FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U Vrapčiće po bodove
Velež je odlična ekipa, kaže trener Želje Amar Osim
Svaka od preostalih utakmica Premijer lige za Željezničar može biti od presudne važnosti u borbi za šampionsku titulu sa Borcem. Ako žele na kraju sezone biti ispred svog rivala, morat će donijeti bar jedan bod više sa tri preostala gostovanja. Prva prilika za to je duel protiv Veleža.
Mostarci su na svom terenu nesavladivi, od 12 utakmica ove sezone dobili su deset, dva puta su remizirali uz gol-razliku od 31:6 tako da Želju očekuje izuzetno težak posao.
- Velež je odlična ekipa, moramo odigrati mnogo ozbiljnije nego u Tuzli ako želimo napraviti dobar rezultat. Činjenica da još nisu izgubili nijedan domaći meč govori da ćemo se morati dobro namučiti. Remi? Pa mislim da bismo i u tom slučaju trebali biti zadovoljni - govori Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.
Zbog tri žuta kartona, neće nastupiti Jadranko Bogičević pa će u stoperskom paru sa Elvisom Mešićem zaigrati Semir Kerla. Kako Bogičević nema pravo nastupa u Kupu BiH, u srijedu bi, u prvom finalnom duelu protiv Borca, također trebao igrati Kerla.
Ekipa Željezničara u petak bi trebala krenuti u Hercegovinu te trenirati i prespavati u Međugorju.
Svaka od preostalih utakmica Premijer lige za Željezničar može biti od presudne važnosti u borbi za šampionsku titulu sa Borcem. Ako žele na kraju sezone biti ispred svog rivala, morat će donijeti bar jedan bod više sa tri preostala gostovanja. Prva prilika za to je duel protiv Veleža.
Mostarci su na svom terenu nesavladivi, od 12 utakmica ove sezone dobili su deset, dva puta su remizirali uz gol-razliku od 31:6 tako da Želju očekuje izuzetno težak posao.
- Velež je odlična ekipa, moramo odigrati mnogo ozbiljnije nego u Tuzli ako želimo napraviti dobar rezultat. Činjenica da još nisu izgubili nijedan domaći meč govori da ćemo se morati dobro namučiti. Remi? Pa mislim da bismo i u tom slučaju trebali biti zadovoljni - govori Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.
Zbog tri žuta kartona, neće nastupiti Jadranko Bogičević pa će u stoperskom paru sa Elvisom Mešićem zaigrati Semir Kerla. Kako Bogičević nema pravo nastupa u Kupu BiH, u srijedu bi, u prvom finalnom duelu protiv Borca, također trebao igrati Kerla.
Ekipa Željezničara u petak bi trebala krenuti u Hercegovinu te trenirati i prespavati u Međugorju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Osim oprezan međutim mislim da ce Zeljo sutra vrlo lahko uzeti bodove u Vrapcicima ako ne budu igrali Knezevic i COlic,a sve su prilike da nece ni do kraja sezone zaigratiSeyo_TM je napisao/la:U Vrapčiće po bodove
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
odo ja za oko 1-2 sata...tamo nocim kod rodbine..i onda na tekmu..i onda o5 ostajem do pon..u mostaru..i onda povratak u seher

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
- Kontakt:
Ocetel mi to RECI DA IGRAJU ZA 1 MAJ ? : O , molio bih da me neko citira 

evo citiram teamarpustahija je napisao/la:Ocetel mi to RECI DA IGRAJU ZA 1 MAJ ? : O , molio bih da me neko citira
igra se za 1 maj..:S:S:Samarpustahija je napisao/la:Ocetel mi to RECI DA IGRAJU ZA 1 MAJ ? : O , molio bih da me neko citira
-
- Kontakt:
ma dobro..bolje ista nego nista..da znaju navijaci koji nece ici (ja među njima) da li da ih ispred grbavice docekamo pjesmom..ili...jos jacom pjesmom

