Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Provukose se. Nikad neka pozitivna vijest iz BL
fuj **** ti politiku...
a zvijezdu izjebase za 5000 maraka...
**** ti drzavu i sve...fuj

a zvijezdu izjebase za 5000 maraka...

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako ce platiti toliko? za Borac imaju?Pappy je napisao/la:Logično. I to crnačku.esprit24 je napisao/la:Jel se to velikan iz platonove spasio???? Ja vjerujem da je bilo kom drugom klubu iz RS-a trebala pomoc od vladajuce strukture dobili bi jednu veliku tuki![]()
Željka tražila papire na uvid, sutra leže uplata.Zanimljivo je da je sadašnji pomoćnik ministra sporta, gospodin Raca, prije tri godine otprilike rekao, ako Slaviju ne možete finansirati ugasite je, nije vlada ta koja treba da pomogne. Vidimo kako je Rada doslijedan tome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@pappy da to nije Darko Raca slucajno?MortemHz je napisao/la:Pa kako ce platiti toliko? za Borac imaju?Pappy je napisao/la:Logično. I to crnačku.esprit24 je napisao/la:Jel se to velikan iz platonove spasio???? Ja vjerujem da je bilo kom drugom klubu iz RS-a trebala pomoc od vladajuce strukture dobili bi jednu veliku tuki![]()
Željka tražila papire na uvid, sutra leže uplata.Zanimljivo je da je sadašnji pomoćnik ministra sporta, gospodin Raca, prije tri godine otprilike rekao, ako Slaviju ne možete finansirati ugasite je, nije vlada ta koja treba da pomogne. Vidimo kako je Rada doslijedan tome.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vidis da se u necemu slazemo...solinas je napisao/la:fuj **** ti politiku...![]()
![]()
a zvijezdu izjebase za 5000 maraka...![]()
![]()

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Imal gdje zvanicno za Borac?
Ne. Goran. Nekada rukometaš Borca, igrao i za Prijedor.Sabinho je napisao/la:@pappy da to nije Darko Raca slucajno?MortemHz je napisao/la:Pa kako ce platiti toliko? za Borac imaju?Pappy je napisao/la: Logično. I to crnačku.![]()
**** te Raca vise,stvarno si postao iritantan svojim pisanjem,cijenim te ko forumasa,vidim da vladas materiju i znas dosta stvari,ali toliko pljuvanje po Borcu ne znam zasto,vidim upoznat si sa svim stvarima cjelokupno sto se tice sporta,onda znas kako i Borac funkcionise i odakle toliki dug.Jel ti stvarno mislis da Raca moze nesto u zivotu odluciti,Racu poznajem,imamo zajednickih prijatelja,on se sam ne zna ni obrisati,to su ti sve obicni dizaci ruku,poltroni,****,marionete jednog covjeka.A proci ce i ovo nije ni njegova do vjeka.Željka tražila papire na uvid, sutra leže uplata.Zanimljivo je da je sadašnji pomoćnik ministra sporta, gospodin Raca, prije tri godine otprilike rekao, ako Slaviju ne možete finansirati ugasite je, nije vlada ta koja treba da pomogne. Vidimo kako je Rada doslijedan tome.
![]()
A opet i u Slaviju se upumpavao novac kad je doticni imao koristi,sjecam se slikanja na punom stadionu,pa uplate pomoci vlade,o Borcu se prica po ulici ima kriticna masa iza kluba,pa glavonja hoce mir,a opet to im je i muzara,upumpas 100000 pa izvadis 90000,a dugovi rastu,niko krivicno ne odgovara.Sta mislis da se ova seljacina Ilic brine za Borac.Ali nije to samo u FK Borac,tako ti je u sve jednoj firmi,pa grad za Borac izdvaja 250000 km godisnje,grad od 200000 stanovnika i budzetom od 150 miliona a za svjetsko prvenstvo u raftingu se da 9 miliona maraka,o cemu mi pricamo,i od tih para ovom glavonji se napravi stadion u selu po imenu Krupa,ma muka mi je vise pisati samo se iznervira,aj uzdravlje...
-
- Kontakt:
Spasise Borac,to se moglo i ocekivati.Penzioneri u RS mogu ocekivati kasnjenje penzija za ovaj mjesec,ako ih uopste i bude
Najgore sto ce opet za 3-4 mjeseca kukati kako im opet treba pomoci!
Drini da je trebalo 500 km ,nikada nam ne bi dali!I Drina je u prethodnih mjesec dana bila na ivici ambisa,ali nismo kukali sami smo nasli sponzore i izvukli se .
Pod upitnikom je bio cak i nastup Drine u PL,ali nismo imali kome da se obratimo za pomoc !
Usput da dodam da FK Drina najvjerovatnije sutra dobija novog trenera,to ce po svemu sudeci biti Vladica Popovic do maja trener novog superligasa Metalca iz G.Milanovca.

