Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 01 mar 2012, 17:13

Alex je No1 naravno,ali pošto ne igra tu je King Arthur.
Vidal je najsigurniji po pitanju jedanaesteraca,ako se ne varam prošle sezone je dao 10 golova za Leverkusen sa bijele tačke.
Potom ide Pirlo,a Vučinić može izvoditi penale za Crnu Goru.
Uostalom,penal je misaona imenica za nas tako da je nebitno.

slika

Uploaded with ImageShack.us
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 01 mar 2012, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 17:28

@ramiral

Ništa riba, orahe jedovno redem, a u posljednje vrijeme se pucam košpicama, čuo sam da one povečavaju potenciju. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam za vas, ali protiv Chieva očekujem rutinsku pobjedu, onaj remi protiv Milana jednak je pobjedi s obzirom na okolnosti. Igrači će igrati sa puno samopouzdanja.

Možda bi problem mogao biti taj što će igrači odraditi samo 2 zajednička treninga pred utakmicu, tako da će Conte imati manje vremena da isproba te taktičke zamisli.

Valjda se vratimo na 4-3-3, i 3-5-2 formacija ne izgleda loše, ali treba ponekad mjenjati kad već sa obje formacije igramo podjednako dobro.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 17:37

Smijesno da nije zalosno, vodeca ekipa seria a sa jednim dosudjenim penalom. Tacno se boje svirati penal, mozda ce sada biti i gore nakon navodne pomoci proti Milana. Samo da su sudije u dva navrata bile hrabrije bio bi Juve ubjedljivo na prvom mjestu...

Lijepo je vidjeti da vlada veliko interesovanje za duel protiva Chieva, izgleda svi hoce biti dio zadovoljstva koje im pruza Juventus ove sezone. Za polufinale kupa protiv Milana vrijedit ce karta blago, imam osjecaj da ce sve planuti za 12h... :lol:

Najavlje se formaciju 4:3:3, dobro je da Conte mjenja, ocigledno da tada bolje igramo. Utakmica sa Chievom vrijedi puno, moraju se uzeti 3 boda, sve ostalo bi bilo katastrofa...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 mar 2012, 17:57

Kako bi bilo dobro kupiti Ogbonna, jeste da je iz Torina :mrgreen: , ali momak je odličan igrač, a samo mu je 23 godine (uskoro 24 godine). Još može kao Chiellini igrati i lijevog beka, znači baš onakav kakve Konte preferira, pored toga Talijan, jedino što mu je mana što Konte ne voli crnce :lol: :lol: . Kad bi njega doveli onda ne bi trebao lijevi bek, jer bi se na toj poziciji mogli rotirati PDC, Chiellini, Ogbonna i Caceres.

Mislim da bi ovu utakmicu protiv Chievo trebali dobiti, i da napokon lagano razbijemo ove manje ekipe, jer nismo odavno, ali nadam se da će igrati 4-3-3 i da će odlično odigrati, pa da se vratimo u tu formaciju, jer nekako mi je dosadila ova 3-5-2 :D.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 18:10

ono sto sam sinoc mogao da vidim sigurno se radi o dragulju talijasnkog fudbala. Svidilo mi se sinoc sto igra vrlo agrasivno, dosta dobro prati igru i kao i svaki crni igrac ima dobre fizicke predisopozicije. Činjenica da je clan talijanske reprezentacije dovoljno govori...

Da li je Juve u mogucnosti da ga kupi, vidjet cemo, mada mislim da ce to tesko ici jer se radi o vjecitom rivalu. Jedino puno love moze omeksari celnike Torina da se upuste u razgovor...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 mar 2012, 18:21

Dobar je on,mada nemojte suditi po jednom meču,ali gledao sam ga i prije.
Cairo je već rekao da za nas košta 20M,ali s obzirom da smo im Pasquata posudili sve je moguće.
I Balzarettia smo svojevremeno iz Torina doveli.
Jedino što meni smeta je to što moramo svu Italijansku reprezentaciju dovesti u Juventus.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 18:42

Oxygen je napisao/la:Dobar je on,mada nemojte suditi po jednom meču,ali gledao sam ga i prije.
Cairo je već rekao da za nas košta 20M,ali s obzirom da smo im Pasquata posudili sve je moguće.
I Balzarettia smo svojevremeno iz Torina doveli.
Jedino što meni smeta je to što moramo svu Italijansku reprezentaciju dovesti u Juventus.
Nije džaba Juveitalija... :D

Mada bih vise volio internacionalaca u prvom sastavu...

Jedan crnac u odbrani itekako fali ovom Juventusu, mozda onaj Sissoko...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 18:46

Ovaj Ogbonna je rekao da nikad neće preći u Juventus, zato ga ja ne želim u ekipi, nervira me kad priča loše o klubu i kad dođe kod nas odjednom bi promjeni mišljenje, tipični primjer plaćenika.

