Pa doveo Cimirota.junioR je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:51A sta kazes na to da poslije 5komada tehnicki direktor zajedno sa doktorskim timom uzme Jack Daniels na pumpi malo leda i za Sarajevo ? Slavi poraz ?Maroon1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:47Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon porazafks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
93 boda u igri i sezona završena ?obrijanopile je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:19Tacno je sve sto si napisao, ali moramo shvatiti ne moze Husref više voditi Sarajevo i to je činjenica. Znam da se pokušalo pregovarati sa nekim trenerima, ali niko neće više da nas preuzme iz prostog razloga jer Mirvic više ne zna gdje goni. Deset trenera u cetri godine, ma bjezi u PM. Sto se tice sudija i svega što nam rade, ima ona stara "batina je iz raja izašla". Nisam pristalica da se odustaje, ali ova sezona za nas je završena i to je tako. Daj da nadjemo dobrog trenera i da slažemo ekipu za narednu sezonu. Ali taj trener ne moze biti Husref, koliko se god neki ljutili čovjek je svoj maksimum dao.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.

Cuj sta nam smetaju objave?
Inteligenciji mozda?
Uz sta da stanem? Uz 50-100 uposlenih koji nisu u stanju da nakon 2 godine igranja 352 i dovodjenja igrača za tu formaciju, dovedu trenera koji to igra, a oni dovedu trenera koji igra samo i samo 4231.
Ili da stanemo uz kenu handzica sa juga?
Ili da stanemo uz Numanivicku na klupi?
Da stanemo uz 30 zena u klubu kojima je posao sa budu tu koje ne znaju poslati spisak igraca za omladinsku ligu prvaka?
Ili da stanemo uz mjenjanje trenera svako malo?
Sad ces reci, ali ali zekic je sam otisao... Pa otici ce svako ali svako ko vidi sta rade sudije klubu a ponavljam ISMIRA BOLI KU.RAC ZA TIM jer da nije tako pokusao bi nesto a znam iz prve ruke da ne pokusava nista.
Njegov haver u lozi se slika sa vicom i kaže sa mu se avi napusimo kur.ca.
Da stanemo uz lijepljenje bilborda za koji se daju pare za rodjendan a ne za novu podlogu u kampu?
Ili mozda da stanemo uz to sto godinama nismo poslije prvog snijega u igri za titulu?
Ili da stanemo uz to ato nam trpa mrezu ko stigne?
Evo ja ti garantujem, sutra da ovaj skupi muda i kaze, ljudi sjebo sam.
Evo nema vise ovih kurava, nema ajle, dovodim ozbiljne ljude, strance, idem u lobiranje da zastititm klub i sa povuce poteze da se vidi da zeli napredak, 10-12 milja bi odmah bilo na kosevu
Al nemoj me ba busalom praviti, 4 godine isto gledamo i kao to tako treba. Mrs **** im statusi majku nije ovo FB life ovo je jeb.eno profesionalni najveci klub u drzavi je.bo im chat gpt majku

Inteligenciji mozda?
Uz sta da stanem? Uz 50-100 uposlenih koji nisu u stanju da nakon 2 godine igranja 352 i dovodjenja igrača za tu formaciju, dovedu trenera koji to igra, a oni dovedu trenera koji igra samo i samo 4231.
Da stanemo uz 30 zena u klubu kojima je posao sa budu tu koje ne znaju poslati spisak igraca za omladinsku ligu prvaka?
Sad ces reci, ali ali zekic je sam otisao... Pa otici ce svako ali svako ko vidi sta rade sudije klubu a ponavljam ISMIRA BOLI KU.RAC ZA TIM jer da nije tako pokusao bi nesto a znam iz prve ruke da ne pokusava nista.
Njegov haver u lozi se slika sa vicom i kaže sa mu se avi napusimo kur.ca.

