FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 30 apr 2010, 15:28

U Vrapčiće po bodove
Velež je odlična ekipa, kaže trener Želje Amar Osim

Svaka od preostalih utakmica Premijer lige za Željezničar može biti od presudne važnosti u borbi za šampionsku titulu sa Borcem. Ako žele na kraju sezone biti ispred svog rivala, morat će donijeti bar jedan bod više sa tri preostala gostovanja. Prva prilika za to je duel protiv Veleža.

Mostarci su na svom terenu nesavladivi, od 12 utakmica ove sezone dobili su deset, dva puta su remizirali uz gol-razliku od 31:6 tako da Želju očekuje izuzetno težak posao.

- Velež je odlična ekipa, moramo odigrati mnogo ozbiljnije nego u Tuzli ako želimo napraviti dobar rezultat. Činjenica da još nisu izgubili nijedan domaći meč govori da ćemo se morati dobro namučiti. Remi? Pa mislim da bismo i u tom slučaju trebali biti zadovoljni - govori Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.

Zbog tri žuta kartona, neće nastupiti Jadranko Bogičević pa će u stoperskom paru sa Elvisom Mešićem zaigrati Semir Kerla. Kako Bogičević nema pravo nastupa u Kupu BiH, u srijedu bi, u prvom finalnom duelu protiv Borca, također trebao igrati Kerla.

Ekipa Željezničara u petak bi trebala krenuti u Hercegovinu te trenirati i prespavati u Međugorju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 apr 2010, 15:30

Seyo_TM je napisao/la:U Vrapčiće po bodove
Velež je odlična ekipa, kaže trener Želje Amar Osim

Svaka od preostalih utakmica Premijer lige za Željezničar može biti od presudne važnosti u borbi za šampionsku titulu sa Borcem. Ako žele na kraju sezone biti ispred svog rivala, morat će donijeti bar jedan bod više sa tri preostala gostovanja. Prva prilika za to je duel protiv Veleža.

Mostarci su na svom terenu nesavladivi, od 12 utakmica ove sezone dobili su deset, dva puta su remizirali uz gol-razliku od 31:6 tako da Želju očekuje izuzetno težak posao.

- Velež je odlična ekipa, moramo odigrati mnogo ozbiljnije nego u Tuzli ako želimo napraviti dobar rezultat. Činjenica da još nisu izgubili nijedan domaći meč govori da ćemo se morati dobro namučiti. Remi? Pa mislim da bismo i u tom slučaju trebali biti zadovoljni - govori Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.

Zbog tri žuta kartona, neće nastupiti Jadranko Bogičević pa će u stoperskom paru sa Elvisom Mešićem zaigrati Semir Kerla. Kako Bogičević nema pravo nastupa u Kupu BiH, u srijedu bi, u prvom finalnom duelu protiv Borca, također trebao igrati Kerla.

Ekipa Željezničara u petak bi trebala krenuti u Hercegovinu te trenirati i prespavati u Međugorju.
Osim oprezan međutim mislim da ce Zeljo sutra vrlo lahko uzeti bodove u Vrapcicima ako ne budu igrali Knezevic i COlic,a sve su prilike da nece ni do kraja sezone zaigrati
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 30 apr 2010, 15:59

odo ja za oko 1-2 sata...tamo nocim kod rodbine..i onda na tekmu..i onda o5 ostajem do pon..u mostaru..i onda povratak u seher :D :D :D :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 30 apr 2010, 16:00

Izgleda da ce prenositi kup utakmice :mrgreen:

slika
× Plava krv ispod koze ×

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 30 apr 2010, 16:01

Ocetel mi to RECI DA IGRAJU ZA 1 MAJ ? : O , molio bih da me neko citira :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 apr 2010, 16:07

amarpustahija je napisao/la:Ocetel mi to RECI DA IGRAJU ZA 1 MAJ ? : O , molio bih da me neko citira :D
evo citiram te

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 30 apr 2010, 16:08

amarpustahija je napisao/la:Ocetel mi to RECI DA IGRAJU ZA 1 MAJ ? : O , molio bih da me neko citira :D
igra se za 1 maj..:S:S:S

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 30 apr 2010, 16:09

MaliMemo je napisao/la:Izgleda da ce prenositi kup utakmice :mrgreen:

slika

ma dobro..bolje ista nego nista..da znaju navijaci koji nece ici (ja među njima) da li da ih ispred grbavice docekamo pjesmom..ili...jos jacom pjesmom :mrgreen: :mrgreen: ne sumnjam u 1:3 :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 16:11

