Svi cekaju vijesti

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nisam to upratio, ali čudno je da niko nije iskoristio da nam napravi iz minute u minut. em bi mi bili zadovoljni, em bi oni imali lajkove i preglede.montolivo18 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 13:46Pisali su i portali prije 2-3 dana za taj današnji sastanak...
Nije više stvar ni to hoće li Azmir ili neće, bitno je hoće li iko i da se ne vrate oni isti...simonknows je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:15Od Azmira nema ništa, kakvi crni sastanci, bomba na koju su se svi primili.
Samo da sutra naselje Skver ne proglasi dan žalosti od Panonike do Slatine![]()
Kažem ja, 6.6. u martu. Nisu se dobro sporazumjeli oko termina...simonknows je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:15Od Azmira nema ništa, kakvi crni sastanci, bomba na koju su se svi primili.
Imamo mi predsjednikaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:17Nije više stvar ni to hoće li Azmir ili neće, bitno je hoće li iko i da se ne vrate oni isti...simonknows je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:15Od Azmira nema ništa, kakvi crni sastanci, bomba na koju su se svi primili.
A ko smo mi i nasi, a ko ste vi i vasi...simonknows je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:27Gledaj što iskaču iz paštete, samo da ne bude sutra kmeka dreka ovdje![]()
I meni i tim mojim je lakše nego vama i vašim, tačno mi bude drago kad vidim pjenu![]()
To moraš pitati teoretičare zavjereFKBilder je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:28A ko smo mi i nasi, a ko ste vi i vasi...simonknows je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:27Gledaj što iskaču iz paštete, samo da ne bude sutra kmeka dreka ovdje![]()
I meni i tim mojim je lakše nego vama i vašim, tačno mi bude drago kad vidim pjenu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.