Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Neandertalac
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Neandertalac » 19 sep 2011, 15:04

Pepe trebao crveni dobiti , mrsko mi klip da trazim ali lik je fakat bezobrazan !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 19 sep 2011, 15:06

Neandertalac je napisao/la:Pepe trebao crveni dobiti , mrsko mi klip da trazim ali lik je fakat bezobrazan !
[youtube][/youtube]

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 sep 2011, 15:09

mandraX je napisao/la:Neznam Bogami, Levante opasno prijeti, mogli bi u vrh (onak ružni jbt :roll: ) :mrgreen:
U 20. kolu znat će se u dobra doba tko će biti prvak :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 sep 2011, 16:55

Toxicity je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Neznam Bogami, Levante opasno prijeti, mogli bi u vrh (onak ružni jbt :roll: ) :mrgreen:
U 20. kolu znat će se u dobra doba tko će biti prvak :)
Boze sacuvaj - stvarno na osnovu cega ti to zakljucujes, a npr prije Valensije i drugih ?
Nemoras vjerovat ali vasa svaka tekma ce vam biti borba za prvaka. Ja kad gloedam kako igrate znam da mozete svakom timu zavuc 3-4 ali isto znam da vam svaku tekmu i kod kuce i u gostima protivnici lahko mogu iscupat bod. E to mi nije jasno :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 sep 2011, 17:07

Znat će se zato što liga ne valja 5 para više. U tih 20. kola znat će se je li to Barcelona ili Real, tko bi to trebao ugrozit 2 prva mjesta?

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 sep 2011, 17:23

Toxicity je napisao/la:Znat će se zato što liga ne valja 5 para više. U tih 20. kola znat će se je li to Barcelona ili Real, tko bi to trebao ugrozit 2 prva mjesta?
Da administracija ne zamjeri a ni vi na ovom djelu, ali stvarno na cemu ti gradis toliki optimizam. Butaz Barsa gazi vec godinama a niko to nije zaustavio. Vi morate napraviti razliku u vrijednosti kako ne bi pomislili da se ravnopravno borite za titulu. Vama pripada betonirano ali drugo mjesto i s tim se trebate pomiriti. Isto tako i C7 moze da se bori ali za drugo mjesto. I ja i mi i vi prisustvujemo istooriji. Ko hoce neka prizna ali tako je..... pozz od mene
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 sep 2011, 17:28

Pa kralju ja ti čitavo vrijeme govorim da su 2 mjesta zacementirana pred početak lige, samo je pitanje kojim redoslijedom će se natjecanje završiti. Barca je favorit ali kad nije ;)

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 sep 2011, 17:34

Toxicity je napisao/la:Pa kralju ja ti čitavo vrijeme govorim da su 2 mjesta zacementirana pred početak lige, samo je pitanje kojim redoslijedom će se natjecanje završiti. Barca je favorit ali kad nije ;)
Da ali neko je ipak psiholoski vec prvak - protiv toga se ne moze boriti onom grubo nervoznom igrom i postavkom onog destruktivca. Sve ce se onda ponoviti kao i godina prije. pozz

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 sep 2011, 19:49

Verovatno znate ko je ovo ;) novi igrac Reala od Januara meseca .

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 sep 2011, 19:56

Prije ce biti na ljeto..

puno para za dijete,al ko zna..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 sep 2011, 20:02

vidilo se i protiv Dinama da je Real u maloj krizi..to se ispotavilo i sinoc..valjda to nece dugo trajat,nece valjat po nas kladionicare :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 sep 2011, 20:06

Pa kladi se protiv Reala. Sto ne volim ove kladionicare nikako :twisted: .
Neymar? Mozda ce uspjeti, mozda ne. Osvjezenje svakako.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 sep 2011, 20:08

Mislim da Neymar i nije bas najbolje resenje.Pa pogledajte vase napadace : Di Maria (23), Benzema (23), Higuain (23), Ronaldo (26) i Callejon (24).Sve veoma mladi igraci.Tesko da ce tu biti mesta za sve njih, ako dodje Neymar.On je naravno odlican fudbaler, ali on nije potpuno zreo igrac.Sto moze znaciti i da ce napredovati, ali i da ce mozda nazadovati.U svakom slucaju, veoma rizican posao.Puno je para u igri :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 sep 2011, 20:11

losmi je napisao/la:Mislim da Neymar i nije bas najbolje resenje.Pa pogledajte vase napadace : Di Maria (23), Benzema (23), Higuain (23), Ronaldo (26) i Callejon (24).Sve veoma mladi igraci.Tesko da ce tu biti mesta za sve njih, ako dodje Neymar.On je naravno odlican fudbaler, ali on nije potpuno zreo igrac.Sto moze znaciti i da ce napredovati, ali i da ce mozda nazadovati.U svakom slucaju, veoma rizican posao.Puno je para u igri :)
Naravno, stoji da je rizicno. Rizicno je bilo i SAF-u i Riijkardu sa Ronaldom i Messiem, ali kvalitet su prepoznali i ovi su postali masine. Mozda budemo vidjeli nesto slicno.
Higuaina sam uvijek volio, ali je on trenutno kanta od 2 litra. Ako ne pocne ubrzo da poboljsava igru, zamjena uvijek ima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 sep 2011, 20:32

Tribalian je napisao/la:Verovatno znate ko je ovo ;) novi igrac Reala od Januara meseca .

slika
Ajde da vidim zbog cega tolika hajka oko njega. Na mene osobno nije ostavio nikakav utisak a gledao sam ga dosta puta ,podsjeca me na onog Robinha prije nego je dosao u Real,i za njega se pisalo kao novi Pele i slicno.

