PitarBordo je napisao/la:Kao i na početku sezone, odlučio sam pogurati ovaj put 5 navijača sa polusezonskim za tribinu po izboru. Neka se jave u PP svi koji žele, ako smo glupi ne znači da ne treba da idemo na tekme!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U seoskim olimpijadama je postojala dsciplina, kamena sa ramena.VanCipelic je napisao/la:Glupi pitari, vjerujte vi u price smetljara poput Agima Nikolica i jos par njih koji su jos u vrijeme Baljka dobili jake ugovore da rade u OP"Asim Ferhatovic Hase".
Hajde sad, javite se vas nekoliko i recite ko vam je rekao da nema para u klubu, da kasne plate i slicno, imenom i prezimenom.
90% negativnih prica pocinje od rumenog siptara Agima i njegove struje ljudi, kojima istina, kasne plate "redovno", koji se po mjesec dana ne pojavljuju na poslu i koje je nemoguce trenutno otjerati iz Omladinskog pogona jer kao sto sam vec rekao imaju ugovore na neodredjeno i ne zeli nikakav vid sporazuma.
Para itekako ima, jos uvijek mozemo ponuditi vise nego sto to mogu konkurenti, imamo love i za obestecenje(za druge klubove je Ordagic 60hiljada a za nas je troduplo vise, bas kao i Obradovic).
Zna Cala itekako da nam je potreban veznjak i pokusali su na sve nacine da dovedu Ordagica,jer po svim kriterijima zadovoljavao, a to su prije svega profesionalnost, privrzenost, kucni odgoj, uklapao bi se u grupu momaka u kadru i na kraju krajeva kvalitet. Ako se ne nadje veznjak koji ima ove reference, nece se niko ni dovoditi. Nemam informacije da li smo u pregovorima sa nekim igracem, tako da nemam pojma hoce li doci jos neko do pocetka prvenstva. Znam da je Husref predlozio Cali Brkica i da je uprava Mladosti odredila veoma razumnu cjenu i nacin otplate ali treba uzeti u obzir da je Brkicu menadjer Husara i da bi to moglo predstavljati problem.
Ovdje očito postaje Olimpijska disciplina Pljuni Što jaće možeš.
Dajte pustite klub na miru.
Na kraju prvenstva, male će Vam biti rupe...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vjeruj da sve sto ti meni ispisa, i ostali sto su pisali, sam ja rekao kada mi je recen podatak da smo limitirani s novcem. Konkretno ti kazem u akademiji je neki problem s Tanom, u prvom timu je uredno. Sto li je doveden Valentin nego da od marke pravi dvije i da uredi sistem koji znamo kako je do sad funkcionisao. Ja cu opet ponoviti, slazem se i s tobom i s ostalima koji su iznosili svoja misljenja, jer je i moje isto, da ne bi bilo zabune, ali kad sam vidio da vec par ljudi provlaci tu temu oko novca, skonto sam da ipak, ima istine u tome, koliko god se mi zavaravali, ali je i realno za ocekivati da nam je budzet srezan s obzirom na rezultate iz prosle godine, a i ljetos je provlacena prica kako nas Tan prodaje, tako da kad se sve sagleda, ukoliko i ovu sezonu zakazemo, ne bi me cudilo da nas proda nekom drugom. Nemoj ti meni sta zamjerit, samo diskutujemo, jer nije slucajno da tek izniceg neke price izlaze, nesto se cudno desava, mi se tjesimo da je to novi sistem, u sta i ja vjerujem i podrzavam ovaj nacin rada, ali opet ima doza nesigurnosti da to nije samo paravan za to da nesto skripi u klubu. Kazem ukoliko dodje dobar vezni igrac sve bi se za 180° okrenulo. Lijep pozdravkinosvra je napisao/la:
Hahahahahahhaha...kako si smijesan.
Ja pricam o prvom timu i kazem da ima klub pare, i to to potvrdis a onda pricas kako ja lazem sebe...
I nekakve gluposti kako Tan jedva ceka da nas se se a dovede giganta kakav je Valentin Ilievski.
E svasta...
1946~
Ma otkud tebi da smo popunjeni na krilnim pozicijama kad tu Hebib i Crnka ne bi imali zamjene da nema Lelica?hilmo je napisao/la:Jedna napomena prije svega, izbaci pojam glup iz rasprave, to važi i za ostale.kinosvra je napisao/la:
Ne želeći da osporavam dovođenje Lelića, meni se fakat svidio i mogli bi profitirati s njim. Ali uzimajući u obzir da na krilnim pozicijama imamo dovoljno igrača, pa još doveli i Lelića i vjerovatno ovog estonca, jel možda bolje bilo da smo toj cifri koju smo dali za Lelića dodali još pa platili tuzlacima Orgadića. Onda, iznose koje će dobiti Sanjin i estonac na ime plata objediniti i dati platu Ordagiću.
