Slavit ćemo je 3 kola prije krajaneroazzuro je napisao/la:Ovde izgleda jedini ja još vjerujem u titulu...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slavit ćemo je 3 kola prije krajaneroazzuro je napisao/la:Ovde izgleda jedini ja još vjerujem u titulu...
e pazi... ja se i dalje nadam... ne vjerujem al se nadam... da cemo odrati preostalih 14 utakmica i tako pokazati da nam je mjesto NA vrhu bh fudbalaneroazzuro je napisao/la:Ovde izgleda jedini ja još vjerujem u titulu...
Jesu ovo današnje i je li ovo sportavaz ?DANAN je napisao/la:
Poslano sa mog GT-S7580 koristeći Tapatalk
tako nekako i ja mislimkenan_tm87 je napisao/la:Volio bih da dovedemo bas dobrog zadnjeg veznog pa da se Amir i Dado rotiraju na poziciji klasicne desetke sto im i najbolje lezi, bez toliko defanzivnih zadataka. Lijevo Mailson i Thiago, desno Memija i Đelmić, odlicno fkt.
Sport avazovGator je napisao/la:Jesu ovo današnje i je li ovo sportavaz ?DANAN je napisao/la:
Poslano sa mog GT-S7580 koristeći Tapatalk
I zamisli ova ekipa se borila za opstanak haman do zadnjeg kola.. Danas bi guzice dali za neke igrace iz tog vremena..Ajzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dođi Bojane samo da ti ih otkinemo
nee kuknjava kuknjavasalle86 je napisao/la:tako nekako i ja mislimkenan_tm87 je napisao/la:Volio bih da dovedemo bas dobrog zadnjeg veznog pa da se Amir i Dado rotiraju na poziciji klasicne desetke sto im i najbolje lezi, bez toliko defanzivnih zadataka. Lijevo Mailson i Thiago, desno Memija i Đelmić, odlicno fkt.
s tim da se Blagoje/Amir i Dado rotiraju
i obavezno napadača tipa Lazo
ako se ne varam, Rijad nam je sredio dobre pripreme za narednu godinuzaboljisportuBiH je napisao/la:Ne smijemo zaboraviti da neće u tom slučaju biti ni priprema kako treba isto kao i ove godine.
ta Lazo je za ove naše današnje napadače mađioničardell21 je napisao/la:nee kuknjava kuknjavasalle86 je napisao/la:tako nekako i ja mislimkenan_tm87 je napisao/la:Volio bih da dovedemo bas dobrog zadnjeg veznog pa da se Amir i Dado rotiraju na poziciji klasicne desetke sto im i najbolje lezi, bez toliko defanzivnih zadataka. Lijevo Mailson i Thiago, desno Memija i Đelmić, odlicno fkt.
s tim da se Blagoje/Amir i Dado rotiraju
i obavezno napadača tipa Lazo
Sta pise ovdje, mozes li bolju sliku da postavis ?!DANAN je napisao/la:![]()
ako se ne varam, Rijad nam je sredio dobre pripreme za narednu godinusalle86 je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne smijemo zaboraviti da neće u tom slučaju biti ni priprema kako treba isto kao i ove godine.
Elegant je napisao/la:Sta pise ovdje, mozes li bolju sliku da postavis ?!DANAN je napisao/la:![]()