FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 30 apr 2010, 00:58

Što se Selimovića tice , izgleda da je nešto puklo između njega i Amara i da ga više necemo gledati u Željinom dresu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 00:59

Stvarno nije normalno da Tulić ni ne spominje Svraku, a ne da ga uvrsti na taj neki širi spisak. Trebalo bi biti dovoljno samo to što je momak jedan od najstandardnijih igrača lidera naše lige. Višća nije tako standardan, pa ga zove, a spominjao je i Stanića. Pravi se pametan. Ako Amaru valja, onda valja!

Ako Amar vrati Dinu, to je kraj priče! Isto je i za Arsenijievića i bilo kojeg drugog igrača!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 apr 2010, 01:03

Željovac je napisao/la:Stvarno nije normalno da Tulić ni ne spominje Svraku, a ne da ga uvrsti na taj neki širi spisak. Trebalo bi biti dovoljno samo to što je momak jedan od najstandardnijih igrača lidera naše lige. Višća nije tako standardan, pa ga zove, a spominjao je i Stanića. Pravi se pametan. Ako Amaru valja, onda valja!

Ako Amar vrati Dinu, to je kraj priče! Isto je i za Arsenijievića i bilo kojeg drugog igrača!
Brate Svraka samo moze napredovat, sad ga jedino NATO ili neka povreda moze izbaciti iz prvog tima, tako da i mene to cudi a znas Truhlica cudni su kod njga kriteriji za repku.....

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 apr 2010, 01:05

to je igrac koji je mozda i najvise napredovao od kad je amar dosao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 apr 2010, 01:10

Bezveze je to za Selimovica,meni gotivan igrac bio...ali ako Brko tako kaze onda nema price.
1921-2011

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 30 apr 2010, 01:13

Željovac je napisao/la:Ekstra vijest za Pelaka! On bi kod Brke trebao briljirati. Sigurno je sposoban za to. Bilo bi mi i baš drago da vratimo Muharemovića, a i Hasanović bi mogao biti odličan. On već dugo trenira s ekipom i baš me zanima njegov status.
Ovaj Arsenijević je samo jednu utakmicu propustio u Slaviji u prošloj polusezoni. Nije nijednom zamijenjen. Igrač istorijske utakmice protiv Aalborga. Desni bek.
Žao mi Čolića. Dovođenje ovog Branislava bi vrlo vjerovatno značilo da se na njega ne računa ubuduće, ako se uopšte računalo. Znam da je mali bio u prvoj polusezoni najtraženiji naš igrač uz Cocalića.
[youtube][/youtube]
Evo sad vidjeh, ovaj iz Slavije i protiv Aalborga i protiv Košica asistirao za golove iz auta! :shock:
Zabio i nama sad u Lukavici onaj poništeni gol zbog ofsajda Radovanovića.
Iskreno ovaj Arsenijevic nije los igrac ,eh sad licno sam od njega cuo da ga je Gracic zvao u Olimpik zajedno sa Spalevicem i nije htio malo mu para Nijaz davao i pored toga trebao je ici u Cesku ili Poljsku pa mu propalo,ovaj menadjer mu je sandzos jedan neznam tacno ime mislim edo kurtagic tako ,ali Arsenijevic je povredjen ima bruka.I znam da je rekao da bih volio u Zelji igrati eh sad vidjet ce mo? A od djevojke njegove je stari pravo jak i jedan je od ljudi koji u slaviju ulazu tako da me cudi odkuda u Zelji al et?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 apr 2010, 01:16

nemoj da te cudi odkud u zelji...aBd dolazi vrijeme kad ce se sami igraci nuditi zelji i za manje pare ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 01:20

zorz je napisao/la:A od djevojke njegove je stari pravo jak i jedan je od ljudi koji u slaviju ulazu tako da me cudi odkuda u Zelji al et?
Možda su raskinuli :)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 30 apr 2010, 01:28

Željovac je napisao/la:
zorz je napisao/la:A od djevojke njegove je stari pravo jak i jedan je od ljudi koji u slaviju ulazu tako da me cudi odkuda u Zelji al et?
Možda su raskinuli :)
heheheh dobar si neznam nisam dugo tamo bio,ali cim odem javim ti heheheh,a ne fkt jeste a ko zna ba

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 30 apr 2010, 01:30

19TM87 je napisao/la:nemoj da te cudi odkud u zelji...aBd dolazi vrijeme kad ce se sami igraci nuditi zelji i za manje pare ;)
Ma mislim i ako dodje da je to da se prije proda ,naravno lakse iz Zelje nego iz Slavije

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 08:18

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 apr 2010, 08:30

Jesta ovo sad pred tekmu sa Borcem uprava Slobode se rastura,belaji u klubu.A o igranju derbija bez publike i ova kazna pitarima ide u korist Borca.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 08:32

