Aj koljite se

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Po ovom ako Indiana prođe 14KM.Ma hajd kako god nema veze.subcoccinela je napisao/la:http://www.tipovi1x2.net/Kladionica/Sistemi
Sad je govorio ovaj sa SK da je ovaj sudac jedan od onih sa najmanje pokazanih zutih do sada, u prosjeku 3 po utakmicizgmiky je napisao/la:ovaj sudac je debil, trebalo je već biti tri žuta barem...njemu ni ne trebaju kartoni, da nije onaj jedan pokazao rekao bih da su mu ostali u svlačionici
ma znam, jedan dečko je tu to i napisao, nisam ja to ni igrao ali znam da njih dosta je pa samo komentiram, a sad kad vidim kako sudi nije niti čudno da je takoConsigliere je napisao/la:Sad je govorio ovaj sa SK da je ovaj sudac jedan od onih sa najmanje pokazanih zutih do sada, u prosjeku 3 po utakmicizgmiky je napisao/la:ovaj sudac je debil, trebalo je već biti tri žuta barem...njemu ni ne trebaju kartoni, da nije onaj jedan pokazao rekao bih da su mu ostali u svlačionici
Pazi šta pričaš i kome se ti "sereš u usta"HaHu1x2 je napisao/la:serem mu se u usta ko napisa barsu kartone preko .
Prijatelju ja gledam utakmicu jer mi treba barca za pare. Brat bratu treebalo se vec zaokruziti vise zutih. Sudija jede ...... jer nesto glumi.Ocite prekrsaje nece da sankcionise. Skolski primjer zutog iz prvog poluvremena faul za bilbao igrac izvodi faul na brzinu regularno a iniesta ga blokira na nekih pola metra meedutim to kod ovoga sudije ocito nije zuti.Fale jos 2 mislim da ce biti.HaHu1x2 je napisao/la:100% rece kolko se sjecam, nije me niko tjerao ali 100% se ne propusta i bmb sta je trebao, gledam kolko je dosudio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.