Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 10 jun 2018, 19:03

Penaltiky je napisao/la:Džigere mi se okrenu kad vidim Tursku zastavu kraj naše. Pored ljiljana pogotovo. I meni izgleda ovo ružno, pogotovo kad u prvom planu bude tristo pokrivenih žena, ko da je neka vukojebina u Turskoj a ne Evropa, al nek jedu ljudi, ne dira niko ni mene dok zapinje s limenkom u ruci.

Ovi koji najviše jebu maajke Dodiku i Putinu su oni koji hape ispod slika Alije i ovog bosforskog četalja.
Jel ti se šta okrenulo kad si vidio genocidne zastave tzv. Herceg-Bosne po Mostaru :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 10 jun 2018, 19:06

Hahahah, svaka čast Ferdo
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 jun 2018, 19:13

Jebote dan kad su predizborna kampanja iftari
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 10 jun 2018, 19:15

Osim13 je napisao/la:I meni je muka od ovih ezdea turbo predizbornih iftara, al bolje da sutim ispascu islamofob.

Odo jedan od Anise Kate provrtiti.

Pod plaštom erdoganističkih optužbi za islamofobiju svakog koji nešto kaže bilo šta što nije milo čuti nečijem uhu, mnogi šute iz poštovanja. Ali ne treba šutiti treba reći kako je i šta je. Ovaj Erdogan bi sutra križarski rat pokrenuo meni se čini. A Austrijanci pametni pozatvarali 60-70 džamija gdje se propagirala militantna politička religija i gdje su se regrutirali potencijalni budući samovazdušači.

slika

Od Erdogana se ne razlikuje jedna druga budala mađarski premijer Orban koji kaže da Europa treba zaštiti kršćanske vrijednosti od najezdi muslimana. Kad bi taj srednjovjekovni mračnjak samo znao da današnja Europa počiva na temeljima renesenase, prosvjetiteljstva i preporoda, te sekularizma i znanosti. A ne na crkvenjačkim temeljima. ALi džaba. To je ta pamet Erdogan Orban. Isti su. Isti.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 jun 2018, 19:18

To ti pricam. Nabijem ja svakog debila koji poziva na rat, sutra kad bi zapucalo garant bi prvi svoje sinove zakuco negdje u kakav bukner ili bi ih avionom hladno poslao u haram Ameriku. Ko hoce rat i ko hoce da gine bujrum nek mu u dnevnom boravku puca.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 10 jun 2018, 19:22

A nije prvi put da Erdogan daje ovakve izjave. Ili Orban onakve kakve daje. Mene samo čudi da narod koji je prošao takvu ratnu golgotu i genocid prije 20 godina može podržavati ovu ratno-huškačku budaletinu kojem su križarski ratovi u glavi. Jer trebaš biti dobar luđak pa u 2018. godini biti državnik jedne jake države kao što je Turska i uz to sve davati takve neodmjerene izjave i koristit takve terminološke pojmove kao što je "križarski rat".

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 19:25

Derdiyok je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Džigere mi se okrenu kad vidim Tursku zastavu kraj naše. Pored ljiljana pogotovo. I meni izgleda ovo ružno, pogotovo kad u prvom planu bude tristo pokrivenih žena, ko da je neka vukojebina u Turskoj a ne Evropa, al nek jedu ljudi, ne dira niko ni mene dok zapinje s limenkom u ruci.