PostPostao/la Stole iz Bora dana 27 apr 2010, 08:14
Stole iz Bora je napisao/la:Obje utakmice finala kupa BiH ce biti u direktnim prijenosima!
Ljudi citajte sta se pise po forumu. Ponavlja se jedna te ista informacija svaki dan po nekoliko puta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 30 apr 2010, 16:15

Stole iz Bora je napisao/la:PostPostao/la Stole iz Bora dana 27 apr 2010, 08:14
Stole iz Bora je napisao/la:Obje utakmice finala kupa BiH ce biti u direktnim prijenosima!
Ljudi citajte sta se pise po forumu. Ponavlja se jedna te ista informacija svaki dan po nekoliko puta.

ma mrsko mi citati starije postove :D :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

1921♥

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 apr 2010, 16:33

Ako im taj colic nece igrati do kraja sezone, nek ga brko pravo povede u Dolinu po povratku

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 16:57

U prvoj utakmici kupa, u prvom djelu sezone, kad je Velez bio u znatno boljoj formi nego sad a Zeljo dosta losiji nego sad mi smo u Mostaru bili ravnopravan protivnik i odigrali 0:0. Ne vidim razloga zasto i sutra nemozemo izvuci bod!
AMAR OSIM

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 30 apr 2010, 17:27

Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 30 apr 2010, 17:29

Medixon je napisao/la:Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty
Može se još uplatiti, večeras od 18-20 u Udruženju.

Evo Borac do sada imao 3 dobre prilike i stativu još pogodio.Ja mislim da Slobodi nije toliko prilika napravilo 5 klubova zajedno kod kuće kad igraju :shock:
Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 30 apr 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 17:30

Razmisljam sad malo o zavrsnici prvenstva i nikako ne vidim Zelju kao prvaka ove godine. Kao osvajaca kupa i nekako ali da cemo biti prvi bas sumnjam. Kako god bacim racunicu na papir uvjek me onaj go Borca za 4:2 vrati nazad.

Ne znam jesam li pesimista ili samo realista ali tako je kako je ..
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 30 apr 2010, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 30 apr 2010, 17:31

kosewsko hill je napisao/la:
Medixon je napisao/la:Ako moze sto prije neko da mi odgovori , jucer beze pricam sa jaranom i ja mu u sali reklo mogli smo u Mostar , on se samo nasmija , e sad me prije mozda po sata zove i kaze da mu se ide , i aj kontamo nas 2 da idemo..ali..mozel se jos uplatit za gostovanje, radil udruzenje? imali mjesta.. ?? ty
Može se još uplatiti, večeras od 18-20 u Udruženju
Jel cvaja ono?
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 30 apr 2010, 17:32

Medixon je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:
Može se još uplatiti, večeras od 18-20 u Udruženju
Jel cvaja ono?
Jeste cvaja a može i dvaput po cenera :D
Željo - My first love!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 apr 2010, 17:34

Stole iz Bora je napisao/la:Razmisljam sad malo o zavrsnici prvenstva i nikako ne vidim Zelju kao prvaka ove godine. Kao osvajaca kupa i nekako ali da cemo biti prvi bas sumnjam. Kako god bacim racunicu na papir uvjek me onaj go Borca za 4:2 vrati nazad.
ma ne bacaj nikakve racunice, nego kontaj sta ces bacit sutra na rostilj...sutra je nase vece, sutra se velez pece :mrgreen:

Bice ovo sve ok...u stvari vec je sve ok :mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 apr 2010, 17:47

moglo se do mostara za 2 maj :D
Za zivot cijeli!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 30 apr 2010, 17:47

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Razmisljam sad malo o zavrsnici prvenstva i nikako ne vidim Zelju kao prvaka ove godine. Kao osvajaca kupa i nekako ali da cemo biti prvi bas sumnjam. Kako god bacim racunicu na papir uvjek me onaj go Borca za 4:2 vrati nazad.
ma ne bacaj nikakve racunice, nego kontaj sta ces bacit sutra na rostilj...sutra je nase vece, sutra se velez pece :mrgreen:

Bice ovo sve ok...u stvari vec je sve ok :mrgreen:
batak sa karabatakom :D .. ma Stole se iskusno zabrino' :) hehehe

A što veli Seyo - ovo je već dobro sve.
Ja se za kup ne brinem a prvenstvo ionako ne možemo ispod druge pozicije tako da je ovo masAllah ;)
Neko je spominjao da se Željo ne smije zadovoljavati ovim uspjesima neg da jurišamo na sve titule što je tačno stvarno al za ovu sezonu je nerealno tako razmišljati jer znam gdje smo do jučer bili.A Željo bi trebao naravno biti nešto kao bosanski "Celtic" ili "Rangers" , bez konkurencije.Ja mislim da je Amar izvukao maximum iz igrača ove sezone do sada i nema im se šta zamjeriti.
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.