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
- Stole iz Bora
- Kontakt:
PostPostao/la Stole iz Bora dana 27 apr 2010, 08:14
Ljudi citajte sta se pise po forumu. Ponavlja se jedna te ista informacija svaki dan po nekoliko puta.Stole iz Bora je napisao/la:Obje utakmice finala kupa BiH ce biti u direktnim prijenosima!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:PostPostao/la Stole iz Bora dana 27 apr 2010, 08:14Ljudi citajte sta se pise po forumu. Ponavlja se jedna te ista informacija svaki dan po nekoliko puta.Stole iz Bora je napisao/la:Obje utakmice finala kupa BiH ce biti u direktnim prijenosima!
ma mrsko mi citati starije postove

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
-
- Kontakt:
Ako im taj colic nece igrati do kraja sezone, nek ga brko pravo povede u Dolinu po povratku
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U prvoj utakmici kupa, u prvom djelu sezone, kad je Velez bio u znatno boljoj formi nego sad a Zeljo dosta losiji nego sad mi smo u Mostaru bili ravnopravan protivnik i odigrali 0:0. Ne vidim razloga zasto i sutra nemozemo izvuci bod!
AMAR OSIM
Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Može se još uplatiti, večeras od 18-20 u Udruženju.Medixon je napisao/la:Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty
Evo Borac do sada imao 3 dobre prilike i stativu još pogodio.Ja mislim da Slobodi nije toliko prilika napravilo 5 klubova zajedno kod kuće kad igraju

Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 30 apr 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Razmisljam sad malo o zavrsnici prvenstva i nikako ne vidim Zelju kao prvaka ove godine. Kao osvajaca kupa i nekako ali da cemo biti prvi bas sumnjam. Kako god bacim racunicu na papir uvjek me onaj go Borca za 4:2 vrati nazad.
Ne znam jesam li pesimista ili samo realista ali tako je kako je ..
Ne znam jesam li pesimista ili samo realista ali tako je kako je ..
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 30 apr 2010, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
Jel cvaja ono?kosewsko hill je napisao/la:Može se još uplatiti, večeras od 18-20 u UdruženjuMedixon je napisao/la:Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Jeste cvaja a može i dvaput po ceneraMedixon je napisao/la:Jel cvaja ono?kosewsko hill je napisao/la:Može se još uplatiti, večeras od 18-20 u UdruženjuMedixon je napisao/la:Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty

Željo - My first love!!!
ma ne bacaj nikakve racunice, nego kontaj sta ces bacit sutra na rostilj...sutra je nase vece, sutra se velez peceStole iz Bora je napisao/la:Razmisljam sad malo o zavrsnici prvenstva i nikako ne vidim Zelju kao prvaka ove godine. Kao osvajaca kupa i nekako ali da cemo biti prvi bas sumnjam. Kako god bacim racunicu na papir uvjek me onaj go Borca za 4:2 vrati nazad.

Bice ovo sve ok...u stvari vec je sve ok

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- kosewsko hill
- Kontakt:
batak sa karabatakomSeyo_TM je napisao/la:ma ne bacaj nikakve racunice, nego kontaj sta ces bacit sutra na rostilj...sutra je nase vece, sutra se velez peceStole iz Bora je napisao/la:Razmisljam sad malo o zavrsnici prvenstva i nikako ne vidim Zelju kao prvaka ove godine. Kao osvajaca kupa i nekako ali da cemo biti prvi bas sumnjam. Kako god bacim racunicu na papir uvjek me onaj go Borca za 4:2 vrati nazad.![]()
Bice ovo sve ok...u stvari vec je sve ok

A što veli Seyo - ovo je već dobro sve.
Ja se za kup ne brinem a prvenstvo ionako ne možemo ispod druge pozicije tako da je ovo masAllah

Neko je spominjao da se Željo ne smije zadovoljavati ovim uspjesima neg da jurišamo na sve titule što je tačno stvarno al za ovu sezonu je nerealno tako razmišljati jer znam gdje smo do jučer bili.A Željo bi trebao naravno biti nešto kao bosanski "Celtic" ili "Rangers" , bez konkurencije.Ja mislim da je Amar izvukao maximum iz igrača ove sezone do sada i nema im se šta zamjeriti.
Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.