De, nisi odavnoVijadukt je napisao/la:Smijem li svoju pjesmu postavitiharden je napisao/la:[video]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
De, nisi odavnoVijadukt je napisao/la:Smijem li svoju pjesmu postavitiharden je napisao/la:[video]
Samo Hezbollah i Iran, jedini pravi. Golfske zemlje gori smradovi i od Izraela. Sada se i vidi sto je Trump ganjao da izgladi odnose sa Rusima, frajer je kompletan mandat posvetio Izraelu, marioneta.Saurman je napisao/la: Iran iza leđa ima Rusiju pa zato ni Ameri ne smiju srati a Izrael nema damu sam krenuti u obračun jer nije im Iran jadna Palestina koja će ih gađati kamenicama i praćkama nego će ih dočekati ICBM i 80 miliona ljutih iranaca tj perzijanca.
Izrael želi imati glavnu ulogu na bliskom istoku i eliminisati bilo kakvu prijetnju, pa je tako uz pomoć USA krenula ofanziva rušenja režima u arapskim zemljama pod imenom "arapsko proljeće" kako bi instalirali režime koji će im biti marionete pa su redom padali Irak,Libija,Egipat,Sirija s tim da su u Siriji zapeli jer se Assad odlično drži i uz pomoć Rusije je zgazio "oslobodioce".I na kraju je ostao Iran eh ovdje neće moći lahko.Iran mora razviti nuklearno oružije kako bi držao židove na lancu.tuzlak1987 je napisao/la:Samo Hezbollah i Iran, jedini pravi. Golfske zemlje gori smradovi i od Izraela. Sada se i vidi sto je Trump ganjao da izgladi odnose sa Rusima, frajer je kompletan mandat posvetio Izraelu, marioneta.Saurman je napisao/la: Iran iza leđa ima Rusiju pa zato ni Ameri ne smiju srati a Izrael nema damu sam krenuti u obračun jer nije im Iran jadna Palestina koja će ih gađati kamenicama i praćkama nego će ih dočekati ICBM i 80 miliona ljutih iranaca tj perzijanca.
Barbarossa je napisao/la:Saurman i Japa vs Kawhi i Sarmelino
Isto ko da smo mi neka sila pa mozemo da se qrcimoAerials je napisao/la:Fahro izjavio kako bi vodio Trumpovsku politiku, koja je "strašna ekonomska politika bez popuštanja ikome nauštrb naše zemlje". Nakon ovog neće dobiti izbore garant.
jadna palestina je jadna vlastitom krivicom.Saurman je napisao/la:Iran iza leđa ima Rusiju pa zato ni Ameri ne smiju srati a Izrael nema damu sam krenuti u obračun jer nije im Iran jadna Palestina koja će ih gađati kamenicama i praćkama nego će ih dočekati ICBM i 80 miliona ljutih iranaca tj perzijanca.tuzlak1987 je napisao/la:Nije ovo dobro, navalili su i na Iran. Izrael uz pomoc USA i Arabije razvali vecinu Bliskog Istoka.Saurman je napisao/la:![]()
Lijepi strah.
Pa đe si prokleti.Ramiy je napisao/la:Isto ko da smo mi neka sila pa mozemo da se qrcimoAerials je napisao/la:Fahro izjavio kako bi vodio Trumpovsku politiku, koja je "strašna ekonomska politika bez popuštanja ikome nauštrb naše zemlje". Nakon ovog neće dobiti izbore garant.
Gdje je najbolji Njemac svih vremena aka Kroos?Vijadukt je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:Saurman i Japa vs Kawhi i Sarmelino
legenda reala je napisao/la:najbolji Njemac je Princ Poldi
Kawhko
De ti meni internog moderatora sredi za Arsenalov pdfAerials je napisao/la: Pa đe si prokleti.
Kevin Kuranyilegenda reala je napisao/la:najbolji Njemac je Princ Poldi
Kawhko
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AshburtonG, Pensioner26 i 21 gost.