Pa sta imas traziti primjere po svijetu, nama je Radovic iskljucen u tunelu na Grbavici ?Direktorcic je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:54A stani kralju sta je problem da se kapiten na bilo koji nacin bori za svoju ekipu?probao,proslo mu. proslo mu je zato sto su sudije retardirane,potkupljive,naivne.nikakve informacije nisu bile dostupne,a neko je morao biti kaznjen za incident u tunelu,kako mi,tako i vi. Ovakvih stvari po tunelima ima sirom svijeta,prvo mi napamet pada spanski el klasiko,i francuska liga,vjerovatno ima jos.bhsport je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:42Lazes. Hujku nikad niko u negativnom kontekstu spomenuo nije. Da je sada ziv Velez bi bio klub mostaraca a ne seljadije koja je dosla u Mostar. Nemate dva Mostarca u klubu, sve goli papak i seljak. Prave Mostarce ste otjerali, zato i jeste cobani i zato vam i jeste jedan primitivac Vehabovic kapiten.*p!p!t@* je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:48@NoDi80, a šta je to RA kao navijačka grupa uradio da ti se toliko ogradio? Osim tog "lizanja" o kome pričaš sa Hordama što su opet izolovani slučajevi, i evo za mene lično, opet gledam i na vas i na horde isto. A kao nekome ko je odrastao znaš i sam koliko se pjeva pjesma o Neretvi i lancu, pa zar si mislio da sa druge strane neće biti provokacija u kontra pravcu. Što je za mene opet sve u stilu prepucavanja. I opet ne vidim razlog za toliku mržnju koja se ispoljava, jer je sve u normalnim okvirima barem kako ja to vidim. Mi dođemo na Grbavicu vi nama yebete sve, od Hujke, Starog mosta i da ne nabrajam dalje. I kao dočekat će vas neko u Mostaru sa cvijećem, a ja ono vi Međugorcima cvijeće nosite... Brate zar smo zaista najbolji kad mulimo, i svi nas karaju? E pa žao mi je ali taj film se završio, na čiju žalost ostaje da se vidi...
Sram i stid da vas bude prvog Hujke a zatim i ostalih Mostaraca.
Edo otkljucaj drustvene mreze nisi se valjda nasekirao zbog ovog videa. Jesil ga obalio Gigi uhljupe.
Ja bi se prije pitao ba tvom mjestu sta je moj kapiten radio u svemu ovome,gdje je on da dodje i prica sa sudijom. Onda bi se na tvom mjestu isto tako vratio na mentalitet kluba i spremnost da zbog jednog incidenta koji je vjerujem zavrsio u roku 15 sekundi adzem nece da izvede ekipu na teren u drugo poluvrijeme.jesu to muski razgovori?
I nije ovo samo makljaza vehabovica ovdje na forumu iza laznih imena,nego po kompletnom internetu.
Ali evo mozda ti nahrani dusu,i ja smatram da vehabovic ne treba biti kapiten,prenervozan je,ulazi u konflikte,prije penala zilkkca je usao u konflikt sa mufticem sto moze biti razlog da je ovog dekoncentrisalo ima jos primjera.jos ako ti dusu hrani,vidi se na razlicitim clipovima da adzem podobro kasni sa ulaskom u tunel,ako je dobio nezasluzeno crveni,treba ga ponistiti
Zeljo dva crvena dobio u prvom poluvremenu, kad izadjose nema Radovica, niko ziv ne zna sta je razlog...