Ma ova nasa uprava ide iz greske u gresku, ne znam cemu je smisao dovoditi Cimirota 15.8 i onda kaze spreman max za 20 min (znaci on dok udje u ritam polusezona je prosla (ista situacija je bila i sa Pavicicem prosle god pa i Lulicem))NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:09Ma nek unisti jarane,ioanko smo izgubili i izgubili bi svakako.Titulu ne mozemo osvojiti,nek unisti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:02Slazem se, medjutim pogledaj kao Jatti dao prvi karton jer je protestvovao,pa unistio bi nas kartonima da su mu rekli sta, kad su cutali opet nas je unistavao,pa dovoljnonje ovaj ponisteno gol vidjet i onaj iz SB,pa onda u Mostaru sa Velezom lakrdiju dosta za cijelu sezonu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:52
Opkolite ga,psujte i vi njemu.Svih 11+citava klupa
Cuj psovao im a oni igrali.Pa pic.ke jedne vi sami sebe ne postujete.Ko ih yebe kad su pic.ke i fudbalski i karakterno.
Kako bi mu jedan Mirsad Dedic i Dzemo Berberovic yebali majku majcinu
Al pokazite jednom taj yebeni voljni momenat i ne dajte.Kad narod vidi da licimo na ekipu i da ne daju da papci ko Sabrija i slicni kerovi pljuju ti klub doci ce na utakmicu i podrska ce bit nikad jaca.Dosta mi nekakvu gospodu izigravamo sa klosarima.
Vlasnik ti ne zna gdje goni oko saveza,igraci dopustaju da im se psuje,niko iz kluba ne reaguje,jedini komentar "Sta je tu je"
#nikadporazsamolekcija
Kakva mrtva lekcija vi ste najbezmudniji skup ljudi koji sam u zivotu vidio bez licne casti i casti kluba.
I ocekujes da neko izdvoji 30-40-50 koliko vec maraka da gleda protiv Prijedora.Ja sam vec uzeo kartu jer sam bolestan za ovim klubom vec 3 decenije ali posjeta ce im sve kazati kao i uvijek.
Druga stvar je zasto dovoditi igraca za 50k € mjesecno i ovaj Cimirota koji sigurno ima bar pola od tih 50k a nisi sredio sudijsku podlogu.
Evo neko je napisao o Velezu, Borac, Zrinjski to su vec 3/10 ekipa koje su zasticene.
Ionako je cijelo svijet znao sta se priprema i mi skrhamo par miliona totalno bespotrebno.