Alipasino je napisao/la:Jesta ovo sad pred tekmu sa Borcem uprava Slobode se rastura,belaji u klubu.A o igranju derbija bez publike i ova kazna pitarima ide u korist Borca.
Danas su bitniji Vlatko Glavas i igraci nego cijela uprava Slobode! Ali to je manje bitno jer mi igramo svoje utakmice i u njima treba da pokazemo mozemo li ili ne doci do prvog mjesta. Oni svoje mi svoje pa ko bude jaci neka osvoji titulu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 apr 2010, 08:35

Tako je Stole, mi po svom oni po svom, ako je kupe njima na casti i gotovo, ali vazno je da ce svi znati koja je ekipa najbolja u ovoj sezoni bila, a znat ce to i oni bezobzira da li osvojili titulu ili ne
Mes Que Un Club

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 apr 2010, 09:44

Amar sigurno razmislja unaprijed i sklapa igracki fond za narednu sezonu vec danas...sve zavisi sta je njemu u glavi...pitanje je uopste ko ce ostati nakon ove sezone...Selimovic sigurno odlazi,Bajicu istice ugovor kao i Mirsadu Besliji,pitanje je da li ce se to produziti,mislim da se i Simica zeli otarasiti jer sam cuo da ima prejak ugovor,Lazo ima klauzulu,ko zna hoce li je Amar iskoristiti...Pelak trenira sa nama,Amar ga cijeni,to znam,mislim da je sve do Pelaka,ali niko ne zna hoce li u tom slucaju Amar onda prodati Bekrica...bila je prica da jos uvijek stoji dogovor oko onog makedonca Ganceva koji je isto desni bocni,e sad mozda je ovaj Arsenijevic jednako kvalitetan ali i jeftiniji...mislim da Dino Muharemovic samo trenira,ne vjerujem da ce opet potpisati,znajuci kakvo misljenje ima Amar,vjerujem da je Eldar Hasanovic opet nas nakon ove sezone,jer momak se ne vraca u Zilinu nikako...
Sigurno je da ako ovi momci treniraju sa nama da to nije garancija i da ce potpisati,mozda se samo odrzavaju,pa ce gledati da negdje furaju poslije sezone,ili se jednostavno nece uspjeti dogovoriti ako krenu pregovori...Ja bih najvise volio da Beslija i Bajic produze ako ih klub uopste jos zeli...ni ovaj Perak garant nece ostati,a vjerujem ni Bajro ako ne dobiju vise prilike do kraja da se pokazu...sada je i Colic upitan,jer nesto na ovim relacijama ocigledno nije u redu,Mulalic se oprasta...znaci bice svega,vrlo je moguce da ostajemo bez desetak igraca,sto zbog ugovora,sto zbog neigranja,sto zbog losih odnosa,a moguce je i da prodamo nekoga za dobru lovu (Bekric,mozda Culum itd)...
Znaci polako,ima vremena oko svega,a bice promjena u kadru,garant i dobrih pojacanja,sada je Zeljo brend,ponovo svi igraci hoce kod nas,namirisali su stabilnost,evropu i najbolje navijace koji ce ih podrzati i kod nas ce se definitivno osjecati kao da igraju na pravom stadionu u velikom klubu i pred pravim navijacima
Treba prvo zavrsiti ovo prvenstvo a bice dovoljno vremena za kadar,za bolji budzet i neke eventualne sponzore koji ce nas jos pogurati..mada mi je drago kada se neki novi igraci vec sada pojavljuju na treninzima,to je znak da se misli unaprijed
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 09:52

**** ce nam bit izgleda da je u slobodi rasulo i da ce ih Borac mlatnut,ali iako to bude nece mi bit toliko krivo zato sto jedva cekam da fukare ispadnu iz lige 8-)
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 apr 2010, 09:56

plavimomak je napisao/la:**** ce nam bit izgleda da je u slobodi rasulo i da ce ih Borac mlatnut,ali iako to bude nece mi bit toliko krivo zato sto jedva cekam da fukare ispadnu iz lige 8-)
Ma nista od tog druze, kakvo rasulo, danas mozes kucu ulozit na Slobodu, pogotov imaju motiva kako se prica da ce im se oduzet tri boda protiv pitara... a kad su mogli pobijediti Zelju, onda nema nikakvog razloga da sumnjamo u njihovu pobjedu protiv Borca... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 10:01

Isnar je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:**** ce nam bit izgleda da je u slobodi rasulo i da ce ih Borac mlatnut,ali iako to bude nece mi bit toliko krivo zato sto jedva cekam da fukare ispadnu iz lige 8-)
Ma nista od tog druze, kakvo rasulo, danas mozes kucu ulozit na Slobodu, pogotov imaju motiva kako se prica da ce im se oduzet tri boda protiv pitara... a kad su mogli pobijediti Zelju, onda nema nikakvog razloga da sumnjamo u njihovu pobjedu protiv Borca... ;)
Iz tvojih usta u Bozije usi

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 30 apr 2010, 10:33

Ma uzima Sloboda Borca,u to ne sumnjam,mene više brine sta ce sutra biti.
...nisu mogli da te ugase!!!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 30 apr 2010, 10:37

Ako sutra aBd uzmemo 3 boda u Mostaru prvaci smo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 9 gostiju.