Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mourinho donirao FIFA-in trenerski trofej Zakladi Sira Bobbyja Robsona
Jose Mourinho, trener nogometaša Real Madrida, donirao je svoj trenerski trofej Međunarodne nogometne federacije (FIFA) koji je primio za trostruku krunu s Interom iz Milana u sezoni 2009/10 na aukciju. Prikupljena sredstva će biti proslijeđena Zakladi Sira Bobbyja Robsona...
Radi se o dobrotvornoj organizaciji koja prikuplja sredstva za financiranje ranog otkrivanja i liječenja raka, te za klinička ispitivanja lijekova protiv raka.
Velikodušni Mourinho ovim se potezom očito još jednom želio zahvaliti pokojnom Robsonu, koji je odigrao znajačnu ulogu u razvoju njegove karijere.
Mourinho nije ostavio nikakvog značajnijeg traga kao igrač. Stoga je rano shvatio da priliku za karijeru u nogometu treba potražiti u nekom drugom aspektu. Nakon što je radio manje značajne trenerske poslove u Portugalu, zaposlio se kao prevoditelj Bobbyju Robsonu u Sportingu iz Lisabona 1992. godine. Robson je poveo Mourinha sa sobom i kada je 1994. godine dobio angažman kao trener Porta. Dvojac je zajedno radio i u Barceloni u sezni 1996/97. Mourinho je figurirao kao prevoditelj, ali je vrlo brzo stekao Robsonovo povjerenje te je u svim sredinama u kojima su bili zajedno zapravo uvelike sudjelovao i u kreiranju taktike, te praktički obnašao dužnost pomoćnog trenera. Portugalski stručnjak, koji će kasnije postati ponajbolji trener svijeta, uvijek je isticao koliku je ulogu Bobby Robson imao u razvoju njegove trenerske karijere...
Bobby Robson, bivši poznati engleski nogometaš i reprezentativac, kasnije trener/menadžer (bio je osam godina i izbornik engleske reprezentacije), umro je prije dvije godine u 76. godini od raka pluća.
Robsonov sin Mark zahvalio se Joseu Mourinhu na velikodušnoj gesti...
- Cijela naša obitelj je oduševljena i toliko zahvalna gospodinu Mourinhu na ovom velikodušnom daru – rekao je Mark Robson.
Jose Mourinho, trener nogometaša Real Madrida, donirao je svoj trenerski trofej Međunarodne nogometne federacije (FIFA) koji je primio za trostruku krunu s Interom iz Milana u sezoni 2009/10 na aukciju. Prikupljena sredstva će biti proslijeđena Zakladi Sira Bobbyja Robsona...
Radi se o dobrotvornoj organizaciji koja prikuplja sredstva za financiranje ranog otkrivanja i liječenja raka, te za klinička ispitivanja lijekova protiv raka.
Velikodušni Mourinho ovim se potezom očito još jednom želio zahvaliti pokojnom Robsonu, koji je odigrao znajačnu ulogu u razvoju njegove karijere.
Mourinho nije ostavio nikakvog značajnijeg traga kao igrač. Stoga je rano shvatio da priliku za karijeru u nogometu treba potražiti u nekom drugom aspektu. Nakon što je radio manje značajne trenerske poslove u Portugalu, zaposlio se kao prevoditelj Bobbyju Robsonu u Sportingu iz Lisabona 1992. godine. Robson je poveo Mourinha sa sobom i kada je 1994. godine dobio angažman kao trener Porta. Dvojac je zajedno radio i u Barceloni u sezni 1996/97. Mourinho je figurirao kao prevoditelj, ali je vrlo brzo stekao Robsonovo povjerenje te je u svim sredinama u kojima su bili zajedno zapravo uvelike sudjelovao i u kreiranju taktike, te praktički obnašao dužnost pomoćnog trenera. Portugalski stručnjak, koji će kasnije postati ponajbolji trener svijeta, uvijek je isticao koliku je ulogu Bobby Robson imao u razvoju njegove trenerske karijere...
