FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkoo » 22 nov 2015, 14:47

BLU SKY je napisao/la:Kad je greda digao ruke od svega posto je počeo kopati dublje po klubu i odstranjivati neke nepodobnjakovice koji su se uhljebili u klubu i uvoditi novi sistem poslovanja ja sam rekao neče ovo na dobro a greda je amarov čovjek.ostaje nam da čekamo skupstinu pa da vidimo koliko se do sada uradilo od sve one price u zadnjih dvije godine.
Pa Gredića su "otjerali" navijači, ne znam što se pravimo sad ludi. Nakon što je Amar postavio Memića na mjesto šefa stručnog štaba, Gredić se tome usprotivio i doveo Odovića i ako je nakon toga bilo svakakvih komentara od raznih lafo navijača, a potez sa Odovicem pokazao se kao vrhunski pogodak. Kad je Odović sa ekipom ušao u seriju negativnih rezultata i kad je bilo ocigledno da ce biti smijenjen, na tribinama se ispoljavala negativna energija i psovalo se i Odovicu i ekipi, Gredić je obavio razgovore sa Capljicem, međutim opet se tu upeljavaju razni navijači koji omalovažavaju Capljica prije nego što je isti i došao u klub, isto kao da je Odovic Murinjo za njega a ne da su treneri u pet deka. Gredić je podnio ostavku jer nije želio da se ta negativna energija od strane navijača prenese na kompletnu upravu, vjerovatno je kontao bolje da ja odem sa mjesta predsjednika nego da se sruši kompletan sistem. Nemoj da se brineš, Gredić je još uvijek tu, na utakmicama skoro uvijek na zapadu sjedi i prica sa Misimovicem..

Nevezano za tebe, snijeg se jutros trebao očistiti i utakmica bi se odigrala, ne znam šta su fakat mislili, neozbiljno pravo.. :roll:
Nisu mi jasni ovi navijači koji ne mogu podržati klub kad mu ide loše, niko nije slijep, ovu polusezonu igramo loše, ali to je možda i jedan razlog više da podržimo svoj klub, lako je dolaziti na tekme kad klub pobjeđuje, treba dolaziti i kad klub igra loše. Navijaci pretjeruju u kritikama i pozivima na smjenu, umjesto da zbijemo redove i iz ovoga izađemo još jaci. Najlakše je sve smijeniti ali koga dovesti umjesto njih , razmišlja li neko o ovome ili je bitno samo pozivati na smjene bez adekvatne zamjene za te koje bi kao smijenili? Suzdržimo se od negativnih komentara na racun uprave bar do decembra i izborne skupštine na kojoj ce nama navijačima biti položeni računi koliko se radilo, tu ce biti izabrani novi clanovi skupštine i novi UO itd..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2015, 14:49

milanribar je napisao/la: Ne pravi se lud, iako tebe ne smatram ozbiljnim sagovornikom, mozda za sprdancije insajderu. Idi gledaj utakmicu tebi se igra sigurno!
Ovdje tebe svi smatraju ozbiljnim!!!
http://www.demokratskafronta.ba/index.p ... view=642,4
hajde nabroj jos nekoga nemoj stati na Mirzi koji je skroz OK
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 22 nov 2015, 14:50

Gator je napisao/la:Strpljva sam osoba, mogu dugo trpiti, ali kunem se da sam sreo nekog od uprave pala bi glava. Nema se vise snage trpiti ovaj ciganluk. Na kraju bijes iskalim na auto, displeja nemam vise nikako. Iz dana u dan neka nova bruka. Ozbiljno razmislja o isclanjenju iz kluba i bacanje godisnje. Razmisljam da vise ne dolazim na utakmice, sto mi nije padalo na um ni kada smo bili najgori. Ali mislim da cu morati odmoriti ova 3 kola, postao sam tempirana bomba i djevojka me zaobilazi

novi oblik terorizma ... željin terorista :D

ps.bez uvrede
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 nov 2015, 14:54

Ovo je samo za one sto prizeljkuju novi moderan stadion, evo vam sad pa se uvjerite koliko je to realno. Ne moze se bljuzga ocistiti, a traži se novi stadion. I koliko vidim u Tuzli je bas napadalo ovog gofneta, tako da poređenje i ne stoji

