FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2017, 23:35

Ako Zrinja i Zeljo ista osvoje ove sezone, ja cu sebi popusit ku.rac. Eto toliko.
I ko god drka na ta 2 kluba, nek ide na njihov forum i nek navija za njih. Ovo je forum FK Sarajeva i nema potrebe da se spominju imena ostalih klubova, a posebno ne kona i HDZ-ove prcije!
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2017, 23:43

zagorski je napisao/la:Evo samo jedan primjer kako smo pali qurcu za usi. Cala trazi igrace da mu se dovedu,ne dovode mu se i on to skoro pa direktno kaze. I onda mora da se krpari kako zna i umije i da prica kako je zadovoljan ekipom. S druge strane Petrovic trazi stopera i desnog beka,dovode mu reprezwntativca Nigerije i jednog od najboljih stopera lige Kostica.
Ali zato mi nemamo dugova,najuredeniji smo,vlasnik nam milijarder itd.
Ne mogu da vjerujem kako su pojedinci slijepi i pored ociju.
Nikolic,Stanic,Stevanovic onaj bek,Zeba,Stojanovic sve starohani pa oni nemaju koga da prodaju,morace uskoro 20 igraca dovest jer im cijela ekipa ide u penziju pardon Stevanovic ide dzaba na ljeto haha

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2017, 23:55

Mozda izgledam pesimista i negativan al me boli sto Cala ekipa pa i me navijaci dajemo sve od sebe a oni koji bi trebali da vode brigu o klubu ne mogu ispuniti zelju treneru ( veznog ,napadaca ) pa da se ko ljudi potucemo za titulu . ja znam nas kakvi smo ,psovat cemo i calu i duljevica ako kocnicari budu ispred nas, ide prica dovode pojacanja ,prave tribinu a mi nista to ce tako biti 100% ako budu ispred nas a po ekipi i sve ukupnoj atmosferi hoce .ponavljam podrska cali i timu al treba realno gledati stvari bit ce gutavo proljece .

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2017, 00:00

bordobijeli je napisao/la:Mozda izgledam pesimista i negativan al me boli sto Cala ekipa pa i me navijaci dajemo sve od sebe a oni koji bi trebali da vode brigu o klubu ne mogu ispuniti zelju treneru ( veznog ,napadaca ) pa da se ko ljudi potucemo za titulu . ja znam nas kakvi smo ,psovat cemo i calu i duljevica ako kocnicari budu ispred nas, ide prica dovode pojacanja ,prave tribinu a mi nista to ce tako biti 100% ako budu ispred nas a po ekipi i sve ukupnoj atmosferi hoce .ponavljam podrska cali i timu al treba realno gledati stvari bit ce gutavo proljece .
Dovodili smo po 15 igraca pa ti to nikakav garant nije,narusili atmosferu,igrali lose,trazili raskide itd napokon su skontali kako se radi. Dovedes 2-3 igraca i to je to. Lelic je dosao,Livak niko otisao nije osim Cetkovica. Gurao bi Smajlagica kad se Ahmet odmara i to je to. Pored prvog tima imas i ostale troskove od akademije pa nadalje sto ovaj makedonac kako sam cuo dobro radi tj zna kako treba uspjesno da vodi klub prije u njegovom slucaju firmu
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 04 feb 2017, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 feb 2017, 00:00

Naravno da će biti gutavo, niko ti neće pokloniti bod a kamoli tri. Spremi se, daj sve od sebe i zaigraj. Teren je mjerilo.
U ligi za prvaka će svako traziti svoju šansu, nekako tipujem da će tu najviše nerješenih biti. Ova zaliha koju doneseš iz regularnog dijela bi mogla biti presudna.

