Premijer liga BiH - aktuelno

Threeplanetrees
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Threeplanetrees » 19 avg 2025, 11:34

Ovome su tlakovi blizu jedan drugom :mrgreen:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 avg 2025, 11:34

I šta kažu, dok su nam zabijali pet komada bili smo im dobri i aplaudirali su nam, sad u zadnje vrijeme im nismo tako simpatični :rol: :tokralju:

Kakvi intelektulani mediokriteti, ovo je tužno za čitati iako nas zabavljaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Zvornicka
Kontakt:

Post Postao/la Zvornicka » 19 avg 2025, 11:35

Bazinga12345 je napisao/la:
19 avg 2025, 11:31
Zvornicka je napisao/la:
19 avg 2025, 11:27
Od nekad svima simpaticnog kluba kojem su se aplauzi davali na Grbavici kad ste po 5 primali i kada su vas svi zalili i imali neku empatiju prema vama ste dosli do toga da vas cijela drzava mrzi zbog iskljucivo vaseg ciganluka. Dok ste nula bili, korektni ste bili, medjutim onaj jedan plasman u europu vas je toliko osokolio da i dan danas mislite da ste bitan faktor u bh. fudbalu.
Zato smo vam i bili simpatični :thumbup:
Bili ste vi vecini i prije rata simpaticni, tako da nije do toga. Nakon toga su ljudi imali neku empatiju prema vama i sazaljenje zbog svega sto ste prosli ali vi ste uspjeli i to unistiti. Skandiranje bit ce Zeljo k sampion dok vam najveci dusmani u tom momentu uzimaju trofej je zapravo sustina toga sta i ko su navijaci veleza i tim su pokazali da ipak najvise ne mrze dusmane nego najveci klub u drzavi

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 19 avg 2025, 11:35

NajvecaRadosti je napisao/la:
19 avg 2025, 11:18
Anpa je napisao/la:
19 avg 2025, 11:12
Mostarwolf1981 je napisao/la:
19 avg 2025, 11:00
Ovi zeljini nazovi forumasi stvarno nisu normalni, cast izuzecima kojih je jako malo
Ne nego trebam rec da je video namjestaljka i da nije istina da je lik iz strucnog staba krenuo davit Marina, da Edo nije zasluzio crveni za nesportsko ponasanje i one prijetnje sudijama “e ako mi sad ne das crveni itd” i da se automatski podrazumijeva crveni Adzemu samo zato sto je to Pidro il neko treci rekao.

To sto ste navikli da se sve radi na urlanje i gungulu jer ste pijacari s magistrale, ne znaci da tako trebaju svugdje stvari funkcionisat.
To za Karamarka upravu ste realno,postoji video sve se vidi

Za Vehabovica gluposti pisete vec danima.Ko da ne znate sta je uloga kapitena.Ako je on zasluzio za ovo crveni Krpic nije zasluzio uopste da se bavi fudbalom onda

A ovi komentari sto im pisete "Da Bog da vas opet otjerali,spaljivali,gazili itd" radi malo uzarenije fudbalske utakmice su u najmanju ruku bolesni.Vi ste znali 10x gore ciganije izvoditi kroz godine po 5-6 puta u sezoni ali to je filozofija a ovo je ciganisanje.
Mogu prihvatiti misljenje da se ne treba dati crveni Vehabovicu, cak ni za prijetnje javnom licu, malo mi je apsurdno ali uredu.

Ne mogu prihvatiti da se po automatizmu daju crveni kartoni Karamarku i Adzemu na osnovu urlikanja “ua eee udario ga”. Kazem, ako je istina da je Adzem udario nekoga, onda nemam nikakav problem da mu se izrekne kazna predvidjena za nesto tako. Da ne pricamo o propustima u organizaciji.

