znam da nema veze,ali ovo nisu imenaZagor je napisao/la:Molim vas ne pišite o drugom forumu (a pogotovo spominjanje imena), nema veze s ovom temom...!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
znam da nema veze,ali ovo nisu imenaZagor je napisao/la:Molim vas ne pišite o drugom forumu (a pogotovo spominjanje imena), nema veze s ovom temom...!
mi smo napravili spektakl na kosevu doslo nas je za nase bosanske uslove dobro a gledo sam na rtv vogosca culi smo se dobro cak u nekim trenutcima i nadjacali smo vas ..steta zbog suzavca i tako ti je kad ti je komsija manijak hehehe ,pozz bilino polje 16:00 dobro dosli 26.02.2011rz1988Colorado je napisao/la:2:0bilino polje je napisao/la:brzo mislis
heheheehehe bit ce 2;0 za celik znate da zadnej vrijeme
neigrate dobro na bilinom polju a i celik je trebo dobiti i na kosevu prvu tekmu budi realaan al samo realan kako ste je dobili....96minut dobro dosli na hbilinom polju da napravimo spektakl .... rz1988![]()
![]()
![]()
![]()
necee sigurno
nije vise celik toliko jak kao sto je nekad bio
![]()
na bp priznajem neigramo dobro .. ne sjecam se kad smo pobijedili al se sjecam par dobrih partija i nerijesenih rezultata na bpali celik ne moze X na kosevu da izbori pa cak sta vise
![]()
![]()
Realan sam prijatelju na kosevu je bila izjednacena utakmica da je celik pobijedio cestitao bih .. najrealni X ali sreca prati hrabre
![]()
ispravka94 min ( ali minute nisu bitne , vazno je da je bilo 1 : 0
) aa docemo naravno da napravimo SPEKTAKL samo se nadam boljem izdanju robijasa .. ono prosle godine je bilo i vise nego tanko ali dobro UCITE od najboljih
zz
e jes mi te zaopadobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJO
padobranac sucre i denisinhomolotovljev je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee,eto vam Padobranac,atomska i CIA...
SALA
molotovljev je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee,eto vam Padobranac,atomska i CIA...
SALA
zato klocu sto sam tamo pet godina i citam sta se pise,a ako napises nesto sto je suprotno ide opomena,samo sto ovdje ima ljudi koji koji shvataju tu kako ti kazes supljusamo sarajevo je napisao/la:e jes mi te zaopadobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJOmoram platiti pice tom koji te je banovao,treba li ti rame za plakanje evo dosta je ovdje sto suplju prosipas
ajde javi se da ti po.glabam kako kazes! Sljedeci put cim napises neku svoju glupost pod drugim nikom bices banovan i kad je takva kriza tamo zasto tamo dolazis
Halo ba ljudi sta vam je , nemojte da nam se desi situacija kao kod anamo onih oladite malo , a posebno ti padobranac . Ljudi sa foruma te nebi banovali da si vodio zdravu diskusiju , na nas racun kad udaras neukusne sale i ja bih te banovao . TEMA JE FKS !padobranac1978 je napisao/la:zato klocu sto sam tamo pet godina i citam sta se pise,a ako napises nesto sto je suprotno ide opomena,samo sto ovdje ima ljudi koji koji shvataju tu kako ti kazes supljusamo sarajevo je napisao/la:e jes mi te zaopadobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJOmoram platiti pice tom koji te je banovao,treba li ti rame za plakanje evo dosta je ovdje sto suplju prosipas
ajde javi se da ti po.glabam kako kazes! Sljedeci put cim napises neku svoju glupost pod drugim nikom bices banovan i kad je takva kriza tamo zasto tamo dolazis
a i ti se sit napisa pametnih stvari,jedva cekam da napises post da bi procitao sta pametno,bolje bi ti bilo da si se sjetio da malo prozoves Prandelija,nego sto kakis tu
Link ??????dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
Naime kako se prica da su neke nase jake Firme(na celu su pitari) odlucile da pomognu Sarajevu i razgovora se
vjerovali ili ne o izgradnji vlastitog stadiona!!
Ljudi iz uprave kluba sa Koseva ce za par dana izaci u javnost s tim informacijama..
PROVJEREN INFO 100%
dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
Naime kako se prica da su neke nase jake Firme(na celu su pitari) odlucile da pomognu Sarajevu i razgovora se
Ljudi iz uprave kluba sa Koseva ce za par dana izaci u javnost s tim informacijama..
PROVJEREN INFO 100%
Ja sam totalno zbunjen...igraci zive na virslama...plate kasne mjesecima...uprava se opet mijenja...a sad se kao nasao novac da se gradi vlastiti stadion?dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
PROVJEREN INFO 100%
bosanac723 je napisao/la:Ja sam totalno zbunjen...igraci zive na virslama...plate kasne mjesecima...uprava se opet mijenja...a sad se kao nasao novac da se gradi vlastiti stadion?dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
PROVJEREN INFO 100%
95% dolazi u toku sljedece sedmice i prestanite sa tim bombanjem o gradnji novog stadiona.ekii je napisao/la:Znali ko sta je sa Limunom.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mosarajvosa83 i 21 gost.