Da stanemo uz lijepljenje bilborda za koji se daju pare za rodjendan a ne za novu podlogu u kampu?
Ili mozda da stanemo uz to sto godinama nismo poslije prvog snijega u igri za titulu?
Evo nema vise ovih kurava, nema ajle, dovodim ozbiljne ljude, strance, idem u lobiranje da zastititm klub i sa povuce poteze da se vidi da zeli napredak, 10-12 milja bi odmah bilo na kosevu
Al nemoj me ba busalom praviti, 4 godine isto gledamo i kao to tako treba. Mrs **** im statusi majku nije ovo FB life ovo je jeb.eno profesionalni najveci klub u drzavi je.bo im chat gpt majku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaah al cuj sakib amela muratovic, e popravio si mi danHordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:21Primis pet golova i stave nekakav jeftini citat. Sam taj gest je uvreda da ne moze biti veca. Zvanicni profil FK Sarajeva je u pitanju, nije profil Sakib Amela Muratovic sto dijeli citate Koelja i komentarise "ljubi tetka posselami sve tamo"fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:16Šta je tebe i druge uvrijedilo od napisanog ?Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:14
Uprava kluba se sprda sa navijacima. Uz sta da stanemo tacno, uz ove citate iz spomenara???![]()

...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Čitao sam tvoje postove, ali nisam pisao niti se oglašavao protiv tebe, a mnogi su te ovdje na forumu isprozivali i govorili kako pišeš gluposti. Slažem se za sve u potpunosti, da se neke crtice podvuku i odrade normalne stvari, bilo bi i više ljudi na stadionu, ovako do nekih boljih vremena.Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:25Cuj sta nam smetaju objave?![]()
Inteligenciji mozda?
Njegov haver u lozi se slika sa vicom i kaže sa mu se avi napusimo kur.ca.![]()
Zekić htio da ode, super. Ali ovo sa Husrefom nam nije trebalo, realno.
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
Bra'o.Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:25Cuj sta nam smetaju objave?![]()
Inteligenciji mozda?
Poenta svega.
- FKS -
-
- Kontakt:
Star jesam, ali nikad nisam bio clan neke "garde". Obicno sam dolazio na Zapad(staro Kosevo), okruzen uvijek novim likovima,MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:04
Ti si starija garda, pa znas sta znaci ' kamen u cipeli'. E taj kamen, mi nikako da istresemo iz naših cipela. Ko nam god došao, otišao, svejedno ... mi opet nismo rahat. Nismo ondje gdje bi trebali biti. Bgm, drug, meni samo pada na pamet da nam neko prouci 'rukju' jer jedino sto mi pada na pamet nakon svega sto nam se dešava da smo negdje dobro zglajzali ili ti ga nagrajisali.
ponekad sa mladjim bratom. U Svrakinu nije bilo puno Pitara, a ja prvih 5 g. zivota proveo na Kosevu(Bolnicka danas).
Od 1970-80-tih su bile teske za FKS, rahm. Saran, Sljivo, Demir.. spasavali nas od ispadanja. Bilo je kriticnih sezona.Tada se ne
sjecam da sam koju propustio na Kosevu, kasnije sa Papetom & comp. mi se znalo da ne odem.
Ovo ti napisah da ti kazem da sam redovan kad je bilo 5-6 k ljudi, poslije 12-20 k , znao sam pratiti putem radia.

Imao sam ja tvoje godine . od 18-30, ali nemam tvoje sadasnje iskustvo/shvatanje. Tako da nisam bas u trenutnom trendu.
Kritika, nezadovljstvo, psovanje bilo koga u klubu nije moj manir. a sinoc sam jedva zaspao i probudio se s glavoboljom(FKS).
Bit cu iskren do kraja. Naravno da su rezultati ocajni, ali lijepo igramo. Svakom cemo moci dati 2-3 gola dok se malo uigramo.
Bar se nadam. U normalnim okolnostima Titula bi bila neupitna, ali u "nenormalnim/kriminalnim" jako tesko.
Meni je jos uvijek ovo sport/fudbal(glupost), a vama vjv. borba/rat. Morat cu ovih dana do Kluba po clansku, upravo radi
podrske. Mislio sam da apstiniram, ali necu, isto kao moja clanska od 1974 g. LP, halali na puno "suplje".
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Od sad govorim da ćemo primiti pet komada, možda ode u kontruluckystrike je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:30Nemoj ti više predviđati rezultate![]()