Najgore sto ce opet za 3-4 mjeseca kukati kako im opet treba pomoci!
Drini da je trebalo 500 km ,nikada nam ne bi dali!I Drina je u prethodnih mjesec dana bila na ivici ambisa,ali nismo kukali sami smo nasli sponzore i izvukli se .
Pod upitnikom je bio cak i nastup Drine u PL,ali nismo imali kome da se obratimo za pomoc !
Usput da dodam da FK Drina najvjerovatnije sutra dobija novog trenera,to ce po svemu sudeci biti Vladica Popovic do maja trener novog superligasa Metalca iz G.Milanovca.
Brate ne pljujem ja po Borcu, već po stanju u entitetu. Zar je po tebi normalno da Vlada uloži ove godine u Borac više od 500 000 KM, da ne kažem skoro milion ? Ako je normalno onda Ok. Jesu istorijski najbitniji klub u RS, to ne poričem, ali zašto da ostali ispaštaju radi Velikana na aparatima. Shvatam ja šta znači vama Borac, i znam da Borac Iliću znači jedno veliko ništa. I jutros sam napisao. Da je njemu stalo do Borca on bi iz svog džepa dao tih 320 000 i kasnije bi vratio 640 000. Ali nije mu stalo, jer njemu ova situacija odgovara. Vrlo lako može uraditi ono što je naumio sa Krupom. I imaš sada dvije solucije. Borac se ili može ugasiti, pa da oformi klub Borac 2015,16,17.. ili da se spoji sa Krupom. Ne zna se koja je gora varijanta, ali između dva zla ja bih birao prvo. Borac ovako ne može opstati, i to je samo nastavak agonije. Daće oni sutra pare, šta će biti u decembru, ponovo isto, ponovo upitno proljeće, ponovo se daju pare i tako do sljedećeg licenciranja.
Raca jeste marionata slažem se. Ali ko je on da daje takve izjave javno, pa da se onda kasnije hvali kako je vlada pomogla Borcu. Šta to, vlada ima pravo pomoći Borcu, ali Slaviji, Rudaru, Leotaru ne. Moja jedina frustracija Borcem je što ni 1% nismo jednaki kao on. Da imamo 20% barem pomoć kao Borac nikada ništa ne bih rekao protiv.
Raca jeste marionata slažem se. Ali ko je on da daje takve izjave javno, pa da se onda kasnije hvali kako je vlada pomogla Borcu. Šta to, vlada ima pravo pomoći Borcu, ali Slaviji, Rudaru, Leotaru ne. Moja jedina frustracija Borcem je što ni 1% nismo jednaki kao on. Da imamo 20% barem pomoć kao Borac nikada ništa ne bih rekao protiv.
Zadnja izmjena: Pappy, dana/u 07 jul 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg nekima stranke pomažu u Bl, a nekima u Sarajevu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma kralju vidis da se sve slazemo,ali vidis,ovde se pravi ruzna slika o Borcu kao klubu a ti potenciras Racu jer je on igrac RK Borac,a on se pita koliko ti i ja,a te izjave daje jer mu neko napise pa da se prica kako su oni spasili klub.Evo ti jedan primjer,njegovi ljudi su na vlasti u gradu,grad bira upravu jer daje najvise para,znaci njegovi ljudi su u upravi,e sad zadnjih 10 godina grad svake godine smanjuje sumu koju daje za klub,jel ti mislis da jedan fudbalski klub moze izgurati sezonu sa 250000 km.I naravno svake godine se desava da zafali para i onda se oni pojavljaju kao spasioci i guraju pare i klub u vidu tih pomoci sto ih spominjes,a vecina i tih para odu dalje zato sto je to najjednostavniji nacin za pranje likvidnog novca,pumpas kes a zaduzujes se,ne placas igrace,struju,porez,vodu i ostalo....Ni pripreme nisu placene,i za to se duguje,prevoznici i da ne nabrajam vise.Brate ne pljujem ja po Borcu, već po stanju u državi. Zar je po tebi normalno da Vlada uloži ove godine u Borac više od 500 000 KM, da ne kažem skoro milion ? Ako je normalno onda Ok. Jesu istorijski najbitniji klub u RS, to ne poričem, ali zašto da ostali ispaštaju radi Velikana na aparatima. Shvatam ja šta znači vama Borac, i znam da Borac Iliću znači jedno veliko ništa. I jutros sam napisao. Da je njemu stalo do Borca on bi iz svog džepa dao tih 320 000 i kasnije bi vratio 640 000. Ali nije mu stalo, jer njemu ova situacija odgovara. Vrlo lako može uraditi ono što je naumio sa Krupom. I imaš sada dvije solucije. Borac se ili može ugasiti, pa da oformi klub Borac 2015,16,17.. ili da se spoji sa Krupom. Ne zna se koja je gora varijanta, ali između dva zla ja bih birao prvo. Borac ovako ne može opstati, i to je samo nastavak agonije. Daće oni sutra pare, šta će biti u decembru, ponovo isto, ponovo upitno proljeće, ponovo se daju pare i tako do sljedećeg licenciranja.
E sad da se vratim na glavonju Ilica,ovde se njemu otvorila idealna situacija,dosao je u klub kao Milin kadar a paralelno ima svoj seoski klub,njemu je win situacija u svakom slucaju,ima mogucnost da gurne seosku ekipu u premijer ligu a druga opcija mu je da bude spasioc kluba ali preko ledja nas poreskih obveznika,nece on gurnuti ruku u dzep,ja razumijem tebe i svakog drugog,ali od svih tih para o kijim pricas Borac ima najmanje koristi.
Sto je najgore niko ne vidi izlaz iz ovog,niko nema muda uhvatiti se sa bagrom u kostac,jedini koji se bune su navijaci,ali i na njih se vrsi opasna represija,podjele,gdje je naravno svoje prste gurnuo ilic,ali da ne davim,mislim da sam sustino objasnio....
Ma u suštini to je to. Samo sam ja navijač drugog kluba, pa smatram da i mi zaslužujemo barem 30 000 od Vlade RS, i zato mi i smeta ovo sve.
Jutros napisah, Banja Luka nije zaslužila gašenje, istorija Borca nije, ali je FK Borac od 2005 pa na ovamo itekako to zaslužio.

