FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@struja
To ti kažem, Nyema, Ćulum, Denis Karić...da zatvara a ovi nek vise gore...
To ti kažem, Nyema, Ćulum, Denis Karić...da zatvara a ovi nek vise gore...
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Što bi značilo da je došao na probu. To mi se sviđa, obzirom da se u zadnje vrijeme i nije naigrao.vrbanjusa je napisao/la:Kako je kolega @uper i najavio, MK ili Mirko Kramarić se pojavio. Ljevak, igrao u Istri prije Haugesunda gdje se nije baš naigrao. Vidjećemo hoće li potpisati.kenan_tm87 je napisao/la:I Kramaric je danas trenirao, kao i Mailson standardno. Mozda i Kramaric na beka a ispred njega Mailson, uglavnom nek imamo siri izbor, svaka cast.
@blehas
E to ti već ne bih znao reći, da li je proba ili će potpisati poslije Radnika.
E to ti već ne bih znao reći, da li je proba ili će potpisati poslije Radnika.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Znači još kvalitetan zadnji vezni kao prioritet i napadač..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da je kako doci do pozitivnog rezultata u bijeljini.
-
sergejevic
- Kontakt:
Ma kakav Djelmic, klasican sistemski igrac kojeg je lahko zamjeniti, i ne postoji ekipa u kojoj je on najbolji igrac. Bio je najbolji strijelac do proslog kola jer mu je godio sistem, a sto mu puse iza ledja u defanzivi niko ne spominje. Jednostavno covjek nije neko ko ce povuci ekipu i ko ce nositi epitet najboljeg igraca neke ekipe. Nikako mi ne bi smetalo da ode, a da mu zamjena bude neki talentovan igrac.
Ja se nadam da ce nam doci neka prava desetka, inace nam opet slijedi peljanje lopte.
Ja se nadam da ce nam doci neka prava desetka, inace nam opet slijedi peljanje lopte.
trpi i on što nema desetke k'o i svi ostali u ofanzivnom dijelu. i on bi još bolje izgledao sa takvim. volio bih da ostane, ali daleko je od nezamjenjivog, kad smo ga mogli dovesti prošle zime može se i sad dovesti takav.
Meni ce biti zao ako delma ode i tesko cemo ga nadoknaditi realno.
Fajić odlazi iz Viteza. Dobro bi bilo dovesti ga.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Isto mišljenje imam. VOlio bi da ostane fakat ali sad davati neke enormne cifre nidje veze. Povečati mu tupla ok, ali do max 6.000. Sve preko toga nek kupi kofere. Zavisit će to i od mogućih zamjena koje se nude. Vidjet ćemo.ChWilla je napisao/la:trpi i on što nema desetke k'o i svi ostali u ofanzivnom dijelu. i on bi još bolje izgledao sa takvim. volio bih da ostane, ali daleko je od nezamjenjivog, kad smo ga mogli dovesti prošle zime može se i sad dovesti takav.
Što se tiče Mailsona i Kramarića moram vas podsjetiti da nisu potpisali. Za Mailsona piše da će potpisati, ali me nervira to što se stalno kod nas spominje tu je i potpisat će za pet dana. Pa daj ga odmah da potpiše. Čak se i zvanično kao najavi potpis pa se dešavalo da izradi frajer.
U jednoj situaciji igrač nije potpisao i nakon objave zvanične stranice FKŽ 
Tada su neke facebook sile uticale na nepotpisivanje ugovora nekadašnjeg bh. reprezentativca..
Tada su neke facebook sile uticale na nepotpisivanje ugovora nekadašnjeg bh. reprezentativca..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
na osnovu čega to zaključuješ?ZaZelju je napisao/la:Fajić odlazi iz Viteza. Dobro bi bilo dovesti ga.
I ja također, ne znam za Blagojevića, ali vjerujem da Amir i sada igra na pravoj poziciji samo ne igra ulogu koja mu najviše odgovara.struja je napisao/la:jovan je u veležu ponekad igrao destku,i ja sam tog mišljenjasergejevic je napisao/la:Joj ovog celavog iz Radnika jest namazan covjek. Hoce da nas navuce da opet peljamo loptu po terenu, a da oni zabijaju golove.