Sve dok su ove fukse u klubu nema napretka niti će mi biti ozbiljan klub
Vidi drug, u pravu si za sve 100 % ali… kad treba da se ljudi udruze, da budemo svi zajedno NAMJERNO se prljav veš iznosi i laze kako bi ljudi sto vise zamrzili. Namjenski se pravi ZA i PROTIV.Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:25Cuj sta nam smetaju objave?![]()
Inteligenciji mozda?
Naravno da je sportski segment u kurcu , al za svakog - bas za svakoga smo nasli mahane.
Kreni redom, bolje si upucen od mene pa ces vidjeti, i onda dobijes navijace koji jedva cekaju, aminaju da sarajevo izgubi, da nas **** ko stigne kako bi samo oni rekli - eto, jesam Vam rekao…
Sad, bas sad treba da se prvo navijaci udruze, da se Sjever vrati gdje je nekad bio, pa tek onda ici dalje. Trazili smo nase ljude, FKS DNK Husref, Obuća, Ahmet itd pa opet seremo, trazili smo “ strance “ Rožman, Plišek, Zekić… pa opet seremo, trazili smo i domace koji znaju ligu “ Marinivic, Dudic… pa opet seremo.
Kralju znaci samo seremo, sta dalje. Ja ne trazim opravdanja, od njih nema nista. Trazim rjesenja . A rijesenje, kao i kod svakog problema je u zajednistvu i Timu. Kad imas slogu, mentalitet tad si najjaci. Tad imena ne trebaju( gledaj komsinice )
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Iduća objava posvećena Krletu, alkohola poplava a ja sam još na nogama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Poenta je da kao navijac nikad ne pljujes po svom klubu, a dusmani to svakako jedva cekaju. Realnost je da imamo najbolji i najskuplji igracki kadar, a da ne stimaju neki segmenti kluba pocevsi od marketinga. Losi potezi od oglasavanja na drustvenim mrezama preko bespotrebnog divljanja cijena u fan shopu itd itd. Navedene pozicije treba popuniti strucnim, kompetentnim i ambicioznim ljudima a Mirvic i kompanija nek se bave onim u cemu su najbolji i to je to.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Idemo sada hladne glave sve analizirati.
Očekivanja: ma svi smo znali da će biti poraz i sudijska krađa.
Sastav: sve Ok osim Paskaleva, valjda mu je ovo zadnja da starta do daljenjeg
Vođenje utakmice: morao je na poluvremenu izvesti Jattu, a nakon penala zatvoriti odbranu da ne bude debakl kad vec ne možemo osvojiti bodove
Vanjski faktori: suđenje očekivano kriminalno(zašto nismo tražili izuzeće Sabrije?), neprijateljski nastrojeni navijači, nedostatak naših navijača.
Ukupno: bodove nisam ni očekivao, šteta izgubili smo Jattu za sljedeći meč, previše je pet komada od Borca. Ako pobjedimo sljedeću i budemo imali neku igru i vidi se napredak dajem vremena Musemiću da ovo posloži.
Očekivanja: ma svi smo znali da će biti poraz i sudijska krađa.
Sastav: sve Ok osim Paskaleva, valjda mu je ovo zadnja da starta do daljenjeg
Vođenje utakmice: morao je na poluvremenu izvesti Jattu, a nakon penala zatvoriti odbranu da ne bude debakl kad vec ne možemo osvojiti bodove
Vanjski faktori: suđenje očekivano kriminalno(zašto nismo tražili izuzeće Sabrije?), neprijateljski nastrojeni navijači, nedostatak naših navijača.
Ukupno: bodove nisam ni očekivao, šteta izgubili smo Jattu za sljedeći meč, previše je pet komada od Borca. Ako pobjedimo sljedeću i budemo imali neku igru i vidi se napredak dajem vremena Musemiću da ovo posloži.
Zadnja izmjena: budzak, dana/u 25 avg 2025, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma tesko je to skontat nama,tacno imamo ono sto zasluzujemo,da ponovim da nas nema kao kona na mapi,nebi bio jedan navijac,mozda ovdje poneki da pljuje i ismijava klub. Hoce kamp,terene,stadione,krovoveMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:44Poenta je da kao navijac nikad ne pljujes po svom klubu, a dusmani to svakako jedva cekaju. Realnost je da imamo najbolji i najskuplji igracki kadar, a da ne stimaju neki segmenti kluba pocevsi od marketinga. Losi potezi od oglasavanja na drustvenim mrezama preko bespotrebnog divljanja cijena u fan shopu itd itd. Navedene pozicije treba popuniti strucnim, kompetentnim i ambicioznim ljudima a Mirvic i kompanija nek se bave onim u cemu su najbolji i to je to.

