Misliš na 3 bodasamosarajvo je napisao/la:Mora ovo Real uzeti jer ako ne uzme ode Barca na 4 boda razlike i tu je kraj ove sezone sto se tice spanske primere.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Levante ce ako ostanu ovakvi rezultati prestici Reala pa ti vidimandraX je napisao/la:Ko kaze da ce Barca veceras da pobjedi, sigurno? Nije Valencia Levante jbt (samosarajvo je napisao/la:Mora ovo Real uzeti jer ako ne uzme ode Barca na 4 boda razlike i tu je kraj ove sezone sto se tice spanske primere.)

Haj jbg 1 bod sa dva gostovanja nije los skor,bili bi dobar gost u PLBIH

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Sramota !
Nije mi konekcija uredu, nisam mogo tekmu gledati. Šta je u pitanju. Jesmo li tako loše igrali ili bunker?
2 suta na gol u citavoj utakmici, pa ti sad vidi kako ste igrali (nije provokacija ) !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E svašta. Bolje Real sa Pellegrinijem izgledao. 

EL GRANDE RACING 

Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
-
- Kontakt:
Necu nijedne vise utakmice gledati,iznerviram se dzabe
Jedna velika sramota,to je taj klub koga "objektivni" navijaci smatraju rame uz rame sa Barcelonom,drugim najjacim klubom na svetu,a u dve utakmice protiv da mi oproste navijaci ova dva kluba ako ih ima,izuzetno limitiranih ekipa ne mogu postici niti jedan pogodak. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Centre forward
- Kontakt:
Igra Reala "toplo-hladno".Nista dobrog to nece donijet, bojim se.Gledo sam vcr, doduse samo prvo poluvrijeme,momci izgledaju k'o da nemaju motiva.Neshvatljivo 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ronaldo je veceras izgleda odlucio biti samo bogat i lijep.
Ronaldo je bio najgori na terenu veceras, moze li taj covjek ijednom biti zamjenjen? Bice vatre ovih dana u Realu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Mourinho neće ni dočekat' El-Clasico na klupi Reala, dobit' će on nogu...
Ja mislim da mu je ovo bila zadnja utakmica, a Inter bez trenera.mandraX je napisao/la:Mourinho neće ni dočekat' El-Clasico na klupi Reala, dobit' će on nogu...
FEDERER= KLOC
Ma realno,svi su bili losi.Meni se jedino Arbeloa svidio,ovo ostalo nista.Harrison je napisao/la:Ronaldo je bio najgori na terenu veceras, moze li taj covjek ijednom biti zamjenjen? Bice vatre ovih dana u Realu.
Posebno zabrinjava,mene bar,losa forma Ozila koji je po mnogima glavni igrac ovog Reala.
Naravno i Ronaldo nije na svom nivou,dapace,daleko je od toga.A i Marcelo vise nema onih svojih prodora.Sve je to izgleda stalo od tekme sa Zaragozom ,pa dokle,vidjecemo...
Sretno zmajevi!!
Mourinho neće nigdje ići. 2 utakmice je spojio loše i treba ga se tjerat odmah? Stvari će doći na svoje mjesto kad Mourinho objasni nekim igračima par stvari. Da ovo nije modna pista i tako to.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Evo da se dobilo, Barca gubi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Drug, ne radi se o Mallorci, nego o Realu...šta bi trebalo, da čekaju još koji kiks da dođu pameti?Toxicity je napisao/la:Mourinho neće nigdje ići. 2 utakmice je spojio loše i treba ga se tjerat odmah? Stvari će doći na svoje mjesto kad Mourinho objasni nekim igračima par stvari. Da ovo nije modna pista i tako to.
Pa kralju moj gdje bi SAF sad bio da ga se tako tretiralo u velikom klubu? 6 godina se čekalo na titulu, a radi takvih promjena trenera Real je sad gdje jestemandraX je napisao/la:Drug, ne radi se o Mallorci, nego o Realu...šta bi trebalo, da čekaju još koji kiks da dođu pameti?Toxicity je napisao/la:Mourinho neće nigdje ići. 2 utakmice je spojio loše i treba ga se tjerat odmah? Stvari će doći na svoje mjesto kad Mourinho objasni nekim igračima par stvari. Da ovo nije modna pista i tako to.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Jbg, vidiš dokle ide ova Primera, Real 2 puta kiks'o, već pišu kako je Barcelona osvojila titulu...Toxicity je napisao/la: Pa kralju moj gdje bi SAF sad bio da ga se tako tretiralo u velikom klubu? 6 godina se čekalo na titulu, a radi takvih promjena trenera Real je sad gdje jeste

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.