NIje.zagorski je napisao/la:I sta je sada sa Hadzicem,je li u Turskoj ili nije?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni Illuminati to ne znaju.zagorski je napisao/la:I sta je sada sa Hadzicem,je li u Turskoj ili nije?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ocekivanja proljetnog dijela sezone su nam bazirana na:
cala,
dobra atmosfera,
ako pojedini budu ko sto su bili...
cala,
dobra atmosfera,

- TobeYarabi
- Kontakt:
http://ftw.usatoday.com/2013/12/vincent ... city-ownerbordobijeli je napisao/la:Pokusavam shvatiti nasu transfer politiku i nikako ne mogu dokuciti kojim putem idemo . sef struke trazi pojacanja njih nema , istice nam ugovor najboljem igracu odbijemo neke ponude znaci ipak imamo neki imperativ na proljece. Kazu cilj prodaja mladi igraca ja ne vidim osim Mihojevica da mozemo nekog prodati, Hamze I Nedima nema a to su eventalno imena na kojim mozes zaraditi . neces uzeti pare na Ahmetovicu, Novakovicu,Saricu . ne kontam da nam je skup Ordagic a siguran sam da bi nam on pomogao u veznom redu a mlad je moglo bi se i zaraditi na njemu pa i na Piricu iako nam on nije bas potreban al mladi reprezentativac ne mozes puno fulati . opet ponavljam vjerujem Cali aBd bit ce ovo ok samo onako puno mi je nejasnoca .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''They don’t like Tan for the usual reasons fans don’t like an owner — an unwillingness to spend money to improve the team.''TobeYarabi je napisao/la:http://ftw.usatoday.com/2013/12/vincent ... city-ownerbordobijeli je napisao/la:Pokusavam shvatiti nasu transfer politiku i nikako ne mogu dokuciti kojim putem idemo . sef struke trazi pojacanja njih nema , istice nam ugovor najboljem igracu odbijemo neke ponude znaci ipak imamo neki imperativ na proljece. Kazu cilj prodaja mladi igraca ja ne vidim osim Mihojevica da mozemo nekog prodati, Hamze I Nedima nema a to su eventalno imena na kojim mozes zaraditi . neces uzeti pare na Ahmetovicu, Novakovicu,Saricu . ne kontam da nam je skup Ordagic a siguran sam da bi nam on pomogao u veznom redu a mlad je moglo bi se i zaraditi na njemu pa i na Piricu iako nam on nije bas potreban al mladi reprezentativac ne mozes puno fulati . opet ponavljam vjerujem Cali aBd bit ce ovo ok samo onako puno mi je nejasnoca .

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
20-21 mu je godina, zasigurno je da ima kuveta u njemu. Sve je na njemu i ja se najiskrenije nadam da on opet moze biti onaj stari Samke, koji je bio jedan od nasih najboljih igraca svojevremeno19FKS46 je napisao/la:Jedino ako grom u njega pukne pa se malo prodrmaEvolution87 je napisao/la:Ja se nadam da ce Radovac konacno da se trzne i da opet bude onaj stari, i puno vise vjerujem njemu neko pokusaju od igraca iz Zvornika.tesko Boga mi, tesko... nisam optimista kad je Samir u pitanju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Izgleda da nam je preostalo samo da podrzimo Calu i ekipu i da se nadamo da ce nam ekipa biti vise uigrana nego svi, drugi posto su na okupu vec duze vrijeme.
- TobeYarabi
- Kontakt:
'Vincent Tan really likes wearing his pants hiked up to his armpits'MortemHz je napisao/la:''They don’t like Tan for the usual reasons fans don’t like an owner — an unwillingness to spend money to improve the team.''TobeYarabi je napisao/la:http://ftw.usatoday.com/2013/12/vincent ... city-ownerbordobijeli je napisao/la:Pokusavam shvatiti nasu transfer politiku i nikako ne mogu dokuciti kojim putem idemo . sef struke trazi pojacanja njih nema , istice nam ugovor najboljem igracu odbijemo neke ponude znaci ipak imamo neki imperativ na proljece. Kazu cilj prodaja mladi igraca ja ne vidim osim Mihojevica da mozemo nekog prodati, Hamze I Nedima nema a to su eventalno imena na kojim mozes zaraditi . neces uzeti pare na Ahmetovicu, Novakovicu,Saricu . ne kontam da nam je skup Ordagic a siguran sam da bi nam on pomogao u veznom redu a mlad je moglo bi se i zaraditi na njemu pa i na Piricu iako nam on nije bas potreban al mladi reprezentativac ne mozes puno fulati . opet ponavljam vjerujem Cali aBd bit ce ovo ok samo onako puno mi je nejasnoca .

ko je bijeli insan, lijevo od tana

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Izgleda da nam je preostalo samo da podrzimo Calu i ekipu i da se nadamo da ce nam ekipa biti vise uigrana nego svi, drugi posto su na okupu vec duze vrijeme.

A kao da imamo nesto drugo. To nam je i zadatak kao navijaca. Na ostalo tesko da mozemo uticati.fks74 je napisao/la:Izgleda da nam je preostalo samo da podrzimo Calu i ekipu i da se nadamo da ce nam ekipa biti vise uigrana nego svi, drugi posto su na okupu vec duze vrijeme.
Hoce li mene ko citirati, vidite da se trudim 

- franklampard8
- Kontakt:
Bravo brate.dundee je napisao/la:ocekivanja proljetnog dijela sezone su nam bazirana na:
cala,
dobra atmosfera,
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
dundee je napisao/la:Hoce li mene ko citirati, vidite da se trudim

- Evolution87
- Kontakt:
Ma dobro, nije ni Cala madzionicar da od govana pitu napravi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Zahvaljujem 

- TobeYarabi
- Kontakt:
sutra stize top pojacanje 

SARAJEVO SAMPION!!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel kreno na vrijeme, da se ne razocaramo sutraTobeYarabi je napisao/la:sutra stize top pojacanje

1946~
-
- Kontakt:
otvorim maloprije forum zatekne me 30 nepročitanih stranica i pomislim da se nešto epohalno jal' dobro jal' loše desilo,ali jok,šleper koxa se iskip'o[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.