Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Još malo pa će se stajati u redu za gorivo. Sljedeći korak je referendum. Onda slijedi...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Moja poenta je da su siromašni, zaostali a nema ih nešto puno. Pa daj podijeli ih između dva kantona. Livno i Duvno su svakako na granici sa ZHK i imaju vjerovatno više saradnje sa ovim nego gore u Drvaru il Grahovu, štaš gore koji **** svakao.
@šiptar
Znam da bi morali imat, neg pitam imaju, pa prođeš ti kad kraj rafe s pivama?
@Kawhi
Onda slijedi ispaljivanje u Dojčland a vamo namaknut par stanova od humanitarnih organizacija pa ih rentat.
@šiptar

@Kawhi
Onda slijedi ispaljivanje u Dojčland a vamo namaknut par stanova od humanitarnih organizacija pa ih rentat.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jokPenaltiky je napisao/la: @šiptar
Znam da bi morali imat, neg pitam imaju, pa prođeš ti kad kraj rafe s pivama?![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da je ikom u cilju normalno funkcionisanje države ne bi bilo i jednog kantona. Čudovišta poput Livanjskog postoje zbog toga da se syebe država.Penaltiky je napisao/la:Moja poenta je da su siromašni, zaostali a nema ih nešto puno. Pa daj podijeli ih između dva kantona. Livno i Duvno su svakako na granici sa ZHK i imaju vjerovatno više saradnje sa ovim nego gore u Drvaru il Grahovu, štaš gore koji **** svakao.
@šiptar
@Kawhi
Ne valja Dojčland. Treba dalje ići.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je jer je Dejton primirje, a ne pravljenje drzave. Kanton10 sto su zapisali Olujom ne mozes im ukidati.
ovo je bilo niskoPenaltiky je napisao/la:
@Kawhi
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ja bi Tuzlu napravio nešto ko Wales u GB, Republika Tuzla. Deportovo sve bez dozvole boravka. Al to bi bila katastrofa za SDA, imali bi jednog vijećnika. 

Duvno prijeti Mamiću.
Ovo je Balkan, pravimo pare
Čuješ pucnje u hladnoj noći
Čuješ pucnje, dušmani su došli
Ja konto ovaj spominje Tetovo u Makedoniji.
Preševo, Tetovo, Sarajevo, ZagrebMarsal je napisao/la:Ma neka kantona i entiteta, pa ja bih sutra svoje selo odvojio od Zenice da mogu![]()
Nezavisna Demokratska Republika Tetovo!
Ovo je Balkan, pravimo pare
Čuješ pucnje u hladnoj noći
Čuješ pucnje, dušmani su došli
Ja konto ovaj spominje Tetovo u Makedoniji.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
https://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Pujol_Garc%C3%ADa
Koji lik
Koji lik

On occasion, he had to invent reasons why his agents had failed to report easily available information that the Germans would eventually know about. For example, he reported that his (fabricated) Liverpool agent had fallen ill just before a major fleet movement from that port, and so was unable to report the event.[34]
To support this story, the agent eventually 'died' and an obituary was placed in the local newspaper as further evidence to convince the Germans.[35] The Germans were also persuaded to pay a pension to the agent's widow.[36]
Ma dobro to naravno stoji, jos malo da smanji sa botoksom u labrnjama.alan_kardec je napisao/la:dobra je Brooklyn, a još je bolja bila dok silikone nije uradilaOsim13 je napisao/la:Nije loša ova Brooklyn Chase, ima malo nakrive dojke al su velkačke.
Al joj je oralac i hand job dobar, ko da ga osjetim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi su ovo protesti kod mene? Raja pogadila auta na cesti i sjeli u kafice. Da mi nece nacelnicu smijeniti
Edit. Vidim zbog goriva i u ostatku protektorata

Edit. Vidim zbog goriva i u ostatku protektorata
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- alan_kardec
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ma dobro to naravno stoji, jos malo da smanji sa botoksom u labrnjama.alan_kardec je napisao/la:dobra je Brooklyn, a još je bolja bila dok silikone nije uradilaOsim13 je napisao/la:Nije loša ova Brooklyn Chase, ima malo nakrive dojke al su velkačke.
Al joj je oralac i hand job dobar, ko da ga osjetim.
da, i nije mi jasno što će joj silikoni, botox, gluposti... kad je bila komad i po i bez toga. Jedno vrijeme se bila i baš udebljala, izgledala ko krava, sad se opet fino stesala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Maya Berović je srpsko-romsko dijete, nema veze s Bošnjacima. Nema nijedna Bošnjakinja popularna pjevačica i sex bomb da je u isto vrijeme. Nemoj mi Macu Nurkić spominati nema to veze sa zdravom pametiDerdiyok je napisao/la:Maya Berović
https://www.facebook.com/events/5945326 ... 847458733/Penaltiky je napisao/la: Jesmo se Amerikanizirali, 2km i u auto

Imamo Hanu Hadziavdagic.
Ne.
Ljudi koji se pale na nju su oni bolesnici sto yebavaju zivotinje, djes na kobilu isto ti je to.
Ne.
Ljudi koji se pale na nju su oni bolesnici sto yebavaju zivotinje, djes na kobilu isto ti je to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa ima Selma Bajrami
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Arlija (bijela Romkinja). Nije Bošnjakinja.Barbarossa je napisao/la:Pa ima Selma Bajrami
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.