Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Ted Mosby
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Ted Mosby » 17 sep 2011, 19:25

Ma Cartman ne sekiraj se
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 17 sep 2011, 20:25

[youtube][/youtube]

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 17 sep 2011, 22:55

Trasimaco je napisao/la:Obratiti paznju na goal ratio Ruuda van Nistelrooya. Koja zvijer.
Ma Ruud je nenadjebiva gol masina, nikad necu prezaliti njegov odlazak, steta sto ga je zapala losa generacija Uniteda zbog trofeja jer ih je mnogo vise zasluzio..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2011, 00:41

FCUM je napisao/la:everton i tottenhem :D ,neka tako nastave :)
Pa da, raja iz birtije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozda
Kontakt:

Post Postao/la Mozda » 18 sep 2011, 00:48

ja.neron je napisao/la:@Valencia

slika
Ovdje samo jedan "momak" ne igra napadaca

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 sep 2011, 01:29

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 18 sep 2011, 09:49

slika
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 sep 2011, 12:24

Valencia je napisao/la: A Pipo :mrgreen: !? Da te naponem, Pipo uz Raula ima najvise golova u istoriji Lige prvaka.
Da , o Pippu smo pričali . Poenta svega je da čovjek nije ni među 20 najboljih napadača . Ista stvar je sa Chicharitom iako zabija više od polovice njih . Ovih par rečenica je bit ove rasprave . Dakle tvrdim da iako zabija momak nije klasa i nema razloga da ga neko časti smajlijima koji klanjaju već ako IGRA loše da ću ga uvijek populjuvati a kad odigra kao protiv Boltona onda se može i aplaudirati ako treba . Razlika između partije sa Arsenalom i partije sa Boltonom te kasnije Benficom je nebo i zemlja . A svejedno bi trebao da ga hvalim ? NEĆU !
Ovo je Cole .... a ovo Ruud .
U kratkom videu kod Colea već na početku imaš gol koji si sam kreira . Ima još jedan negdje tamo pred kraj ali i brdo atraktivnih i nevjerovatnih poteza pri postizanju gola . Vidi se klasa . I ono što sam gledao utakmica {a gledao sam lijep broj} dok je Cole igrao bilo je da se čovjek bez dileme nudio na igru i znao proigrati sanapadača a opet se nazabijao golova .
Malo ću i o Ruudu i tvojim frendovima . Imaš tu na video uradku posljedni gol Ruuda , okarakterisan kao najbolji za vremena u Unitedu . Nešto u stilu Messia . I čisto za informaciju prije koju sedmicu pogledam snimak utakmice sa Liverpoolom 2004 godine , mislim da se o FA Cupu radilo . Ruud sem postignuta dva ili tri gola je loptao k'o veliki . Solskjaer takođe .
Valencia je napisao/la: Zasto da izbrisem. To je stopostotna istina. Dzeko nije klasicni centarfor! Ako treba potrazit cu izjavu Magata.
A to Kerol bolji u 'igri u polju'?
Šta je istina ? Da Džeko nije klasični centarfor već poacher ? Njegov je šesnaesterac , istina , ali to ne znači da ne smije izaći izvan tog prostora i kombinirati sa navalnim redom . Male su šanse da se od napadača u današnjem nogometu isključivo traži da ako može utrpa gol dok kasnije ne mora dodirnuti loptu svega dva ili tri puta . I Ronaldo je klasični centarfor bio ali se uvijek izvlačio po loptu pa se opet i šalio sa protivnikom i zabijao . Klasični centarfor je igrač koji nije sposoban igrati povučeniju špicu , lijevo ili desno a Džeko je upravo to . Zato mi nije potreban ni Magath ni kuratz-palac .
Valencia je napisao/la: Falkao ne zna sta da radi kada loptu primi na 20 m od gola. Al' to opet ne mijenja cinjenicu da je jedan od najboljih napadaca svijeta.
Ovo je ipak 2much . Torres , Drogba , Anelka , Rooney , Berbatov , Suarez , Tevez , Aguero , RvP , Džeko , Villa , Benzema , Higuain, Pato , Forlan , Eto'o , i njih još najmanje pet pa tek onda Falcao . U pravu si , i jeste jedan od najboljih . I O'shea je ako pričamo o bekovima ali poslije njih more .
Valencia je napisao/la: Ne brini ti za njuskarose. Oni mogu sve izgubiti, al' golgeterski instikt nikada. Vidi Ronaldinja, kada nema brzine i pokretljivosti, ne moze do izrazaja doci tehnika. Al' golgeterski instinkt zauvijek ostaje, vidi pod Pipo :mrgreen: .
Vidio . Pippo je u sezonama 03/04/05 sabrao tek 28 golova . Po jednoj ti to dođe 9 . Toliko je zabio Fabregas u ovo što je igrao za Barcu , skoro . A eto nek Pippo stvarno ima to neuništivo znanje za zabijanje lišen bilo kakve veze sa ostatkom nogometnih stvari , to je Pippo i ne znam nikog više .
Valencia je napisao/la: Treba sagledati ko vise doprinosi ekipi, a ne ko ima ljepsi stil igre. U ovom trenutku ne mogu reci ko je bolji. Kada zavrsi sezona rado cu prokomentarisati. Naravno, treba uzeti u obzir da Suarez igra u slabijem klubu, sto mu je svakako olaksavajuca okolnost. Isto vazi za Aguera i Teveza. .
Pa šta misliš k'o više pridnosi ekipi , Suarez sa pet golova manje na kontu i 10-15 assista više od Chicharita ? I za Teveza ista stvar važi . Najbolji strijelac lige za prošlu sezonu i dodao negdje oko desetak asistencija . A da ne govorim koliko je bolji igrač od Chicharita svaki od nabrojanih . Nijanse su u broju postignutih golova ali u ostaku Chicharito nema šta tražit da ga poredimo sa Bentom a kamo li klasama od igrača . Nemoj bit dijete .
Valencia je napisao/la: Pričam ti priču o Chelseau , Torres i Berba glavna uloga .
Kratak ću budem , rekao si da Berbatov nije za EPL jer se igra agresivnije nego u Italiji pa je zato za Romu i Milan , a sad me ubjeđuješ da je idealan za Chelsea koji igra u Engleskom prvenstvu . Majkoisusova .