Sto se tice ovih vrijedjanja na nekoj dubljoj osnovi, gdje se likuju ratne otimacine, nadam se da spada samo pod forumsko podje*avanje, i da to ozbiljne osobe stvarno ne misle. S druge strane imas na snimku navijace veleza kako nazivaju igrace zelje ustasama, al haj da ne vazim o tome.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 avg 2025, 11:40

Molim ekipu da u tabelu shizofrenih izjava ubaci i "bili ste nam dobri i apaludirali smo vam dok smo vam zabijali pet komada" :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 19 avg 2025, 11:41

covjek koji im je donio jedini trofej poslije rata dobije ovakav tretman (plus sto je u tom trenutku bio trener kluba sa cijim navijacima se lizu) i mi se cudimo sto nama govore da smo uje hahah

slika

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 avg 2025, 11:42

Guštan, i guštan i guštan, i guštan
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 avg 2025, 11:42

Anpa je napisao/la:
19 avg 2025, 11:35
Sto se tice ovih vrijedjanja na nekoj dubljoj osnovi, gdje se likuju ratne otimacine, nadam se da spada samo pod forumsko podje*avanje, i da to ozbiljne osobe stvarno ne misle. S druge strane imas na snimku navijace veleza kako nazivaju igrace zelje ustasama, al haj da ne vazim o tome.
A navijaci zelje nisu godinama skandirali nama "ustase" i prvi to uveli u repertoar?

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 19 avg 2025, 11:43

Balorda je napisao/la:
19 avg 2025, 11:40
Molim ekipu da u tabelu shizofrenih izjava ubaci i "bili ste nam dobri i apaludirali smo vam dok smo vam zabijali pet komada" :rol: :tokralju:

meni vise ti bacas na psihopatu sa slikom tog komunjare i kad god udjem na ovaj forum nakon kojeg dana pauze, ali kad god, tebe vidim sa istom pricom, pa ko je tu sizofrenicar :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 avg 2025, 11:43

Tacno se vidi da Velez vode profili kao Balorda i slicni.
Nije ni cudo sto nisu mentalno pripremljeni za utakmicu, kada su mentalno nepripremljeni za zivot. Totalno pogresne zivotne vrijednosti furaju.
Druga liga im se smijesi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 avg 2025, 11:44

Rigoletto je napisao/la:
19 avg 2025, 11:42
Guštan, i guštan i guštan, i guštan
Tebi sa strane je ljepše, ali i nama je baš lijepo. Malo mi je žao što sam prenaglio sa Pitarima i shizo prefiksom, ovi su mi se provukli ispod radara, doduše malo bi im jedan shizo bio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 avg 2025, 11:44

Anpa je napisao/la:
NajvecaRadosti je napisao/la:
Anpa je napisao/la:
19 avg 2025, 11:12

Ne nego trebam rec da je video namjestaljka i da nije istina da je lik iz strucnog staba krenuo davit Marina, da Edo nije zasluzio crveni za nesportsko ponasanje i one prijetnje sudijama “e ako mi sad ne das crveni itd” i da se automatski podrazumijeva crveni Adzemu samo zato sto je to Pidro il neko treci rekao.

To sto ste navikli da se sve radi na urlanje i gungulu jer ste pijacari s magistrale, ne znaci da tako trebaju svugdje stvari funkcionisat.
To za Karamarka upravu ste realno,postoji video sve se vidi

Za Vehabovica gluposti pisete vec danima.Ko da ne znate sta je uloga kapitena.Ako je on zasluzio za ovo crveni Krpic nije zasluzio uopste da se bavi fudbalom onda

A ovi komentari sto im pisete "Da Bog da vas opet otjerali,spaljivali,gazili itd" radi malo uzarenije fudbalske utakmice su u najmanju ruku bolesni.Vi ste znali 10x gore ciganije izvoditi kroz godine po 5-6 puta u sezoni ali to je filozofija a ovo je ciganisanje.
Mogu prihvatiti misljenje da se ne treba dati crveni Vehabovicu, cak ni za prijetnje javnom licu, malo mi je apsurdno ali uredu.

Ne mogu prihvatiti da se po automatizmu daju crveni kartoni Karamarku i Adzemu na osnovu urlikanja “ua eee udario ga”. Kazem, ako je istina da je Adzem udario nekoga, onda nemam nikakav problem da mu se izrekne kazna predvidjena za nesto tako. Da ne pricamo o propustima u organizaciji.