Joj samo da počne.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2017, 00:03

Svi se slazemo da nam samo 1, ali samo 1 kvalitetan vezni fudbaler nedostaje, ali to nije razlog da budemo pesimisti, prelazni rok jos uvijek traje, a ko kaze da Saric nece vratiti formu iz Slobode? Ko kaze da nece Cala nesto skontati ili neki omladinac da nece iskociti, treba sacekati, pa onda suditi. Napokon smo naucili lekciju, a vi bi da se opet vratimo u period gomilanja igraca. Ma hajte molim vas, otvorite oci, ne budite brzopleti i maloumni :salut:
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2017, 00:06

I jos nesto sto mi je zapalo za oko pricali ste ovdje da se uzasno radi u akademiji,da je to smijurija a ja vec prije vremena vidim rezultate,Alagic gospodin i ljudina je fino to objasnio al niste slusali kako treba,plus najbolje igrace u BIH imamo u akademiji plus dodaj i prvi tim imamo sta da prodamo za razliku od ekipa koje imaju starohane a svoju djecu tjeraju. Inace dovoditi po 4 il 5 igraca u zimskom prelaznom roku je glupost,nije svaki igrac isti da se prilagodi za 2 do 3 mjeseca,ekipa koja je na 2 mjestu ne treba da se puno mjenja to i laici znaju,a da nam treba jedan kvalitetan vezni treba nam al trenutno ih je malo,po meni jedan igrac playmaker nam treba

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 feb 2017, 00:07

ThrillerHz je napisao/la:Ako Zrinja i Zeljo ista osvoje ove sezone, ja cu sebi popusit ku.rac. Eto toliko.
I ko god drka na ta 2 kluba, nek ide na njihov forum i nek navija za njih. Ovo je forum FK Sarajeva i nema potrebe da se spominju imena ostalih klubova, a posebno ne kona i HDZ-ove prcije!

Moras i razumiti ove likove,koji svrsavaju na dovdzenje raznih "igraca",koji su ruku na srce prije bili jedni od najboljih u ligi ,tu mislim na prije 2 godine Crnova,na 1,5 Zakarica,na Stojanovica ,ali ovo su veliki upitnici koji nisu bili u takmicarskom ritmu skoro 2 godine,i nk zeljo nema garant za uspjeh ,ovo ostalo sto su doveli nije vredno spomena.Sto sd tice Zrinjskog nagomilali su bez potrebe ,Kobiljara,i ove ostale,po meni ppjacanje su trebali dovesti na poziciji spica gdje su realno najtanji bili sa Mesanovicem koji je najslabija tacka Zrinjskog iako je ruku na srce ove sezone dao nesto golova ali mislim da je 9n najlosiji sto je i pokazao kad u prosjecnoj ekipi Osjeka nije imao mjesta.Doduse pokusali su sa Kajkutom koji mislim da je dao svoje i da je doveden radi nekog svog imena koje je napravio ,Realno reakcije nasih stream navijaca i ovih vatrenih je normalna jer smo navikli da dodje najmanje 5 ili 6 novih alo izgleda da se naucilo nesto iz predhodnih rokova i da se tezi ka kontinuitetu i ciljanim igracima koji se zbog nekih razloga nisu uspjeli dovesti sto ne znaci da nece prijw ili kasnije.E sad raja vise voli da vjeruje a i realno pouceni ranijim prelaznim rokovima da nemamo para nego da tezimo kontinuitetu i vjeri u ovu ekipu.Ali cinjenica je da smo htjeli i zelimo da kupimo nekoliko igraca .Ova ekipa je pokazala da moze i samo ce biti jos bolja na proljece a sta ce postici vidjecemo.Ja npr. bi volio da smo doveli napadaca i desno krilo ali vjerovacemo Cali da ce sa Liivakom zatvroriti tu poziciju,ali ostaje zal za napadacem koji ce se nadam se zavrsiti,jer bi dovodjenjem napadaca i Bekic morao proraditi.Naravno na poziciji 10 mozemo koristiti Dulju i Saida koji ce nadam se biti onaj stari,koliko god dusmani zelili da on zavrsi svoje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2017, 00:08

