Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Paraliza sna, a u ćošku sobe umjesto Dudakovića stoji Adem Ljajić.
MNON
Ladno se zlocinci po forumu kace cccc
Zločinci su u Hagu, bili ili su i sad.
Gospodin Atif je heroj i slobodan čovjek.
Gospodin Atif je heroj i slobodan čovjek.
MNON
Ortak gde pise da je zlocinac, gde je osudjen, u kojem sudu?......sidji bre do reke i utopi se.....zna se koji su osudjeni, ko su i odakle su i gde su bre

🔴⚫️
Samo prijaviš hajvanu post i uživaš.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Riquelme1921
- Kontakt:
@admin Može li šta na ovoj temi ili ćeš i dalje ignorisati?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ne treba samo prijaviti post, nego **** mater ovim cetnicima gdje se stigne.
Bježali ste ko picke a i opet ćete, ovog puta nema spasa.
Pitanje za stručnjake. Npr. odgođena utakmica prvog kola i u tom momentu igrač NN nije bio potpisao niti registrovan za jedan od klubova čija utakmica je odgođena. Nakon mjesec dana igra se ta odgođena utakmica a u međuvremenu klub je doveo pojačanje. Pitanje je, može li taj novi igrač igrati tu odgođenu tekmu ili ne 

Cccc samo rat prizivaju, niko se teme ne drze jos traze da mene ostrane a oni kace zlocince na sportskom forumu. Fokle to ludilo ide
Ahahahahahahahahhahahahah na pogrešnu adresu kucaš12345678922 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:53Koliko vas iz SNSD-a mora doći na utakmicu i upisati plus u bilješku, inače može posao da strada ćaći. ? Uskoro dolazi i Karleuša negdje morate upratit da tad Borac ne igra jer ne znam gdje će vas vlast slat ?AvantiBL je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:46Jel to Horde dolaze?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:36
Ceka te sendvic i sokic u nedelju
Opusti se i uzivaj u igri najveceg kluba u drzavi,igracima kakve mozete samo sanjati(za jednog si vjerovatno navijao posto ti Borac nije prvi klub),i treneru koji vas je najvise puta dobio
Ako ne budete izigravali ciganiju i na tribinama vam se standardno pise poraz
O sudjenju cemo naknadno,vjerovatno od druge ili trece minute
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Molim da se vratimo temi… i da se prestanu zlocinci sa svih strana kaciti i spominjati.
P.S. jos jednom meni puca k… za ovim svim debilanama, pratim sport. Hvala
Ovo koliko znam nije precizno definisano u propisima saveza, ali je logicno da moze igrati od trenutka kad bude registrovan za buduce utakmice, bez obzira kojem kolu one formalno pripadaju.Jurica95 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 16:51Pitanje za stručnjake. Npr. odgođena utakmica prvog kola i u tom momentu igrač NN nije bio potpisao niti registrovan za jedan od klubova čija utakmica je odgođena. Nakon mjesec dana igra se ta odgođena utakmica a u međuvremenu klub je doveo pojačanje. Pitanje je, može li taj novi igrač igrati tu odgođenu tekmu ili ne![]()
Slicno pitanje bi se postavilo, ako neko dobije crveni karton u 6. kolu, a utakmica 7. kola njegovog kluba je pomjerena za mjesec dana. Logicno je da ce suspenziju odraditi na prvoj sljedecoj utakmici (8. kolo), a kad dodje ta odgodjena igrace normalno.
Borac na domaćem terenu ulazi kao favorit sa 49% šansi za pobjedu. Sarajevo nosi manju vjerovatnoću, ali i dalje opasnost – oko 26% šansi da slavi, dok je na neriješeno palo 25% šansi.
Najizgledniji ishod je 2:0 za Borac (14%), ali postoji i snažna mogućnost da se meč završi rezultatom 2:1 za Sarajevo (oko 10%).
Što se golova tiče:
• Over 2.5 gola: 57%
• Oba tima daju gol (BTTS – Da): 39%
• Oba tima ne daju gol (BTTS – Ne): 61%
Vjerovatnije je da će Borac slaviti i da će meč biti preko 2.5 gola. Ipak, Sarajevo ima prostor za iznenađenje.
AI asistent -
Daj nis zanimljiv, naprotiv.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
On ti je, drug moj, zauzet lizanjem testisa A. Vučiću.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 16:30@admin Može li šta na ovoj temi ili ćeš i dalje ignorisati?