Pa Gredića su "otjerali" navijači, ne znam što se pravimo sad ludi. Nakon što je Amar postavio Memića na mjesto šefa stručnog štaba, Gredić se tome usprotivio i doveo Odovića i ako je nakon toga bilo svakakvih komentara od raznih lafo navijača, a potez sa Odovicem pokazao se kao vrhunski pogodak. Kad je Odović sa ekipom ušao u seriju negativnih rezultata i kad je bilo ocigledno da ce biti smijenjen, na tribinama se ispoljavala negativna energija i psovalo se i Odovicu i ekipi, Gredić je obavio razgovore sa Capljicem, međutim opet se tu upeljavaju razni navijači koji omalovažavaju Capljica prije nego što je isti i došao u klub, isto kao da je Odovic Murinjo za njega a ne da su treneri u pet deka. Gredić je podnio ostavku jer nije želio da se ta negativna energija od strane navijača prenese na kompletnu upravu, vjerovatno je kontao bolje da ja odem sa mjesta predsjednika nego da se sruši kompletan sistem. Nemoj da se brineš, Gredić je još uvijek tu, na utakmicama skoro uvijek na zapadu sjedi i prica sa Misimovicem..BLU SKY je napisao/la:Kad je greda digao ruke od svega posto je počeo kopati dublje po klubu i odstranjivati neke nepodobnjakovice koji su se uhljebili u klubu i uvoditi novi sistem poslovanja ja sam rekao neče ovo na dobro a greda je amarov čovjek.ostaje nam da čekamo skupstinu pa da vidimo koliko se do sada uradilo od sve one price u zadnjih dvije godine.
Nevezano za tebe, snijeg se jutros trebao očistiti i utakmica bi se odigrala, ne znam šta su fakat mislili, neozbiljno pravo..

Nisu mi jasni ovi navijači koji ne mogu podržati klub kad mu ide loše, niko nije slijep, ovu polusezonu igramo loše, ali to je možda i jedan razlog više da podržimo svoj klub, lako je dolaziti na tekme kad klub pobjeđuje, treba dolaziti i kad klub igra loše. Navijaci pretjeruju u kritikama i pozivima na smjenu, umjesto da zbijemo redove i iz ovoga izađemo još jaci. Najlakše je sve smijeniti ali koga dovesti umjesto njih , razmišlja li neko o ovome ili je bitno samo pozivati na smjene bez adekvatne zamjene za te koje bi kao smijenili? Suzdržimo se od negativnih komentara na racun uprave bar do decembra i izborne skupštine na kojoj ce nama navijačima biti položeni računi koliko se radilo, tu ce biti izabrani novi clanovi skupštine i novi UO itd..