Ma realno glupost davati crveni u tunelu i da sam sudija nikad se ne bi usudio na taj potez.
I Radovicu dali crveni na derbiju radi Stilicevi rijeci,preslikana situacija znaci nigdje mrtve veze sa vezom.Volio bi da smo i mi tad snimili i pustili u javnost jer smo trebali sada imati jednu pobjedu vise u derbijima.

Vrijedjanja ove vrste bezveze skroz,razumijem u naboju utakmice ali evo 3-4 dana poslije idalje razne gadosti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 19 avg 2025, 11:45

Primali ste vi po 5 komada cak i po svojoj pijaci pored magistrale

Niste nam radi toga bili dragi, nismo vas docekali gospodski radi toga, nego kad trazimo lubenice po pijaci, vi nama pricate o historiji Veleza. Fascinatno koliko volite klub

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 19 avg 2025, 11:45

Rodjeni81 je napisao/la:
Anpa je napisao/la:
A navijaci zelje nisu godinama skandirali nama "ustase" i prvi to uveli u repertoar?
ma ja, sve smo mi prvi, za 10 godina ce bit da je onaj iz vaseg strucnog staba gurnuo Karamarka jer je ovaj imao dugu devetku u ruci i prijetio da ce ga ispucat :lolno:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 19 avg 2025, 11:46

Rigoletto je napisao/la:
19 avg 2025, 11:16
Zvornicka je napisao/la:
19 avg 2025, 11:15
Nadam se da cete biti otjerani i sa ovog stadiona
:think:
Fašizam na kojem i rigoleto zavidi.
šta šta je, je*em ti

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 19 avg 2025, 11:47

Pomogneš sirotinji sa stotinama hiljada maraka za ono sto je kanton/grad napravio i oni se ovako ponašaju. A znaju da nebi mogli dobiti licencu bez tih para ili prošlogodišnjeg saginjanja vicku. Bas ste nezahvalni pomahnitali skretnicari, dokazano velika ciganija
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 avg 2025, 11:49

Rahatlokum je napisao/la:
19 avg 2025, 11:45
Rodjeni81 je napisao/la:
Anpa je napisao/la:
ma ja, sve smo mi prvi, za 10 godina ce bit da je onaj iz vaseg strucnog staba gurnuo Karamarka jer je ovaj imao dugu devetku u ruci i prijetio da ce ga ispucat :lolno:
Pa hajde reci kad je RA skandirao to?

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 19 avg 2025, 11:50

Rodjeni81 je napisao/la:
19 avg 2025, 11:49
Rahatlokum je napisao/la:
19 avg 2025, 11:45
Rodjeni81 je napisao/la:

Pa hajde reci kad je RA skandirao to?
pa hajd ti meni posalji video gdje navijaci Zelje skandiraju praljku, o rusenju starog mosta, ono sto ste vi poceli spinovat sedmicama prije utakmice, hajd de posalji?

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 19 avg 2025, 11:52

Rodjeni81 je napisao/la:
Zvornicka je napisao/la:
19 avg 2025, 11:15
Threeplanetrees je napisao/la:
19 avg 2025, 10:53

Pa u talu sa opštinom ste isfintirali. Ne mogu vam direktno dati iz budzeta jer bi bilo preodlfirno pa nadošli hajmo malo raskopati jug bagerima i skontati da postoji mogućnost klizišta. Nema većeg parazita na državnim jaslama. Velež je bar izgradio stadion od njihovih para dok vi sezonu za sezonom tako preživljavate
Nadam se da cete biti otjerani i sa ovog stadiona
Mi se nadamo da cemo opet ako trebalo kao 1992-1995 dolaziti i ginuti za Sarajevo iako opet ocekujemo da nam posaljete prazine.
Juka je heroj !!!!!
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 19 avg 2025, 11:52

Rodjeni81 je napisao/la:
Anpa je napisao/la:
I ti koji su skandirali ce ti reci skandirali smo to jer ste vi njima skandirali nesto deseto itd svodi se prica na jel prvo nastala kokos il jaje; poenta je sta se desilo u tom datom trenutku. Nazalost, naredni derbi ce vjerovatno u Sarajevu bit jos vece sranje, pogotovo ako neko bude hodao u velezovom dresu po gradu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bejker, Giuseppe1, GradKamena2 i 34 gosta.