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 nov 2015, 14:57

ultrassa1921 je napisao/la:Nije meni zbog mene bolan ,5min od stadiona,ali kako je momcima koje sam vidio sto su iz Konjica dosli?haj uredu vratili im pare za kartu,a sta je s parama za prevoz koji je minimalno 10km?eeew moj zeljo i moja upravo,bjednici obicni.i plus za istu tribinu bila razlicita cijena ccccc,koja doza neozbiljnosti Boze dragi. Pa vi sutra igrajte pred 50 ljudi,ne zato sto necemo doci nego zato sto je neko na faxu neko u skoli neko na poslu....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo ja neću doći sutra, mogu, nije problem vrijeme, nije problem ni karta, ali jest neozbiljnost, ne može me niko ubijediti da ovo nisu mogli očistiti od jutros, trebali su samo ostaviti broj računa da im ljudi bez godišnje svake dvije sedmice uplaćuju po 5/8/10/15 KM... Nikad nisam bio pljuvač, vazda su mi interesi kluba bili na prvom mjestu, ali ne mogu više gledati ovaj bezobrazluk, indolentnost uprave, fuj...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 14:59

Otjerat sve pa makar uvijek bili 10 bar cemo znati na cemu smo. Ovako sve pare su pokrali od evrope, dzeke, transfera, nemaju da plate da se teren ocisti a ne da dovedu pojacanja, sto ovdje neki kompleksasi najavljuju godinama i ofiraju se.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2015, 15:15

milanribar je napisao/la:Otjerat sve pa makar uvijek bili 10 bar cemo znati na cemu smo. Ovako sve pare su pokrali od evrope, dzeke, transfera, nemaju da plate da se teren ocisti a ne da dovedu pojacanja, sto ovdje neki kompleksasi najavljuju godinama i ofiraju se.
Nemoj tako....janje ce se okretati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 nov 2015, 15:17

milanribar je napisao/la:
Genie je napisao/la:Branite ih vi pojedinci koliko god vam volja, ali ovo je čist primjer i dokaz koliko brinu o klubu! Bez obzira da li je snijeg prestao i kada, moralo se ranije razmišljati o tome, kao i u većini slučajeva kada je naš klub u pitanju. Kasno je kada se desi! :facepalm:
Upravni odbor
Članovi Izvršnog odbora FK Željezničar:

1. Amar Bajramović- Predsjednik

2. Dervišević Ramiz

3. Duraković Mustafa

4. Džindo Adnan

5. Bajramović Amar

6. Hadžiosmanović Almir

7. Hrapović Edin – predstavnik Udruženja navijača

8. Imširević Kasim

9. Karačić Smajo

10. Karišik Elvir

11. Kozarić Haris

12. Memeti Haris

13. Misimović Adnan

14. Nikolić Dejan

15. Omanović Vahidin

16. Pervan Željko

17. Pešto Ermin

18. Šukalo Mirsad

19. Ustamujić Mirza

20. Vukotić Vedran

21. Zaimović Senad

http://fkzeljeznicar.ba/upravni-odbor/
:thumbdown:
Tatini sinovi i stranacki ljudi od SDA do SBB
Oprostite na off.
Koja je razlika izmedju osoba pod br.1 i br. 5 ili su iste osobe u pitanju.
tuzlanska Sloboda

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 22 nov 2015, 15:27

Sve Livaja ne valja a covjek Fiorentinu trpa.. :D

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 15:34

delinjo je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Otjerat sve pa makar uvijek bili 10 bar cemo znati na cemu smo. Ovako sve pare su pokrali od evrope, dzeke, transfera, nemaju da plate da se teren ocisti a ne da dovedu pojacanja, sto ovdje neki kompleksasi najavljuju godinama i ofiraju se.
Nemoj tako....janje ce se okretati
Ma jarane oni kad nesto najave pocnem se grohotom smijati. Zao mi raje sto mora snijeg pasti da shvate da su u klubu obicni majmuni, tatinovi sinovi i stranacki ljudi. Ja sam to davno vidio, neko dao pare kad je zapaleo i sad uzima kako stigne.
Hajd Sloboda bila u drugoj ligi, nisu vidjeli evropu 10 godina, ne prodaju igrace, pa nemaju para, hajd to je ok. A mi igramo evropu, napunimo Kosevo dvije jake tekme, prodamo par igraca, dobijemo pare od evrope, dobijemo od Dzeke nekih stotina hiljada maraka ili cemo dobiti i na kraju gledamo Livaju i Hodzurdu i ostale anti talente da nam hebu zivce godinama, a sto je tuznije ne mozemo ni to gledati jer nisu u stanju ocistiti snijeg.Znaci odem dole smrznem se ko kreten i ne mogu da gledam kretene. A onaj tamo iz kuce napise igra se utakmica sigurno! i da ja njemu nesto odgovaram.