Ovi koji najviše jebu maajke Dodiku i Putinu su oni koji hape ispod slika Alije i ovog bosforskog četalja.
Jel ti se šta okrenulo kad si vidio genocidne zastave tzv. Herceg-Bosne po Mostaru :D
Sve genocidne zastave su iste, Turska il tzv. HB
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 jun 2018, 19:40

Penaltiky je napisao/la: Sve genocidne zastave su iste, Turska il tzv. HB
Jesu i ljiljani genocidni ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 jun 2018, 19:41

Osim13 je napisao/la:Imamo Hanu Hadziavdagic.
A jest mi antipatična, kako bih je prešutao, ne mogu je smisliti :puke:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 19:42

Derdiyok je napisao/la:
Kakva su to pitanja, :rol: :rol: :rol:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jun 2018, 19:44

Sastali se islamofobi pa tabire :urnebes:
Koji je to kapacitet, najbolje govori ovo citirano:
Ferdo je napisao/la:Ovaj Erdogan bi sutra križarski rat pokrenuo
Musliman koji pokreće krizarski rat :urnebes:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 jun 2018, 19:45

Penaltiky je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
Kakva su to pitanja, :rol: :rol: :rol:
Kome smetaju

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 jun 2018, 19:45

amidža daj mi doćeraj kakav stroj za maline iz dojč da se obogatim, zemlje imam kolko hoš
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 19:47

Nikom koliko sam ja upratio, ja pričam o Turskoj zastavi, koji će ona **** pored ljiljana, tu se trpa a tu joj je mjesto koliko i kukastom križu pored Davidove zvijezde.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 jun 2018, 19:47

harden je napisao/la:amidža daj mi doćeraj kakav stroj za maline iz dojč da se obogatim, zemlje imam kolko hoš
Stroj v2.0 Optimus Prime, sam bere. :mrgreen:
Penaltiky je napisao/la:Nikom koliko sam ja upratio, ja pričam o Turskoj zastavi, koji će ona **** pored ljiljana, tu se trpa a tu joj je mjesto koliko i kukastom križu pored Davidove zvijezde.
Ma općenito sam pitao, nevezano za iftar.
U idealnom svijetu si upravu za zastavu Turske, međutim, smatram da je veći problem vidjeti četnička/ustaška okupljališta, te genocidne zastave istih, dok su kao ljiljani ratna zastava.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 10 jun 2018, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 10 jun 2018, 19:52

sekerbay je napisao/la:Sastali se islamofobi pa tabire :urnebes:
Koji je to kapacitet, najbolje govori ovo citirano:
Ferdo je napisao/la:Ovaj Erdogan bi sutra križarski rat pokrenuo
Musliman koji pokreće krizarski rat :urnebes:
Nervozan Ferdo, ne može nikako da kontroliše chat na Ss.ba kao na Klix-u. :urnebes:
Kocka je bačena

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 jun 2018, 19:53

Turskoj zastavi medju Bosnjacima i sa ljiljanima nije mjesto iz milion razloga. Okupacija i slicne stvari otprije nekoliko stotina godina nisu jedan od tih. Onda kad vidite da se Bosnjak i Srbin slikaju sa liljanima i srpskom trobojkom, nemojte pricati kako su to duse drage i kako tako treba nego primjenite istu logiku i tad.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 10 jun 2018, 19:53, ukupno mijenjano 3 puta.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jun 2018, 19:53

Koja ljepota. Da ih Allah subhane nagradi najboljom nagradom.
Kaže u kur'anu, citiram: "Allah želi vidljivim učiniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima"
:cool:

A što se tiče svjetovnih velikana, citirao bih pokojnog rahmetliju( :mrgreen:) sinana: "nek puknu dušmani"
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 jun 2018, 19:54

Kajzer10 je napisao/la:Turskoj zastavi medju Bosnjacima i sa ljiljanima nije mjesto iz milion razloga. Okupacija i slicne stvari otprije nekoliko stotina godina nisu jedan od tih. Onda kad vidite da se Bosnjak i Srbin slikaju sa liljanima i srpskom trobojkom, nemojte pricati kako su to duse drage i kako tako treba nego primjenite istu logiku i tad.
To je to :facepalm:

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jun 2018, 19:57

Hendo je napisao/la:Nervozan Ferdo, ne može nikako da kontroliše chat na Ss.ba kao na Klix-u.
Opa, je li to ferdo uljudbenik i nosilac evropskih vrijednosti tj čovićev podobni rvat? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 10 gostiju.