BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Momak u manje od 3 mjeseca, igra 2 puta sa svojim idolom.Nek odigra opet ko na RG, bit će odlično 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja bih bio nezadovoljan da odigra kao prošli put. Red bi bio da sad malo bolje odigra. Ako ništa koji gem više uzeti, ući u tie-break. Ako se sjećaš, Dzumi je imao prilike za break u prvom setu pa nije iskoristio. Nadam se da ce sad biti malo iskusniji. Vidio je na kojem je to nivou pa da pokaze malo vise i namuci FedereraDex je napisao/la:Momak u manje od 3 mjeseca, igra 2 puta sa svojim idolom.Nek odigra opet ko na RG, bit će odlično

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Taj je mec igran na zemlji, sad se igra na TRAVI. Malo realnosti momci .
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
I ja bih bio, da je bilo koji drugi turnir u pitanju, al na Wimbledonu teško da će doć i prilike za break, al drugačija priča možda bude na terenuVedad87 je napisao/la:Ja bih bio nezadovoljan da odigra kao prošli put. Red bi bio da sad malo bolje odigra. Ako ništa koji gem više uzeti, ući u tie-break. Ako se sjećaš, Dzumi je imao prilike za break u prvom setu pa nije iskoristio. Nadam se da ce sad biti malo iskusniji. Vidio je na kojem je to nivou pa da pokaze malo vise i namuci FedereraDex je napisao/la:Momak u manje od 3 mjeseca, igra 2 puta sa svojim idolom.Nek odigra opet ko na RG, bit će odlično

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Roger na travi lave, kakav set crni...6 gemova plafon...pogotovo sad kad ga je Federer upoznao
na RGu je na foru uzeo ona 4 gema u prvom setu, ovdje iznenadjenja neće biti
na RGu je na foru uzeo ona 4 gema u prvom setu, ovdje iznenadjenja neće biti
Fedex
Sto kolega rece, 6 gemova je plafon, ali iskustvo ce da kupi. Glavu gore Damire. Uzmi pare i beri bodove na CH.

Sto kolega rece, 6 gemova je plafon, ali iskustvo ce da kupi. Glavu gore Damire. Uzmi pare i beri bodove na CH.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bolje bi bilo da je recimo ponovo u drugom trecem kolu,al jbg sad,odigraj mec uzmi lovu i idi na chellenger neki s ciljem da ga osvojis,jbg nije bilo srece u zrijebu,ali cemo ga zato gledati na tv-u
s najvecim svih vremena,tesko ista da moze Federeru na travi,ali se cuda desavaju pa treba vjerovati,sta znas mozda odigra mec karijere,ja cu u svakom pogledu uzivati gledajuci ih....

Slažem se. Vjerovatno si i u pravu, ali jednostavno bih volio da vidim neki napredak, odnosno da je nešto naučio iz prošlog meča. I ok, zna se ko je Fedex na travi, ali zašto skidati gaće. Uglavnom, ima da svi uživamo. Ko bi rekao dva meča sa Federerom u ovako kratkom vremenuDex je napisao/la:I ja bih bio, da je bilo koji drugi turnir u pitanju, al na Wimbledonu teško da će doć i prilike za break, al drugačija priča možda bude na terenuVedad87 je napisao/la:Ja bih bio nezadovoljan da odigra kao prošli put. Red bi bio da sad malo bolje odigra. Ako ništa koji gem više uzeti, ući u tie-break. Ako se sjećaš, Dzumi je imao prilike za break u prvom setu pa nije iskoristio. Nadam se da ce sad biti malo iskusniji. Vidio je na kojem je to nivou pa da pokaze malo vise i namuci FedereraDex je napisao/la:Momak u manje od 3 mjeseca, igra 2 puta sa svojim idolom.Nek odigra opet ko na RG, bit će odlično

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Moglo je bar malo lakse, majka mu stara, ali valja na megdan kralju Wimbledona! Sedam-osam gemova bi bilo zadovoljavajuce.
E **** ga, da je dobio Nadala imo bi šanse
al protiv kralja nema.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A daaaaaaaaaj, što odmah na njega? Baš nema sreće, nisam nimalo zadovoljan. 
Ovo će biti lagana pobjeda Federera, onaj reztultat iz RG bi bio odličan, ali teško da može uzet 4 game u setu. Ove mečeve u 1. kolu Federer riješava za nešto više od 1h.

Ovo će biti lagana pobjeda Federera, onaj reztultat iz RG bi bio odličan, ali teško da može uzet 4 game u setu. Ove mečeve u 1. kolu Federer riješava za nešto više od 1h.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bolje je ovako sto je dobio Federera (kralja Wimbledona) po svim stavkama osim po onoj financijskoj jer ce ispast odmah poslije prvog kola. Covjek napreduje i kupi znanje samo kad igra protiv najboljih, ova tri seta mu mogu znacit vise od mnogih treninga i celendzersa koje je odigrao

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
96 kuglica na izvlačenju, njega zadnjeg izvuku...kakav majstor moraš biti

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Džumhur i Bedene u 1. kolu dubla igraju protiv Johnson / Querrey. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nek planira lagano šta će raditi u drugoj sedmici Wimbledona, neki challenger 

-
- Kontakt:
A u drugom... Bryan/BryanUnofficialpage je napisao/la:Džumhur i Bedene u 1. kolu dubla igraju protiv Johnson / Querrey.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prijavljen u Braunschweigu sljedeće sedmice, mislim u 2. sedmici Wimbledona. 
Mirza je ušao u MD challengera u Padovi.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo za Damira moze dosta u Njemackoj, ovaj drugi nehljeb ce nastaviti po starom, moze proci ako dobije neku truhlu letvu inace mu je metla.Unofficialpage je napisao/la:Prijavljen u Braunschweigu sljedeće sedmice, mislim u 2. sedmici Wimbledona.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.