Bobby Robson, bivši poznati engleski nogometaš i reprezentativac, kasnije trener/menadžer (bio je osam godina i izbornik engleske reprezentacije), umro je prije dvije godine u 76. godini od raka pluća.
Robsonov sin Mark zahvalio se Joseu Mourinhu na velikodušnoj gesti...
- Cijela naša obitelj je oduševljena i toliko zahvalna gospodinu Mourinhu na ovom velikodušnom daru – rekao je Mark Robson.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
bhfanatic14 je napisao/la:Danas laganini jedno 0:3...Ronaldo dva,Benzema jedan...
Sve sami prognozeri...Saurman je napisao/la:Večeras je Barca napunila mrežu Osasune sutra isto će da uradi Real i tako redom sve do međusobnog duela gdje će se riješiti titula.
Mi nikada odustati necemo...
Neymar: Ostajem u Santosu do Olimpijskih igara
Napadač brazilske reprezentacije, 19-godišnji Neymar, još jednom je čvrsto odbacio glasine o transferu iz Santosa u Real Madrid ili Barcelonu...
- Meni je čast što me se povezuje s najslavnijim i najtrofejnijim španjolskim klubovima. No, sretan sam što igram u Brazilu, blizu svoje obitelji i prijatelja. Već sam ranije odlučio da trenutno neću napuštati Santos. Prema tome, ostat ću u njemu i nakon sljedećeg prijelaznog roka, do Olimpijskih igara u Londonu. Nisam postigao dogovor s niti jednim klubom o transferu – nedvosmisleno je izjavio Neymar na konferenciji za novinare.
- Nadam se da će u sljedećem ljetnom prijelaznom roku opet ta ista dva velika kluba imati želju dovesti me u svoje redove. Možda i neki drugi klubovi. Dotad ću imati puno vremena za razmišljanje. No, doista se radujem što ću igrati za Santos sljedeće godine, kada će klub slaviti stogodišnjicu osnutka – dodao je Neymar.
Brazilski dragulj imat će u prosincu priliku zaigrati za Santos na FIFA-inom klupskom Svjetskom prvenstvu, na kojem će nastupiti i Barcelona. Santos je to pravo ostvario osvajanjem Copa Libertadoresa, južnoameričke verzije lige prvaka, ranije ove godine. Neymar je igrao ključnu ulogu u uspjehu svog kluba.
Brazilski dnevnik Estadao u nedjelju je objavio vijest da je Neymar prošao liječnički pregled u bolnici Sao Paula, kojem je prisustvovao liječnik Reala, te da će u ponedjeljak potpisati ugovor s "kraljevskim klubom".
- Već sam umoran od takvih priča. Istina je jedino da sam bio u bolnici, ali iz privatnih razloga. Svaki dan me mediji prodaju u drugi klub. Stoga vam još jednom kažem, po zadnji puta, da trenutno ne odlazim iz Santosa – zaključio je Neymar.
Napadač brazilske reprezentacije, 19-godišnji Neymar, još jednom je čvrsto odbacio glasine o transferu iz Santosa u Real Madrid ili Barcelonu...
- Meni je čast što me se povezuje s najslavnijim i najtrofejnijim španjolskim klubovima. No, sretan sam što igram u Brazilu, blizu svoje obitelji i prijatelja. Već sam ranije odlučio da trenutno neću napuštati Santos. Prema tome, ostat ću u njemu i nakon sljedećeg prijelaznog roka, do Olimpijskih igara u Londonu. Nisam postigao dogovor s niti jednim klubom o transferu – nedvosmisleno je izjavio Neymar na konferenciji za novinare.
- Nadam se da će u sljedećem ljetnom prijelaznom roku opet ta ista dva velika kluba imati želju dovesti me u svoje redove. Možda i neki drugi klubovi. Dotad ću imati puno vremena za razmišljanje. No, doista se radujem što ću igrati za Santos sljedeće godine, kada će klub slaviti stogodišnjicu osnutka – dodao je Neymar.
Brazilski dragulj imat će u prosincu priliku zaigrati za Santos na FIFA-inom klupskom Svjetskom prvenstvu, na kojem će nastupiti i Barcelona. Santos je to pravo ostvario osvajanjem Copa Libertadoresa, južnoameričke verzije lige prvaka, ranije ove godine. Neymar je igrao ključnu ulogu u uspjehu svog kluba.
