Ne daji ideje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nazalost, izgleda da u kampu, tokom treninga, niko nikog ne yebe ni 3%.
Treninzi uzas, zalaganje na istim katastrofa.
Pola ekipe nema snage da igra, a ni ne trude se da to promjene.
Stoga, jako je bitno da ne primimo gol, jer bocni igraci Rudara su poprilicno brzi. Imat cemo problema, gdje ce ti brzi igraci u odnosu ma nase psihicki nestabilne i nespremne igrace, izgledati kao Ronaldo i Mesi.
Dolazak Husrefa, umjesto da donesi pozitivni šok, desilo se suprotno.
Nazalost, niko ne zna kuda plovi ovaj brod trenutno.
Stoga, jako je bitno da ne primimo gol, jer bocni igraci Rudara su poprilicno brzi. Imat cemo problema, gdje ce ti brzi igraci u odnosu ma nase psihicki nestabilne i nespremne igrace, izgledati kao Ronaldo i Mesi.
-
- Kontakt:
Imam inf da ima par omladinaca koji se vec zale na husrefa. Ne lici ovo na dobroHyperOS je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:40Nazalost, izgleda da u kampu, tokom treninga, niko nikog ne yebe ni 3%.
Pitajte Hypera on sve zna, karte na pregled.
Ono zna sta se desava u kampu tokom treninga

Samo da kažem da Rendžers prima peticu nakon crvenog protiv Briža, mislim kad poredite Njukasl i Liverpul da znate još kakvih ima.
Rafal se ošišao i djeluje zajbano pravo. Da je i njega vidjet konačno ne znam više nisam pametan da mi je da samo neko prokine i povuče ekipu kad pogledaš ovu tabelu i gol razliku samo se možeš nekom čudu nadat'...
E, Hyper sad jedno upozorenje za spinovanje...HyperOS je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:40Nazalost, izgleda da u kampu, tokom treninga, niko nikog ne yebe ni 3%.
Povedi malo racuna da ne krenes stazom Eastmadnesa, CrneHorde, samoFKS i jos par njih...
Na zadnjem izvjestaju s treninga neko je pis’o da niko nikog ne yebe ni 2%, napredak je ocigledno prisutan, samo spor.HyperOS je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:40Nazalost, izgleda da u kampu, tokom treninga, niko nikog ne yebe ni 3%.
Ja sam svakako zakljucio ovu sezonu. Davati 40 KM za karte za sebe i klince, plus dok sta popijes pojedes a gledati raspale karine koji nemogu trcati preko 60. minute, ma ne pada mi na pamet.
U novi boj ...
- napoleon72
- Kontakt:
Oerde je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:26Na zadnjem izvjestaju s treninga neko je pis’o da niko nikog ne yebe ni 2%, napredak je ocigledno prisutan, samo spor.HyperOS je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:40Nazalost, izgleda da u kampu, tokom treninga, niko nikog ne yebe ni 3%.

Trust the process

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- luckystrike
- Kontakt:
KosevoZove je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:55Mislim da je tek u subotu kisaluckystrike je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:13Kol'ke su šanse da će kiša padati u vrijeme utakmice?!![]()
Kakve smo sreće padaće obojeFudo je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:42Bice kisa golova.luckystrike je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:13Kol'ke su šanse da će kiša padati u vrijeme utakmice?!![]()

šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Evo gledam podacast ovaj Basic sto je kone vodio,prica o Zekicu i kaze da bi Sarajevo puno vise napravilo proslu sezonu sa Zekicem al nije mu bilo dozvoljeno u nekim.utakmicama da Sarajevo igra, nebi kao to pricao al je tako, kaze da smo preozbiljan klub i to to smeta nekom.
-
- Kontakt:
Ma pusti njega, husref nAjTroFejNiJimosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:11Evo gledam podacast ovaj Basic sto je kone vodio,prica o Zekicu i kaze da bi Sarajevo puno vise napravilo proslu sezonu sa Zekicem al nije mu bilo dozvoljeno u nekim.utakmicama da Sarajevo igra, nebi kao to pricao al je tako, kaze da smo preozbiljan klub i to to smeta nekom.
-
- Kontakt:
Re:
Opkolite ga,psujte i vi njemu.Svih 11+citava klupaNorth1987 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:59Treba ga dovesti i **** mu mater svaki trening i svaku utakmicu, isto onako kako je i gnjida sabrija psovao našim igracima protiv borca, niste ni svjesni kakve su psovke naši pretrpili za vrijeme utakmice pogotovo je na udaru bio Ljajić.
Na stranu sve loše sto je dešaje u i oko kluba ali moramo pokazati zajedništvo i stati uz igrace !
Cuj psovao im a oni igrali.Pa pic.ke jedne vi sami sebe ne postujete.Ko ih yebe kad su pic.ke i fudbalski i karakterno.
Kako bi mu jedan Mirsad Dedic i Dzemo Berberovic yebali majku majcinu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Re: Re:
Slazem se, medjutim pogledaj kao Jatti dao prvi karton jer je protestvovao,pa unistio bi nas kartonima da su mu rekli sta, kad su cutali opet nas je unistavao,pa dovoljnonje ovaj ponisteno gol vidjet i onaj iz SB,pa onda u Mostaru sa Velezom lakrdiju dosta za cijelu sezonu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:52Opkolite ga,psujte i vi njemu.Svih 11+citava klupaNorth1987 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:59Treba ga dovesti i **** mu mater svaki trening i svaku utakmicu, isto onako kako je i gnjida sabrija psovao našim igracima protiv borca, niste ni svjesni kakve su psovke naši pretrpili za vrijeme utakmice pogotovo je na udaru bio Ljajić.
Na stranu sve loše sto je dešaje u i oko kluba ali moramo pokazati zajedništvo i stati uz igrace !
Cuj psovao im a oni igrali.Pa pic.ke jedne vi sami sebe ne postujete.Ko ih yebe kad su pic.ke i fudbalski i karakterno.
-
- Kontakt:
Re: Re:
Ma nek unisti jarane,ioanko smo izgubili i izgubili bi svakako.Titulu ne mozemo osvojiti,nek unisti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:02Slazem se, medjutim pogledaj kao Jatti dao prvi karton jer je protestvovao,pa unistio bi nas kartonima da su mu rekli sta, kad su cutali opet nas je unistavao,pa dovoljnonje ovaj ponisteno gol vidjet i onaj iz SB,pa onda u Mostaru sa Velezom lakrdiju dosta za cijelu sezonu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:52Opkolite ga,psujte i vi njemu.Svih 11+citava klupaNorth1987 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:59Treba ga dovesti i **** mu mater svaki trening i svaku utakmicu, isto onako kako je i gnjida sabrija psovao našim igracima protiv borca, niste ni svjesni kakve su psovke naši pretrpili za vrijeme utakmice pogotovo je na udaru bio Ljajić.
Al pokazite jednom taj yebeni voljni momenat i ne dajte.Kad narod vidi da licimo na ekipu i da ne daju da papci ko Sabrija i slicni kerovi pljuju ti klub doci ce na utakmicu i podrska ce bit nikad jaca.Dosta mi nekakvu gospodu izigravamo sa klosarima.
Vlasnik ti ne zna gdje goni oko saveza,igraci dopustaju da im se psuje,niko iz kluba ne reaguje,jedini komentar "Sta je tu je"
#nikadporazsamolekcija
Kakva mrtva lekcija vi ste najbezmudniji skup ljudi koji sam u zivotu vidio bez licne casti i casti kluba.
I ocekujes da neko izdvoji 30-40-50 koliko vec maraka da gleda protiv Prijedora.Ja sam vec uzeo kartu jer sam bolestan za ovim klubom vec 3 decenije ali posjeta ce im sve kazati kao i uvijek.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ljajic izlazi is kombija ona u cosku stoji i ceka, ne znam sta ti nije jasno, medijski se ne eksponira no u klubu je, to ti hocemo reci.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:18Pa tumacis odgovore kako tebi odgovara hahahaLakoste je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:08Ma ja, nije, u pravu si.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:41
https://n1info..ba/sport/nogomet/ajla-alimanovic-vise-nije-direktorica-fk-sarajevo/
halali ti druže ako sam ja tebe šta uvrijedio, ali nema smisla da dalje raspravljamo..
Zadnja izmjena: Kyle88, dana/u 28 avg 2025, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, OzmoodPinglewood i 24 gosta.