FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam vidio da je bilo : BORDO VREMEPLOV
"Bordo vremeplov: 70 godina FK Sarajevo", autora Semira Zilića, jedinstvena je monografija koja govori o 70 godina postojanja Fudbalskog kluba Sarajevo
https://www.facebook.com/bordovremeplov/
"Bordo vremeplov: 70 godina FK Sarajevo", autora Semira Zilića, jedinstvena je monografija koja govori o 70 godina postojanja Fudbalskog kluba Sarajevo
https://www.facebook.com/bordovremeplov/
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mogao si 100 stranica propustiti, pa onda ih prelistati i opet bi sve isto bilo. U nedostatku transfera, novih igraca, spekulacija, baziramo se na medjusobne svadje i tako krademo Bogu dane.nukleusmember je napisao/la:otvorim maloprije forum zatekne me 30 nepročitanih stranica i pomislim da se nešto epohalno jal' dobro jal' loše desilo,ali jok,šleper koxa se iskip'o[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
nasa najveca pojacanja u nastavku sezone mogu bit Radovac ako se trzne da bude kao nekad aBd u sta bas ulazem nadu,i Said aBd i za njega mi bi bili 30 posto jaci,a pored njih dvojice da Saric pocne igrati kao u Slobodi,Amin da bude sve ovako
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nudio nam 5.000 za potpis a mi nismo htjeli.pitic je napisao/la:@Iskreni što potpisa za Debracen

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dusan nije los momak, menadzer mu je sirovina
Po meni ce biti jaci u nastavku. Isto ocekujem i od Sarica. Pesimista sam glede ProDŽekta i Bekic Amera. Od Saida nista ne ocekujem, jer cu se manje rarozacarati kad pokaze da vise nije za ozbiljnog fudbala. Sto se ostalih tice, od Kove ocekujem da se lagano vrati u staru formu, Balic da se ''odnervozi''
Rustem-aga samo da manje komplikuje i da shvati da je destruktivac. Ostali nek nastave gdje su stali...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sve je na Cali ako bude uspio da pshicki i fizicki vrati spremi radovca, bekica, i sarica da budu oni stari mi mozemo do jednog trofeja, a ako bi se Said vratio do prve Play off utakmice da moze da odigra samo zadnjih 20 min na 80% iz prvog mandata siguran sam u titulu.
Uz normalnog ivetica
Uz starog samira sarica i rustema
Uz mogucnost rotiranja marka i kovacevica vezni stoper to je sredina naj jaca u ligi a svi smo konstatovali da je zadnja linija armirani beton
Jedino Ahmetovic i Bekic sto nisu neka Ohrabrujuca kombinacija Ahmet je spor al ima osjecaj dok ovaj drugi kad je najbolji bio samo je trco (nazalost sad nito nemoze) neznam sta je sa Rusom hocel ga podpisat ili nece dalije bolja opcija nego bekic to cemo vidjet.
Tacnoje da mi moramo imat dosta srece da sve ovo gore upali a da nista drugo se ne pokvari sto je bilo dobro u prvom djelu prvenstva. Cala treba da pokaze sta zna i koliko moze, ima podrsku navijaca uprave i igraca dosad to nije niko imo od trenera. JA ZNAM DA CE MEHMED I STRUCNI STAB DAT SVE OD SEBE, samo ce bit pitanje dalice to bit dovoljno za bar jedan trofej. IGRACE DEFINITIVNO IMAMO,kojima su plate i premije navrijeme (najvece u drzavi )uplacene kao i strucno stabu.
Mene samo brine jedno a to je sto Cala izlazi u javost i govori uprava mi nemoze da dovede igrace koje zelim, to je neko njegovo ogradzivanje za eventualni ne uspjeh. Ako nisu ustanju da dovedu ono sto ti treba to netreba niko da zna ako mozes da ostvaris rezultat koji je postavljen pred tebe (sto nije ne realan izlazak u evropu) das ostavku i to je to. Da se razumijemo 100% podrzavam CALU mislim da je on nas 12 igrac al samokazem netreba te stvari u javnost iznosit.