Brazilski dnevnik Estadao u nedjelju je objavio vijest da je Neymar prošao liječnički pregled u bolnici Sao Paula, kojem je prisustvovao liječnik Reala, te da će u ponedjeljak potpisati ugovor s "kraljevskim klubom".
- Već sam umoran od takvih priča. Istina je jedino da sam bio u bolnici, ali iz privatnih razloga. Svaki dan me mediji prodaju u drugi klub. Stoga vam još jednom kažem, po zadnji puta, da trenutno ne odlazim iz Santosa – zaključio je Neymar.
IO SONO INTERISTA
Da Bog da ostao još duže,samo što dalje od Madrida 
Igrači su danas odradili trening pred utakmicu sa Rasingom iz Santandera koja se igra sutra.

Igrači su danas odradili trening pred utakmicu sa Rasingom iz Santandera koja se igra sutra.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Strašan prosjek: Mourinhov Real zaradio je već 16 crvenih kartona!
Crveni karton po utakmici - to je prosjek s kojim u posljednje vrijeme praktički igra Real Madrid. U Maksimiru je isključen Marcelo, ovog vikenda u Valenciji ostali su bez Khedire, a arhitekt njihove igre, Jose Mourinho, poput kakvog frustriranog hajdukovca, stalno plače zbog sudačkih nepravdi. Što se njega tiče, u Maksimiru su jedva izvukli živu glavu od grubosti domaćih, da bi nakon poraza čestitao Levanteu na vrhunskoj izvedbi provociranja i glume, a Khediru prozvao žrtvom koja je nasjela na takav nogometni režim. Dakako, vidio je Mou i igranje rukom u svom šesnaestercu, koje glavni sudac nije opazio.
I dok ga zbog načina na koji istjeruje (ne)pravdu češće viđamo u kazni na tribinama nego na Realovoj klupi, zanimljivo zvuči i podatak da je od svog dolaska u Madrid, momčad zaradila čak 16 crvenih kartona!
Od svibnja 2010. godine Mou je s Realom odradio 65 službenih utakmica u svim natjecanjima, što znači da njegova momčad svaku četvrtu utakmicu dobije crveni karton. Najviše su ih zaradili u prvenstvu (osam), potom u Ligi prvaka (četiri), još dva dodali su u Kupu Kralja, a "crvenili" su se čak i u Superkupu. U svim natjecanjima u kojima sudjeluju imali su barem jednog isključenog igrača.
Treba istaknuti da je Mourinho zbog "čišćenja" isforsirao kartone Xabija Alonsa i Sergija Ramosa protiv Ajaxa u skupini Lige prvaka. Nakon viđene "kartonijade" Uefini zakonodavci izmijenili su pravila.
Šestorica igrača Reala zaradili su po dva crvena kartona: Marcelo, Ricardo Carvalho, Pepe, Arbeloa i Sergio Ramos. Zanimljivo, redom se radi o defenzivnim igračima. Po jedan crveni karton upisali su Albiol, Iker Casillas, Di Maria, Khedira i Xabi Alonso.
Crveni karton po utakmici - to je prosjek s kojim u posljednje vrijeme praktički igra Real Madrid. U Maksimiru je isključen Marcelo, ovog vikenda u Valenciji ostali su bez Khedire, a arhitekt njihove igre, Jose Mourinho, poput kakvog frustriranog hajdukovca, stalno plače zbog sudačkih nepravdi. Što se njega tiče, u Maksimiru su jedva izvukli živu glavu od grubosti domaćih, da bi nakon poraza čestitao Levanteu na vrhunskoj izvedbi provociranja i glume, a Khediru prozvao žrtvom koja je nasjela na takav nogometni režim. Dakako, vidio je Mou i igranje rukom u svom šesnaestercu, koje glavni sudac nije opazio.