Vjerujem da je tuzlacima malo porastao apetit kada smo se mi počeli interesovati za Ordagu, ali mislim da smo trebali ovako uraditi.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Kao i na početku sezone, odlučio sam pogurati ovaj put 5 navijača sa polusezonskim za tribinu po izboru. Neka se jave u PP svi koji žele, ako smo glupi ne znači da ne treba da idemo na tekme!
Anđušić, Duljević (jes da ga je Čala prebacio u sredinu), zatim i Hodžić, koji je po meni bolji gore nego nazad...To je pet igrača koje možeš kombinovati. A ta sredina?kinosvra je napisao/la: Ma otkud tebi da smo popunjeni na krilnim pozicijama kad tu Hebib i Crnka ne bi imali zamjene da nema Lelica?
Ali eto.
Nekako mi ona jučerašnja utakmica daje nadu da će Sarić doći sebi. I ako većina ovdje nije bila zadovoljna njegovom igrom, meni je djelovao dobro.
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma razumijem ja sta ti pricas, ali Tanu je prioritet Akademija, i prvenstveno zbog toga je i dosao ovdje.ThrillerHz je napisao/la:Vjeruj da sve sto ti meni ispisa, i ostali sto su pisali, sam ja rekao kada mi je recen podatak da smo limitirani s novcem. Konkretno ti kazem u akademiji je neki problem s Tanom, u prvom timu je uredno. Sto li je doveden Valentin nego da od marke pravi dvije i da uredi sistem koji znamo kako je do sad funkcionisao. Ja cu opet ponoviti, slazem se i s tobom i s ostalima koji su iznosili svoja misljenja, jer je i moje isto, da ne bi bilo zabune, ali kad sam vidio da vec par ljudi provlaci tu temu oko novca, skonto sam da ipak, ima istine u tome, koliko god se mi zavaravali, ali je i realno za ocekivati da nam je budzet srezan s obzirom na rezultate iz prosle godine, a i ljetos je provlacena prica kako nas Tan prodaje, tako da kad se sve sagleda, ukoliko i ovu sezonu zakazemo, ne bi me cudilo da nas proda nekom drugom. Nemoj ti meni sta zamjerit, samo diskutujemo, jer nije slucajno da tek izniceg neke price izlaze, nesto se cudno desava, mi se tjesimo da je to novi sistem, u sta i ja vjerujem i podrzavam ovaj nacin rada, ali opet ima doza nesigurnosti da to nije samo paravan za to da nesto skripi u klubu. Kazem ukoliko dodje dobar vezni igrac sve bi se za 180° okrenulo. Lijep pozdravkinosvra je napisao/la:
Hahahahahahhaha...kako si smijesan.
Ja pricam o prvom timu i kazem da ima klub pare, i to to potvrdis a onda pricas kako ja lazem sebe...
I nekakve gluposti kako Tan jedva ceka da nas se se a dovede giganta kakav je Valentin Ilievski.
E svasta...
Nije dosao da nam daje pare da kupujemo neke poluigrace.
Trenutno je samo povecana kontrola novca jer je do sad dosta pokradeno, i Ilievski je zbog toga tu.
A on nas ne moze prodati i da hoce kad nismo njegovo vlasnistvo.
A Ilievski je vec odrzao nekoliko sastanaka sa prvotimcima od pocetka priprema i receno im je da im nista nece faliti, samo da oni rade svoj posao na terenu.
Svaka cast momcino. Nema covjeka bez pitara.PitarBordo je napisao/la:Kao i na početku sezone, odlučio sam pogurati ovaj put 5 navijača sa polusezonskim za tribinu po izboru. Neka se jave u PP svi koji žele, ako smo glupi ne znači da ne treba da idemo na tekme!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Valentin je doveden jer je sposoban,njegova karijera i CV govori sve o njemu. Para se imalo i ima se sigurno vise nego svi timovi ove lige,al problem je bio gdje su te pare odlazile,sad je tu covjek koji zna sa parama i sad ce se sigurno znati gdje svaki dinar odlazi i sigurno nece ici gdje ne treba,uostalom nek Agim i ostali uhljebi kukaju koliko hoce i onako njihov rad ne vrijedi ni jedne marke. Svaka cast pitar bordo treba vise pozitivne energije medju nama,a ne ova stalna pljuvanja,ja sam prije rekao tu sam uvijek ako treba pogurat bracu sa strane finansijski kartom,placanjem karte za bus il gorivo nije ni bitno uvijek se mogu javit na pm
Ma nije po meni ni Andjusic za krila, puno bi nam vise valjao u sredini sto je i igrao protiv Brotnja.hilmo je napisao/la:Anđušić, Duljević (jes da ga je Čala prebacio u sredinu), zatim i Hodžić, koji je po meni bolji gore nego nazad...To je pet igrača koje možeš kombinovati. A ta sredina?kinosvra je napisao/la: Ma otkud tebi da smo popunjeni na krilnim pozicijama kad tu Hebib i Crnka ne bi imali zamjene da nema Lelica?
