FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel moze neko malo upuceniji zasto nije stadion ociscen da li bi mozda doslo do ostecenja same trave ili... jer ne moguće da nisu razmislili o tome pa snjieg je najavljen i palo ga je desetak cm.
Poceo je padati sinoc, jedino da su u 8h ujutro krenuli sa cicscenjem, mozda bi i ocistiili.IvicaOsim je napisao/la:Jel moze neko malo upuceniji zasto nije stadion ociscen da li bi mozda doslo do ostecenja same trave ili... jer ne moguće da nisu razmislili o tome pa snjieg je najavljen i palo ga je desetak cm.
Ali ocigledno u klubu nema dovoljno radnika za to niti je neko zaduzen da brine o tome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- milanribar
- Kontakt:
Pile ne lazi vise narod, pojma nemas. Do kad vise tvoje ublehe?zeka_tm87 je napisao/la:Boga mi nece sutra u isto vrijemepile87 je napisao/la:igrace se sigurno!cikazubo je napisao/la:Izgleda da ce se i ovaj mec prolongirat 24h, samo da ne napada jos koji cm da nas ne iznenadi jbg
Pa past ce opet veceras ne kontam.... neka plate ljude neka dodu i ociste... bruka
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
svakako je glupost igrati ova 3 kola sada na jesen... ne znam sta su mislili u savezu kad su donijeli tu odluku... kao da PL daje reprezentativce... elem neise... bolje da odgode sve sada... i na proljece nastave igrati...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pa skloni debile sa terena, nek idu na pomocni pa nek se zagrijavaju, unistise i to malo sto valja. Kakvi smo mi debili boze dragi. Hocel iko biti odgovaran za ovo, il cemo okrivit vrijeme.
A u klubu su nedavno otpustili sve radnike na odrzavanju stadiona koji su tu bili svaki dan, pa sada uzimaju agenciju da ciste pred tekmu, sto se u ovom slucaju pokazalo kao potpuni promasaj.
A u klubu su nedavno otpustili sve radnike na odrzavanju stadiona koji su tu bili svaki dan, pa sada uzimaju agenciju da ciste pred tekmu, sto se u ovom slucaju pokazalo kao potpuni promasaj.
Uprava napolje...
pa to je jednostavna logika vidis da pada ujutro radnike i ocistis,ali ne bolje je ovako se sramotit koda je 50 metara palo snijeg amrs svi iz klubaElegant je napisao/la:Poceo je padati sinoc, jedino da su u 8h ujutro krenuli sa cicscenjem, mozda bi i ocistiili.IvicaOsim je napisao/la:Jel moze neko malo upuceniji zasto nije stadion ociscen da li bi mozda doslo do ostecenja same trave ili... jer ne moguće da nisu razmislili o tome pa snjieg je najavljen i palo ga je desetak cm.
Ali ocigledno u klubu nema dovoljno radnika za to niti je neko zaduzen da brine o tome.
ublehe one sramortite klub gdje stignete

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!111
[youtube][/youtube]milanribar je napisao/la: Pile ne lazi vise narod, pojma nemas. Do kad vise tvoje ublehe?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Uprava napolje
- bistrikboy
- Kontakt:
100%DANAN je napisao/la:Uprava napolje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ebem ti lipu, koje sranje ba. Snijeg se morao ocistiti
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 22 nov 2015, 13:09, ukupno mijenjano 2 puta.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
**** morace se sad duple dnevnice platiti za obezbjedzenje utakmice svako je jeftinije nego snijeg da su ocistili
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 22 nov 2015, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
- milanribar
- Kontakt:
Blage ti veze nemas s zivotom!
Uprava napolje.........
e dragi Bože, do kad će se kaljati ime svetog kluba...

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Dotakli smo dno nazalost
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uprava napolje

- themaniaks
- Kontakt:
Mi mastamo o nekom stadionu a ovi nisu u stanju 10 centa snijega ocistiti 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Gori su mi ovi sto pricajunuprava radi dobro...treba se strpiti hahathemaniaks je napisao/la:Mi mastamo o nekom stadionu a ovi nisu u stanju 10 centa snijega ocistiti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.