Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 16:42

Toxicity je napisao/la:
bparena je napisao/la: A gdje ste tu vi ???
Mi smo na vrhu hranidbenog lanca :lol:
:D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 22 sep 2011, 16:56

Veoma loše, ponovo kiks sa momčadi koja realno vodi bitku za opstanak. Ova trenutna situacija nas ne vodi nigdje i vrlo brzo se mora naći najbolje rješenje, jer Katalonci će nam rano pobjeći što uopšte nije uredu.

Ako je do Mourinha neka ide, jer od kad je na klupi za Real se vežu samo neki incidenti !
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2011, 22:17

Kakve se ostavke ovdje spominju :mrgreen:?
Pad u formi, nakon odlicnog pocetka, dvije dobre utakmice Superkupa onda razvalili Zaragozu, nesto ne stima. Mora se ovo podignuti na visi nivo, mada ja nisam uopste zabrinut oko borbe za titulu, pa samo jedan bod nam glavni konkurent bezi :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 22 sep 2011, 22:38

ma jbg ode ranieri u inter a on bi bio dobar sa njim sigurno ne biste ispali al mogli bi ocekivat raspad sistema :D a vako najrealnije je da vam dodje benitez nije ni on los :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 sep 2011, 23:09

GunnerS je napisao/la:Koji je k... Realu ovih dana ?! Šta se to dešava ?!
Ovih dana? Loše im ide već izvjesno vrijeme. :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 sep 2011, 23:18

Ja sam govorio da je Angel flop što je najgore ni Callejon se nije pokazao bolji :roll: Znači drugo krilo nemamo kad se sjetim da se Hamit vraća nekad shvatim u kom smo qrcu.Ili mjenjati formaciju ili izmišljat toplu vodu sa Kakom i Ozilom no kako god obojica moraju igrat.Sljedeće stvar kolko god da bili dobri Lass,Khedira i Coentrao Sahin je došao s razlogom jer jebolji od njih na toj poziciji i kad se on oporavi Xabiju će biti puno lakše kao i ofanzivcima
Ronaldo je kad hoće najbolji igrač na svijetu no **** ga ta stvar što kad god mu treba ima PMS on glumi na terenu od nervoze nešto i rasturi igru shvatam ja da je neko neraspoložen da igra,ali što mora onda usrati i cijelu igru ima tu još par kvalitetnih pojedinaca osim njega.Tu je i preveliki pritisak na Higuaina i Benzemu prije svega ja ne vidim razlog zašto njih dvojica ne bi zajedno igrali,a druga stvar nakon svakog pogresnog koraka pritisak na njih dok Ronaldo može da radi šta hoće.Bacimo pogleda na Soldada,Negreda,Matu pa i Canalesa koliko bi oni bili korisni ovom Realu.Mourinho je kriv samo za Canalesa
Zadnja stvar koju bih da napišem Mourinho je od Reala napravio ratničku ekipu iskreno za moj ukus premalo je tu igrača koji mogu riješit tekmu jednim potezom Ronaldo,Ozil,Benzema i Higuain ja stvarno ne vidim neku podršku za njih sve ostalo su trkači,a ima tu igrača poput Di Marie i još nekih koji nisu zaslužili da igraju u Realu.SA ovakvom ekipom ili osvajamo sve ili ništa s tim da ako osvojimo sve i Mourinho ode moguće je da nam se desi crna rupa kakvu Inter trenutno ima jer s ovom vrstom igrača bi jedino SAF i Mourinho mogli imati najbolju ekipu na svijetu s tim da ako ćemo iskreno United sada ima talentovaniju ekipu od Reala.
Manjak talenta i višak ratnika i ako iko može osvojiti šta s ovom ekipom to je Mourinho
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 sep 2011, 23:52

Ma Higuain i Benzema nikako nemogu zajedno igrat, jednostavno odavno samo s jednom klasičnom špicom igramo i to je najbolje, problem je u veznom redu gdje ne pravimo višak igrača (a i kad ga napravimo ova 2 to uspiju promašit :mrgreen: ). Ostaje nam da vidimo kako će to izgledati sa Sahinom i Xabijem, pa i sa Altintopom (kao rezervom) na desnom krilu, još ono što me nervira od početka sezone je Marcelo koji nije ni približno onom iz prošle sezone. Moramo s Coentraom probat na beku, defanzivno je sigurno bolji od ovog padobranca.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 sep 2011, 01:07

Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 sep 2011, 01:11

Saurman je napisao/la:Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
Ma sigurno i sljedeća destinacija će mu biti Bayern jer ipak Bayern ovih godina osvaja sve redom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 sep 2011, 01:21

LBJ MVP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
Ma sigurno i sljedeća destinacija će mu biti Bayern jer ipak Bayern ovih godina osvaja sve redom
Što se mene tiče može završiti i u Radničkom iz Niša.Ipak Ronaldo je došao u Real da osvaja trofeje a ne da skuplja taksene marke.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 23 sep 2011, 08:03

Saurman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Što se mene tiče može završiti i u Radničkom iz Niša.Ipak Ronaldo je došao u Real da osvaja trofeje a ne da skuplja taksene marke.
Ja koliko sam čuo, on je izjavio da do kraja karijere želi ostati u Madridu ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 sep 2011, 08:13

hamlet je napisao/la: Ja koliko sam čuo, on je izjavio da do kraja karijere želi ostati u Madridu ;)
Ja koliko sam čuo, on je rekao da postoji mogućnost i da se vrati u Man. Utd ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 sep 2011, 09:31

Nek on ostane u Madridu ili neka ide za Anzi,u Manchester Unitedu nema mjesta za njega vise.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 23 sep 2011, 09:34

Kad neće ni Real ni Barcelona, hoće Betis :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 sep 2011, 09:45

majestic24 je napisao/la:Nek on ostane u Madridu ili neka ide za Anzi,u Manchester Unitedu nema mjesta za njega vise.
Sreća pa se ti pitaš.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 sep 2011, 23:06

uff,ne znam šta na ovo napisati,imal ovdje ljudi koji ne vole Madrid a da prate fudbal duže od 5 godina,kakve amaterske ocjene i izjave,ako je cilj ovakvih natpisa isprovocirat uspio si jarane
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 sep 2011, 01:22

Neminovno da nervoza cini svoje. Ponasanje mu je ko na stocnoj pijaci onom sto pece janjad za prodaju....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 24 sep 2011, 11:35

Ronaldo 301 minutu bez gola

Nakon prve ovosezonske utakmice u Primeri u kojoj je Real Madrid deklasirao Zaragozu (6-0), a Cristiano Ronaldo zabio tri gola, AS je donio analizu prema kojoj Portugalac postiže pogotke u prosjeku svakih 70 minuta...

Madridski dnevnik kao da je time bacio urok na Ronalda koji je istina zabio i u sljedećem kolu protiv Getafea (4-2), u 59. minuti iz jedanaesterca. No, otada najskuplji nogometaš današnjice više ne može pronaći put do mreže suparnika. Nije postigao pogodak već 301 minutu.

U to je uračunata zadnja 31 minuta u dvoboju protiv Getafea, zatim utakmice protiv Dinama u Ligi prvaka (1-0 za Real), te Levantea (poraz Reala 1-0) i Racinga (0-0) u Primeri.

Poražavajuća je za Ronalda i statistika udaraca prema golu. AS piše da je u spomenutoj pobjedi protiv Zaragoze uputio 15 udaraca prema suparničkim vratima, protiv Getafea je pucao devet puta, pa protiv Dinama u Maksimiru osam puta.

Protiv Levantea je zbog ozljede igrao samo 45 minuta, ali je i u tom razdoblju uspio uputiti pet udaraca na gol domaćina. No, isti je broj udaraca imao potom i protiv Racinga iako je na terenu proveo svih 90 minuta.

Sadašnja suša od 301 minute ipak nije najgora za Ronalda otkad je došao na Santiago Bernabeu. Od 20. siječnja do 6. veljače ove godine nije zabio, naime, 448 minuta.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 24 sep 2011, 20:01

Ocekujem veceras povratak Ozila u formu,a samim tim i laganu pobjedu Reala :D :D :D
Sretno zmajevi!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 sep 2011, 20:02

MARCELO je napisao/la:Ocekujem veceras povratak Ozila u formu,a samim tim i laganu pobjedu Reala :D :D :D
Zar nije na klupi :roll:
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.