FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozda je bijelac
I kad pogledaš unazad, svi igrači koji su vrijedili i koji su imali značajne uloge u Želji su dolazili na mala vrata. Tu naravno ubrajam i igrače iz omladinskog pogona jer su i oni dolazili u prvu ekipu bez ikakvih očekivanja osim neke nade da će bi moglo biti nešto od njih, što se opet poklapa i sa dolascima ostalih anonimusa, da ih tako nazovem.
Naravno, bilo je i onih koji nikad ništa nisu pokazali, ali bez njih ne bi bilo ni onih koji su pokazali dosta toga.
Kvesić, Tomić, Svraka, Višća, Nyema, Bekrić, Benjo Čolić, Stanić, Zolotić, Uridnov, Bajić, Hodžić, Kosorić, Bogdanović, Amir, Memija i Beganović u nekom nedavnom periodu, prije njih Guvo, Šehić, Štilić, Cocalić, Šimić, Dialiba, Jahić, Bešlija, Hasagić i drugi.
Da ne govorim o onima koji su igrali u bivšoj državi i koji su ušli u legende našeg kluba i tadašnjeg fudbala, a u Želju su dolazili na mala vrata.
A "imena" i oni sa "evropskim karijerama" su u Želji rijetko kad igrali u skladu sa očekivanjima.
Naravno, bilo je i onih koji nikad ništa nisu pokazali, ali bez njih ne bi bilo ni onih koji su pokazali dosta toga.
Kvesić, Tomić, Svraka, Višća, Nyema, Bekrić, Benjo Čolić, Stanić, Zolotić, Uridnov, Bajić, Hodžić, Kosorić, Bogdanović, Amir, Memija i Beganović u nekom nedavnom periodu, prije njih Guvo, Šehić, Štilić, Cocalić, Šimić, Dialiba, Jahić, Bešlija, Hasagić i drugi.
Da ne govorim o onima koji su igrali u bivšoj državi i koji su ušli u legende našeg kluba i tadašnjeg fudbala, a u Želju su dolazili na mala vrata.
A "imena" i oni sa "evropskim karijerama" su u Želji rijetko kad igrali u skladu sa očekivanjima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Gazda etno sela je Misimovicev jaran i tu imamo extra uslove,isto kao i u Medjugorjudamirc je napisao/la:Nema šanse da nas ovaj odlazak gore i nocenje kostaju 5000 KM, bio sam gore prosle godine i nocenje u dvokrevetnoj sobi u hotelu kosta oko 140 KM, bungalovi su cak i jeftiniji.IvanOsim je napisao/la:Da pozdravim nastavak dobre prakse uprave i odlazak ranije u Etno seli Stanisic, samo to zadovoljstvo ce nas kostati za 25 ljudi nekih 5 milja KM, nek imas takvih 10 gostovanja u sezoni to je 50 milja KM, za ovog sto pita ostale troskove...
Ovo je odlican potez jer sam put do Bijeljine te toliko smori da ti poslije ne bude do zivota a ne do utakmice
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jel neko bio na treningu jel gotovo sa tim crnecem.
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Zadnja izmjena: KeepTheBlueFlag, dana/u 26 nov 2015, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ide robaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Jedna insajderska Ranitovic, Predragovic, Kramaric, Zaja
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Ide robaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Jedna insajderska Ranitovic, Predragovic, Kramaric, Zaja
Zadnja izmjena: KeepTheBlueFlag, dana/u 26 nov 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
ja nikad ništa na mail ne dobih jošGenie je napisao/la:Pogrešno si ti mene shvatio, beze ti je zaključak, samo hoću da kažem da niko ne može ništa dokazati kad nemaju te podatke, a mene lično ne interesuju ti podaci. Čak i kada nam ih uprava navodno pošalje na mail nisu mnogo mjerodavni jer mogu oni pisati šta god hoće tu i uklapati da se sve uklopi a da stvarnost bude skroz drugačije. Mene teren interesuje, tu vidim sve, nemaju šta sakriti!
a možda je i bolje
o ovome i ja govorim cijelo vrijemeHadzijalagic je napisao/la:Kad se vec pokrenula prica o nekim platama i budzetima samo treba dodati da ce uprava ako ne dovede kvalitetna pojacanja, koja ce biti u stanju preko kupa ili prvenstva izboriti europu, unistiti budzet kluba za sljedecu sezonu.. I sto se clanstva tice da nije bilo uspjesne europe mi bi imali 500 clanova.. Europa je pod moranje ako mislimo sebi dobro.
