Vrhunski ambijent i utakmica . Ovakve utakmice vraćaju nadu u nas fudbal.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne, ipak su oni urlici iz Mostara ono iskonsko što se tražibordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:58Vrhunski ambijent i utakmica . Ovakve utakmice vraćaju nadu u nas fudbal.

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Kakav debil moras biti i doci da gledas neki klub iz RS kad igra sa Borcem,bas moras biti lud da gledas ovo haha ljudi bukvalno nisu centra presli,nisu auta izveli a tek korner hahah
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 17 avg 2025, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jesu bezobrazni ovi iz Sloge nece da puste gol ovom Vukovicu da se za njega pocne opet Benfika raspitivat
-
- Kontakt:
Zamisli ti kojo su ovo idioti kad zijane titulu pored ovog svega i guranja nogama,rukama bas moras bit idiot pa zijanit. Jadno je gledat ove njihove igrace,valja ucestvovat u ovakvim tekmama
-
- Kontakt:
Ima dovoljno idiota pogotovo po rs koji su mentalno zaostali i ne kopcaju da je namjesteno/pusteno . Ne vide pored zdravih ociju. Nista lakse nego glupe manipulisat.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:00Kakav debil moras biti i doci da gledas neki klub iz RS kad igra sa Borcem,bas moras biti lud da gledas ovo haha
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ljudino, mi ovdje pricamo o prosipanju bodova Borca protiv Er Es klubova. Kakve piramide, Srbija do Tokija, sta pises ti decko..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:57Opet da ti ponovim,ne samo da ova liga nije vidjela ovo sto vi radite ja mislim da ovo nema nigdje u svijetu od kad se igra lopta,cak ni u Africi to je svima jasno,pusti se te srpske mitomanske spike 21 je vijek, piramide nisu srbi napravili i Srbija nije do Tokija.Resolute je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:42Ko vam je kriv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:25
Da je Borac 100 puta kvalitetnije omace se makar i slucajno neki bod ili 3 nemoj nas budalama pravit svega ti. Olimpic je uzeo Sarajevu vise puta bodove,uostalom Radnik,Sloga,Rudar nisu iz vaseg grada tako da je glupo poredjenje,kao da kazes kad je Sarajevo zijanilo bodove od Celika,Slobode i Veleza. Provjeri malo ti to bolje za Olimpic,mi smo i od Mladosti bodove gubili.![]()
Gubio je i Borac bodove i od rudara, i od krupe, slavije, leotara. . znate vi to svi sve dobro, samo se pravite sad malo.
I sta mi to radimo zivota ti sto do sad od kad liga postoji nije radio ni jedan hrvatski i federalni klub? Imamo guranje, sudije, imamo i naklonost klubova sa Er Es teritorije.. to je sasvim okej. Imamo Vicu.
Vicu imaju i federalni klubovi pojedini, a Boga mi i hrvatski. Nemoj da se sad moramo vracati na sezone kad je Borac ispadao za zelenim stolom, kad su se namjestali rezultati da isti taj Borac ispadne/ispusi evropu. Pusti kraju. Danas sutra ce otici Vico, doce neko drugi, onda ce Borac biti silovan sa svih strana vjerovatno i to je tako. Ono oko cega se vi trebate zapitati kako je moguce da Vico godinama ima podrsku, pogotovo federalnog dijela, a i hrvatskog? Toliko veliku da uvodi akte preko kojih ce ostati do 2033 predsjednik saveza. Nije vama Srbin kriv, ni ti FK Borac.. krivci su tu negdje medju vama.
Je li vas cesto boli glava?
-
- Kontakt:
Sloga bas digla agresivnost drugo poluvrijeme uputili i sut nije u ovir al je sut . Hoće da ga zabiju
.

