FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma još jedna turbulentna sezona u nizu i borba za evropu nažalost...
I šta bi sa onom B ekipom šute **** ništa ne spominju
I šta bi sa onom B ekipom šute **** ništa ne spominju
-
- Kontakt:
Ma nemoj tako šta bi mi bez Mirve veličanstvenog.Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:25Cuj sta nam smetaju objave?![]()
Inteligenciji mozda?
Uz sta da stanem? Uz 50-100 uposlenih koji nisu u stanju da nakon 2 godine igranja 352 i dovodjenja igrača za tu formaciju, dovedu trenera koji to igra, a oni dovedu trenera koji igra samo i samo 4231.
Ili da stanemo uz kenu handzica sa juga?
Ili da stanemo uz Numanivicku na klupi?
Da stanemo uz 30 zena u klubu kojima je posao sa budu tu koje ne znaju poslati spisak igraca za omladinsku ligu prvaka?
Ili da stanemo uz mjenjanje trenera svako malo?
Sad ces reci, ali ali zekic je sam otisao... Pa otici ce svako ali svako ko vidi sta rade sudije klubu a ponavljam ISMIRA BOLI KU.RAC ZA TIM jer da nije tako pokusao bi nesto a znam iz prve ruke da ne pokusava nista.
Njegov haver u lozi se slika sa vicom i kaže sa mu se avi napusimo kur.ca.![]()
Da stanemo uz lijepljenje bilborda za koji se daju pare za rodjendan a ne za novu podlogu u kampu?
Ili mozda da stanemo uz to sto godinama nismo poslije prvog snijega u igri za titulu?
Ili da stanemo uz to ato nam trpa mrezu ko stigne?
Evo ja ti garantujem, sutra da ovaj skupi muda i kaze, ljudi sjebo sam.
Evo nema vise ovih kurava, nema ajle, dovodim ozbiljne ljude, strance, idem u lobiranje da zastititm klub i sa povuce poteze da se vidi da zeli napredak, 10-12 milja bi odmah bilo na kosevu
Al nemoj me ba busalom praviti, 4 godine isto gledamo i kao to tako treba. Mrs **** im statusi majku nije ovo FB life ovo je jeb.eno profesionalni najveci klub u drzavi je.bo im chat gpt majku

- luckystrike
- Kontakt:
MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:44Poenta je da kao navijac nikad ne pljujes po svom klubu, a dusmani to svakako jedva cekaju. Realnost je da imamo najbolji i najskuplji igracki kadar, a da ne stimaju neki segmenti kluba pocevsi od marketinga. Losi potezi od oglasavanja na drustvenim mrezama preko bespotrebnog divljanja cijena u fan shopu itd itd. Navedene pozicije treba popuniti strucnim, kompetentnim i ambicioznim ljudima a Mirvic i kompanija nek se bave onim u cemu su najbolji i to je to.
šta šta je, je*em ti
Ma znam da od ovoga nema ništa, kao što od nas neće biti ništa tokom čitave sezone. Daj Bože da griješim, ali stopere nemamo za ovo što on hoće, Kuprešak nema defanzivne karakteristike, Ristovskog mora posadit na klupu jer ne može on 90 minuta lijetat gore gole, Guli je daleko od gola, tako da smo tanki skroz.riki46 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:27****, volio bih da griješim, ali stvarno nemam povjerenja u Husrefa da može i da zna igrati 3-5-2. I sam je rekao da nećemo više igrati sa 3 nazadMSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:15Jebbem ja i stručnjaka koji zna rasporedit igrače u jednu formaciju i to je to. Nek gleda druge trenere, neka čita, analizira, neka radi nešto kod kuće.riki46 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:11
Obzirom da nam fali dosta igrača( Jatta, Elezi, Mamas...), ovo je vjerovatno najbolje što imamo, ali ovu formaciju možemo zaboraviti.
Jedino što im Husref može reć je da se postave kao kod Zekića i to je to. Husref nikad u životu nije igrao sa 3 nazad i ova formacija bi bila beskorisna pod njegovim vodstvom, ali za to nije kriv Husref već onaj ko ga je doveo .
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad pogledao ponovo utakmicu i vidim da je prvi zuti dobio Jatta na intervenciju VAR-a. Da li je to ok ?
Onda VAR moze sugerisati i aut, korner... Razumijem prekrsaj za crveni karton ili provjeru pri postizanju gola.
