Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
joj kraljapile87 je napisao/la:igrace se sigurno!cikazubo je napisao/la:Izgleda da ce se i ovaj mec prolongirat 24h, samo da ne napada jos koji cm da nas ne iznenadi jbg
To je do ovih ljudi iz politike sto nam sjede u klubu sto si ih nabrojao. I u pravu si ove iz politike sve treba otjerat do jednogmilanribar je napisao/la:
joj kraljafrajer odgledo tekmu, koliko je rezultat, jel latvijac igrao?
Latvijac kojeg je najavio je i dosao na probu , a i drugi je takodje trebao, o tome su i na ovom portalu pisali..milanribar je napisao/la:joj kraljapile87 je napisao/la:igrace se sigurno!cikazubo je napisao/la:Izgleda da ce se i ovaj mec prolongirat 24h, samo da ne napada jos koji cm da nas ne iznenadi jbgfrajer odgledo tekmu, koliko je rezultat, jel latvijac igrao?
Ma ja ba, ti si kralj mile mi majkepile87 je napisao/la:To je do ovih ljudi iz politike sto nam sjede u klubu sto si ih nabrojao. I u pravu si ove iz politike sve treba otjerat do jednogmilanribar je napisao/la:
joj kraljafrajer odgledo tekmu, koliko je rezultat, jel latvijac igrao?
Ma ovi politicari haos majke mimilanribar je napisao/la: Ma ja ba, ti si kralj mile mi majke
Hajd neka malo yajebancije u ovim tmurnim danima kluba, bitno da se ne vrijedas kao ove neke šonje šonjave.pile87 je napisao/la:Ma ovi politicari haos majke mimilanribar je napisao/la: Ma ja ba, ti si kralj mile mi majke
A kako tebe uvrijediti napisem ti da si mlohava cuna i onda skontam da je cuna gospodin covjek za tebe.milanribar je napisao/la: Hajd neka malo yajebancije u ovim tmurnim danima kluba, bitno da se ne vrijedas kao ove neke šonje šonjave.zdrava yahebancija uvijek dobro dode.
Da hoce vala napadati veceras pa da se i sutra ne igra. Kad ja ne mogu na tekmu nek niko ne ide.godrina je napisao/la:je li se toku dana ocistio taj snijeg ? retardirano bi bilo dozvolit da ostane snijeg na travi te da smrzne jer lako bi mogla temperatura ici ispod 0
ja ne mogu da vjerujem kako ti ljudi neozbijno shvataju Zelju, a tu su lafo jer ga vole i jer dobijaju platu sto su tu
Pa to ti kazempile87 je napisao/la:A kako tebe uvrijediti napisem ti da si mlohava cuna i onda skontam da je cuna gospodin covjek za tebe.milanribar je napisao/la: Hajd neka malo yajebancije u ovim tmurnim danima kluba, bitno da se ne vrijedas kao ove neke šonje šonjave.zdrava yahebancija uvijek dobro dode.
haahhahaahahahahahhaahahahahahahhaahahahha ne mogu da vjerujemBrkoo je napisao/la:@godrina, o kakvim ti platama pricaš ? ko to u upravi Želje prima platu direktno od kluba ? koliko ja znam cijela uprava džaba radi u Želji, i da ne uzimaju ni marke od kluba jer je vecina njih zaposlena u nekim firmama gdje primaju platu i da jedino direktor kluba prima platu od kluba..