FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 11 feb 2011, 20:44

Zagor je napisao/la:Molim vas ne pišite o drugom forumu (a pogotovo spominjanje imena), nema veze s ovom temom...!
znam da nema veze,ali ovo nisu imena ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 11 feb 2011, 20:53

Colorado je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:brzo mislis
heheheehehe bit ce 2;0 za celik znate da zadnej vrijeme
neigrate dobro na bilinom polju a i celik je trebo dobiti i na kosevu prvu tekmu budi realaan al samo realan kako ste je dobili....96minut dobro dosli na hbilinom polju da napravimo spektakl .... rz1988
2:0 :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: necee sigurno :D nije vise celik toliko jak kao sto je nekad bio 8-)
na bp priznajem neigramo dobro .. ne sjecam se kad smo pobijedili al se sjecam par dobrih partija i nerijesenih rezultata na bp :D ali celik ne moze X na kosevu da izbori pa cak sta vise :D :lol: :) Realan sam prijatelju na kosevu je bila izjednacena utakmica da je celik pobijedio cestitao bih .. najrealni X ali sreca prati hrabre :D
ispravka :D 94 min ( ali minute nisu bitne , vazno je da je bilo 1 : 0 :D ) aa docemo naravno da napravimo SPEKTAKL samo se nadam boljem izdanju robijasa .. ono prosle godine je bilo i vise nego tanko ali dobro UCITE od najboljih :D zz ;)
mi smo napravili spektakl na kosevu doslo nas je za nase bosanske uslove dobro a gledo sam na rtv vogosca culi smo se dobro cak u nekim trenutcima i nadjacali smo vas ..steta zbog suzavca i tako ti je kad ti je komsija manijak hehehe ,pozz bilino polje 16:00 dobro dosli 26.02.2011rz1988
samo celik ale samo celik ale

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 feb 2011, 21:04

Mozemo li MI,hocemo li MI,recimo ovako..da preko udruzenja uz dogovor sa upravom kluba,otvorimo fond..
jedna marka vise..o cemu je rijec..na cijenu ulaznice,ako ista kosta 7km ili 5km,neka bude 8 tj. 6km..
pomnozite sa brojem gledalaca..to je neka cifra..sta sa tim novcem..premije igracima..tri boda na
gostovanju ili bod zavisi..svaki gol bi bio nagradjen..naravno za neposlusne nista..ITD..ITD..
Moramo u TOP 100..FCS INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 12 feb 2011, 00:11

Padobranac,da te ne spominjem pod nikom koji si imao tamo..znas da si desetine puta upozoravan,da si bio banovan na kraci period,i znas da si nastavio i dalje po svome da izazivas stalne svadje,prepirke i da pises razne kontradiktornosti.
Tako da sam uvjeren da si svjestan zbog cega si banovan,i nemoj se sada kriti iza paravana da te neko banovao zbog tvoje jaransko-familijarne podrske Mirzi. Nije zbog toga i nema potrebe da se krijes iza laznih optuzbi.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 feb 2011, 00:25

padobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES :oops:
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJO :o
e jes mi te zao :lol: moram platiti pice tom koji te je banovao,treba li ti rame za plakanje evo dosta je ovdje sto suplju prosipas :lol: ajde javi se da ti po.glabam kako kazes! Sljedeci put cim napises neku svoju glupost pod drugim nikom bices banovan i kad je takva kriza tamo zasto tamo dolazis :lol:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 feb 2011, 10:35

Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee,eto vam Padobranac,atomska i CIA...
SALA :lol:
F.K.SARAJEVO

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 12 feb 2011, 10:41

molotovljev je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee,eto vam Padobranac,atomska i CIA...
padobranac sucre i denisinho :P