SS , priznao si ono što sam tražio . Chicharito osim tog kretanja koji diže svijet na noge , moš mislit , i zabijanja na nečiju asistenciju nije sposoban za nešto više . Obojica se slažemo da treba na tome poraditi ako želi ostat u Unitedu . To je ono zbog čega sam uopšte pisao ovolike postove . Hvala , prijatno pa se čitamo .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 18 sep 2011, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 18 sep 2011, 12:34

Sir Matt je napisao/la:Chicharito osim tog kretanja koji diže svijet na noge , moš mislit , i zabijanja na nečiju asistenciju nije sposoban za nešto više . Obojica se slažemo da treba na tome poraditi ako želi ostat u Unitedu .
Fudbal se igra radi golova, ako ovako nastavi buducnost u Unitedu mu nece doci u pitanje ni jednog trenutka.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 sep 2011, 12:38

Bliss je napisao/la: Fudbal se igra radi golova, ako ovako nastavi buducnost u Unitedu mu nece doci u pitanje ni jednog trenutka.
Čuj zbog golova , prvi put čujem jebote . :cry:
Stat će ga realizacija kao što je svakog napadača dosad' . I ? Koji će nam tuki takav bez realizacije ? Znamo da ne može nikom namjestit a niti će moć zabit . A fudbal se igra zbog golova ... Dakle vanka .

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 18 sep 2011, 12:43

Sir Matt je napisao/la:
Bliss je napisao/la: Fudbal se igra radi golova, ako ovako nastavi buducnost u Unitedu mu nece doci u pitanje ni jednog trenutka.
Čuj zbog golova , prvi put čujem jebote . :cry:
Stat će ga realizacija kao što je svakog napadača dosad' . I ? Koji će nam tuki takav bez realizacije ? Znamo da ne može nikom namjestit a niti će moć zabit . A fudbal se igra zbog golova ... Dakle vanka .
Jao ti argumenta...stat ce mu realizacija...nisam te prepoznao baba Vango :roll: :roll:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 sep 2011, 12:51

Bliss je napisao/la: Jao ti argumenta...stat ce mu realizacija...nisam te prepoznao baba Vango :roll: :roll:
Tako stoji po dijagramu toka . Nema tog igrača kojeg na neko vrijeme nije htio gol . E sad , kolike su šanse da Chicharito bude izrod a kolike da bude jedan od njih milion procijeni sam . Ispadaš peti Teletubbies prika .