Btw Rijesite se onog bolesnika Pepea bre,em sto kvari imidz Realu kao klubu, em ovo je vec postalo previse,svaku hebenu utakmicu zabiljezi startove za zatvora :!: Povrijedice nekog ozbiljnije :roll:
Nail for Real je napisao/la:
losmi je napisao/la:Mislim da Neymar i nije bas najbolje resenje.Pa pogledajte vase napadace : Di Maria (23), Benzema (23), Higuain (23), Ronaldo (26) i Callejon (24).Sve veoma mladi igraci.Tesko da ce tu biti mesta za sve njih, ako dodje Neymar.On je naravno odlican fudbaler, ali on nije potpuno zreo igrac.Sto moze znaciti i da ce napredovati, ali i da ce mozda nazadovati.U svakom slucaju, veoma rizican posao.Puno je para u igri :)
Naravno, stoji da je rizicno. Rizicno je bilo i SAF-u i Riijkardu sa Ronaldom i Messiem, ali kvalitet su prepoznali i ovi su postali masine. Mozda budemo vidjeli nesto slicno.
Higuaina sam uvijek volio, ali je on trenutno kanta od 2 litra. Ako ne pocne ubrzo da poboljsava igru, zamjena uvijek ima.
Koliko sam vidjeo Real ce Neymara platiti 60 mil eura :shock: SAF je Cristiana platio nekih 20-tak miliona a Messi je clan Barcine skole tako da ti usporedba nije bas primjerena . Bolje Realu da se okrene svojim draguljima iz skole odnosno cantere ...gdje sam siguran da ima ovakvih kao Neymar ,ako ne i boljih .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 19 sep 2011, 20:50

Neymar demantovao odlazak u Real.... :D :( kako kome
Sta vi mislite za ovo nedirektno krivljenje Samija od strane Mourinha i Ramosa koji su u svojim izjavama to "natukli"???
Ja msm,da je on bio kriv,odnosno njegovo iskljucenje,mi bi u 1. poluvremenu vec vodili a ne bi se patili...
Eh sad,mora postojat neki razlog i za ovaj neopravdan poraz.
Takodjer Mou hvali Kaku.Kaze pokrivao veliki dio terena :?
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 sep 2011, 21:02

Ramos rekao da je krivi Khedira? Zar Ramos nije rekao da su svi krivi, što i jest tako... Pogotovo su krivi napadači! ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 sep 2011, 21:48

Neymar: Opet su izmislili moj transfer u Real

Brazilac nije negirao odlazak u bolnicu, ali tvrdi da razlog nije bio ljekarski pregled uoči potpisa za Real

Brazilski mediji sinoć su objavili informaciju da je brazilska nogometna zvijezda Neymar dogovorio prelazak u redove madridskog Reala. Pa čak i da je u nedjelju obavio ljekarski pregled u bolnici Sao Paula, kojem je navodno prisustvovao ljekar Reala, te da će u ponedjeljak (danas) potpisati ugovor. No, jutros se oglasio Neymar i oštro demantovao priče o potpisu za Real.

„Mislim da sam bio prodan već jedno 30 puta. Nema nikakve istine u tim glasinama. Ja sam igrač Santosa i ostajem ovdje kako bih obilježio stogodišnjicu kluba“, rekao je Neymar.

Brazilac nije negirao odlazak u bolnicu, ali tvrdi da razlog nije bio ljekarski pregled uoči potpisa za Real.

„Istina, išao sam u bolnicu, ali iz privatnih razloga“, zaključio je Neymar.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 19 sep 2011, 21:57

anonymousHD je napisao/la:Ramos rekao da je krivi Khedira? Zar Ramos nije rekao da su svi krivi, što i jest tako... Pogotovo su krivi napadači! ;)
Pa nije to bilo tako direktno za razliku od Mourinha.
Mozda je Mourinho i u pravu.Kako on rece u onakvim situacijama kod igraca mora postojati odredjeni nivo inteligencije kako ne bi upali u zamke kao sto je bilo ona sinoc,a biti ce ih jos sigurno.Uce svi od prvaka.
Khedira,Ramos,Pepe,Marcelo,Di Maria,Diarra pa i Ronaldo su nekako preeksplozivni u onakvim situacijama.Gotovo svaki igrac protiv kojeg igraju ih moze isprovocirati.Danas provokacije postoje na svim terenima i utakmicama kao i simuliranja,al ne treba pasti na to i platiti jos vecu cijenu sto je u ovom slucaju,kao i u vecini njih ,crveni karton.
Sretno zmajevi!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 sep 2011, 04:31

Onda su jos zeleni za titula i trebaju da sazriju. Buraz ne igra se fudbal samo nogama, nekad i glavom i sa onim sto je u glavi. Al tesko da ce ih to Mo znati nauciti....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.