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 feb 2011, 10:57

molotovljev je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee,eto vam Padobranac,atomska i CIA...
:lol: :lol: :lol: ma evo ih i ovdje,vidis da su jedni te isti :lol: :lol: a i sam si vidio sta se pise,no coment ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 feb 2011, 11:04

samo sarajevo je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES :oops:
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJO :o
e jes mi te zao :lol: moram platiti pice tom koji te je banovao,treba li ti rame za plakanje evo dosta je ovdje sto suplju prosipas :lol: ajde javi se da ti po.glabam kako kazes! Sljedeci put cim napises neku svoju glupost pod drugim nikom bices banovan i kad je takva kriza tamo zasto tamo dolazis :lol:
zato klocu sto sam tamo pet godina i citam sta se pise,a ako napises nesto sto je suprotno ide opomena,samo sto ovdje ima ljudi koji koji shvataju tu kako ti kazes suplju ;) a i ti se sit napisa pametnih stvari,jedva cekam da napises post da bi procitao sta pametno,bolje bi ti bilo da si se sjetio da malo prozoves Prandelija,nego sto kakis tu :lol:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 12 feb 2011, 14:34

padobranac1978 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:
zato klocu sto sam tamo pet godina i citam sta se pise,a ako napises nesto sto je suprotno ide opomena,samo sto ovdje ima ljudi koji koji shvataju tu kako ti kazes suplju ;) a i ti se sit napisa pametnih stvari,jedva cekam da napises post da bi procitao sta pametno,bolje bi ti bilo da si se sjetio da malo prozoves Prandelija,nego sto kakis tu :lol:
Halo ba ljudi sta vam je , nemojte da nam se desi situacija kao kod anamo onih oladite malo , a posebno ti padobranac . Ljudi sa foruma te nebi banovali da si vodio zdravu diskusiju , na nas racun kad udaras neukusne sale i ja bih te banovao . TEMA JE FKS !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 feb 2011, 14:52

@Colorado....zaboravi,nastavi tamo gdje si stao posto si i ovdje jedan od rijetkih cije misljenje cijenim ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 feb 2011, 16:51

Hadžija trenirao sa prvim timom :D

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 12 feb 2011, 20:17

Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
Naime kako se prica da su neke nase jake Firme(na celu su pitari) odlucile da pomognu Sarajevu i razgovora se
vjerovali ili ne o izgradnji vlastitog stadiona!!
Ljudi iz uprave kluba sa Koseva ce za par dana izaci u javnost s tim informacijama..

PROVJEREN INFO 100%

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 12 feb 2011, 20:35

dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
Naime kako se prica da su neke nase jake Firme(na celu su pitari) odlucile da pomognu Sarajevu i razgovora se
Ljudi iz uprave kluba sa Koseva ce za par dana izaci u javnost s tim informacijama..

PROVJEREN INFO 100%
Link ?????? :D
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 12 feb 2011, 20:52

dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..

PROVJEREN INFO 100%
:lol: :lol: :lol: :lol: Jos jedan bombas samoubica :lol: :lol:

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 feb 2011, 20:55

Znali ko sta je sa Limunom. :?:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 feb 2011, 20:58

PROVJEREN INFO 100%
Ja sam totalno zbunjen...igraci zive na virslama...plate kasne mjesecima...uprava se opet mijenja...a sad se kao nasao novac da se gradi vlastiti stadion? :|
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 12 feb 2011, 21:02

bosanac723 je napisao/la:

PROVJEREN INFO 100%
Ja sam totalno zbunjen...igraci zive na virslama...plate kasne mjesecima...uprava se opet mijenja...a sad se kao nasao novac da se gradi vlastiti stadion? :|

Ma to je ideja par ljudi, privatnika navijaca Sarajeva koji su sa Upravom o toj ideji razgovarali.U utorak ce navodno Uprava izaci u javnost sa vise informacija.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 21:10

ekii je napisao/la:Znali ko sta je sa Limunom. :?:
95% dolazi u toku sljedece sedmice i prestanite sa tim bombanjem o gradnji novog stadiona.

Nije mi jasno sta imate od toga?Mislite da ce ta informacija naskoditi nekome iz suparnickog tabora,mozda da ce im biti krivo? Na kraju kad sve saberes koga si zahebo? Sebe,samo ce se ljudi djabe sprdati dajte uozbiljite se.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 12 feb 2011, 21:12

Kad mogu stumfici praviti Arenu sto ne bih mi .Eno Betanije iza zapada,ova ideja je bila aktuelna jos od vladavine Granova.Imamo Becirevica nek nam opstina prepise zemlju ostalo bi lahko islo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mosarajvosa83 i 21 gost.