Uz sve to se boris za opstanak i neko ima obraza braniti upravu, i sve ostale majmune koji su klubu.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 22 nov 2015, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 nov 2015, 15:42

Najsmjesnije mi je kad istina boli pa se onda počne hvatat za pravopis

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 22 nov 2015, 15:44

zlajci je napisao/la:
milanribar je napisao/la:
Upravni odbor
Članovi Izvršnog odbora FK Željezničar:

1. Amar Bajramović- Predsjednik

2. Dervišević Ramiz

3. Duraković Mustafa

4. Džindo Adnan

5. Bajramović Amar

6. Hadžiosmanović Almir

7. Hrapović Edin – predstavnik Udruženja navijača

8. Imširević Kasim

9. Karačić Smajo

10. Karišik Elvir

11. Kozarić Haris

12. Memeti Haris

13. Misimović Adnan

14. Nikolić Dejan

15. Omanović Vahidin

16. Pervan Željko

17. Pešto Ermin

18. Šukalo Mirsad

19. Ustamujić Mirza

20. Vukotić Vedran

21. Zaimović Senad

http://fkzeljeznicar.ba/upravni-odbor/
:thumbdown:

Tatini sinovi i stranacki ljudi od SDA do SBB
Oprostite na off.
Koja je razlika izmedju osoba pod br.1 i br. 5 ili su iste osobe u pitanju.
Ma isti je to lik, nego kada je Gredić podnio ostavku (koji je bio na 1. mjestu, predsjednik) njega su upisali na njegovo mjesto jer je privremeni predsjednik, do decembarske skupštine.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 nov 2015, 15:45

Ovo je danas stvarno bila sramota, one sezone protiv Sirokog je bio duplo veci snijeg sigurno a normalno se igralo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 22 nov 2015, 15:46

Idi se diči svojim Azmirom milijarderom, jadničku kojem je onemogućeno da od toliko para odvoji 5 glava te stvori uslove za odigravanje utakmice, pusti nas da se dičimo sa parama iz Europe a ne mozemo ni mi odvojiti 5 glava da stvorimo iste te uslove.. Klub će ti biti na nivou Modriče Maxime nakon prve titule, ako je uopšte dozivite, i ti meni pametuješ kako se ne mozemo porediti sa Slobodom.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 nov 2015, 15:49

zeljeznicar1 je napisao/la:Ovo je danas stvarno bila sramota, one sezone protiv Sirokog je bio duplo veci snijeg sigurno a normalno se igralo.
normalno baš i nije. ali se igralo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2015, 15:49

milanribar je napisao/la: Ma jarane oni kad nesto najave pocnem se grohotom smijati. Zao mi raje sto mora snijeg pasti da shvate da su u klubu obicni majmuni, tatinovi sinovi i stranacki ljudi. Ja sam to davno vidio, neko dao pare kad je zapaleo i sad uzima kako stigne.
Hajd Sloboda bila u drugoj ligi, nisu vidjeli evropu 10 godina, ne prodaju igrace, pa nemaju para, hajd to je ok. A mi igramo evropu, napunimo Kosevo dvije jake tekme, prodamo par igraca, dobijemo pare od evrope, dobijemo od Dzeke nekih stotina hiljada maraka ili cemo dobiti i na kraju gledamo Livaju i Hodzurdu i ostale anti talente da nam hebu zivce godinama, a sto je tuznije ne mozemo ni to gledati jer nisu u stanju ocistiti snijeg.Znaci odem dole smrznem se ko kreten i ne mogu da gledam kretene. A onaj tamo iz kuce napise igra se utakmica sigurno! i da ja njemu nesto odgovaram.

Uz sve to se boris za opstanak i neko ima obraza braniti upravu, i sve ostale majmune koji su klubu.
Daj nam bolan nabroj ljude iz politike !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 nov 2015, 15:53

Ajzea je napisao/la:Idi se diči svojim Azmirom milijarderom, jadničku kojem je onemogućeno da od toliko para odvoji 5 glava te stvori uslove za odigravanje utakmice, pusti nas da se dičimo sa parama iz Europe a ne mozemo ni mi odvojiti 5 glava da stvorimo iste te uslove.. Klub će ti biti na nivou Modriče Maxime nakon prve titule, ako je uopšte dozivite, i ti meni pametuješ kako se ne mozemo porediti sa Slobodom.
Ja nisam ništa napiso kao provokaciju već sam odgovorio na provokaciju vašeg člana, kad prestanemo živit od stare slave zeljo, sloboda, čelik, Borac, Velez i svi se prihvate posla a ne cekat kad ce neko odakle ubacit kakvi para pa se počnu javljat razno razne legende da sta pokupe

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 15:56

storm_raider je napisao/la:Podrska upravi, mada ovo danas je propust.

Ovaj milanribar je prezivjeli abortus.
ok :tralala:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 nov 2015, 15:56

Pa kakvi diletanti pustili da seve igraju u sesnestercu i ono malo terena sto su očistili pustili da se razvali

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2015, 15:56

storm_raider je napisao/la:Podrska upravi, mada ovo danas je propust.

Ovaj milanribar je prezivjeli abortus.
Nabijem i tebe i upravu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 75 gostiju.