I dok ga zbog načina na koji istjeruje (ne)pravdu češće viđamo u kazni na tribinama nego na Realovoj klupi, zanimljivo zvuči i podatak da je od svog dolaska u Madrid, momčad zaradila čak 16 crvenih kartona!
Od svibnja 2010. godine Mou je s Realom odradio 65 službenih utakmica u svim natjecanjima, što znači da njegova momčad svaku četvrtu utakmicu dobije crveni karton. Najviše su ih zaradili u prvenstvu (osam), potom u Ligi prvaka (četiri), još dva dodali su u Kupu Kralja, a "crvenili" su se čak i u Superkupu. U svim natjecanjima u kojima sudjeluju imali su barem jednog isključenog igrača.
Treba istaknuti da je Mourinho zbog "čišćenja" isforsirao kartone Xabija Alonsa i Sergija Ramosa protiv Ajaxa u skupini Lige prvaka. Nakon viđene "kartonijade" Uefini zakonodavci izmijenili su pravila.
Šestorica igrača Reala zaradili su po dva crvena kartona: Marcelo, Ricardo Carvalho, Pepe, Arbeloa i Sergio Ramos. Zanimljivo, redom se radi o defenzivnim igračima. Po jedan crveni karton upisali su Albiol, Iker Casillas, Di Maria, Khedira i Xabi Alonso.
IO SONO INTERISTA
To je sramota koju vi necete da prihvatite. Citav svijet bi mogao tako da igra, ali time se urusava ugled i ime kluba. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
evo ovaj text malo o tome govoribparena je napisao/la:To je sramota koju vi necete da prihvatite. Citav svijet bi mogao tako da igra, ali time se urusava ugled i ime kluba.

Barcu mu oprostili, Levante neće! I Mourinho konačno shvatio, u Madridu nikom ne praštaju
I Jose Mourinho je nedavno priznao da je Real drugi svijet, klub koji medijski i društveno ima sasvim drugu dimenziju od svih velikih klubova koje je dotad radio
Ne osvoji li Real prvenstvo ili Ligu prvaka, “gospodar” će vjerojatno napustiti Madrid... Koliko god danas bio omiljen.
Mou nikad nije skrivao svoju opčinjenost Alexom Fergusonom. Čovjek nije okoštao na klupi Manchester Uniteda ni nakon četvrt stoljeća. Željeznom rukom vodi klub po vlastitom nagonu. I niže, i niže. Nitko mu ništa ne može, jer ga uspjesi ne zaobilaze. Treba znati biti gospodar. Mourinho sada ima prvu pravu priliku da dokaže da i on zna i može. Pred njim je izazov života. A sumnje koje su se pojavile već nakon prvog poraza kod Levantea samo potvrđuju koliko će mu biti teško.
Prije godinu dana, prilikom dolaska u Real, nije imao nimalo rezervi da jasno najavi svoje ciljeve: osvojiti i treću Ligu prvaka, s tri kluba u tri različite države (nikome to još nije uspjelo) i osvojiti prvenstvo u tri najjača natjecanja, što jednako tako još nikom nije uspjelo.
Danas su mu apetiti mnogo veći. Postati legenda u najvećem klubu u povijesti, najmoćnijem, najtrofejnijem i najzahtjevnijem. Barem po ugledu i uspjesima dostići Alexa Fergusona, izboriti istu idolatriju kao mitski Realov predsjednik Santiago Bernabeu, biti trenerski Pele, Maradona, Zidane, Ronaldo...
Za sada je na jako dobrom tragu. U godinu dana uspjelo mu je ono što nije desecima trenera koji su imali privilegij biti na Realovoj klupi. Ni Vicente del Bosque, ni José Antonio Camacho, ni Fabio Capello ili Manuel Pellegrini, Di Stefano, Antić, Valdano, Toschack... nitko nije imao toliku moć u rukama kao danas Jose Mourinho.Da bi uopće došao u poziciju da izvede takav puč, Mourinho je godinu dana morao pripremati teren.