Nismo mi mentalitet u kojem bi odbijanje jedne ponude kao sto je Benfikina donijelo igracu ista dobro.
1946~

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 feb 2017, 00:15

Gospodin sve objasnio.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 feb 2017, 00:17

Kompenzacija za treniranje i mehanizam solidarnosti, te procenti:

slika

slika
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2017, 00:18

ThrillerHz je napisao/la:Svi se slazemo da nam samo 1, ali samo 1 kvalitetan vezni fudbaler nedostaje, ali to nije razlog da budemo pesimisti, prelazni rok jos uvijek traje, a ko kaze da Saric nece vratiti formu iz Slobode? Ko kaze da nece Cala nesto skontati ili neki omladinac da nece iskociti, treba sacekati, pa onda suditi. Napokon smo naucili lekciju, a vi bi da se opet vratimo u period gomilanja igraca. Ma hajte molim vas, otvorite oci, ne budite brzopleti i maloumni :salut:
Ja obecavam kad pocne prvenstvo samo pozitivu furam :thumbup: da nas bude 5-6 hiljada protiv Viteza da proradi pitarski inat . al moram kritikovati upravu cala trazio trojicu igraca nije 15 znaci 3 je trazio i ni to ga nisu ispostovali :thumbdown:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2017, 00:18

Majkl je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ako Zrinja i Zeljo ista osvoje ove sezone, ja cu sebi popusit ku.rac. Eto toliko.

Moras i razumiti ove likove,koji svrsavaju na dovdzenje raznih "igraca",koji su ruku na srce prije bili jedni od najboljih u ligi ,tu mislim na prije 2 godine Crnova,na 1,5 Zakarica,na Stojanovica ,ali ovo su veliki upitnici koji nisu bili u takmicarskom ritmu skoro 2 godine,i nk zeljo nema garant za uspjeh ,ovo ostalo sto su doveli nije vredno spomena.Sto sd tice Zrinjskog nagomilali su bez potrebe ,Kobiljara,i ove ostale,po meni ppjacanje su trebali dovesti na poziciji spica gdje su realno najtanji bili sa Mesanovicem koji je najslabija tacka Zrinjskog iako je ruku na srce ove sezone dao nesto golova ali mislim da je 9n najlosiji sto je i pokazao kad u prosjecnoj ekipi Osjeka nije imao mjesta.Doduse pokusali su sa Kajkutom koji mislim da je dao svoje i da je doveden radi nekog svog imena koje je napravio ,Realno reakcije nasih stream navijaca i ovih vatrenih je normalna jer smo navikli da dodje najmanje 5 ili 6 novih alo izgleda da se naucilo nesto iz predhodnih rokova i da se tezi ka kontinuitetu i ciljanim igracima koji se zbog nekih razloga nisu uspjeli dovesti sto ne znaci da nece prijw ili kasnije.E sad raja vise voli da vjeruje a i realno pouceni ranijim prelaznim rokovima da nemamo para nego da tezimo kontinuitetu i vjeri u ovu ekipu.Ali cinjenica je da smo htjeli i zelimo da kupimo nekoliko igraca .Ova ekipa je pokazala da moze i samo ce biti jos bolja na proljece a sta ce postici vidjecemo.Ja npr. bi volio da smo doveli napadaca i desno krilo ali vjerovacemo Cali da ce sa Liivakom zatvroriti tu poziciju,ali ostaje zal za napadacem koji ce se nadam se zavrsiti,jer bi dovodjenjem napadaca i Bekic morao proraditi.Naravno na poziciji 10 mozemo koristiti Dulju i Saida koji ce nadam se biti onaj stari,koliko god dusmani zelili da on zavrsi svoje.
Tacno tako... Al nije se rodio, ko je narodu ugodio. Samo bi spomenuo da nijedna pozicija ne skripi, jer dosta igraca moze pokrivati odredjene pozicije, npr Liivak se jednako dobro snalazi i na poluspicu i u napadu, tako da jedino ukoliko bi iskrsnulo neko ime na poziciji centralnog/zadnjeg veznog, ali i to bi se dalo pokriti do ljeta, pa na ljeto polahko nastaviti sa slaganjem prvih 11.
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2017, 00:22