Uz normalnog ivetica
Uz starog samira sarica i rustema
Uz mogucnost rotiranja marka i kovacevica vezni stoper to je sredina naj jaca u ligi a svi smo konstatovali da je zadnja linija armirani beton
Jedino Ahmetovic i Bekic sto nisu neka Ohrabrujuca kombinacija Ahmet je spor al ima osjecaj dok ovaj drugi kad je najbolji bio samo je trco (nazalost sad nito nemoze) neznam sta je sa Rusom hocel ga podpisat ili nece dalije bolja opcija nego bekic to cemo vidjet.
Tacnoje da mi moramo imat dosta srece da sve ovo gore upali a da nista drugo se ne pokvari sto je bilo dobro u prvom djelu prvenstva. Cala treba da pokaze sta zna i koliko moze, ima podrsku navijaca uprave i igraca dosad to nije niko imo od trenera. JA ZNAM DA CE MEHMED I STRUCNI STAB DAT SVE OD SEBE, samo ce bit pitanje dalice to bit dovoljno za bar jedan trofej. IGRACE DEFINITIVNO IMAMO,kojima su plate i premije navrijeme (najvece u drzavi )uplacene kao i strucno stabu.
Mene samo brine jedno a to je sto Cala izlazi u javost i govori uprava mi nemoze da dovede igrace koje zelim, to je neko njegovo ogradzivanje za eventualni ne uspjeh. Ako nisu ustanju da dovedu ono sto ti treba to netreba niko da zna ako mozes da ostvaris rezultat koji je postavljen pred tebe (sto nije ne realan izlazak u evropu) das ostavku i to je to. Da se razumijemo 100% podrzavam CALU mislim da je on nas 12 igrac al samokazem netreba te stvari u javnost iznosit.
Nikome od nabrojanih DM nije "prirodna" pozicija, a kombinovati moze i sa Ahmetovicem ako mora. Kao sto rekoh, pravdajte to sebi kako hocete.Sabinho je napisao/la:Ima. Moze kombinovati sa Radovcem, Mihojevicem, Saricem, tu je bio i Cetkovic, zatim Ivetic.pasica je napisao/la:Ne igra Rustemovic sto ga cijene, nego sto nema ko drugi. A vi to sebi upakujte kako hocete.
@joker zasto ne racunas na malog Nedima kao ozbiljnu soluciju?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Spodobo blokiran si davno, pa bih te zamolio da me ne citiras jer ne vidim i ne zelim da vidim tvoje postove.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Sada i andjusica koriste u sredini...miky_hz je napisao/la:Koliko je strucni stab zadovoljan vezom i veznim redom najbolje pokazuju utakmice u kojima oni od toliko "veznjaka" moraju da premjestaju igrace pa FK Sarajevo utakmice pocinje bez i jednog veznjaka u ekipi sto nikad nije bilo u historiji kluba, a prioritet u tim utakmicama dobijaju Ivetic Perica i Mihojevic Marko koji nam cine veznu liniju,znaci u toliku se krajnost otislo .Toliko o tome da oni igraju sto su dobri,ali imas to sto imas,suti,krpi,radi i govori sve ok.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ni Pirija a definitivno Haris ne bi bili pojacanja, prvi ne bi jer bi razjebo ono malo uigranosti poprilicno nove zadnje linije sto imaju, takodje momak ima puno da uci(posebno o visokim loptama i kornerima) , na golu Sarajeva ucit se kada ides na rezultat je dopustivo jedino junioru FKS a i to bgm tesko.....jedina plus strana je da bi ga mogli prodat, a opet ko je dobro prodao golmana s ovih prostora??? To je vise zelja njega i menadzera, dakle u startu nema motivaciju i zelju potrebnu za igranje za ovaj klub....Haris ne moze biti POJACANJE, nije u formi i prvo ga treba vracat u zivot, kako se vraca u zivot? Trening +minutaza dakle opet klub da trpi da se neko sabere da postane koristan, dok bi jednak ucinak imao i sa Amerom ili nekim od juniora napadaca(mozda i bolji)..ne bi zamjeni Ahmeta, ne bi bio sjena Ahmetu...samo bi bio cifra na papiru i ime u kadru, nista vise....dalje, fantazista,kreator igre je Dulja trenutno, ako to ne vidis, istekaj pc iz struje sad ne citaj dalje...drugi je Said, treci Saric, cetvrti Samir, dakle pokretanje neke akcije prema naprijed ne bi trebalo biti problem , jbt cak se i Rustem zajebe nekad i doda pravilno...jedini problem nama trenutno moze biti destruktivac koji bi podrzao vezu koja je ofanzivno/ kreativno kvalitetna, i sto nemamo pokretljivog(brzog) Counter-spica koji bi vukao kontre kada mi uzmemo loptu pritiskom ekipi koja bi htjela protiv nas igrati posjed, to se donekle moze popuniti krilom(Dulja,Crnkic, Zbog Lelica bi mogli kombinirati)....fali nam iskustva i mirnoce na lopti, prirodni lider jedan destruktivac sa dobrim zalaganjem i autoritetom bi nas digao 20-30%...Svrdigajlo je napisao/la: Prodje prelazni rok a kod nas glavna tema Rustemovic. Imamo dobre igrače, dobru atmosferu u klubu i igračima. Dobar i kvalitetan stručni štab. Financijski stabilan klub ma šta o tome pisali razni insideri.Ali bez obzira na sve te dobre strane mislim da smo MORALI dovesti bar DVA TOP igrača koji bi mogli odmah zaigrati u prvoj postavi. SVI naši konkurenti su se pojačali i to dobro ako ništa proširili su roster za takmičenja na dva fronta.Nisam da se dovode polovnjaci ali mislim da je trebalo biti strpljiv sa Piricem iako nam trenutno pozicija golmana nije kritična ali to bi bila investicija za budućnos kluba.Haris Handzic bi sigurno bio pojačanje.Ono sto mi se ne sviđa je činjenica da se mi niti dovodimo u vezu sa nekim igračima. NIŠTA. Svi zbamo da je Cala po preuzimanju klupe izjavio da će morati se do zime nekako snaći sa onim igračima koje imamo.Trazio je ČETIRI igrača u svakoj liniji po jednog, nije dobio ništa. Uigranost i borbenosti ce biti naša najveća prednost ali bojim se kartona i povreda. Imamo 2 napadača.....nemamo klasičnog veznog igrača tzv.fantaziste kreatora igre.Nadati se da će Radovac doći sebi jer on ima kvalitetu. Said ako bude bar 50% biće ok.Dakle najveći problem ce biti igra na dva / nadam se / fronta po teskim terenima gdje nece biti lakih utakmica. Svaka utakmica ce biti na nož. Sretno momci obradujte nas.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sta li nam govore ovi izrazi lica i njihove gestikulacije

Lakoste je napisao/la:
Sta li nam govore ovi izrazi lica i njihove gestikulacije![]()
NEMA PARA !!!!!
Šta li je sa Duljom pa trenira odvojeno?
Imamo stucnjaka za gestikulacije, sad ce on to objasniti.Lakoste je napisao/la:
Sta li nam govore ovi izrazi lica i njihove gestikulacije![]()
Načuli da Hrustemović ide.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Načuli da Rustemović ide.

ne znam zasto,ali siguran sam da postoji razlog zasto je Livak ostao iako nije nista pokazao kroz dvije prijateljske utakmice,Cala sigurno ima razlog,a ja vjerujem Cali i mozda taj momak vec u ponedeljak pokaze zasto je ostao u klubu nadam se i da hoce i da nas sve pozitivno iznenadi!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj jesam sretan ljudi hahaha