Onda VAR moze sugerisati i aut, korner... Razumijem prekrsaj za crveni karton ili provjeru pri postizanju gola.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- robertkosar
- Kontakt:
Ljudi nema potrebe za stresom i nerviranjem. Cetnici su sa balijama vec odlucili dat bojcu titulu. Svi nas mrze i ujke i cetnici i balije. Jer smo Sarajevo

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ja imam dvije mačke i yebo sam sinoć na poluvremenu, a tvrdim da klub nikad nije bio smiješniji. Jesam li ja normalan? PozzHamagara je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:27Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.
Homer ovo-ono, skupe karte, ne valja Husref, ne valja Zekic…. Pa sta hocete vise.
Ima li imalo onog starog inata, da se malo otvore oci da se REALNO sakleda situacija…. Ali jok, posljedica nejebice pa daj da seremo
-
- Kontakt:
Hocemo li ovako, titula završena, sto se nas tiče, ostao je kup, a ja ti dam svoj akaunt i nadjemo se i dam ti jos tri stoje, ako mi osvojimo titulu. De ba, sta vi gledate, moze ostati 1000 bodova, mi nemamo u klubu čovjeka koji može nešto uraditi od Husrefa pa do Mirvica. Sve to treba **** metlom pomesti. Cuj 93 boda, a mi u prva cetri kola osvojili cetri boda. Završena, sezona I okrenuti se narednoj, sto prije to bolje od trenera do igrača. Prodati Gulija, naci zamjenu, prodati Jattu, naći zamjenu, riješiti se Paskaleva, Begića i ostalih ubleha i dovesti igrače ili iz omladinskog pogona nekom dati šansu. Sta je sa onim momkom kojeg smo kao ukrali Partizanu ili Zvezdi, momak je stoper, bolji je od Paskaleva kakav god da je. Odmah se spremati za narodnu sezonu, a u kupu sta uradimo.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:1993 boda u igri i sezona završena ?obrijanopile je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:19Tacno je sve sto si napisao, ali moramo shvatiti ne moze Husref više voditi Sarajevo i to je činjenica. Znam da se pokušalo pregovarati sa nekim trenerima, ali niko neće više da nas preuzme iz prostog razloga jer Mirvic više ne zna gdje goni. Deset trenera u cetri godine, ma bjezi u PM. Sto se tice sudija i svega što nam rade, ima ona stara "batina je iz raja izašla". Nisam pristalica da se odustaje, ali ova sezona za nas je završena i to je tako. Daj da nadjemo dobrog trenera i da slažemo ekipu za narednu sezonu. Ali taj trener ne moze biti Husref, koliko se god neki ljutili čovjek je svoj maksimum dao.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.![]()
Evo i oni tebe selame!
Cuj ugledajte se na komsinice hahaha jel imate oci grob vas j.e...
Pa ljudima sjeca u srednju krenula ne znaju sta je titula....
Ne mogu prodati nikoga sem.onog arapa sto su vratili dole.
I oni nam trebaju biti uzor? Ili mozda hajduk da nam bude uzor?
Pa oba ta kluba pustaju iste ljude da im krmače klub desetljeće i govore "imamo najjacu posjetu"
Pa ljudima sjeca u srednju krenula ne znaju sta je titula....
Ne mogu prodati nikoga sem.onog arapa sto su vratili dole.
I oni nam trebaju biti uzor? Ili mozda hajduk da nam bude uzor?
Pa oba ta kluba pustaju iste ljude da im krmače klub desetljeće i govore "imamo najjacu posjetu"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Borac je najavio duplu i krenuli su jako, Azmir je dao izjavu da će se Borac i Zrinjski rotirati 10 godina a za to su krive balije koje ne mogu da se dogovore ni u kantonu.obrijanopile je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:41Hocemo li ovako, titula završena, sto se nas tiče, ostao je kup, a ja ti dam svoj akaunt i nadjemo se i dam ti jos tri stoje, ako mi osvojimo titulu. De ba, sta vi gledate, moze ostati 1000 bodova, mi nemamo u klubu čovjeka koji može nešto uraditi od Husrefa pa do Mirvica. Sve to treba **** metlom pomesti. Cuj 93 boda, a mi u prva cetri kola osvojili cetri boda. Završena, sezona I okrenuti se narednoj, sto prije to bolje od trenera do igrača. Prodati Gulija, naci zamjenu, prodati Jattu, naći zamjenu, riješiti se Paskaleva, Begića i ostalih ubleha i dovesti igrače ili iz omladinskog pogona nekom dati šansu. Sta je sa onim momkom kojeg smo kao ukrali Partizanu ili Zvezdi, momak je stoper, bolji je od Paskaleva kakav god da je. Odmah se spremati za narodnu sezonu, a u kupu sta uradimo.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:1993 boda u igri i sezona završena ?obrijanopile je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:19
Tacno je sve sto si napisao, ali moramo shvatiti ne moze Husref više voditi Sarajevo i to je činjenica. Znam da se pokušalo pregovarati sa nekim trenerima, ali niko neće više da nas preuzme iz prostog razloga jer Mirvic više ne zna gdje goni. Deset trenera u cetri godine, ma bjezi u PM. Sto se tice sudija i svega što nam rade, ima ona stara "batina je iz raja izašla". Nisam pristalica da se odustaje, ali ova sezona za nas je završena i to je tako. Daj da nadjemo dobrog trenera i da slažemo ekipu za narednu sezonu. Ali taj trener ne moze biti Husref, koliko se god neki ljutili čovjek je svoj maksimum dao.![]()
Pregonite i dramite bezze,isto curice od 11 godina.
