Jasta sam brato. Za ne povjerovat. Ludara yeboteDoeTz je napisao/la:Jesi gledao Liverpool? Kakvaaa utakmica jbtCocaine je napisao/la:Evo i od mene jedna. Malo OSDoeTz je napisao/la:De se vi malo opustiteee

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jasta sam brato. Za ne povjerovat. Ludara yeboteDoeTz je napisao/la:Jesi gledao Liverpool? Kakvaaa utakmica jbtCocaine je napisao/la:Evo i od mene jedna. Malo OSDoeTz je napisao/la:De se vi malo opustiteee
PipiDugaCarapa je napisao/la:Jeste gledale ovo Fukare?! Ovako ćete vi ispasti !
Mislis proci? Mi smo domaciniPipiDugaCarapa je napisao/la:Jeste gledale ovo Fukare?! Ovako ćete vi ispasti !
DoeTz je napisao/la: Mislis proci? Mi smo domacini
Istupite iz takmičenja dok nije kasno !wobly92 je napisao/la:![]()
Kad vam zapjevamo "Željo, Željo, evo ti ga evo", ima da se vaši pogube i ukopaju.
Ma najbolje da pauzira onaj ko je navik'o.wobly92 je napisao/la:Mogli smo i mi ŠB pustit, svakako ćemo u Evropu.MuhamedTM je napisao/la: Ako izgubimo od pitara (nedaj Boze) treba pustiti Zrinjski.![]()
Al fakat, šteta bi bilo da oni propuste opet Evropu, ajd mjenjajte se malo, a sljedeće godine Torpedo nek pauzira.
Sarajevski lobi burazeru, suti i trpi, naviklo se do sad.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Njemu 24 h Banovica sto vrijedja ko lud, a meni 7 dana sto nekom iskreno kazem da je propali abortus cc
Zar ste ovoliko ocajnisamoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
Haj bio je prvi u 5 godina, pa sam halaliojoker90 je napisao/la:Sarajevski lobi burazeru, suti i trpi, naviklo se do sad.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Njemu 24 h Banovica sto vrijedja ko lud, a meni 7 dana sto nekom iskreno kazem da je propali abortus cc
Kakav ocaj zadnji trzajisamoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
Danas uplacena rata u vrijednosti 6157 njihovih stolicasolinas je napisao/la:Kakav ocaj zadnji trzajisamoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
Nismo. Reprogram nam poništiše, izlevatili poresku opet, kažu da nam je ovo bila zadnja šansa i da nam je nikad više neće pružit, da je bolje da se ugasimo. O licenci da ne pričamo.samoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.