Ali eto.
Nekako mi ona jučerašnja utakmica daje nadu da će Sarić doći sebi. I ako većina ovdje nije bila zadovoljna njegovom igrom, meni je djelovao dobro.
Dulja je na ovoj poziciji igra bolje nego ikad i ne treba ga dirati.
A Sara jucer fantastican, uz Hebiba najbolji kod nas jucer.
Ali ovdje se pljuje po sablonu.
Ma i mi smo ovdje malo čudni, ako neko nekog kritikuje odmah ga etiketiramo kao pljuvača, trebamo to malo smanjiti, pustiti ljude da iznesu svoje mišljenje. Ljudi u ljutnji svašta kažu, ne može svako da se kontroliše i da svoju kritku lijepo upakuje.kinosvra je napisao/la:
Ma nije po meni ni Andjusic za krila, puno bi nam vise valjao u sredini sto je i igrao protiv Brotnja.
Dulja je na ovoj poziciji igra bolje nego ikad i ne treba ga dirati.
A Sara jucer fantastican, uz Hebiba najbolji kod nas jucer.
Ali ovdje se pljuje po sablonu.
A raduje izgledni povratak Hebibovića na pravi kolosijek, i mislim da ćemo na proljeće tek gledati Hebu kakvog ga oduvijek želimo, ali s druge strane Crnkić nema ni 50 % one forme s kraja polusezone, to nas može zabrinuti.
Gledam jučer Amera Bekića i stvarno mi žao momka, vidi se da želi i trudi se, ali neće ga pa neće.
- ThrillerHz
- Kontakt:
To je to onda, samo sto znas kako nas narod to odma preuvelica, a ja nasjeo... Samo ja se nadam da ce se u akademiju dovesti strucni ljudi prije svega, a ostalim se zahvaliti. Nije bitna ni tribina, ni jos jedan teren, ako ce ih fudbalu ucit svakakvi lev.atikinosvra je napisao/la: Ma razumijem ja sta ti pricas, ali Tanu je prioritet Akademija, i prvenstveno zbog toga je i dosao ovdje.
Trenutno je samo povecana kontrola novca jer je do sad dosta pokradeno, i Ilievski je zbog toga tu.
A Ilievski je vec odrzao nekoliko sastanaka sa prvotimcima od pocetka priprema i receno im je da im nista nece faliti, samo da oni rade svoj posao na terenu.
@PitarBordo Svaka cast
1946~
Svaka cast !PitarBordo je napisao/la:Kao i na početku sezone, odlučio sam pogurati ovaj put 5 navijača sa polusezonskim za tribinu po izboru. Neka se jave u PP svi koji žele, ako smo glupi ne znači da ne treba da idemo na tekme!
ThrillerHz je napisao/la:To je to onda, samo sto znas kako nas narod to odma preuvelica, a ja nasjeo... Samo ja se nadam da ce se u akademiju dovesti strucni ljudi prije svega, a ostalim se zahvaliti. Nije bitna ni tribina, ni jos jedan teren, ako ce ih fudbalu ucit svakakvi lev.atikinosvra je napisao/la: Ma razumijem ja sta ti pricas, ali Tanu je prioritet Akademija, i prvenstveno zbog toga je i dosao ovdje.
A Ilievski je vec odrzao nekoliko sastanaka sa prvotimcima od pocetka priprema i receno im je da im nista nece faliti, samo da oni rade svoj posao na terenu.![]()
@PitarBordo Svaka cast![]()
Stručni ljudi, ne kvazimesije poput Gerbetskog Čele, znaći treba imati ekipu stručnjaka, pojedinačno za svaki segment razvoja mladh fudbalera, pluća, noge, glave, kondicija....