2 miliona su 2 miliona i sva daljnja priča o tome je suvišna
ili ih imaš i imaš opciju da ih koristiš kvalitetno ili ne, zavisi kako znaš i želiš
ili ih nemaš
vazda je bolje imati
a taj novac je za klub poput našeg ko da real svake godine dovede još jednog ronalda
ekipa se uklapa od početka sezonezaboljisportuBiH je napisao/la:Ja ti baš kroz ovo napisah da je relativno to ko je rinaka a ko dobar igrač. Možeš jedino očekivati da ti sad dođe reprezentativac i da bude sto posto pojačanje, ali prije par godina su bili kod nas Ara, Višča i sl. i nikako nisu sami prolazili pet igrača i davali golove, a koliko je realno da takve dovedeš. Bio je nekad i Šabić pa ništa, a TOmić razvaljivo itd itd. Srajevo evo npr ima love pa je fulilo 15 od 20 pojačanja i to koja bi svi mi doveli. Evo mi smo Hebiba spominjali, oni ga sad tjeraju. Pljuvali smo Hodžurdu evo sad svi kažu da je dobar. Pljuvali Jaska i Acu, sad nam oni najbolji dio ekipe itd itd i to u boljoj ekipi od ove koju sad imamo (po nama i po imenima). Hoću da kažem da to sve neko mora uklopiti i da neko ko uopte nije bio dobar negdje kod nas bude top i obratno.
ne kad kasniš 10+ bodova za europom a imaš u opticaju još 36 bodova
tu ti ni sve pobjede do kraja ne mogu garantovati europu i nemaš više prava da "uklapaš", da se uigravaš, da testiraš
ako me razumiješ šta potenciram...
sami smo sebi nametnuli to da nam je svaki meč finale
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ako bi fedor dosao onda bi to vec bilo nesto 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
[quote="fedeltafrotta"]ako bi fedor dosao onda bi
Zadnja izmjena: KeepTheBlueFlag, dana/u 26 nov 2015, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
meni veca zelja onaj 24 Uglješa
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa neka produži. Djelmic umislio igracina, jest za naše livade, za tudje teško. Ipak smo mi zadnja ligaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Out: joco, livaja, uzelac, diatta, enis i nazalost istce ugovor Dzelmi... sve januarFaraonTM je napisao/la:Ide robaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Jedna insajderska Ranitovic, Predragovic, Kramaric, Zaja
A jeko Zaja? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
lepi zaja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
A jeko RanitovicDooVe je napisao/la:A jeko Zaja?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
fedeltafrotta je napisao/la:lepi zaja
E to je tek misterijapile87 je napisao/la:A jeko RanitovicDooVe je napisao/la:A jeko Zaja?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Zar se moraju iznositi imena igraca na ovaj javni forum koji je jako citan?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Sta ima veze. Ovim imenima ni Interpol ne može ući u trag. Neka malo novinari dumaju who is who. Pogotovo ona Sinanova bagraBrkoo je napisao/la:Zar se moraju iznositi imena igraca na ovaj javni forum koji je jako citan?
Možda je na Radinovića mislio, ja sam na Zebu otišao sa ovim "Zaja"
(ko zna, možda ga je Azmir plaćao, njegovim odlaskom ga više nema ko plaćati jer očito ni Tuzla neće, tako da raskid ugovora nije nemoguć). Njega kada bi doveli mislim da im ne bi niko mogao zamjeriti ni da ne odemo u Evropu, bilo bi pokušali smo sve što smo mogli i imali bi u njemu opravdanje za to, kako u njemu tako i u nekom drugom igraču slične kvalitete. Ovako ako dovedemo upitnike a ne uspijemo biće povuci potegni. 
Mada, ovo je garant ložiona čim je izbrisao/editovao komentar!
Mada, ovo je garant ložiona čim je izbrisao/editovao komentar!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.