-
- Kontakt:
Najgore kad vec namjestaju barem nek namjeste da bude dobra tekma i velik rexultat,muce ove bijednike na tribinama, 21 je vijek pustite nek suta sa 20 metara,neka bude 2-6 rexultat,neka se bijednici na tribinama raduju malo,ovako im oci krvare.
-
- Kontakt:
Na tribinima su ljudi koji moraju doći, to jest ljudi koji su stranaćki zaposleni, 2 nedolaska=otkaz, ne interesuje njih fudbal.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:06Najgore kad vec namjestaju barem nek namjeste da bude dobra tekma i velik rexultat,muce ove bijednike na tribinama, 21 je vijek pustite nek suta sa 20 metara,neka bude 2-6 rexultat,neka se bijednici na tribinama raduju malo,ovako im oci krvare.
Sistem isti kao u njihovoj zemlji iz snova,
Pa im djecu šutaju po ulici ko kakve pse lutalice a ne smiju dignut glas inace otkaz i ode sendvic i 50€
-
- Kontakt:
Mrsko mi majke mi,bicu kratak,radite sve ono sto ni jedan klub nije niti ce raditi i to radite konstantno 4 godine,otimate bukvalno svaku tekmu bez pardona,to nikad niko nije radio od kad se igra ova liga. Ni jedan BH klub nije imao naklonost Slobode,Celika,Olimpica,Mladosti,TC,Zelje,Veleza niti ce imati, to ti u prevodu znaci da budes ravaku za punjenjeResolute je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:03Ljudino, mi ovdje pricamo o prosipanju bodova Borca protiv Er Es klubova. Kakve piramide, Srbija do Tokija, sta pises ti decko..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:57Opet da ti ponovim,ne samo da ova liga nije vidjela ovo sto vi radite ja mislim da ovo nema nigdje u svijetu od kad se igra lopta,cak ni u Africi to je svima jasno,pusti se te srpske mitomanske spike 21 je vijek, piramide nisu srbi napravili i Srbija nije do Tokija.
I sta mi to radimo zivota ti sto do sad od kad liga postoji nije radio ni jedan hrvatski i federalni klub? Imamo guranje, sudije, imamo i naklonost klubova sa Er Es teritorije.. to je sasvim okej. Imamo Vicu.
Vicu imaju i federalni klubovi pojedini, a Boga mi i hrvatski. Nemoj da se sad moramo vracati na sezone kad je Borac ispadao za zelenim stolom, kad su se namjestali rezultati da isti taj Borac ispadne/ispusi evropu. Pusti kraju. Danas sutra ce otici Vico, doce neko drugi, onda ce Borac biti silovan sa svih strana vjerovatno i to je tako. Ono oko cega se vi trebate zapitati kako je moguce da Vico godinama ima podrsku, pogotovo federalnog dijela, a i hrvatskog? Toliko veliku da uvodi akte preko kojih ce ostati do 2033 predsjednik saveza. Nije vama Srbin kriv, ni ti FK Borac.. krivci su tu negdje medju vama.
-
- Kontakt:
Brate **** njih sto ih mi ne uzesmo, ko je nama kriv ne vazno jel pusteno, prodano razumijem ja da ce nasoj ekipi trebati vremena da se uigra sa husrefom, sa druge strane puno para smo ulozili , sad smo trebali biti prvi sa 9b…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:06Najgore kad vec namjestaju barem nek namjeste da bude dobra tekma i velik rexultat,muce ove bijednike na tribinama, 21 je vijek pustite nek suta sa 20 metara,neka bude 2-6 rexultat,neka se bijednici na tribinama raduju malo,ovako im oci krvare.
Najvise nama fali snage sto je ocigledno i jos neke kockice da se posloze….
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 17 avg 2025, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Combattente87
- Kontakt:
mosarajvosa je u prajmu trenutno......nema većeg degenerika na ovom forumu bez premca !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Ne zna Sarajevo poput Borca odigrat u Doboju
, džaba sad kmekanje, prosuti bodovi.

Slažiti šta hoćeš, kkad Borac ima ovakve utakmice.KosevoZove je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:09Brate **** njih sto ih mi ne uzesmo, ko je nama kriv ne vazno jel pusteno, prodano razumijem ja da ce nasoj ekipi trebati vremena da se uigra sa husrefom, sa druge strane puno para smo ulozili , sad smo trebali biti prvi sa 9b…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:06Najgore kad vec namjestaju barem nek namjeste da bude dobra tekma i velik rexultat,muce ove bijednike na tribinama, 21 je vijek pustite nek suta sa 20 metara,neka bude 2-6 rexultat,neka se bijednici na tribinama raduju malo,ovako im oci krvare.
Najvise nama fali snage sto je ocigledno i jos neke kockice da se posloze….
-
- Kontakt:
Jedno vrijeme se bio povukao, ali sad je opet u formi jer mu je @bhfanatic14 ozbiljno ugrozio titulu najglupljeg forumasa.Combattente87 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:10mosarajvosa je u prajmu trenutno......nema većeg degenerika na ovom forumu bez premca !
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
(ne)ljudi negiraju genocid 30 god, a neko ovdje očekuje od njih da budu fair play u sportu i da se bore protiv Borca klubovi iz RS-a...jeste djeca
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 222 gosta.