra srcem, i dosta je više da gledam Sadikovića kako se šeće po terenu i od 20 utakmica odigra jednu dobrudelinjo je napisao/la:sve mladenovice i sadikovice,ma cijelu ekipu treba dati da se on dovede,Zeljo na toj poziiciji nije imao boljeg igraca ne pamtim,kako je taj covjek igrao mozgom,imao pregled igre,snazan trkacki mocan...moderan zadnji vezni..jedino mi je Zajko drazi od njegaala_juve_tm87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/patrick-ger ... eler/56275
Eh kad bi njega mogli dovest,u decembru mu ističe ugovor.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 38 gostiju.