Nisam nesto siguran da bi Amiru bas odgovaralo da igra iza napadaca. Jedino ako je opcija da se taj destruktivac postavi iza Amira i Jovana koji bi imali nesto manje defanzivnih zadataka. Vise je Jovan za desetku nego Amir, ali vidjecemo jos je djecak i moze se prilagoditi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Choks je napisao/la:Safet Nadarević@Ajzea
U Haugesundu se nije naigrao ni Nikola Komazec nije skupio u ovo svo vrijeme ni 60 minuta a u nasoj ligi je bio babaroga. Ja nekako imam misljenje da ce Kramaric bas biti koristan igrac i ocekujem dosta od njega pa vise i od ovog Mailsona ali eto vrijeme ce pokazati. Ovoj ekipi fali jos dobar napadac vjerujem da ce uskoro biti tu i dobar desni bek da Memija ide naprijed vjerujem da ce se i on pojaviti. Fali po meni jedan zadnji vezni destruktivac koji zna i lopte da bi rekao za ovaj prelazni rok da je kako treba uradjen. Mislim da ce biti pokoji povratak igraca tako da ce Edis imati i sirinu u ekipi. Dobro je sto niko nece potpisati da Edis ne aminuje isto je i sa odlascima. Covjek pravi ekipu po svom misljenju ako je u nekom sistemu neko bio dobar kod nekog trenera ne mora znaciti da ovaj ima iste zamisli. I po meni ni jedna pozicija koja nam fali nije manje vrijedna da bi se moglo krpiti kao sto smo naucili.vrbanjusa je napisao/la:Kako je kolega @uper i najavio, MK ili Mirko Kramarić se pojavio. Ljevak, igrao u Istri prije Haugesunda gdje se nije baš naigrao. Vidjećemo hoće li potpisati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nešto kontam, sa ovim Mailsonom uz odlazak Đelmića (
), moglo bi se preći na 3-5-2 formaciju sa Memijom i Mailsonom po stranama. Štoperi Aco, Bogdanović i Hodžurda. Ispred jedan kvalitetan zadnji vezni sa Blagojevićem uz Amira. U napadu Tiago i još jedan novi igrač ili Kokot/Joco.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Za 6000 bi se Djelmic u guzicu udaro.. Sto se Mailsona tice vjerujem da se moraju zavrsiti neke administrativne procedure da bi on potpisao.. On ce jesti malu djecu po ovim nasim terenima.. Zivi bili pa vidjeli..zaboljisportuBiH je napisao/la:Isto mišljenje imam. VOlio bi da ostane fakat ali sad davati neke enormne cifre nidje veze. Povečati mu tupla ok, ali do max 6.000. Sve preko toga nek kupi kofere. Zavisit će to i od mogućih zamjena koje se nude. Vidjet ćemo.ChWilla je napisao/la:trpi i on što nema desetke k'o i svi ostali u ofanzivnom dijelu. i on bi još bolje izgledao sa takvim. volio bih da ostane, ali daleko je od nezamjenjivog, kad smo ga mogli dovesti prošle zime može se i sad dovesti takav.
Što se tiče Mailsona i Kramarića moram vas podsjetiti da nisu potpisali. Za Mailsona piše da će potpisati, ali me nervira to što se stalno kod nas spominje tu je i potpisat će za pet dana. Pa daj ga odmah da potpiše. Čak se i zvanično kao najavi potpis pa se dešavalo da izradi frajer.
Ako se ovaj Kramaric pokaze kao dobar bek mi smo na konju.. Jos dovesti kakvog destruktivca u sredinu, kakvu rasnu desetku, nadrogirati Jocu kakvim drogama na pripremama i ima da budemo hit proljeca..
Nadam se da ce veceras zavaliti pola metra snijega pa da se ovo kolo pomjeri za proljece..
BUDI ŽELJO !!!
Kramarić po ovim snimcima na youtubeu bi mogao biti zanimljiv mada youtube nije nikakvo mjerilo al' eto moglo bi se reći da je iskusan igrač. Ukoliko bi on potpisao uz Mailsona + Mladenović mi bi bili beton što se lijeve strane tiče. Destruktivac je prioritet a sve ostalo što bude dolazilo je šlag na torti
. Nekako sam optimista u vezi transfera i mislim da ćemo imati odličnu ekipu za nastavak prvenstva 
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 27 nov 2015, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac, Zulfo9 i 79 gostiju.