Prvo je izborio povjerenje i odanost igrača. Druga je bitka bila osvojiti navijače. Dočekali su ga mješavinom znatiželje, odbojnosti i očekivanja. Jedini je trener koji je obećavao da bi mogao srušiti hegemoniju Barcelone. Prvih godinu dana Barcelona je Realu održala bezbroj nogometnih lekcija. Bacila je Mourinhovu momčad na koljena, izbila joj iz ruku praktički sve titule, ali i sada je Mourinho jedini, ponavljamo, jedini trener u povijesti kluba kojem publika pjeva i skandira.
I na kraju, klub kao instituciju u potpunosti je podredio svojim idejama. Nikada, nikada jedan trener nije imao ovakvu moć, nikada nije imao ovakve ovlasti, nikada nije bio važniji od igrača pa čak i predsjednika. Kao svaki autokrat Florentino Perez bio je jedan od najvećih intervencionista u sportske odluke kluba. Mimo tehničkog direktora nametao je pojačanja, upravljao sportskom politikom. Doveo ga je unatoč lošem glasu koji ga je pratio, slici polemičnoga, samouvjerenoga, bahatoga i neodgojenog trenera, personificiranog antagonizma Realova etičkog kodeksa. Ali i uspješnoga, trijumfalnoga. Jedinoga koji je Barcu uspio pobijediti u Ligi prvaka.
Jednako tako, priznao je da je Real drugi svijet, klub koji medijski i društveno ima sasvim drugu dimenziju od svih velikih klubova koje je dotad upoznao. Čak i tako, izjavio je nešto što je prošlo praktički nezamijećeno: “Želim stvoriti novi strukturu, novi mentalitet.”
Tek nekoliko mjeseci kasnije, u jednom razgovoru za Uefu, Mourinho je razradio ovu najavu. Potvrdio da mu posao u Realu nije lak: “Infrastruktura kluba je golema i nije jednostavno imati sve pod kontrolom. Znao sam da klub nije dobro strukturiran, tako da nisam mogao doći i samo se koncentrirati na svoj posao. Morao sam se pozabaviti svim tim aspektima i organizirati Real Madrid da bi mogao ponoviti rezultate koji su ga doveli do toga da bude najbolji klub XX. stoljeća.”
“Prvi totalni trener u našoj Ligi”, “Apsolutni gospodar i vladar”, pisale su novine. Ostaje za vidjeti hoće li iskustvo i rezultati pokazati da je ovo bio još jedan pionirski korak Florentina Pereza čiji su brojni potezi, u početku uglavnom osporavani i žestoko kritizirani, a nakon toga imitirani, izazvali duboku transformaciju španjolskog nogometa u posljednjem desetljeću.
Vrijeme će pokazati je li zagrizao u preveliku jabuku. Ako u nešto nema sumnje, onda je to da Mourinho prvi vjeruje da je sposoban u povijest ući ne samo kao trener sa zavidnom listom trofeja nego kao onaj koji je povijesno transformirao Real, a time i španjolski nogomet.
IO SONO INTERISTA
Ne zamjeri na ovo dole sto cu napisati ali .....
Sve je spremno za velicanstveno stogodisnje glorificiranje novog nedostiznog trenera u najtrofejnijem klubu ikad. Trenera koji vodi mocne galaktikose svjetlosnim stazama ispred drugih. Arogantni i mocni i nenadmasni kraljevi kojima niko nesmije ni da pomisli da je i do koljena je ekipa koje vodi najbolji strateg svih vremena. Cuj samo kako veliko to zvuci - svih vremena. Valjda su i dinosaurusi igrali fudbaal ali naravno daleko ispod galaktikosa. Sve je ovo bezveze sta se danas igra i ko osvaja LP i prvenstva. Civilizacija ceka dolazak, dolazak, svi cekamo. Samo se ceka trenutak da sve explodira i da od sutra kupujemo murinjo gacice, C7 pastu za zube jer je to druga strana naseg zivota. Sve je spremno ali, ali , ali ..... necu dalje
p.s. ima nas koji sve to ne vole i koji su svjesno protiv svega toga ....