Imamo 2 poraza i jedan X ,sa obzirom da je prvenstvo dugo,nijedan klub nece imati manje od 6-7 poraza i 6-7 nerijesenih. Tako ,da smo itekako u igri jos. Razlog loseg pocetka je sto se nije na vrijeme trener promijenio. Osjecki ublehas je ostavio rasulo u ekipi,kako fizicki,tako i mentalno a osim toga ima puno novih igraca. Treba vremena da se to slozi i unaprijedi. Mi mozemo dobiti fizionomiju ekipe tek nakon reprezentativne pauze a punu snagu ekipe tek na proljece. Zato sad treba strpljenja i podrske.
Ne treba dozvoliti da ovaj nesretni banjalucki susret ostavi posljedice na ekipu. Treba dici glavu i ici dalje. Treba se pripremiti za Rudar,pobjediti a onda zrinski ,gdje bi trebalo izvuci barem bod. Ako to uspijemo,relativno smo uspjesno prvi dio prvenstva,do pauze priveli kraju a onda poslije pauze cemo poceti poprimati obrise pravog Sarajeva.
Podrska klubu,strucnom stabu i ekipi nikad nije bila potrebnija.kao ni nase prisustvo protiv Rudara !!

Imamo 2 poraza i jedan X ,sa obzirom da je prvenstvo dugo,nijedan klub nece imati manje od 6-7 poraza i 6-7 nerijesenih. Tako ,da smo itekako u igri jos. Razlog loseg pocetka je sto se nije na vrijeme trener promijenio. Osjecki ublehas je ostavio rasulo u ekipi,kako fizicki,tako i mentalno a osim toga ima puno novih igraca. Treba vremena da se to slozi i unaprijedi. Mi mozemo dobiti fizionomiju ekipe tek nakon reprezentativne pauze a punu snagu ekipe tek na proljece. Zato sad treba strpljenja i podrske.
Ne treba dozvoliti da ovaj nesretni banjalucki susret ostavi posljedice na ekipu. Treba dici glavu i ici dalje. Treba se pripremiti za Rudar,pobjediti a onda zrinski ,gdje bi trebalo izvuci barem bod. Ako to uspijemo,relativno smo uspjesno prvi dio prvenstva,do pauze priveli kraju a onda poslije pauze cemo poceti poprimati obrise pravog Sarajeva.
Podrska klubu,strucnom stabu i ekipi nikad nije bila potrebnija.kao ni nase prisustvo protiv Rudara !!
Nađi curu nemoj mačke yebavati.NoProfit je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:35Ja imam dvije mačke i yebo sam sinoć na poluvremenu, a tvrdim da klub nikad nije bio smiješniji. Jesam li ja normalan? PozzHamagara je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:27Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.
Homer ovo-ono, skupe karte, ne valja Husref, ne valja Zekic…. Pa sta hocete vise.
Ima li imalo onog starog inata, da se malo otvore oci da se REALNO sakleda situacija…. Ali jok, posljedica nejebice pa daj da seremo
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Nas brat Jatta je crveni dobio prije utakmice, a na teren je izasao samo da mu se uruci. Ahmetovic ga je hvalio dok je jos bio u Radniku iz Hadzica, kaze kako njemu nista nije mrsko i trudi se sto se vidi i na terenu ali mislim da od zelje da se dokaze nekad bas pretjera.. vjerujem da ce uz Cimirota stasat u strasnog igraca.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:26Sad pogledao ponovo utakmicu i vidim da je prvi zuti dobio Jatta na intervenciju VAR-a. Da li je to ok ?
