Sto se tice Arshavina, nije da nema kvalitet, vec jednostavno mrsko mu trcati i to je problem..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Razumijem sve, i optimizam i želju i ljubav prema mladim igračima ali bogati, po čemu si zaključio da je Miyaichi lav u odbrani? Po 12 nastupa u Eredivisieu? Po odličnim utakmicama za rezerve Arsenala? Po pred-sezonskim utakmicama protiv nižerazrednih japanskih klubova? Po čemu?Arnelinho je napisao/la: A što je najbolje, oba su lavovi u odbrani.
nijedan gore navedeni igrac jos nije dokazan al bas nijedan prvo ce svaki proc sezonu ili dvije po posudbama a onda dobit sansu pa ako je iskoriste i to sve pod uslovom da ostane wenger a s obzirom na sve cesce zvizduke navijaca nisam bas siguran da ce ostat jos dugo.AllGunsBlazing je napisao/la:Sposoban je zato sto su to sve igraci(ili velika vecina) koji su i navijaci ovog kluba, ne samo igraci.
@Bertrand to sto grize ne znaci da je on dobar igrac, vec samo da je borben a to se moze i iz jedne utakmice zakljuciti.. Lav u odbrani znaci da grize i da se bori, a ne da je kvalietet Sagne![]()
U odnosu na Walcotta i Arshavina obojica su Maldini u odbrani. Uostalom nece on ni igrati vec tu igra Gervinho, vidite da je ekipa bez par starijih igraca koji ce igrati.
Mnogi su bili navijaci Arsenala, cak i kapiteni pa su napustali ovu ekipu tako da ne mislim da ce i s ovom generacijom biti nesto drugacije . Dok Arsenal ne dovede novu upravu ili dok ova uprava ne dodje pameti nece moci zadrzavati WC igrace.AllGunsBlazing je napisao/la:Sposoban je zato sto su to sve igraci(ili velika vecina) koji su i navijaci ovog kluba, ne samo igraci.
@Bertrand to sto grize ne znaci da je on dobar igrac, vec samo da je borben a to se moze i iz jedne utakmice zakljuciti.. Lav u odbrani znaci da grize i da se bori, a ne da je kvalietet Sagne![]()
U odnosu na Walcotta i Arshavina obojica su Maldini u odbrani. Uostalom nece on ni igrati vec tu igra Gervinho, vidite da je ekipa bez par starijih igraca koji ce igrati.
Jel Vieira bio kapiten kad je napustio Arsenal ? Jel Henry bio kapiten kad je napustio ? Ovo ljeto vjerovatno Arsenal ostaje i bez RvP-a kao kapitena. Lahko je voljeti klub kad nemas nikakvih ponuda, ljubav se dokazuje kad odbijes sve moguce ponude da bi igrao za manje novca i u klubu koji realno nije konkurent za najvece domete.(nesto poput Tottija,Gerrarda i sl)AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam koji su to kapiteni navijaci napustili ovaj klub???? Napustio Cesc ali on nije volio samo ovaj klub, sto je njemu Barca to je Afobeu,Anekeu,Jacku,Frimpongu,Songu i Bartleyu.. Da je Wenger hrabar sad bi dao priliku ovim momcima, jer sam uvjeren da oni ne mogu gore nego Squillaci,Almunija,Djourou,Rosicky,Benayoun,Arshavin..
imal veceg i navijaca i kapitena od henrya????AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam koji su to kapiteni navijaci napustili ovaj klub???? Napustio Cesc ali on nije volio samo ovaj klub, sto je njemu Barca to je Afobeu,Anekeu,Jacku,Frimpongu,Songu i Bartleyu.. Da je Wenger hrabar sad bi dao priliku ovim momcima, jer sam uvjeren da oni ne mogu gore nego Squillaci,Almunija,Djourou,Rosicky,Benayoun,Arshavin..