Sve je spremno za velicanstveno stogodisnje glorificiranje novog nedostiznog trenera u najtrofejnijem klubu ikad. Trenera koji vodi mocne galaktikose svjetlosnim stazama ispred drugih. Arogantni i mocni i nenadmasni kraljevi kojima niko nesmije ni da pomisli da je i do koljena je ekipa koje vodi najbolji strateg svih vremena. Cuj samo kako veliko to zvuci - svih vremena. Valjda su i dinosaurusi igrali fudbaal ali naravno daleko ispod galaktikosa. Sve je ovo bezveze sta se danas igra i ko osvaja LP i prvenstva. Civilizacija ceka dolazak, dolazak, svi cekamo. Samo se ceka trenutak da sve explodira i da od sutra kupujemo murinjo gacice, C7 pastu za zube jer je to druga strana naseg zivota. Sve je spremno ali, ali , ali ..... necu dalje

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jaro, ti imas neki ozbiljan problem :S zaobidji ovu temu, popusti malo, uzivaj u tekmama, ne provociraj, bice ovo zanimljiva sezona, barca je prejaka al samo ih real moze ugroziti i mozda manchester, ostalo je sitna buranija...izadji malo s drustvom nekad, nadji djevojku, nisu barca i real zivot :Sbparena je napisao/la:Ne zamjeri na ovo dole sto cu napisati ali .....
Sve je spremno za velicanstveno stogodisnje glorificiranje novog nedostiznog trenera u najtrofejnijem klubu ikad. Trenera koji vodi mocne galaktikose svjetlosnim stazama ispred drugih. Arogantni i mocni i nenadmasni kraljevi kojima niko nesmije ni da pomisli da je i do koljena je ekipa koje vodi najbolji strateg svih vremena. Cuj samo kako veliko to zvuci - svih vremena. Valjda su i dinosaurusi igrali fudbaal ali naravno daleko ispod galaktikosa. Sve je ovo bezveze sta se danas igra i ko osvaja LP i prvenstva. Civilizacija ceka dolazak, dolazak, svi cekamo. Samo se ceka trenutak da sve explodira i da od sutra kupujemo murinjo gacice, C7 pastu za zube jer je to druga strana naseg zivota. Sve je spremno ali, ali , ali ..... necu dalje![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ja sam post zapoceo izvinjenjem i nisam imao namjeru da provociram. Samo sam se nadovezo na onaj gore post i to obrazlozio na neki drugi nacin. Neki se nadzu u tom filmu i uzivaju, a uzivamo i mi. Sto se tice izlaska to si u pravu i odoh malo van. Sto se tice ostalog zna se .... No1
Ovo poštujem.Raul7 je napisao/la: Jaro, ti imas neki ozbiljan problem :S zaobidji ovu temu, popusti malo, uzivaj u tekmama, ne provociraj, bice ovo zanimljiva sezona, barca je prejaka al samo ih real moze ugroziti i mozda manchester, ostalo je sitna buranija...izadji malo s drustvom nekad, nadji djevojku, nisu barca i real zivot :S
Forum nije život.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mourinho novinarima: Tretirate nas poput bandita
Opet je argumentirano Jose Mourinho na press-konferenciji dokazivao da španjolska javnost i mediji njegovu momčad, nogometaše Real Madrida, tretiraju nekorektno i nejednako...
U pitanju je gužva u kojoj su se Madriđani našli tijekom utakmice četvrtog Primerina kola kod Levantea u nedjelju, a koja je završila drugim žutim kartonom za Samija Khediru i, posljedično, 1-0 porazom favorita.
- Nikada ono što se dogodilo u Valenciji ne bih nazvao tučnjavom. Evo, imate primjer događaja na prijateljskoj utakmici između Španjolske i Čilea. Ta je tučnjava, i španjolski reprezentativci u njoj, izgledala daleko ružnije. No, drugog dana tisak piše o jedinstvenosti momčadi, igračima koji se ponašaju poput braće jer jedni druge brane. Ako to napravimo mi, tretira nas se poput bandita – rekao je Portugalac ponovno pogodivši "u sridu".
Sami Khedira zbog isključenja će propustiti jednu utakmicu: Realovo sutrašnje (srijeda) prvenstveno gostovanje kod Racinga u Santanderu.
