logme je napisao/la:Tek se sad sjetih koji si ti. Završavam komunikaciju, izvini, ali nismo na istom nivou.Genie je napisao/la:Iskreno, J E B O ih mail! Ja to ne koristim niti sam ikad koristio, sad ne mogu ni da se sjetim jesam li im uopšte dao i ako jesam onda koji?Može li biti da nisam dao uopšte mail? UŽAS! Može li neko postaviti ili poslati u pp da ne maltretiram sada raju?
Gledao sam na ovom jednom i nema ništa! Ne znam ni na kojem da gledam.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Upravo si potvrdio ovo što sam napisao o tebi! Naravno da nismo na istom nivou, teško se na tvoj spustiti.
Još od mog rodjenja za Tebe sam vezan
samo Tebe volim ja,
godine prolaaze ništa se ne mjenja,
još uvijek Tebi pripadam..
I kad budem dedo voljet cu Te Željo,
krvlju mojom teces Ti,
NAJLJEPŠA DROGO OVOGA SVIJETA TVOJ SAM OVISNIK!

samo Tebe volim ja,
godine prolaaze ništa se ne mjenja,
još uvijek Tebi pripadam..
I kad budem dedo voljet cu Te Željo,
krvlju mojom teces Ti,
NAJLJEPŠA DROGO OVOGA SVIJETA TVOJ SAM OVISNIK!
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Ti si m sve na
svijetu
U srcu te nosim ja
Ljubavi sto te rodi
Klasa radnicka.
Tebi posvetio
život
sve dane,godine,
sa svojom bracom
živim
za tvoje uspjehe.
Nanana Ooooooo
sa Grbavice plavi
Uvijek u srcu
momm

svijetu
U srcu te nosim ja
Ljubavi sto te rodi
Klasa radnicka.
Tebi posvetio
život
sve dane,godine,
sa svojom bracom
živim
za tvoje uspjehe.
Nanana Ooooooo
sa Grbavice plavi
Uvijek u srcu
momm
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Trener domaćih Slavko Petrović, ne dočekuje u dobrom raspoloženju nedjeljni derbi obzirom da ima dosta problema sa povredama.
” Od 24 igrača koja imam u trenažnom procesu, njih čak deset neće konkurisati za naredni duel. Ipak mi ćemo sve učiniti da ostanemo neporaženi u ovom duelu pored svih hendikepa koji su nas zadesili. Uloga favorita pripada Želji, ali se nadam da će moji igrači dati 100% od sebe i ostati neporaženi,” rekao je Petrović.
” Od 24 igrača koja imam u trenažnom procesu, njih čak deset neće konkurisati za naredni duel. Ipak mi ćemo sve učiniti da ostanemo neporaženi u ovom duelu pored svih hendikepa koji su nas zadesili. Uloga favorita pripada Želji, ali se nadam da će moji igrači dati 100% od sebe i ostati neporaženi,” rekao je Petrović.
FORZA ZELJO
Ma to da prebaci pritisak na nas 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Stari lisac pili naopako. Smiruje euforiju u ekipi i u gradu i prebacuje pritisak na nas.AsharaK je napisao/la:Ma to da prebaci pritisak na nas
Jbt cuj ti njemu izjave, namazan trener maximalno.. cini se da nije los..
Za mene top treneri u ligi su Branko Karacic i Slaven Musa.
Za mene top treneri u ligi su Branko Karacic i Slaven Musa.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ja koliko znam svi su bili uigrani samo su Stokić i Mladenović došli kasnije. Međutim nije to poenta moje priče koju si fulio skroz. Govorim o pojeidnačnim kvalitetima igrača. Na kraju krajeva Stokić je tu već pola godine i još ga nisu uklopili, a nisam vdio nijednog trenera da igra prijateljske svo ovo vrijeme, a bilo je mogućnosti milion.salle86 je napisao/la:ja nikad ništa na mail ne dobih jošGenie je napisao/la:Pogrešno si ti mene shvatio, beze ti je zaključak, samo hoću da kažem da niko ne može ništa dokazati kad nemaju te podatke, a mene lično ne interesuju ti podaci. Čak i kada nam ih uprava navodno pošalje na mail nisu mnogo mjerodavni jer mogu oni pisati šta god hoće tu i uklapati da se sve uklopi a da stvarnost bude skroz drugačije. Mene teren interesuje, tu vidim sve, nemaju šta sakriti!
a možda je i bolje
o ovome i ja govorim cijelo vrijemeHadzijalagic je napisao/la:Kad se vec pokrenula prica o nekim platama i budzetima samo treba dodati da ce uprava ako ne dovede kvalitetna pojacanja, koja ce biti u stanju preko kupa ili prvenstva izboriti europu, unistiti budzet kluba za sljedecu sezonu.. I sto se clanstva tice da nije bilo uspjesne europe mi bi imali 500 clanova.. Europa je pod moranje ako mislimo sebi dobro.
