Rokoko87 je napisao/la:
Draško Albijanić jedan je od nas!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Rokoko87 je napisao/la:
Draško Albijanić jedan je od nas!
Ma jok, daleko od toga. Konacnih 15-16 se vec zna, a svi ostali su manje bitni. Na njihovom mjestu moze biti bilo ko, jer tamo neki 22. i 23. igrac reprezentacije i nije toliko bitan (Albijanic isto tako, a i jos 5-6 drugih koje sam ranije spominjao). Ja sam misljenja da je bar jedan od dvojice iz Spanije trebao biti tu, zato sto smo totalno deficitarni sa suterima. Ostalo je ok, jer je ovo bukvalno sve sto mi imamo...TaRgEt_ je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem dugo vremena nema ni jednog iz Slobode i sada pozove neko dva na siri spisak i odmah problemTugo moja
Ja vjerujem da ce Amer biti tu (ako nista, bar Zack), jer je Dusko, ako se ne varam, od PG-ova pozvao njih dvojicu, Gordica i dva juniora (Gegic i Talic). Tri playa uvijek idu na spisak, a valjda se nece osloniti na Gordica, Gegica i Talica. Isto tako, po meni je na tvom spisku jedan visoki visak, jer je 6 previse (vjerovatno Karahodzic otpada).edinjo-bih je napisao/la:po meni uzi spisak, ako nba igraci i bh-ameri nebi dosli:
Pa na spisku je Albijanić.lumani je napisao/la:Drasko je zasluzio poziv.
Rokoko87 je napisao/la:Pa na spisku je Albijanić.lumani je napisao/la:Drasko je zasluzio poziv.
Ma bolji je on sigurno i od Polutka, i od Loncara, ali bih ja radije ove mladje jer je Draskovo vrijeme proslo. Bolje je mozda i Karahodzica ostaviti na spisku umjesto Polutka (jer je jasno da on ima veci potencijal), a da Suljo bude eventualno treci centar, ako ova dvojica npr. udju u probleme s faulima.lumani je napisao/la:Drasko je zasluzio poziv.