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
-
- Kontakt:
Ma jok nece ba,forumski strucnjaci znaju boljefks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:18Borac je najavio duplu i krenuli su jako, Azmir je dao izjavu da će se Borac i Zrinjski rotirati 10 godina a za to su krive balije koje ne mogu da se dogovore ni u kantonu.obrijanopile je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:41Hocemo li ovako, titula završena, sto se nas tiče, ostao je kup, a ja ti dam svoj akaunt i nadjemo se i dam ti jos tri stoje, ako mi osvojimo titulu. De ba, sta vi gledate, moze ostati 1000 bodova, mi nemamo u klubu čovjeka koji može nešto uraditi od Husrefa pa do Mirvica. Sve to treba **** metlom pomesti. Cuj 93 boda, a mi u prva cetri kola osvojili cetri boda. Završena, sezona I okrenuti se narednoj, sto prije to bolje od trenera do igrača. Prodati Gulija, naci zamjenu, prodati Jattu, naći zamjenu, riješiti se Paskaleva, Begića i ostalih ubleha i dovesti igrače ili iz omladinskog pogona nekom dati šansu. Sta je sa onim momkom kojeg smo kao ukrali Partizanu ili Zvezdi, momak je stoper, bolji je od Paskaleva kakav god da je. Odmah se spremati za narodnu sezonu, a u kupu sta uradimo.
Ako si prije sexa stavio mackama noge u cizme,onda jesi normalan a ako nisi to uradio,onda si lud i izgrebanNoProfit je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:35Ja imam dvije mačke i yebo sam sinoć na poluvremenu, a tvrdim da klub nikad nije bio smiješniji. Jesam li ja normalan? PozzHamagara je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:27Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.

-
- Kontakt:
I , sta sam ja onda rekao pogrešno? Onda treba na samo početku reci da ce se oni rotirati deset godina i kraj. Vidi, možda to Mirvic i zna, pa mu je cilj samo prodavati igrače i sebe tu nalaziti, vrlo moguće. Po svemu sto znamo kamp je katastrofa, ovde se priča da nikada nije gora selekcija akademije, dovelo se igrača mali milion, a mi nemamo stopera do Paskaleva. Normalno da su krive balije, ali sta bi sa Čalom. Kako upade onaj jazavac mjesto njega u NFsBIH? Ima i do nas, ali ja stvarno počinjem misliti da u svemu ovome Mirvic ima umiješan prste. Karadu nas godinama, ne samo nas već sve koji se imalo približe, a onda on se Gickom sjedi i smijes se, slika i sta vec ne radi. Balijske sudije su dostupne, njih ne zanima nista, podat će se za sutliju. Zbog čega se to ne prijavi nekome, valjda ima kome. Ismijavas se i klanjaš kada ja kažem da je gotova sezona I da se spremamo za narednu, a onda napišeš isto sto sam ja rekao, samo malo i gore. Tvoja je da je gotova deset godina. Ovaj poraz i potop u Banjaluci moze i za nesto biti dobar, ako shvatimo neke stvari i kako rješavati neke probleme sa balijama. Ali i u to sumnjam, jer mislim da Mirvic ima svoje prste u svemu. Sad malo razumijem i pismo Hordi...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:37Ma jok nece ba,forumski strucnjaci znaju boljefks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:18Borac je najavio duplu i krenuli su jako, Azmir je dao izjavu da će se Borac i Zrinjski rotirati 10 godina a za to su krive balije koje ne mogu da se dogovore ni u kantonu.obrijanopile je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:41
Hocemo li ovako, titula završena, sto se nas tiče, ostao je kup, a ja ti dam svoj akaunt i nadjemo se i dam ti jos tri stoje, ako mi osvojimo titulu. De ba, sta vi gledate, moze ostati 1000 bodova, mi nemamo u klubu čovjeka koji može nešto uraditi od Husrefa pa do Mirvica. Sve to treba **** metlom pomesti. Cuj 93 boda, a mi u prva cetri kola osvojili cetri boda. Završena, sezona I okrenuti se narednoj, sto prije to bolje od trenera do igrača. Prodati Gulija, naci zamjenu, prodati Jattu, naći zamjenu, riješiti se Paskaleva, Begića i ostalih ubleha i dovesti igrače ili iz omladinskog pogona nekom dati šansu. Sta je sa onim momkom kojeg smo kao ukrali Partizanu ili Zvezdi, momak je stoper, bolji je od Paskaleva kakav god da je. Odmah se spremati za narodnu sezonu, a u kupu sta uradimo.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 25 avg 2025, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:20Nađi curu nemoj mačke yebavati.NoProfit je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:35Ja imam dvije mačke i yebo sam sinoć na poluvremenu, a tvrdim da klub nikad nije bio smiješniji. Jesam li ja normalan? PozzHamagara je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:27Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hamagara, OzmoodPinglewood i 63 gosta.