FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i ja sam na to bas obratio paznju, tereni su barem slicni nasim.. samo da se ovaj ne prepadne nekih mesarskih nastraja nasih defanzivnih doktora
trebao bi biti pojacanje
trebao bi biti pojacanje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
kakav li je on sa engleskim, nadam se da nece biti problem ko sa Tiagom.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
sergejevic
- Kontakt:
Isti Rivaldo, samo mnogo brzi od njega
Vidi se ovdje da ima strasnu brzinu, kontrolu lopte i promjenu pravca. Tiago ima samo ovo prvo. Vidjecemo kakav je na utakmicama jer ovi klipovi ne znace mnogo. Bitno je da nam fali taj covjek na lijevoj strani koji igra lijevom nogom, barem je to napredak i pojacanje za trenutnu ekipu.
Vidi se ovdje da ima strasnu brzinu, kontrolu lopte i promjenu pravca. Tiago ima samo ovo prvo. Vidjecemo kakav je na utakmicama jer ovi klipovi ne znace mnogo. Bitno je da nam fali taj covjek na lijevoj strani koji igra lijevom nogom, barem je to napredak i pojacanje za trenutnu ekipu.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Vala, niko nikad nije imao ovakav video iz razloga jer nemaju materijal da slican sastave. Frajer je sudeci po tome ubica, treba njega na beka a Thiaga na krilo, pa ubijali bi ljudi 100%. Ne mogu da vjerujem kako je dobar ovaj, kakve prodore ima, nista slicno ni jedan nas nije nikad napravio.
FORZA ZELJO
ovo iz cijele mladenovićeve karijere ne možeš napraviti... 
Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao. Otvara treneru više prostora,i druge igrače čini boljima...
Ali, po meni,i dalje nam je dobar defanzivni vezni igrač prijeko potreban. Traga se za takvim i nadam se da će ga naći.
Ne znam jesam li baš skroz u pravu,ali mišljenja sam da bi Amir prodisao i proigrao velemajstorski,kako on inače može i zna,da ga se pomjeri prema naprijed,da iza sebe ima pravog defanzivca.
Mada se evo i u medijima najavljuje veliki promet igrača kod nas,ne očekujem da baš bude tako.
Ovaj brazilac je valjda blizu,defanzivni vezni će biti, očekujem jednog u vrhu napada i to je to. Možda jedan ili čak dvojica bivših ponovo budu tu...Kemo iz juniora,oporavljeni Žera...to je po meni dobar prelazni rok.
Niko bitan ne bi trebao otići. A nebitnih se treba riješiti.
Ali, po meni,i dalje nam je dobar defanzivni vezni igrač prijeko potreban. Traga se za takvim i nadam se da će ga naći.
Ne znam jesam li baš skroz u pravu,ali mišljenja sam da bi Amir prodisao i proigrao velemajstorski,kako on inače može i zna,da ga se pomjeri prema naprijed,da iza sebe ima pravog defanzivca.
Mada se evo i u medijima najavljuje veliki promet igrača kod nas,ne očekujem da baš bude tako.
Ovaj brazilac je valjda blizu,defanzivni vezni će biti, očekujem jednog u vrhu napada i to je to. Možda jedan ili čak dvojica bivših ponovo budu tu...Kemo iz juniora,oporavljeni Žera...to je po meni dobar prelazni rok.
-
sergejevic
- Kontakt:
Nema sta, vidi se odmah da ce donjeti nesto novo u ekipu. Fali nam igrac koji ce napraviti visak, koji ce probiti i zna dobro ubaciti loptu. Ipak, treba se tek dokazati u ekipi, a ne da odmah bude neka zvijezda kao sto Joco pa da ne pokaze mnogo tamo gdje je potrebno, na terenu. Nema mnogo igraca u nasoj ligi s ovakvom brzinom i promjenom pravca u punom trku, obicno se nasi spetljaju ili jednostavo zaborave loptu negdje.kenan_tm87 je napisao/la:Vala, niko nikad nije imao ovakav video iz razloga jer nemaju materijal da slican sastave. Frajer je sudeci po tome ubica, treba njega na beka a Thiaga na krilo, pa ubijali bi ljudi 100%. Ne mogu da vjerujem kako je dobar ovaj, kakve prodore ima, nista slicno ni jedan nas nije nikad napravio.
Meni smetaju ove price oko Djelme. Pa uprava nije ta koja samo odlucuje, lik da zeli potpiso bi taj ugovor, a ne ceko zadnji trenutak. Niko nije nezamjenjiv kao sto i kolega prethodno napisa, i niko nije iznad svetinje. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Polahko ljudi da vidimo kako ce se naviknuti i dali ce biti pojacanje. Ako Bog da bice pojacanje.