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Pa valjda je smisao te akademije da proizvodi igrace koji ce dobiti priliku u u jednom uspjesnom klubu igrati i prodavati se za milione, zar to nije neka vizija i klub kakav se zamislja? Da je nerealno u ovom trenutku, jest. Imas akademiju koja nista ne odudara od konkurencije a to mora biti slucaj. Nije mi nikakav argument da to nije bio slucaj prije pa kako ce sad biti. U akademije prije svega nemas strucne ljude.kinosvra je napisao/la:Ma izvini ali ne mogu ja s tobom vise diskutovati kad ti u nekoj bajci zivis ili izvrces moje rijeci.BordoBolesnik je napisao/la:Ok hvala bas si mi rekao, ne znamo sta cemo s lovom ali nismo pojacanje doveli iako zaostajemo samo 4 boda?
Impresioniran sam! Toliko smo jaki da nas niko ne moze pojacati, OK.
Cim je Benfica zagrizla znamo o kakvom se talentu radi, talent koji nece docekati da uzme titulu s nasim grbom, odigra Evropu i ode za koji milion jer jbt imamo cak ponudu od kako ti kazes 500k€(mislim da je znatno manja), bez rijeci sam fakat impresioniran!
Jel kamp zavrsen?
Kad love imas kamp zavrsis, ovim ponudama se smijes i dovodis adekvatna pojacanja da osvojis titule a ovo sto vi pojedinci radite je laprdanje i nista vise.
Meni je bitno Sarajevo a ne da se mahala zadovolji i koja marka rasturi kao sto se radilo ovih godina.
Mozete pricati o tome kakvi smo divovi, a ni Evrope vidjeli nismo prosle godine, sad smo u situaciji da se borimo za Evropu i ni to nije sigurno a ako uspjeh ponovo izostane zna se ko je kriv, dezurni pljuvaci sa foruma - mi, jer ipak klub fantasticno funkcionise.
Veliko hvala BP-u i Dini Selimovicu sto su se tako brzo prodali cim se miris love osjetio.
Ljubav za tebe mjere nema - ima nas ipak koji znamo i cijenimo ovo!
Ne znam o kakvim crnim pojacanjima ti vise pricas kad u ovoj ligi osim Ordagica ili Miroslava Stevanovica nema igraca koji bi dosao u FKS i upao u prvu postavu, a oni nisu bili realni da se dovedu.
Svi ostali su tu negdje ili slabiji od nasih igraca i nije bilo potrebe da gomilamo igrace.
Ne znam jesi li glup ili se pravis ali mi reci jednog igraca kojeg je ikad ijedan nas klub izbacio, da je s njim osvojio titulu i da ga je prodao za milione.
Hahahahahajajhajajajajahaha...zivis u bajci.
Sto se kampa tice, tu su ljudi pokrali bezobrazne cifre i s tim se malo stalo, ali ja vjerujem da ce ubrzo nastaviti gradnja druge faze.
Zivite u bajkama, mastate previse, mislite da se stvari rjesavaju carobnim stapicem i zato vam nista ne valja i samo trazite nesto da mozete pljuvati pod izgovorom nekakve ljubavi lazne.
A ta 4 boda sto ih spominjes, bilo je u jednom trenutku 14 razlike kad nismo imali trenera a poslije prvog proljetnog kola bit ce -1 ne brini.
Razmisljane da u ovoj ligi nema igraca koji nas mogu unaprijediti nas je dovelo do toga da gledamo kako drugi igraju Evropu. Ali dobro, imamo Rustema, Sarica i revolverasa da nam drze sredinu i Saida koji je veliki upitnik. U napadu imamo Ahmetovica, pitam se sta u slucaju povrede ili kartona? A da, zaboravio sam - tu je Amer Instagram Bekic.
Ocito je zamisljanje uredjenog kluba sastavljenog od nekoliko dokazanih igraca ove lige i proizvoda jedne kvalitetne akademije mastanje i bajka. U stvari sve je kao vodjene jedne firme, ili znas ili ne znas a vidjecemo na kraju sezone ko ce se kome smijati u ovoj ligi.
- Burberry46
- Kontakt:
Bice euforije kad Celik uzme makar bod Zrinjskom a mi dobijemo Vitez

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Bice euforije kad Celik uzme makar bod Zrinjskom a mi dobijemo Vitez![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jeb.em im majku, veznog neka dovedu, pomrle im yebem!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puce brat k'o kokicaledesma je napisao/la:jeb.em im majku, veznog neka dovedu, pomrle im yebem!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: mire971, muhamedhulk, Samba71 i 19 gostiju.