FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

club21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la club21 » 23 nov 2015, 23:07

Kolko tijago ima golova ?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 nov 2015, 23:09

5.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 nov 2015, 23:11

2011/12 Zeljeznicar - Borac 1-0
2012/13 Zeljeznicar - Borac 1-0
2013/14 Zeljeznicar - Borac 1-0
2014/15 Zeljeznicar - Borac 1-0
2015/16 Zeljeznicar - Borac 1-0

:D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 23 nov 2015, 23:13

jovanmaksimovic je napisao/la:2011/12 Zeljeznicar - Borac 1-0
2012/13 Zeljeznicar - Borac 1-0
2013/14 Zeljeznicar - Borac 1-0
2014/15 Zeljeznicar - Borac 1-0
2015/16 Zeljeznicar - Borac 1-0

:D
:lol: :lol:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 nov 2015, 23:42

Volio bih da dovedemo bas dobrog zadnjeg veznog pa da se Amir i Dado rotiraju na poziciji klasicne desetke sto im i najbolje lezi, bez toliko defanzivnih zadataka. Lijevo Mailson i Thiago, desno Memija i Đelmić, odlicno fkt.
FORZA ZELJO

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 23 nov 2015, 23:45

al jos ne mogu da shvatim da su se juce prodavale karte za istu tribinu po razlicitim cijenama
Manijaci Zeljini

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2015, 23:46

sto su danas uzimali karte na ulazu nije mi jasno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 nov 2015, 23:52

fedeltafrotta je napisao/la:sto su danas uzimali karte na ulazu nije mi jasno
Biće povrat novca za one koji danas nisu mogli doći a kupili su kartu..
BUDI ŽELJO !!!

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 23 nov 2015, 23:53

ultrassa1921 je napisao/la:al jos ne mogu da shvatim da su se juce prodavale karte za istu tribinu po razlicitim cijenama
Vjeruj ni meni. Ali danas je neka zena ispred mene trazila sjever i onaj sto prodaje joj rekao da i jug ulazi na sjever, i dao joj jug. Tako da su valjda svi mogli skontati da kupe jug.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 nov 2015, 23:54

Dođi Zeba!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 23 nov 2015, 23:54

Jest al juce je raje bas dosta i sjever uzelo ,ljudi nisu znali

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 23 nov 2015, 23:55

Jojjj al bi Zajko nam dobro dosao uff

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 nov 2015, 23:56

Kad bi jos uzeli ovih šest bodova, da se imamo cemu nadati na proljece. A za vrijeme pauze nesto ce valjda biti, pojačanja i da se to podlozi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 nov 2015, 01:00

Ah miline ovdje, nema Milana :rol: otiso je sarme probo nije.
Znao sam da je anamo onaj evander.

Sablja ako se spremas za Radnik I slucajno citas ovo, daj Jocimiru 90 minuta. Nije valjda zaboravio igrati onda je I biciklo zaboravio voziti. Nemoj Kokota nek odmori malo samo unosi neki nemir svojom ljutnjom narocito kad sta zajebe.

Kako neko moze grijesiti dusu I reci sta onom malo Beganovicu pa kad je izlazio njegova uniforma je bila skroz crna od blata. Malo treba stomak sredit ali mali bas gine na terenu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 nov 2015, 07:37

Elegant je napisao/la:Kad bi jos uzeli ovih šest bodova, da se imamo cemu nadati na proljece. A za vrijeme pauze nesto ce valjda biti, pojačanja i da se to podlozi.
Tih 6 bodova kad bi uzeli bi nam bili dobra zaliha da ne strepimo za ispadanje, jer travniku bjezimo 7 bodova. Jedina nasa sansa je kup ili 4 mjesto al ce to biti jako tesko jer kasnimo 7 bodova za cetvrtim. To u principu nije puno medutim prva 4 tima realno imaju bolji tim trenutno od nas tako da ne polazem neke nade da mozemo biti medu prva 4.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 nov 2015, 07:52