Jutros napisah, Banja Luka nije zaslužila gašenje, istorija Borca nije, ali je FK Borac od 2005 pa na ovamo itekako to zaslužio.
Nisam citao od ranije,nego mi ovo zadnje uleti a znam da si i ranije spominjao gospodina Sevcenka(Racu)Jutros napisah, Banja Luka nije zaslužila gašenje, istorija Borca nije, ali je FK Borac od 2005 pa na ovamo itekako to zaslužio.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
DAL JE MOGUCE DA SU NEKI IZNENADZENI OVAKVIM RAZVOJEM SITUACIJE....pa dal ste vi normalni,jbt...pa sutra kad bi Borac proglasio stecaj i ugasio se pa miletu bi bila pedala sa vlasti a izbori idu plus sto ne iskljucujem neke cirkuse po gradu.....cisto politicko drzanje Borca na aparatima...ili,drzi vodu dok majstori odu..pravi problem nastaje iduce sezone kad su ujedinjavaju licence za PL i evropska takmicenja..e tu ce bit zid...jer sa UEFA nema gledanja kroz prste i bosanskog javasluka....znaci,il igras il ne igras..il si likvidan il nisi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@Pappy nece to biti do narednog licenciranja nego dok ne dodje naredna stavka na naplatu. Fakat ne znam koliko imaju duga ali ako imas 7 8 miliona duga i dolaze stavke na naplatu oni ce tako i kukati jer nemaju mehanizma za regulaciju tih dugova.
Recimo kad dodje neko kome duguju 200 hiljada i on nece na rate nego hoce odmah,nece moci odigrat jednu ili dvije utakmice i haj zdravo Borac.
Citavu ligu si onda naguzio sa tim.
Recimo kad dodje neko kome duguju 200 hiljada i on nece na rate nego hoce odmah,nece moci odigrat jednu ili dvije utakmice i haj zdravo Borac.
Citavu ligu si onda naguzio sa tim.
Kome u Sarajevu ?samocelik je napisao/la:Jbg nekima stranke pomažu u Bl, a nekima u Sarajevu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobio je Pofalicki neki dan 20000 od Koldzelazar je napisao/la:Kome u Sarajevu ?samocelik je napisao/la:Jbg nekima stranke pomažu u Bl, a nekima u Sarajevu.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svaka čast Koldzu koji ima sluha za sport u Sarajevu. Živio SDA, Allah ih nagradio i dobra djela ukabulio.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 08 jul 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bar neko da se nije oglusio na potrebe sporta glavnog grada!U jedinstvu je snaga.lazar je napisao/la:Svaka čast Koldzu koji ima sluha za sport u Sarajevu. Živio SDA
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.