2 miliona su 2 miliona i sva daljnja priča o tome je suvišna
ili ih imaš i imaš opciju da ih koristiš kvalitetno ili ne, zavisi kako znaš i želiš
ili ih nemaš
vazda je bolje imati
a taj novac je za klub poput našeg ko da real svake godine dovede još jednog ronalda
ekipa se uklapa od početka sezonezaboljisportuBiH je napisao/la:Ja ti baš kroz ovo napisah da je relativno to ko je rinaka a ko dobar igrač. Možeš jedino očekivati da ti sad dođe reprezentativac i da bude sto posto pojačanje, ali prije par godina su bili kod nas Ara, Višča i sl. i nikako nisu sami prolazili pet igrača i davali golove, a koliko je realno da takve dovedeš. Bio je nekad i Šabić pa ništa, a TOmić razvaljivo itd itd. Srajevo evo npr ima love pa je fulilo 15 od 20 pojačanja i to koja bi svi mi doveli. Evo mi smo Hebiba spominjali, oni ga sad tjeraju. Pljuvali smo Hodžurdu evo sad svi kažu da je dobar. Pljuvali Jaska i Acu, sad nam oni najbolji dio ekipe itd itd i to u boljoj ekipi od ove koju sad imamo (po nama i po imenima). Hoću da kažem da to sve neko mora uklopiti i da neko ko uopte nije bio dobar negdje kod nas bude top i obratno.
ne kad kasniš 10+ bodova za europom a imaš u opticaju još 36 bodova
tu ti ni sve pobjede do kraja ne mogu garantovati europu i nemaš više prava da "uklapaš", da se uigravaš, da testiraš
ako me razumiješ šta potenciram...
sami smo sebi nametnuli to da nam je svaki meč finale
Druga stvar. Mi smo samo ove godine uzeli ta dva miliona i to sa prodajom igrača. U sezonama prije (tri sezone prije toga) nismo ukupno uzeli 2 mil. Izlazak u Evropu može puno donijeti ali i ne mora. Izlazak u Evropu je bitan zbog mnogo stvari ali nije znak da ćemo pasti i otići u neku stvar ako ne odemo tamo. Ne mogu ti to obrazlagati ali tako je
-
teteac8684
- Kontakt:
Kod nas se postavljaju stvari tako da ako, kojim slučajem, ne izborimo Evropu idemo u provaliju, nema nas nigdje, itd, itd...E pa ako ćeš tako funkcionisati onda bolje nikako ne funkcionisati...Naravno da je lakše i velika prednost ako izborimo takmičenje u Evropi, ali postoje i drugi načini finansiranja, normalnog funkcionisanja...Imaš mladih, finih igrača...I kako stoje stvari imat ćemo ih još, jer drugi nadolaze...Imaš neke sponzore, prijatelje kluba...Evropa je ponavljam, velika prednost ali ako ćemo zavisiti svake godine od nje, onda, yebo ti nas...
-
teteac8684
- Kontakt:
Eto Mailsona parafira..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ja mislim da će nam on biti jako pozitivno iznenadjenje.. Ako potpiše biće mi lakše preboliti eventualni odlazak Djelmica.. Letićemo na brazilskim krilima 
BUDI ŽELJO !!!
a ako se svejedno traži lijevi bek, to znači da više računaju na njega kao krilo?
Ja ne vjerujm ništa dok ga ne vidim u plavom dresu.Okolele je napisao/la:Eto Mailsona parafira..
Da li je ovo uprava konacno shvatila problem, pa se pojacavamo pristojno ili ce biti jos jedno razočarenje?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: b00t, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], knoa, Laudrup, mavi, Nulatridva, Pact1921 i 62 gosta.