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 18 sep 2011, 12:59

Sir Matt je napisao/la:
Bliss je napisao/la: Jao ti argumenta...stat ce mu realizacija...nisam te prepoznao baba Vango :roll: :roll:
Tako stoji po dijagramu toka . Nema tog igrača kojeg na neko vrijeme nije htio gol . E sad , kolike su šanse da Chicharito bude izrod a kolike da bude jedan od njih milion procijeni sam . Ispadaš peti Teletubbies prika .
Ne mogu da vjerujem da se i usudis kritikovati covjeka koji je prakticno sam donio 19-tu titulu. Davno je Ferguson rekao da je Inzaghi najbolji igrac svijeta, a ipak vise cijenim njegovo misljenje nego nekog ko zivi u iluzijama da svaki igrac mora biti kao Messi da bi igrao za United.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 18 sep 2011, 13:11

Valencia je napisao/la: Drogbi odgovara Kalu.
Kalou na odgovara nikome. :lol:

Haj nek mi neko kaze koju o sastavu za danas. :)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 sep 2011, 13:11

Bliss je napisao/la: Davno je Ferguson rekao da je Inzaghi najbolji igrac svijeta, a ipak vise cijenim njegovo misljenje nego nekog ko zivi u iluzijama da svaki igrac mora biti kao Messi da bi igrao za United.
Dobro , Ferguson je rekao svoje . I koliko njih { STRUČNJAKA } će se složiti s tim iako sam siguran da si izmislio tu izjavu . Kada je Inzaghi dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta , da ne idemo dalje ?
Bliss je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da se i usudis kritikovati covjeka koji je prakticno sam donio 19-tu titulu.
Već sam završio sa takvom vrstom rasprave . Ne kritukujem ga jer nam je donio titulu već zato što ne zna igrati nogomet . Takođe sam napisao da imam neki svoj set kriterija i jedan ugao iz kojeg gledam na klub i igru , igrače . Živim u takvoj državi gdje nije tabu imati svoje mišljenje tako da ono .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2011, 13:55

Izgleda da se jedini slazem sa Mattom ovdje. Prosle sezone sam mnogo puta govorio da Chicharito ne ucestvuje dovoljno u igi u polju. Dodavanja i primanja su mu cesto vrlo losa. Znam da mu je uloga da bude strijelac, ali opet kazem, United sebi ne moze dopustit da ima takvog igraca u velikim utakmicama. Protiv Barce smo igrali sa 10 igraca. Vidio sam malo poboljsanje protiv Boltona, pa nadat je se da ce nastavit tako.

To ne znaci da mi Hernandez nije drag. Imao je fantasticnu sezonu, ali sad se treba jos razvijat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 sep 2011, 14:10

Sir Matt je napisao/la:Kratak ću budem , rekao si da Berbatov nije za EPL jer se igra agresivnije nego u Italiji pa je zato za Romu i Milan , a sad me ubjeđuješ da je idealan za Chelsea koji igra u Engleskom prvenstvu . Majkoisusova .
Moze i Milan igrati u EPL, al' to ne znaci da gaje ostrvski stil igre. I slijepcu je jasno da Celsi ne gaji ostrvski stil igre. Oni su po svome stilu igre najslicniji Bajernu. Puno su slicniji Bajernu ili Milanu nego Totenhemu, Liverpulu, Aston Vili, Njukaslu itd,.

Jos jedno pitanje,.. Je l' vise volis pogledati susret Totenhem - Aston Vila ili Atletiko Madrid - Sevilja!??

Izvini, al' ostalo ne mogu komentarisati, izgubio sam volju,.. A i Manco samo sto nije poceo, treba se okrenuti tom mecu :D .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 sep 2011, 14:14

Ljudi jel` mi svi ovdje mislimo na istog igraca? Javier Hernandez? :?

Decko je tek dosao iz Meksicke lige gdje je igrao kontra timova kao sto su Cruz Azul, Pachuca, Toluca, Monterreya, CA..(oprost ako sam koje ime pogresno napisao). Kazem tek jer govorimo o njegovim igraca u prosloj sezoni, za ovu je prerano suditi mada je odlicno krenuo. Donio nam je titulu svojim golovima prosle sezone, cesto odlucujucim. U Cupu je takodjer zabijao vazne golove a u Ligi prvaka je bio jedan od kljucnih igraca, tu smo zaustavljeni od Barcelone kojoj treba cestitati.