- Ono što je učinio bilo je djetinjasto. Nikada to od njega ne bih očekivao. On je jedan od najnekonfliktnijih igrača koje poznajem. Kazna koju je dobio bit će mu sasvim dovoljno upozorenje.
Osim Khedire, tri će boda u Santanderu Mourinhovi igrači pokušati dohvatiti bez ozlijeđenih Portugalaca Pepea i Coentraa.
- Ti izostanci nisu problem. Imamo dosta igrača i dobro je da oni koji dobro rade na treningu dobivaju prilike.
Također je portugalski menadžer upozorio španjolske suce da dobro motre na igrače suparničkih momčadi kad igraju protiv Reala: tvrdi da su Levanteovi igrači cijelo vrijeme provocirali njegove pulene.
- Da bi iskontrolirao takve zamke, sudac mora biti "prisutan", mora dobro motriti poteze igrača obiju momčadi. I utakmica u Santanderu otići će u onom smjeru kamo je odvede sudac.
Opet je argumentirano Jose Mourinho na press-konferenciji dokazivao da španjolska javnost i mediji njegovu momčad, nogometaše Real Madrida, tretiraju nekorektno i nejednako...
U pitanju je gužva u kojoj su se Madriđani našli tijekom utakmice četvrtog Primerina kola kod Levantea u nedjelju, a koja je završila drugim žutim kartonom za Samija Khediru i, posljedično, 1-0 porazom favorita.
- Nikada ono što se dogodilo u Valenciji ne bih nazvao tučnjavom. Evo, imate primjer događaja na prijateljskoj utakmici između Španjolske i Čilea. Ta je tučnjava, i španjolski reprezentativci u njoj, izgledala daleko ružnije. No, drugog dana tisak piše o jedinstvenosti momčadi, igračima koji se ponašaju poput braće jer jedni druge brane. Ako to napravimo mi, tretira nas se poput bandita – rekao je Portugalac ponovno pogodivši "u sridu".
Sami Khedira zbog isključenja će propustiti jednu utakmicu: Realovo sutrašnje (srijeda) prvenstveno gostovanje kod Racinga u Santanderu.
- Ono što je učinio bilo je djetinjasto. Nikada to od njega ne bih očekivao. On je jedan od najnekonfliktnijih igrača koje poznajem. Kazna koju je dobio bit će mu sasvim dovoljno upozorenje.
Osim Khedire, tri će boda u Santanderu Mourinhovi igrači pokušati dohvatiti bez ozlijeđenih Portugalaca Pepea i Coentraa.
- Ti izostanci nisu problem. Imamo dosta igrača i dobro je da oni koji dobro rade na treningu dobivaju prilike.
Također je portugalski menadžer upozorio španjolske suce da dobro motre na igrače suparničkih momčadi kad igraju protiv Reala: tvrdi da su Levanteovi igrači cijelo vrijeme provocirali njegove pulene.
- Da bi iskontrolirao takve zamke, sudac mora biti "prisutan", mora dobro motriti poteze igrača obiju momčadi. I utakmica u Santanderu otići će u onom smjeru kamo je odvede sudac.
IO SONO INTERISTA
Opet vrsi pritisak na sudije. 
p.s. no mislim da ce ovi znati odgovoriti.

p.s. no mislim da ce ovi znati odgovoriti.

Je*o pa k'o da je...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamolio bih nekoga za prijevod 

Večeras Realu samo pobjeda igra
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
A kad to nama ne igra pobjeda?Ted Mosby je napisao/la:Večeras Realu samo pobjeda igra

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Kad igrate protiv Barcelone.Toxicity je napisao/la:A kad to nama ne igra pobjeda?Ted Mosby je napisao/la:Večeras Realu samo pobjeda igra
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Kad igrate protiv Barcelone.Toxicity je napisao/la:A kad to nama ne igra pobjeda?Ted Mosby je napisao/la:Večeras Realu samo pobjeda igra

De ozb, hoće igrat' CR?

Netko protiv Barce netko protiv GladbahaSaurman je napisao/la:Kad igrate protiv Barcelone.

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.