Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koliko su samo puta onda ponavljali prvi razred.
Ugodan ostatak dana vam zelim uz jednu kaficu( i posalje sliku kafe sa cvijecem)Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:51Ocami ovo ko oni citati sto zene od 60+ dijele po Facebooku. One slike kao oblaci u pozadini i onda satro nesto dubokoumno![]()
E tacno tako kaze moze jedna kafa i slika dzezvemaroon46 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:54Ugodan ostatak dana vam zelim uz jednu kaficu( i posalje sliku kafe sa cvijecem)Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:51Ocami ovo ko oni citati sto zene od 60+ dijele po Facebooku. One slike kao oblaci u pozadini i onda satro nesto dubokoumno![]()
Hebo ovo vise, ne vrijedi zdravlju stetiti.
Ma nas je domet stavljati Homerove slike to je taj level.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Drug, kuds dalje kad oni sami sebe ismijavaju i sprdaju sa ovim objavama i citatima za koje primaju bruku para. Zasto bi se onda i navijaci trebali brinuti?fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Jel moramo i mi biti debili?Fudo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:12Drug, kuds dalje kad oni sami sebe ismijavaju i sprdaju sa ovim objavama i citatima za koje primaju bruku para. Zasto bi se onda i navijaci trebali brinuti?fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Uprava kluba se sprda sa navijacima. Uz sta da stanemo tacno, uz ove citate iz spomenara???fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Neće nam biti nikada bolje sa ovakvim navijačima, opravdavaju sudačku lakrdiju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:09Ma nas je domet stavljati Homerove slike to je taj level.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Šta je tebe i druge uvrijedilo od napisanog ?Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:14Uprava kluba se sprda sa navijacima. Uz sta da stanemo tacno, uz ove citate iz spomenara???fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Ja bi reko da smo veci debili ako se sikiramo, brinemo itd, dok njih boli ona stvar a jos dobijaju i pare za to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:13Jel moramo i mi biti debili?Fudo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:12Drug, kuds dalje kad oni sami sebe ismijavaju i sprdaju sa ovim objavama i citatima za koje primaju bruku para. Zasto bi se onda i navijaci trebali brinuti?fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Tacno je sve sto si napisao, ali moramo shvatiti ne moze Husref više voditi Sarajevo i to je činjenica. Znam da se pokušalo pregovarati sa nekim trenerima, ali niko neće više da nas preuzme iz prostog razloga jer Mirvic više ne zna gdje goni. Deset trenera u cetri godine, ma bjezi u PM. Sto se tice sudija i svega što nam rade, ima ona stara "batina je iz raja izašla". Nisam pristalica da se odustaje, ali ova sezona za nas je završena i to je tako. Daj da nadjemo dobrog trenera i da slažemo ekipu za narednu sezonu. Ali taj trener ne moze biti Husref, koliko se god neki ljutili čovjek je svoj maksimum dao.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
Primis pet golova i stave nekakav jeftini citat. Sam taj gest je uvreda da ne moze biti veca. Zvanicni profil FK Sarajeva je u pitanju, nije profil Sakib Amela Muratovic sto dijeli citate Koelja i komentarise "ljubi tetka posselami sve tamo"fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:16Šta je tebe i druge uvrijedilo od napisanog ?Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:14Uprava kluba se sprda sa navijacima. Uz sta da stanemo tacno, uz ove citate iz spomenara???fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.