FKZ1921 je napisao/la:Trebamo malo realnije gledati na te novinske natpise o transferima.
Novinari rade svoj posao. Idu za informacijom i ne mora značiti da su zlonamjerni ili da svjesno lažu.
Igrači i njihovi agenti pokušavaju skrenuti pažnju na sebe. A svako povezivanje sa Željom je zanimljivo.
Ali,ni klub ni igrač neće najavljivati transfer. Ozbiljni razgovori se drže u tajnosti sve dok ne postanu izvjesni.
Kad postanu izvjesni, zvanicna se objavljuju.
Prema tome, kad 23.11.2015.citamo o nekom transferu koji može biti realiziran tek za dva mjeseca,jer igrac ima ugovor sa drugim klubom,budite sigurni da od toga nema ništa.
Kad smo kod eventualnih pojacanja,lijeva strana bi trebala biti riješena potpisom Brazilca koji je zadržan na probi.
Traga se za zadnjim veznim igračem i ima nekih kandidata vrlo zanimljivih. Možda vidimo neke face koje smo ranije rado gledali u Želji.
Otvara se i zanimljivo afričko tržište. Neki igraci bi trebali doći ovih dana da ih se vidi.
Vrh napada se takodje ima u planu pojačati...
Kako će se sve to izdešavati zavisi i od ponude. Vidjećemo.
Sad bi bilo super važno dobiti Radnika. Sve nakon toga bi bilo lakse.A moglo bi se to dobro završiti. Dole uvijek dobro igramo a i vrijeme je da nas malo sreća pogleda.
Mogli bi i kupiti ovu tekmu kao sto smo nekad :rol: :rol: :rol:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 24 nov 2015, 07:53

Genie je napisao/la:
11plavih1992 je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:ma nema to veze sa biznismenima ovdje se prica o nekim osnovnim stvarima o kojima se ne pazi i ovdje vecina nas pohvali kada se nesto dobro uradi al isto tako kad je nesto lose treba kritikovati,uostalom ovaj forum nema nikakv uticaj ni na koga samo dodje kao neki ispusni ventil.
Ukazivati na nedostatke je u redu ali donositi sud "na nož"
neargumentovano, hajterski, pod dojmom necega sto je isto tako bez argumenata vec izreceno i sa ciljem unosenja defetizma je.... grebes takav ispusni ventil. To je papanski. Hodzurda je klasicni primjer i kao sto @fanzi napisa samo zbog prezimena. I u pravu je covjek. Ali to je jadno.
@bagrcavi lijepo napisa o napretku u vizualu kad su reklame u pitanju, ali dok ne osvane samsung ili koja vec arena, nista nam ne valja. A ja znam da generalno mi nismo takvi
Paša moj solidni, ti bi prvo trebao shvatiti da je ovo forum a ne savjetovalište, lakše bi ti bilo, niko nikog ovdje ne savjetuje, ljudi samo iznose svoje mišljenje ...
Internetski forum je usluga na Internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među sudionicima uporabom web preglednika ...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Internetski_forum
Nema ništa gore kada se ljudi na silu pokušavaju spustiti na nivo srednjoškolca pa onda iz njihove perspektive i načina razmišljanja traže pozitivnu kap u moru negative. Vidim pominješ neke argumente, koji su argumenti dosadašnjeg rada kojeg ti, kako vidim, smatraš odličnim? Da se jedan velikan (za naše prostore) kao što je naš klub u nižerazrednoj ligi među gomilom nižerazrednih ekipa koprca zakucan za sredinu tabele, gdje ga ponižavaju redom sve nižerazredne ekipe koje se za opstanak bore. Jesu li to argumenti za podršku trenutnog rada kluba? To više ukazuje na suprtnost od nekog odličnog stanja, zar ne? Trebamo svi okretati glavu od problema, žmiriti i praviti se budalama, na utakmice ići sa tablom lexiluma, zaboravljati na ogromne prihode od UEFA-e i zadovoljavati se popunjenim reklamnim prostorom na istočnoj tribini? Dajte, molim vas, bar nas vi poštedite nerviranja. Ako vi imate takvo razmišljanje, iz ko zna kojih razloga, možda i lilčih interesa (ne bi me čudilo da su pojedini sa takvim mišljenjem neko sa onog spiska koji sam postavljao ili neko blizak njima), ne možete ostale omalovažavati zbog toga što nisu vaši istomišljenici i nametati im svoje mišljenje. Moje mišljenje je da klub kakav je naš može i mora biti kvalitetniji u svim segmentima, treba biti institucija u ovoj mrtvoj ligi, niko me ne može uvjeriti u suprotno, kakve god argumente taj izmišljao. Jedan Široki pa i Zrijnski ima kvalitetniji tim i u stanju je plaćati mnoge kvalitetnije igrače, komšije da ne pominjem, a meni ovdje "stručnjaci" nameću mišljenje kako je sve odlično, kako je normalno što mi nismo u stanju da im ponudimo te uslove, kako smo svi "ćoravi". Ma dajte, bolje nemojte ništa ni pisati!

