Ma koja ba stranka pomaže Želji ?samocelik je napisao/la:ako ti je lakše pomaže se i u Mostaru pa i u Zenici nekima. Borac,Željo,Zrinjski i Čelik su "najsigurnije ekipe" u našoj državi.lazar je napisao/la:Kome u Sarajevu ?samocelik je napisao/la:Jbg nekima stranke pomažu u Bl, a nekima u Sarajevu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Al' se Siljak udebljao za par mjeseci.Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/koldzo ... /150218083
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da li nam 50000 KM unaprijed. Mirni su sljedećih 5 godina.Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/koldzo ... /150218083
Prestanite se glupirati. Da se u Sarajevu pomaže sportskim klubovima ne bi se gasili jedan za drugim.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ova "pomoc" je smjesna, i nije podrska jedne stranke, nego opstine, koja, kad osjeti potrebu da treba da se reklamira dok je zeljo bio najbolji (kao recimo na proslavi 2012. i 2013.) onda ce "pomoci"... i nikada vise... da je pravde, svaka opstina, grad, entitet i drzava bi pomagali sportskim drustvima bilo gdje u drzavi... zna li iko uopste koliko se klubova ugasilo u posljednih 15 godina?! i to klubova koji su imali ime i tradiciju i relativne uspjehe... to se ne moze brojati...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- bistrikboy
- Kontakt:
Uslov UEFA-e da uplati svoj dio je bila participacija lokalne zajednice,cisto da se zna.Ko misli da bi tek tako dali nama pare je lud.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Što se pomoći tiče od strane općine i kantona Zrinjski i Velež su debelo na dva zadnja mjesta u premijer ligi. Željo, Sarajevo od grada primaju minimum trostruko a i više vjerovatno. Prvi u Bih po donacijama od grada su sada Sloboda i banjalučki Borac.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne primaju nista ni Željo ni Sarajevo.Željo je za tri godine dobio fenomenalnih 60000 maraka od opstine,od grada i kantona je dobio kitumiki651 je napisao/la:Što se pomoći tiče od strane općine i kantona Zrinjski i Velež su debelo na dva zadnja mjesta u premijer ligi. Željo, Sarajevo od grada primaju minimum trostruko a i više vjerovatno. Prvi u Bih po donacijama od grada su sada Sloboda i banjalučki Borac.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa Zrinjski i Velež prošlu po 25,000 km.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda 300 000 od grada...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da je Borac zadnjih par sezona imao debelo više od Slobode
mislim da sam pročitao da je Borac imao na godišnjem nivou oko 500.000 KM, sad, koliko je istina, ne bih znao
-
- Interni moderator
- Kontakt:
al jeste li primjetili da su se svi TOP pojacali
..najvjerovatnije da nece niko ispast iz lige
...sviju mi na svakoj temi svakog kluba ista spika...strasan igrac i veliko pojacanje
...radnik Krstajic digao na level bundeslige,vitez nema igraca iz BiH..bruka nekih kineza i ugljesa,drina neke srpske tajkune dovela...kao ulazu strasan kesh..travnik i selimovic ce ubit brasno i bit ce strasna oluja na piroti...Sloboda klepila selji par igraca ispred nosa ko da su gezea i gundogana u paketu doveli,pitari dominacija sa par stranaca a na pripremnim sve po 3 komada al nije to nista..pripremne..seljo i njegova legendarna djeca od 28 godina...e Boga mi siroki se nema cim pohvalit
...zrinji armenci bukvicu ocitali a vec gledali koga ce u sljedecem predkolu dobit..ko jos ima
..ma uglavnom ista spika

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Potpisujem i jedva cekam da ludilo pocnestaragarda je napisao/la:al jeste li primjetili da su se svi TOP pojacali![]()
..najvjerovatnije da nece niko ispast iz lige
![]()
![]()
...sviju mi na svakoj temi svakog kluba ista spika...strasan igrac i veliko pojacanje
![]()
...radnik Krstajic digao na level bundeslige,vitez nema igraca iz BiH..bruka nekih kineza i ugljesa,drina neke srpske tajkune dovela...kao ulazu strasan kesh..travnik i selimovic ce ubit brasno i bit ce strasna oluja na piroti...Sloboda klepila selji par igraca ispred nosa ko da su gezea i gundogana u paketu doveli,pitari dominacija sa par stranaca a na pripremnim sve po 3 komada al nije to nista..pripremne..seljo i njegova legendarna djeca od 28 godina...e Boga mi siroki se nema cim pohvalit
![]()
...zrinji armenci bukvicu ocitali a vec gledali koga ce u sljedecem predkolu dobit..ko jos ima
![]()
..ma uglavnom ista spika
![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ova sezona će biti krvava u svakom smislu te riječi 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma sto ce biti ...nece...siroki standardno,sa njima se nikada nezna..
sarajevo euforicno,ko i uvjek.prvi favoriti,definitivno,ALI::::
zeljo je favorit iz sjene,sto zbog tradicije,sto zbog navike..djeluju mi slabiji nego prosle sezone,ali ako im neode ovih par momaka posle evrope,sami vrh.
zrinjski standardan,ni smrdi ni mirise.
mi se ko fola nesto pojacali,pa hajde da vidimo.treba to uigrati...
bice malo teze svima donijeti bodove sa gostovanja,i to je sve.
sarajevo,sloboda,zeljeznicar,siroki,zrinjski,olimpic...to je vrh tabele,kojim redosljedom,vidicemo
zeljo je favorit iz sjene,sto zbog tradicije,sto zbog navike..djeluju mi slabiji nego prosle sezone,ali ako im neode ovih par momaka posle evrope,sami vrh.
sarajevo,sloboda,zeljeznicar,siroki,zrinjski,olimpic...to je vrh tabele,kojim redosljedom,vidicemo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
naredna sezona će biti kao prije nekih 8 godina, nemoš pobjedit' u gostima, ko pobjedi dvije-tri tekme, šampion 

istina Široki nije mijenjao puno ali onda ima i druga strana..momčad ostala na okupusolinas je napisao/la:ma sto ce biti ...nece...siroki standardno,sa njima se nikada nezna..

Nije Željo slabiji nego prošle sezone već i dosta jači za iskusnije omladince (Amir, Bajić, Memija, Hadžiahmetović, Beganović, Sadiković itd), zadržana ekipe iz prethodne sezone (možda bude odlazaka ali max 2 igrača što neće imati neki veliki uticaj) te se samim tim i bolje poznaje, Oda od početka sezone te jača klupa koja je definitivno nedostajala u protekloj sezoni i vjerovatno bila i glavni razlog što je titula izgubljena..solinas je napisao/la:ma sto ce biti ...nece...siroki standardno,sa njima se nikada nezna..

Ne treba zaboraviti ni da je ekipi priključeno nekoliko juniora od kojih se naravno, iz iskustva sa ovim kojima je do sada pružana šansa, očekuje samo pozitivan učinak

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
bajic vam je spica,on ako ode tupi ste naprijed..otislo vam je nekoliko igraca,dobrih,zamjenili ste ih,najmanje,igracima nedokazanog kvaliteta..ok joco moze proci..ovo ostalo tu i tamo,kazem,niti smrdite niti mirisete,blize ste vrhu,nego nekom kiksu,ali opet..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.