Još jedna stvar mi ide na živce što puno naših igrača igra za Italiju, ove sedmice Conte nije uradio trening kako treba, a i kad reprezentacija loše odigra svi će se obrušiti na igrače Juventusa.
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 mar 2012, 18:50

Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj Ogbonna je rekao da nikad neće preći u Juventus, zato ga ja ne želim u ekipi, nervira me kad priča loše o klubu i kad dođe kod nas odjednom bi promjeni mišljenje, tipični primjer plaćenika.
Koliko se sjećam da su i igrač i agent javno izjavili da on to nije nikad rekao da ne bi igrao za Juventus. A možda i Pasquata mogu iskoristiti u transfer, iako i ja sumnjam da će njega dovesti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 mar 2012, 18:52

Sinoc su nasi pod prvi put osjetili poraz i akos u to ucinili u reprezentaciji. Eto sad se nadam da ce sve dati od sebe i da cemo nakantati ovaj Chievo s peticom. Dugo se vec patimo protiv njih, vrijeme da im pokazemo gdje im je mjesto....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 19:15

juventus 0244 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj Ogbonna je rekao da nikad neće preći u Juventus, zato ga ja ne želim u ekipi, nervira me kad priča loše o klubu i kad dođe kod nas odjednom bi promjeni mišljenje, tipični primjer plaćenika.
Koliko se sjećam da su i igrač i agent javno izjavili da on to nije nikad rekao da ne bi igrao za Juventus. A možda i Pasquata mogu iskoristiti u transfer, iako i ja sumnjam da će njega dovesti.
Bila je neka izjava, ali je on poslije istu demantovao, evo sad sam našao članak o tome. :D

I danas na treningu se uvježbavala 3-5-2 formacija. :evil:
Ž '21!

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 21:54

Giacherini vjeruje u ostanak u Juventusu, nada se dugodisnjem ugovoru. Sto se mene tice, zasluzio je. U nekim utakmicam je odigrao iznad ocekivanja, iako smo na pocetku svi bili skepticni u pogledu njegovih spozobnosti. Vjerujem da moze uvijek dati dobar doprinos sa klupe...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 23:12

Ja imam podjeljeno mišljenje oko ostanka Giaccherinija, s jedne strane je zaslužio da ostane zbog dobrih igara, a opet s druge strane sumnjam da je on pravi igrač za Juventusa, tako da mi je svejedno hoće li ostati ili ne, ali svakako od svih igrača što su posuđeni s pravom otkupa Giaccherini je pokazao najviše.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 01 mar 2012, 23:23

Definitivno nije igrac za Juventus medutim u ovom trenutku nismo u mogucnosti da bas biramo igrace. Sto se tice Ogbonne i Dedea neko od njih bi morao doci, ja sam za Ogbonnu ipak poznaje fudbal a mislim da je i kvalitetniji od ovog brazilca. Takoder gurao bih ga prije Barzaglia iako se on dosada pokazao kao nezamjenjiv tako bi moja odbrana bila:

Lichtsteiner Ogbonna Chiellini Kolarov.

Takoder nadam se da ce Kolarov biti taj lijevi bek kojeg moramo dovesti.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 23:31

Barzagli je za mene nedodirljiv, nema stopera na svijetu za kojeg bi ga mjenjao. Prije njegovog dolaska bio sam skeptican iskljucivo zbog lose epizode u Njemackoj i nisam mislio da je kalibar Juventusa, medjutim, partije koje pruza trenutno su nesto sto niko nije ocekivao. Tako da nema potrebe za njegovom zamjenom...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 mar 2012, 23:35

Ako Barzagli nema mjesta u ekipi, onda slobodno mogu klub ugasit. Gine svaku utakmicu i igra bez greske.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 01:39

Barzagli i Chiellini će biti štoperi i sljedeće sezone, oko toga uopšte nema dileme, ustvari ipak ima. Dilema je ko će biti partner Barzagliju u odbrani jer se vrlo lahko može desiti da mi ipak dovedemo štopera, a Chiellini nastavi igrati lijevog beka. :mrgreen:

Svakako Barzagli je jedan od nedodirljivih u Conteovoj mašineriji.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 02 mar 2012, 01:51

Pa dobro ja ocekujem njegov pad naredne sezone, nadam se da nisam upravu :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 mar 2012, 13:09

raspisale se novine...Galliani zvao i ispričao se Juventusu i Pirlu...opet nas povezuju sa Džekom...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 14:02

Pa normalno da će nam se izviniti, zna se da je ujak Fester svojim uletom u svlačionicu zakuho stvar pa se sad ulizuje, ali pokazao je on svoje pravo lice.

A ima još jedan razlog što se ulizuje Agnelliju, treba mu glas više kad se bude birao novi predsjednik Lega Calcia.

Corriere dello Sport piše kako su na listi 4 napadača Higuain, Van Persie, Damiao i Giroud (Montpeiller). Ja bih najviše volio da može ikako Van Persie, treba nam jedan ljevak da valja u ekipi. :mrgreen:

Najava sutrašnje utakmice:
[youtube][/youtube]
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.