FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 11:01

Sutra su za Velez upitni Dzafic, Asim Skaljic, Arnel Skaljic i Kajtaz.

A najnovija vijest je da ce faliti i ova dvojica:

Suspendovani Čolić i Knežević: Igrali na turniru uoči važne utakmice
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 30 apr 2010, 11:02

Tri boda iz Mostara i bod s'Koseva su garancija za prvaka + sve domace pobjede naravno . . .

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 apr 2010, 11:04

Stole iz Bora je napisao/la:Sutra su za Velez upitni Dzafic, Asim Skaljic, Arnel Skaljic i Kajtaz.

A najnovija vijest je da ce faliti i ova dvojica:

Suspendovani Čolić i Knežević: Igrali na turniru uoči važne utakmice

Kad bi' bilo ovo istina ne sumnjam u nasu pobjedu,ali mislim da je ovo potez uprave veleza da zavaraju nase ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 11:06

bolje bi bilo onda bod iz Mostara, a 3 boda sa Koseva
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 11:07

Sad je momak zvao Mostar i dobili smo potvrdu da je suspenzija 100% tacna. Arnel Skaljic je odavno u svadji sa trenerom i on nece sigurno igrati. Asima je uvrstio u tim ali on nece da igra radi brata kao sto nije igrao ni u Lukavici a bio je zdrav. Rekao je da ima povredu koljena.
AMAR OSIM

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 apr 2010, 11:10

Au baš mi popravi dan i to u potpunosti, još Sloboda da karne Smorca i to je to....
Za muštuluka si Stole....

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 30 apr 2010, 11:22

mogli bi uzeti bodove sutra ...čudne su mi te suspenzije Kneževića i Čolića, ponajboljih igrača ove sezone ...imate sve uslove da uzmete bodove , možda je to neki kulturni dogovor :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 apr 2010, 11:24

Stole iz Bora je napisao/la:Sad je momak zvao Mostar i dobili smo potvrdu da je suspenzija 100% tacna. Arnel Skaljic je odavno u svadji sa trenerom i on nece sigurno igrati. Asima je uvrstio u tim ali on nece da igra radi brata kao sto nije igrao ni u Lukavici a bio je zdrav. Rekao je da ima povredu koljena.
Ma Stole ne vjerujem ja to ništa. Ko će onda onda igrati? Uvijek se ti priče, a na kraju svi igraju.
Bod k'o kuća, samo da Smorac zijani.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 11:52

Hajmo Zeljo u novi mjesec sa novom pobjedom :D :D :D :D :D :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 11:54

čamac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sad je momak zvao Mostar i dobili smo potvrdu da je suspenzija 100% tacna. Arnel Skaljic je odavno u svadji sa trenerom i on nece sigurno igrati. Asima je uvrstio u tim ali on nece da igra radi brata kao sto nije igrao ni u Lukavici a bio je zdrav. Rekao je da ima povredu koljena.
Ma Stole ne vjerujem ja to ništa. Ko će onda onda igrati? Uvijek se ti priče, a na kraju svi igraju.
Knezevic i Colic su 100% suspendovani. Momak koji je zvao mostar se zabavlja sa sestrom od brace Skaljic i ona je potvrdila sve to.
AMAR OSIM

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 12:03

Stole iz Bora je napisao/la:
čamac je napisao/la:
Knezevic i Colic su 100% suspendovani. Momak koji je zvao mostar se zabavlja sa sestrom od brace Skaljic i ona je potvrdila sve to.
Ev dobio sam informaciju izgleda da ce Obad zaigrat :D :D :D :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 apr 2010, 12:06

Mi smo bez Bogicevica i Mesanovica,

Znaci sastav bi mogao biti

Sehic
Bajic
Kerla
Mesic
Radovanovic
Svraka
Culum
Bekric
Beslija
Bucan
Lazar

jbg imamo jaci sastav jer velezu ne igra pola ekipe, trebali bi dobiti po svim rezonima
Cuva Bog Zelju svog!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 12:09