Vidjeli smo na terenu haman sve igrače, postave i sranja. Da ste vi trener koga bi izveli od prve minute i kako bi ih poredali evo protiv Rudara.
Jedino smisleno što mi možemo igrati je 3-4-1-2 jer imamo igrače za to.
Banić
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Krdžalić - Ljajić - Kuprešak
Kyeremeh
Mlinarić - Guliashvili
Ovo je čisto spram onoga što znam da je dostupno, a dosta toga ne znamo o napadačima ko je zdrav, a ko nije u planu "šEfA sTrUkE".
Banić
Kyeremeh
Mlinarić - Guliashvili
Ovo je čisto spram onoga što znam da je dostupno, a dosta toga ne znamo o napadačima ko je zdrav, a ko nije u planu "šEfA sTrUkE".
Cemu srklet, mi nismo porazeni, mi smo "lekcionirani" sa 5:1.
Sunce im ljubim, klub puca po svakom savu, oni sastancili i ovo smislili ???
Isto kao kad u Africi umire hiljade djece od gladi, a UN sastanci 5 dana i donese zakljucak da "izrazava zabrinutost"...
Sunce im ljubim, klub puca po svakom savu, oni sastancili i ovo smislili ???
Isto kao kad u Africi umire hiljade djece od gladi, a UN sastanci 5 dana i donese zakljucak da "izrazava zabrinutost"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Obzirom da nam fali dosta igrača( Jatta, Elezi, Mamas...), ovo je vjerovatno najbolje što imamo, ali ovu formaciju možemo zaboraviti.MSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:04Vidjeli smo na terenu haman sve igrače, postave i sranja. Da ste vi trener koga bi izveli od prve minute i kako bi ih poredali evo protiv Rudara.
Banić
Kyeremeh
Mlinarić - Guliashvili
Jedino što im Husref može reć je da se postave kao kod Zekića i to je to. Husref nikad u životu nije igrao sa 3 nazad i ova formacija bi bila beskorisna pod njegovim vodstvom, ali za to nije kriv Husref već onaj ko ga je doveo .
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Jebbem ja i stručnjaka koji zna rasporedit igrače u jednu formaciju i to je to. Nek gleda druge trenere, neka čita, analizira, neka radi nešto kod kuće.riki46 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:11Obzirom da nam fali dosta igrača( Jatta, Elezi, Mamas...), ovo je vjerovatno najbolje što imamo, ali ovu formaciju možemo zaboraviti.MSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:04Vidjeli smo na terenu haman sve igrače, postave i sranja. Da ste vi trener koga bi izveli od prve minute i kako bi ih poredali evo protiv Rudara.
Banić
Kyeremeh
Mlinarić - Guliashvili
Jedino što im Husref može reć je da se postave kao kod Zekića i to je to. Husref nikad u životu nije igrao sa 3 nazad i ova formacija bi bila beskorisna pod njegovim vodstvom, ali za to nije kriv Husref već onaj ko ga je doveo .
****, volio bih da griješim, ali stvarno nemam povjerenja u Husrefa da može i da zna igrati 3-5-2. I sam je rekao da nećemo više igrati sa 3 nazadMSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:15Jebbem ja i stručnjaka koji zna rasporedit igrače u jednu formaciju i to je to. Nek gleda druge trenere, neka čita, analizira, neka radi nešto kod kuće.riki46 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:11Obzirom da nam fali dosta igrača( Jatta, Elezi, Mamas...), ovo je vjerovatno najbolje što imamo, ali ovu formaciju možemo zaboraviti.MSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:04Vidjeli smo na terenu haman sve igrače, postave i sranja. Da ste vi trener koga bi izveli od prve minute i kako bi ih poredali evo protiv Rudara.
Banić
Kyeremeh
Mlinarić - Guliashvili
Vamos Rajvosa!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 43 gosta.