đelmić je naš najbolji igrač ove sezone. ali to govori i o drugima, a ne samo o njemu, nije najbolji u konkurenicji sam sa sobom.
U koju skupinu spada Đelmić?FKZ1921 je napisao/la:Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao. Otvara treneru više prostora,i druge igrače čini boljima...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa bi po toj strani primali bar tri gola po tekmi.kenan_tm87 je napisao/la:Vala, niko nikad nije imao ovakav video iz razloga jer nemaju materijal da slican sastave. Frajer je sudeci po tome ubica, treba njega na beka a Thiaga na krilo, pa ubijali bi ljudi 100%. Ne mogu da vjerujem kako je dobar ovaj, kakve prodore ima, nista slicno ni jedan nas nije nikad napravio.
Zavisi kakvog bi zadnjeg veznog imali, ako bi taj defanzivac uspio zatvoriti te rupe onda bi lijeva strana u tom slučaju bila ludilo.ublehas je napisao/la:Pa bi po toj strani primali bar tri gola po tekmi.kenan_tm87 je napisao/la:Vala, niko nikad nije imao ovakav video iz razloga jer nemaju materijal da slican sastave. Frajer je sudeci po tome ubica, treba njega na beka a Thiaga na krilo, pa ubijali bi ljudi 100%. Ne mogu da vjerujem kako je dobar ovaj, kakve prodore ima, nista slicno ni jedan nas nije nikad napravio.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- kenan_tm87
- Kontakt:
I Kramaric je danas trenirao, kao i Mailson standardno. Mozda i Kramaric na beka a ispred njega Mailson, uglavnom nek imamo siri izbor, svaka cast.

FORZA ZELJO
- themaniaks
- Kontakt:
Covjek jos nije ni potpisao stavljate ga u sastav,dal ce biti pojacanje ili ne vidjet cemo na terenu ako potpise.U kojoj je ligi on igrao?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
sjećaš se nijeme kako je to zatvarao i jednu i drugu stranu,bekovi su nam visili u napaduvrbanjusa je napisao/la:Zavisi kakvog bi zadnjeg veznog imali, ako bi taj defanzivac uspio zatvoriti te rupe onda bi lijeva strana u tom slučaju bila ludilo.ublehas je napisao/la:Pa bi po toj strani primali bar tri gola po tekmi.kenan_tm87 je napisao/la:Vala, niko nikad nije imao ovakav video iz razloga jer nemaju materijal da slican sastave. Frajer je sudeci po tome ubica, treba njega na beka a Thiaga na krilo, pa ubijali bi ljudi 100%. Ne mogu da vjerujem kako je dobar ovaj, kakve prodore ima, nista slicno ni jedan nas nije nikad napravio.
-
sergejevic
- Kontakt:
Joj ovog celavog iz Radnika jest namazan covjek. Hoce da nas navuce da opet peljamo loptu po terenu, a da oni zabijaju golove.
Nisam nesto siguran da bi Amiru bas odgovaralo da igra iza napadaca. Jedino ako je opcija da se taj destruktivac postavi iza Amira i Jovana koji bi imali nesto manje defanzivnih zadataka. Vise je Jovan za desetku nego Amir, ali vidjecemo jos je djecak i moze se prilagoditi.
Nisam nesto siguran da bi Amiru bas odgovaralo da igra iza napadaca. Jedino ako je opcija da se taj destruktivac postavi iza Amira i Jovana koji bi imali nesto manje defanzivnih zadataka. Vise je Jovan za desetku nego Amir, ali vidjecemo jos je djecak i moze se prilagoditi.
kako je krenulo ovo bi se moglo ipak peljati na proljeće.
Kako je kolega @uper i najavio, MK ili Mirko Kramarić se pojavio. Ljevak, igrao u Istri prije Haugesunda gdje se nije baš naigrao. Vidjećemo hoće li potpisati.kenan_tm87 je napisao/la:I Kramaric je danas trenirao, kao i Mailson standardno. Mozda i Kramaric na beka a ispred njega Mailson, uglavnom nek imamo siri izbor, svaka cast.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
jovan je u veležu ponekad igrao destku,i ja sam tog mišljenjasergejevic je napisao/la:Joj ovog celavog iz Radnika jest namazan covjek. Hoce da nas navuce da opet peljamo loptu po terenu, a da oni zabijaju golove.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, Pact1921, Paromlinac, RaymondRed, StarmoCity i 102 gosta.