Vidim dokle su nas doveli ti što "znaju" voditi firme. Gledate li vi pojedini uopšte tabelu?
Željo je osmi na tabeli sa gotovo nikakvim ili minimalnim šansama da izbori Evropu!
Evropu koja mu donosi polovinu budžeta a ovdje "stručnjaci" izmišljaju razloge kojim pokušavaju opravdati trenutnu politiku koja nas je dovela u takvu situaciju. Uopšte ne pomišljate na to koliki je minus za klub ne izlazak na Evropsku scenu, hoće li to neko iz svog džepa namiriti? NEĆE, gospodo draga, NEĆE! Sve ćemo to mi "vraćati" čupanjem kose zbog amaterizma na terenu kojeg ćemo, zbog nedostatka sredstava, biti prisiljeni trpiti. Ako je potrebno (lupam) 150k KM (za godinu) platiti nekom igraču ili više njih koji će nam obezbjediti Evropu (koja nam je donijela ove godine samo od UEFA-e 1,3m KM) ili bar povećati šanse onda ne vidim šta je glupo u tome što je momak pomenuo? Željo je, gospodo draga, priznali to neki ili ne, zbog ogromnog škrtarenja postao zadnja rupa na svirali! Došli smo do toga da jedan klub kao što je ovaj velikan (za kojeg su se nekad mnogi laktali da u njemu igraju) mora čekati u redu kada je dovođenje igrača iz PL u pitanju, dok se svi iz vrha ne izredaju. Idu prvo kone, Zrinjski i Široki, nama šta ostane, eto od ove sezone i Sloboda ima prednost, tabela pokazuje gdje su oni a gdje mi zbog toga. To ne vidite "stručnjaci"? Jasne su namjere, svaki piše i pominje samo onu stranu koja opravdava njegovu tezu a ono što to pobija guraju pod tepih. Poštedite nas, boga vam, ne moramo se i zbog vas još nervirati. Vrlo dobro znamo šta je dobro a šta loše i gdje su ozbiljni klubovi a gdje smo mi, nije niko malouman.
Drug, sve je ovo fino. Pošto ti vjerovatno znaš i možeš bolje, sad ćeš moći da se prijaviš za skupštinu, te da krojiš politiku kluba :thumbup:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 nov 2015, 10:23

Ovde izgleda jedini ja još vjerujem u titulu... :kafa:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 nov 2015, 10:25

ma mi samo da smo slaviju i radnik kod kuće odigrali isto kao juče, imali bi razuman zaostatak i to bi bilo realno. da ne ulazim u ostalih 6-7 tekmi katastrofalno odigranih. ovako bogami vrlo teško do nemoguće.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 nov 2015, 10:48

Mi samo da smo izvukli po bod protiv Mladosti, Travnika, Radnika i Rudara i da smo dobili SLaviju kući mi bi bili itekako u igri za titulu, a pogotovo za Evropu.
Što se tiče ambicija nakon ova dva kola treba analizirati sve. Ako zaostajemo po cener bodova za tri-četiri ekipe (što je realno ako zijanimo od RAdnika) kreneš redom po rasporedu i procijeniš koliko bi ko mogao dobiti bodova do kraja sezone. Na osnovu toga odlučiš kako ćeš rješavati stvari, da li ići samo na kup ili na oboje. U slučaju da idemo samo na kup onda treba dati šansu mladima u prvenstvu što više. Pojačati se treba svakako jer treba praviti ekipu a narednu sezonu, da nebi u ljeto imali probleme pogotovo ako odemo u Evropu pauza će kratko trajati i neće biti prostora za neka pojačanja da se ugiraju. Ne smijemo zaboraviti da neće u tom slučaju biti ni priprema kako treba isto kao i ove godine. Vidjeli ste da smo i mi i Olimpic loši. Razlog vjerovatno leži u činjenici da niej bilo priprema kako treba. Zrinjski je to nekako savladao. naravno ako odlučimo da idemo samo na kup nema potrebe za velikim duplanjem igrača sumljivih kvaliteta jer ćeš u prvenstvu dati šansu mladima da vidiš ko šta može. Znači u tom slučaju samo prave prilike dovesti i igrače tamo gdje nam fali. Zavisit če dosta od ova dva kola. Mislim da će i ostali navijati da mi sad klepimo ove dvije do kraja da bi imali ambicije u prvesntvu i da se razvučemo na oba takmičenja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 41 gost.