ne znam ništa, koga nema bez njega se može i mora, ne smije jedna institucija zavisiti od jednog igrača.omladina1921zeljina je napisao/la:Ne znam da li je istina, čuo sam da je došla ponuda od Ferenca za Đelmića. Kažu da ide i da neće produžiti ugovor...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joco tri puta loptu dodirnuo od kako je usao uz onaj slobodnjak. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne smijemo zavisiti od jednog igrača to si upravu, al' nije poenta u tome što Đelmić ide nego što će on kao objektivno naš najbolji ove godine otići bez obeštećenja. I tako sve u krug nikada se nećemo izdići iz prosjeka Premijer lige.Velahalve je napisao/la:ne znam ništa, koga nema bez njega se može i mora, ne smije jedna institucija zavisiti od jednog igrača.omladina1921zeljina je napisao/la:Ne znam da li je istina, čuo sam da je došla ponuda od Ferenca za Đelmića. Kažu da ide i da neće produžiti ugovor...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ako mu je dosla ponuda Ferenca i treba da ide.. E sad to sto mi necemo hajrovati marke na njegovom transferu nije Djelmiceva krivica vec nekih drugih ljudi.. Nemam nista protiv njegovog odlaska ako cemu naci adekvatnu zamjenu..omladina1921zeljina je napisao/la:Ne znam da li je istina, čuo sam da je došla ponuda od Ferenca za Đelmića. Kažu da ide i da neće produžiti ugovor...
BUDI ŽELJO !!!
znam brate sve, ali to se neće promjeniti sve dok igrači ne budu potpisivali ugovore na 2 + 1 godinu, ovo 1+1 je smiješnoFaraonTM je napisao/la:Ne smijemo zavisiti od jednog igrača to si upravu, al' nije poenta u tome što Đelmić ide nego što će on kao objektivno naš najbolji ove godine otići bez obeštećenja. I tako sve u krug nikada se nećemo izdići iz prosjeka Premijer lige.Velahalve je napisao/la:ne znam ništa, koga nema bez njega se može i mora, ne smije jedna institucija zavisiti od jednog igrača.omladina1921zeljina je napisao/la:Ne znam da li je istina, čuo sam da je došla ponuda od Ferenca za Đelmića. Kažu da ide i da neće produžiti ugovor...
-
- Kontakt:
Poslao sam ti jos jedan pp..Hadzijalagic je napisao/la:Poslao sam ti pp, samo ti iskljucen..bagrcavi je napisao/la:ma taj radi samo u Bosni, a ja nisam trenutno dole...
BUDI ŽELJO !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i opet pobjeda od 1-0... posljednih 6 sezona, 5 puta smo pobjedili zaredom sa 1-0 a sezonu prije izgubili sa tim rezultatom... interesantno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Joj trenera Borca, nije mu do zivota 

Bez Kokota i Mladenovica protiv Radnika...Uzelac lijevi bek?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Upravo to i govorim, fraze tipa "ne smijemo zavisiti od jednog igrača" ili nešto slično su u ovakvim slučajevima prodavanje magle, i ništa neće moći opravdati ljude iz uprave ako Đelmić ode bez obeštećenja.Velahalve je napisao/la:
znam brate sve, ali to se neće promjeniti sve dok igrači ne budu potpisivali ugovore na 2 + 1 godinu, ovo 1+1 je smiješno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Može li neko gol postaviti?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
https://youtu.be/mueWynfPGOsshzna je napisao/la:Može li neko gol postaviti?
Njemu se prijatelju trebao staviti ugovor na sto odmah poslije Ferenca i ako hoće potpisati hoće, ako ne tribine, ali trenutno to nema niko m.uda da to uradi, i tu krivim upravu i slažem se s tobom da ih niko ne bi mogao opratiFaraonTM je napisao/la:Upravo to i govorim, fraze tipa "ne smijemo zavisiti od jednog igrača" ili nešto slično su u ovakvim slučajevima prodavanje magle, i ništa neće moći opravdati ljude iz uprave ako Đelmić ode bez obeštećenja.Velahalve je napisao/la:
znam brate sve, ali to se neće promjeniti sve dok igrači ne budu potpisivali ugovore na 2 + 1 godinu, ovo 1+1 je smiješno

-
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U depresiji likTryg je napisao/la:Joj trenera Borca, nije mu do zivota

ne mogu se pojedinci oprati do kraja života, sve se čisti osim obrazaHadzijalagic je napisao/la:Ne mogu se oni oprati za desetine propusta..

Vala ako puste Đelmića, nek se kolektivno poubijaju. Bolje da nam je Aldin u upravi, bar bi znao kome treba produžiti ugovor 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hajde dobro je, teren katastrofa ali mislio sam da ce jos gore izgledati.
Cekaj pojacanja I suti od baljezganja nema nista, svi pa prvi I ja mlatim praznu slamu.
Kokot zreo za klupe, Joco nikad nece proraditi dok ovaj igra vise od njega.
Beganovic je borben samo mora smrsati koju kilu, Memija odbrana dobra u napadu zakazo. Ubaci Kera jednu kako Bog zapovjeda za Mladenovica nije ni cudo pa njegovi ubacaji stete ocima.
Djelma dobar samo vidi se da igra preko krca.
Tiago dao gol I imo par driblinga dok pas igra mu nije sta, jeste onu za Kokota ubacio a ovaj ko usporeni snimak ceka loptu.
Hodzurda ok, Aco ok. Blagojevic I Amir ok ali moze to puno bolje. Opet ponavljam teren da se ograjise.
Bitno je 3 boda I vozdra.
Sablja legenda u 64 min sudija (kreten) nije dosudio faul za nas a ovaj mu okrenu se I kaze ebi mater
Cekaj pojacanja I suti od baljezganja nema nista, svi pa prvi I ja mlatim praznu slamu.
Kokot zreo za klupe, Joco nikad nece proraditi dok ovaj igra vise od njega.
Beganovic je borben samo mora smrsati koju kilu, Memija odbrana dobra u napadu zakazo. Ubaci Kera jednu kako Bog zapovjeda za Mladenovica nije ni cudo pa njegovi ubacaji stete ocima.
Djelma dobar samo vidi se da igra preko krca.
Tiago dao gol I imo par driblinga dok pas igra mu nije sta, jeste onu za Kokota ubacio a ovaj ko usporeni snimak ceka loptu.
Hodzurda ok, Aco ok. Blagojevic I Amir ok ali moze to puno bolje. Opet ponavljam teren da se ograjise.
Bitno je 3 boda I vozdra.
Sablja legenda u 64 min sudija (kreten) nije dosudio faul za nas a ovaj mu okrenu se I kaze ebi mater

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Ma hajde, i onako Djelmic nece imati mjesta u prvih 11 kada Mailson prodje pripreme.. 
Sto se tekme tice ja nemam nekih zamjerki s obzirom na stanje terena.. Samo mali Amir nije dresa danas isprljo..

Sto se tekme tice ja nemam nekih zamjerki s obzirom na stanje terena.. Samo mali Amir nije dresa danas isprljo..
BUDI ŽELJO !!!