Sir Matt ocigledno vise voli igru sa vise dodira, pasova, dodavanja, ala Barcelona, Ajax (bivsi), Arsenal jedno vrijeme... kao i Cartman. ja se slazem s @Valenciom jer ja najvise volim jednostavnost u igri, budimo realni tesko da neko moze nadmasiti ili dostici ovakav nivo igre Barcelone, tesko da neko moze onako usavrstiti pass igru da naprosto nije moguce imati veci posjed lopte od njih, dobio ili izgubio. Barci se mozemo suprotstaviti na jedan jedini nacin, nasim mentalitetom i dodatnim usavrsavanjem jednostave igre. Jeste da je brzbroj puta ponovljeno ali moram i ja, Hernandez je tu da zabija golove, kraj price! Nije njegovo da se izvlaci sa loptom do centra pa gradi igru, nije njegovo da uposljava druge igrace, nije njgovo da igra neki atraktivan fudbal njegovo je samo da zabija golove sto radi odlicno. To svima mora biti jasno. Zato Rooney i igra povucenije, zato Rooney moze igrati povucenije jer se na taj nacin savrseno dobro uklapa sa Javierom u igru. Njuh za gol i strasna kretnja u sesnaestercu su velike prednosti Hernandeza koje nema dosta napadaca u svijetu.

Prosle sezone je zabijao na sve strane i kome je stigao sa "onakvim" veznim redom, zamislite da je imao boljeg veznjaka onda? Uz Rooneya i Nanija zabio bi dosta vise golova, on je jednostavno gol igrac. Steta sto je Cleverley povrijedjen jer bih bas volio vidjeti kako bi se Hernandez snasao i koliko bi golova zabio u takvom veznom redu sa nanijem, Youngom, Cleverleyom i Andersonom te uz Rooneya u vrhu koji igra nesto povucenije. To je nasa dobitna kombinacija. Takav vezni red te Rooney ispred a Hernandez kao najistureniji spic. To da usavrsimo i mozemo opet na popravni s Barcom.

Meni licno ne smeta sto on ne ucestvuje u igri u polju, dovoljno je da dotakne loptu na 20-25 metara i da se sjuri u kazneni prostor, ostalo ce uraditi Ando, Tom, Rooney, Young ili Nani a Hernandez ce zato izbezumiti opet nekog Cahila i zabiti gol, onakva kretnja je maestralna zaista ne vidim razloga zasto bi se Hernandez sada izvlacio i vise ucestvovao u igri van sesnaesterca. Nema logike po meni nikako.

Ostaje jedino taj prijem lopte koji mu i nije bog zna sta ali polako ljudi, popravit ce to vec u drugoj sezoni u Premiershipu.

Ne mogu da vjerujem da mi pred veliki derbi sa Chelseaom, ekipom koja nas jedina moze srusiti na Old Traffordu, naglabamo o Hernandezu i dali je kvalitetan ili nije. Pa protiv istog tog Chelsea je pokazao da jeste, prosle sezone u CL i EPL.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 sep 2011, 14:16

Valencia je napisao/la: Jos jedno pitanje,.. Je l' vise volis pogledati susret Totenhem - Aston Vila ili Atletiko Madrid - Sevilja!??
PremierShip .
Rooney88 je napisao/la:Ljudi jel` mi svi ovdje mislimo na istog igraca? Javier Hernandez? :?
Sir Matt ocigledno vise voli igru sa vise dodira, pasova, dodavanja, ala Barcelona, Ajax (bivsi), Arsenal jedno vrijeme...
Odgovor:
Cartman je napisao/la:.Prosle sezone sam mnogo puta govorio da Chicharito ne ucestvuje dovoljno u igi u polju. Dodavanja i primanja su mu cesto vrlo losa. Znam da mu je uloga da bude strijelac, ali opet kazem, United sebi ne moze dopustit da ima takvog igraca u velikim utakmicama. Protiv Barce smo igrali sa 10 igraca. Vidio sam malo poboljsanje protiv Boltona, pa nadat je se da ce nastavit tako.
To ne znaci da mi Hernandez nije drag. Imao je fantasticnu sezonu, ali sad se treba jos razvijat.
Ne mogu roštilj raspalit koliko me ljudi prozivaju , još najgore prozivaju za nešto što ne tvrdim .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 18 sep 2011, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2011, 14:19

Ne pricamo je li Hernandez kvalitetan, nego pricamo (barem ja) o tipu igraca. On je odlican strijelac, ali ocekujem da ce se razvit u igraca koji uz golove, moze dodat i dobre kombinacije sa suigracima. A ja sam naravno prezadovoljan s njim, vidio sam vec na SP-u da ce bit vazan. Ali mislim da u velikim utakmicama u gostima, Welbeck ili Berbatov mogu odradit u najmanju ruku isto dobar posao kao on.

PS: Ne trazim ja nikakvu igru Barcelone. Zna se kako United uvijek igra. Brzo, preko krila i napadacki do bola. Zato sam mrzio onu igru prosle sezone. Pogotovo u gostima. Ove sezone to izgleda kao za vrijeme Ronalda ili "Treble" generacije. Pa radi te igre sam i zavolio United, kakva Barca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: UnitedWA i 1 gost.