Po tome što se za jednog napadača u odbranu vraća i više nego počesto. Objasnio ti je AGB. To ne znači da su ala štoperi, nego da kao napadači (on i Chambo) igraju odbranu i za jednog krilnog napadča je igraju i više nego dobro. Tu nije upitanju kvalitet protivnika, nego njihov stav.Bertrand je napisao/la:Razumijem sve, i optimizam i želju i ljubav prema mladim igračima ali bogati, po čemu si zaključio da je Miyaichi lav u odbrani? Po 12 nastupa u Eredivisieu? Po odličnim utakmicama za rezerve Arsenala? Po pred-sezonskim utakmicama protiv nižerazrednih japanskih klubova? Po čemu?Arnelinho je napisao/la: A što je najbolje, oba su lavovi u odbrani.
Svaki klub ponekad manje-više izgubi pokojeg igrača, čudo bi bilo, kad bi Arsenal zadrž'o svih 30-tak igrača. Uspjeće do kraja karijere zadržati Songa (koji je dokazan igrač), Wilshira (valjda takodje) i Frimponga. Njih trojcu neka zadrži (a hoće) i šta će nam ko više? Trio u sredini, koji će igrati 5-10 godina zajedno, kud ćeš bolje?bimbrlica je napisao/la:@Arnelinho
Cak i da svi ti igraci koje si naveo izrastu u WC igrace, zar stvarno mislis da je Arsenal kao klub sposoban da ih odrzi na okupu ?
Wilshire? Song? Szczesny? Gibbs?motty je napisao/la:nijedan gore navedeni igrac jos nije dokazan al bas nijedan prvo ce svaki proc sezonu ili dvije po posudbama a onda dobit sansu pa ako je iskoriste i to sve pod uslovom da ostane wenger a s obzirom na sve cesce zvizduke navijaca nisam bas siguran da ce ostat jos dugo.AllGunsBlazing je napisao/la:Sposoban je zato sto su to sve igraci(ili velika vecina) koji su i navijaci ovog kluba, ne samo igraci.
volio bi vidjet tu ekipu al tesko tesko engleska je danas surova liga i bojim se da bi to bio mac sa dvije ostrice krenut sa tako neiskusnom ekipom. i da mnogo ce zavisit da li ce vodja ove ekipe RVP ostat u ovoj ekipi
Postoji razlika. Henry je otiš'o sa 28/29 godina, u dobi kada je bio istrošen. Sam znaš da je nedugo zatim prop'o. Henry i ni jedan kapiten (sem Cesca) nije otiš'o u doba kad je bio u punoj snazi.motty je napisao/la:imal veceg i navijaca i kapitena od henrya????AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam koji su to kapiteni navijaci napustili ovaj klub???? Napustio Cesc ali on nije volio samo ovaj klub, sto je njemu Barca to je Afobeu,Anekeu,Jacku,Frimpongu,Songu i Bartleyu.. Da je Wenger hrabar sad bi dao priliku ovim momcima, jer sam uvjeren da oni ne mogu gore nego Squillaci,Almunija,Djourou,Rosicky,Benayoun,Arshavin..
Napisah post, pa ga slučano izbrisah.Bosco je napisao/la:Meni samo ide na živce što se hvale ovi talenti poput Afobea, Anekea, Campbella, Bartleya, isto je se do neki dan radilo sa Jay Emmanuelom, Jay Simpsonom i sličnim imenima za koje danas niko ne zna osim njihove bliže rodbine...stvar je jasna, oni su samo talenti za koje ima više šanse da izgore nego da pokazu nešto i zato je meni suludo očekivati da oni uskoro postanu nosioci. Jedina dvojica na koje smijemo računati na kao budućnost kluba su Wilshere i Chambo. Ryo mi se praaaavo sviđa, odličan je karakter, ali ako se sad ne pokaže u Boltonu onda se stvarno bojim za njegovu budućnost. Frimpong je isto odličan samo skroz malo ima u glavi taj lik...a ostali poput Bartleya i ostalih su još jako,jako nedokazani i nema smisla o njima pričati kao o budućim zvijezdama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.