FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kolko tijago ima golova ?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
2011/12 Zeljeznicar - Borac 1-0
2012/13 Zeljeznicar - Borac 1-0
2013/14 Zeljeznicar - Borac 1-0
2014/15 Zeljeznicar - Borac 1-0
2015/16 Zeljeznicar - Borac 1-0

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
jovanmaksimovic je napisao/la:2011/12 Zeljeznicar - Borac 1-0

- kenan_tm87
- Kontakt:
Volio bih da dovedemo bas dobrog zadnjeg veznog pa da se Amir i Dado rotiraju na poziciji klasicne desetke sto im i najbolje lezi, bez toliko defanzivnih zadataka. Lijevo Mailson i Thiago, desno Memija i Đelmić, odlicno fkt.
FORZA ZELJO
- ultrassa1921
- Kontakt:
al jos ne mogu da shvatim da su se juce prodavale karte za istu tribinu po razlicitim cijenama
Manijaci Zeljini
-
- Kontakt:
sto su danas uzimali karte na ulazu nije mi jasno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Biće povrat novca za one koji danas nisu mogli doći a kupili su kartu..fedeltafrotta je napisao/la:sto su danas uzimali karte na ulazu nije mi jasno
BUDI ŽELJO !!!
Vjeruj ni meni. Ali danas je neka zena ispred mene trazila sjever i onaj sto prodaje joj rekao da i jug ulazi na sjever, i dao joj jug. Tako da su valjda svi mogli skontati da kupe jug.ultrassa1921 je napisao/la:al jos ne mogu da shvatim da su se juce prodavale karte za istu tribinu po razlicitim cijenama
- ultrassa1921
- Kontakt:
Jest al juce je raje bas dosta i sjever uzelo ,ljudi nisu znali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
- ultrassa1921
- Kontakt:
Jojjj al bi Zajko nam dobro dosao uff
Manijaci Zeljini
Kad bi jos uzeli ovih šest bodova, da se imamo cemu nadati na proljece. A za vrijeme pauze nesto ce valjda biti, pojačanja i da se to podlozi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ah miline ovdje, nema Milana
otiso je sarme probo nije.
Znao sam da je anamo onaj evander.
Sablja ako se spremas za Radnik I slucajno citas ovo, daj Jocimiru 90 minuta. Nije valjda zaboravio igrati onda je I biciklo zaboravio voziti. Nemoj Kokota nek odmori malo samo unosi neki nemir svojom ljutnjom narocito kad sta zajebe.
Kako neko moze grijesiti dusu I reci sta onom malo Beganovicu pa kad je izlazio njegova uniforma je bila skroz crna od blata. Malo treba stomak sredit ali mali bas gine na terenu.

Znao sam da je anamo onaj evander.
Sablja ako se spremas za Radnik I slucajno citas ovo, daj Jocimiru 90 minuta. Nije valjda zaboravio igrati onda je I biciklo zaboravio voziti. Nemoj Kokota nek odmori malo samo unosi neki nemir svojom ljutnjom narocito kad sta zajebe.
Kako neko moze grijesiti dusu I reci sta onom malo Beganovicu pa kad je izlazio njegova uniforma je bila skroz crna od blata. Malo treba stomak sredit ali mali bas gine na terenu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tih 6 bodova kad bi uzeli bi nam bili dobra zaliha da ne strepimo za ispadanje, jer travniku bjezimo 7 bodova. Jedina nasa sansa je kup ili 4 mjesto al ce to biti jako tesko jer kasnimo 7 bodova za cetvrtim. To u principu nije puno medutim prva 4 tima realno imaju bolji tim trenutno od nas tako da ne polazem neke nade da mozemo biti medu prva 4.Elegant je napisao/la:Kad bi jos uzeli ovih šest bodova, da se imamo cemu nadati na proljece. A za vrijeme pauze nesto ce valjda biti, pojačanja i da se to podlozi.
Mogli bi i kupiti ovu tekmu kao sto smo nekadFKZ1921 je napisao/la:Trebamo malo realnije gledati na te novinske natpise o transferima.
Novinari rade svoj posao. Idu za informacijom i ne mora značiti da su zlonamjerni ili da svjesno lažu.
Igrači i njihovi agenti pokušavaju skrenuti pažnju na sebe. A svako povezivanje sa Željom je zanimljivo.
Ali,ni klub ni igrač neće najavljivati transfer. Ozbiljni razgovori se drže u tajnosti sve dok ne postanu izvjesni.
Kad postanu izvjesni, zvanicna se objavljuju.
Prema tome, kad 23.11.2015.citamo o nekom transferu koji može biti realiziran tek za dva mjeseca,jer igrac ima ugovor sa drugim klubom,budite sigurni da od toga nema ništa.
Kad smo kod eventualnih pojacanja,lijeva strana bi trebala biti riješena potpisom Brazilca koji je zadržan na probi.
Traga se za zadnjim veznim igračem i ima nekih kandidata vrlo zanimljivih. Možda vidimo neke face koje smo ranije rado gledali u Želji.
Otvara se i zanimljivo afričko tržište. Neki igraci bi trebali doći ovih dana da ih se vidi.
Vrh napada se takodje ima u planu pojačati...
Kako će se sve to izdešavati zavisi i od ponude. Vidjećemo.
Sad bi bilo super važno dobiti Radnika. Sve nakon toga bi bilo lakse.A moglo bi se to dobro završiti. Dole uvijek dobro igramo a i vrijeme je da nas malo sreća pogleda.