"Smatram da će utakmica biti neizvjesna do samog kraja. Velež se nalazi u maloj rezultatskoj krizi, ali mislim da je to dobra ekipa sa nekoliko odličnih pojedinaca, tako da u sutrašnjem duelu nema favorita", rekao je Amar Osim za SportSport.ba i dodao:
"Velež i Željezničar su dvije ekipe podjednakih igračkih kvaliteta. Rođeni dobro igraju pred svojim navijačima i doista će nam biti teško. Ponavljam, u sutrašnjem duelu nema favorita i pobjednik se neće znati do posljednjeg sudijskog zvižduka."

Željezničar i Borac u sami finiš sezone ulaze sa istim brojem bodova i svaki bod osvojen na strani mogao bi biti zlata vrijedan.

"Ima još pet kola do kraja prvenstva tako da je sve još uvijek otvoreno. Ja ne želim uopšte da se zamaram Borcem i ne bih rekao da je jedan bod na gostovanju zlata vrijedan. Mi smo skoncentrisani na naše igre, a šta će Borac uraditi na svojim gostovanjima, uopšte me previše ne zanima", zaključio je Osim.

Plava ekspedicija današ će krenuti put Međugorja gdje će u posljepodnevnim satima odraditi trening. Osim u duelu sa Veležom ne može računati na kartoniranog Bogičevića i povrijeđenog Mešanovića.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 12:15

Pobjedom protiv Sarajeva na Kosevu da ovjerimo titulu to bi bilo super 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 12:47

Eto kako Kaplan suspendova Bogičevića za Vrapčiće u sterilnoj utakmici protiv Modriče, gdje je nemoguće bilo zaraditi karton igračima ŽELJE ;) Naravno, Bogičević bukvalno ništa nije ni uradio. Sreća pa imamo mangupske zamjene.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 apr 2010, 13:19

ne mogu vam opisati koliko mi uljepsa dan kad vidim ove razne kovace teorija zavjere kako se zivi jedu na svakoj temi zbog toga sto je Zeljo opet ondje gdje mu je mjesto , sve im smeta , sve je nasteljeno , NIJAZ je sve sredio i drugi komentari me samo cine radosnijim kad pomislim kako se ti pacenici jedu iz dana u dan .
ubjedjen sam da kup uzimamo ,a za ligu ce presuditi jedan dan inspiracije nasih ili igraca borca na gostovanjima , nadam se da cemo vec sutra pokazati da smo mi ti koji ce biti inspirisani da uzmu bodove .

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 30 apr 2010, 13:23

lottdogg je napisao/la:ne mogu vam opisati koliko mi uljepsa dan kad vidim ove razne kovace teorija zavjere kako se zivi jedu na svakoj temi zbog toga sto je Zeljo opet ondje gdje mu je mjesto , sve im smeta , sve je nasteljeno , NIJAZ je sve sredio i drugi komentari me samo cine radosnijim kad pomislim kako se ti pacenici jedu iz dana u dan .
ubjedjen sam da kup uzimamo ,a za ligu ce presuditi jedan dan inspiracije nasih ili igraca borca na gostovanjima , nadam se da cemo vec sutra pokazati da smo mi ti koji ce biti inspirisani da uzmu bodove .
Znas ti onu: "Ljubomorne duse mogu dan nam p**e".
× Plava krv ispod koze ×

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 30 apr 2010, 13:28

Ma dat ćemo mi Veležu 2, 3 gola jedno 5, 6 puta :D :D :D :D

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 30 apr 2010, 14:12

znam raja da zelite najbolje al nemoj mo se previse veselit i slavit dok tekma ne zavrsi ne sumnjam u nasu snagu ali mnogo smo se puta zajebali ( ja prvi ) sa preranim izjavama tipa pobjeda sigurna itd nego meni vokri za ovaj derbi pred praznim tribinama jbt al bi ih ponizili kad bi pitice vidjele kolko nas je doslo :D :D
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 30 apr 2010, 15:12

znal iko ista o putu u mostar?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.