bordobijeli je napisao/la: Ja obecavam kad pocne prvenstvo samo pozitivu furam :thumbup: da nas bude 5-6 hiljada protiv Viteza da proradi pitarski inat . al moram kritikovati upravu cala trazio trojicu igraca nije 15 znaci 3 je trazio i ni to ga nisu ispostovali :thumbdown:
Ma nije problem ni negativa ukoliko je opravdana, ali nekako mislim da treba prvo sacekati, pa onda suditi. Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost. ABd da mi gledamo puno Kosevo u preostalim utakmicama i da uzivamo u fudbalu naseg voljenog kluba, sve ostalo nije bitno. Sad i upravu kritikovati, nismo tacno upuceni sta je zapelo kod tih transfera, nije lahko naci i dovesti igrace u januarskom roku, ne branim ih, ali opet kazem, jos uvijek prelazni rok traje, do sad su 2 igraca dosla, sto znaci jos 1 fali da ga ispostuju :salut:
1946~

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 feb 2017, 00:22

Fudbal se igra na terenu kao i sto se trofeji osvajaju na istom. Na forumu mozemo samo ubiti vrijeme al na kraju proglase prvakom onog ko ima najvise bodova na zelenom terenu. Hvala Bogu da se blizi pocetak sezone da ne moramo citati sampione zimske pauze i zimskog prelaznog roka. Sve to sto su ostali doveli moraju na terenu da se pokazu 11 vs 11 u prsa. Tada sve pada u vodu, ali, ako im je cilj da budu sampioni zimske pauze na forumu pustite ih neka uzivaju. Jos 20-ak dana i sve price padaju u vodu. :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 00:24

ThrillerHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: Ja obecavam kad pocne prvenstvo samo pozitivu furam :thumbup: da nas bude 5-6 hiljada protiv Viteza da proradi pitarski inat . al moram kritikovati upravu cala trazio trojicu igraca nije 15 znaci 3 je trazio i ni to ga nisu ispostovali :thumbdown:
Ma nije problem ni negativa ukoliko je opravdana, ali nekako mislim da treba prvo sacekati, pa onda suditi. Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost. ABd da mi gledamo puno Kosevo u preostalim utakmicama i da uzivamo u fudbalu naseg voljenog kluba, sve ostalo nije bitno. Sad i upravu kritikovati, nismo tacno upuceni sta je zapelo kod tih transfera, nije lahko naci i dovesti igrace u januarskom roku, ne branim ih, ali opet kazem, jos uvijek prelazni rok traje, do sad su 2 igraca dosla, sto znaci jos 1 fali da ga ispostuju :salut:
6.000 nas mora biti, minimalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 feb 2017, 00:25

Sarajevo B šampion
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 feb 2017, 00:25

Ako je Nedim bio od 11. godine u FK Sarajevo, od svakog slijedećeg transfera FK Sarajevo će dobiti po mehanizmu solidarnosti 2%, dakle ako recimo ode u Benficu i onda ga Benfica recimo proda za 10 miliona € nekome, FK Sarajevo bi dobilo 200.000 € samo po osnovu tog mehanizma.
Samo Saraj'vo.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 04 feb 2017, 00:26

04.02.2015

od tad je u Sarajevu :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2017, 00:27

E vala ce biti bruka ako ne napravimo posjetu od 5-6 milja protiv Viteza. Dugotrajna pauza, dobra forma pred kraj prvog dijela, Cala...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Pact1921, PingoFTW i 44 gosta.