Drug, sve je ovo fino. Pošto ti vjerovatno znaš i možeš bolje, sad ćeš moći da se prijaviš za skupštinu, te da krojiš politiku klubaGenie je napisao/la:Paša moj solidni, ti bi prvo trebao shvatiti da je ovo forum a ne savjetovalište, lakše bi ti bilo, niko nikog ovdje ne savjetuje, ljudi samo iznose svoje mišljenje ...Internetski forum je usluga na Internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među sudionicima uporabom web preglednika ...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Internetski_forum

-
- Kontakt:
Ovde izgleda jedini ja još vjerujem u titulu... 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ma mi samo da smo slaviju i radnik kod kuće odigrali isto kao juče, imali bi razuman zaostatak i to bi bilo realno. da ne ulazim u ostalih 6-7 tekmi katastrofalno odigranih. ovako bogami vrlo teško do nemoguće.
-
- Kontakt:
Mi samo da smo izvukli po bod protiv Mladosti, Travnika, Radnika i Rudara i da smo dobili SLaviju kući mi bi bili itekako u igri za titulu, a pogotovo za Evropu.
Što se tiče ambicija nakon ova dva kola treba analizirati sve. Ako zaostajemo po cener bodova za tri-četiri ekipe (što je realno ako zijanimo od RAdnika) kreneš redom po rasporedu i procijeniš koliko bi ko mogao dobiti bodova do kraja sezone. Na osnovu toga odlučiš kako ćeš rješavati stvari, da li ići samo na kup ili na oboje. U slučaju da idemo samo na kup onda treba dati šansu mladima u prvenstvu što više. Pojačati se treba svakako jer treba praviti ekipu a narednu sezonu, da nebi u ljeto imali probleme pogotovo ako odemo u Evropu pauza će kratko trajati i neće biti prostora za neka pojačanja da se ugiraju. Ne smijemo zaboraviti da neće u tom slučaju biti ni priprema kako treba isto kao i ove godine. Vidjeli ste da smo i mi i Olimpic loši. Razlog vjerovatno leži u činjenici da niej bilo priprema kako treba. Zrinjski je to nekako savladao. naravno ako odlučimo da idemo samo na kup nema potrebe za velikim duplanjem igrača sumljivih kvaliteta jer ćeš u prvenstvu dati šansu mladima da vidiš ko šta može. Znači u tom slučaju samo prave prilike dovesti i igrače tamo gdje nam fali. Zavisit če dosta od ova dva kola. Mislim da će i ostali navijati da mi sad klepimo ove dvije do kraja da bi imali ambicije u prvesntvu i da se razvučemo na oba takmičenja.
Što se tiče ambicija nakon ova dva kola treba analizirati sve. Ako zaostajemo po cener bodova za tri-četiri ekipe (što je realno ako zijanimo od RAdnika) kreneš redom po rasporedu i procijeniš koliko bi ko mogao dobiti bodova do kraja sezone. Na osnovu toga odlučiš kako ćeš rješavati stvari, da li ići samo na kup ili na oboje. U slučaju da idemo samo na kup onda treba dati šansu mladima u prvenstvu što više. Pojačati se treba svakako jer treba praviti ekipu a narednu sezonu, da nebi u ljeto imali probleme pogotovo ako odemo u Evropu pauza će kratko trajati i neće biti prostora za neka pojačanja da se ugiraju. Ne smijemo zaboraviti da neće u tom slučaju biti ni priprema kako treba isto kao i ove godine. Vidjeli ste da smo i mi i Olimpic loši. Razlog vjerovatno leži u činjenici da niej bilo priprema kako treba. Zrinjski je to nekako savladao. naravno ako odlučimo da idemo samo na kup nema potrebe za velikim duplanjem igrača sumljivih kvaliteta jer ćeš u prvenstvu dati šansu mladima da vidiš ko šta može. Znači u tom slučaju samo prave prilike dovesti i igrače tamo gdje nam fali. Zavisit če dosta od ova dva kola. Mislim da će i ostali navijati da mi sad klepimo ove dvije do kraja da bi imali ambicije u prvesntvu i da se razvučemo na oba takmičenja.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 41 gost.