Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako nekakoHarrison je napisao/la:Znaci ja kupim kartu od Juga za 5 KM i udjem na sjever?
A da nece povuci iz prodaje ulaznice za Jug, jer bi svi onda kupili Jug i usli na sjever.AsharaK je napisao/la:Tako nekakoHarrison je napisao/la:Znaci ja kupim kartu od Juga za 5 KM i udjem na sjever?
To i ja hocu da kazem. Ne mogu vjerovati da su tek sad pcoeli cistiti stadion. Sta su mislili da ce doci mađioničar i odnijeti sav snijeg sa sobomMinjore je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da teren ovako izgleda.. Jutros nije padao snijeg, bilo je dovoljno vremena da se ocisti teren.. Jos jedan minus...
Ma ni glave ni repa nema sto bi se reklo, par sezona ranije kad je bas ono napadao doslo bruku momaka da cisti cini mi se pred tekmu sa sirokim, samo sto smo tad imali dobro organizovanu navijacku grupu, a i ljudi iz kluba ispratili sve lijepo podijelom polugodisnjih karata, sad je sve u nekom sivilu, bas neprepoznatljivo za klub koji postoji zbog raje, zajednistva, zezancije, sloznosti i mnoge druge vrijednosti koje krase Želju i njegove navijace su u ovom periodu nestale..storm_raider je napisao/la:Ma kada vidim da su se Tuzlaci od ranog jutra organizovali i pocistili snijeg, hoce ljudi da gledaju dobru utakmicu, a mi smo indolentni strasno ovdje u Sarajevu. Neko ce to pocistiti.Nije takva raja prije bila, pogotovo ne klub koji je simbol obicne raje. Pocinjem od sebe.
njanjao njanjavi idi lavor cisti bolje ti je usmrdi temu.milanribar je napisao/la:Nesposobna uprava nije u stanju platiti ljude da ociste hebeni teren a ne da vrate dugove. Znaju samo za svoju guzicu kako gdje klepit para, prodat igraca.