NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Danas majka ženi sina svoga pa Ustanik mora ići u dosadne svatove umjesto na tekmu.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
UstanikSBII je napisao/la:Danas majka ženi sina svoga pa Ustanik mora ići u dosadne svatove umjesto na tekmu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- UstanikSBII
- Kontakt:
Palo je to meni na pamet ali kad ima samo ona glupa Moja tv web.Zed98 je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Danas majka ženi sina svoga pa Ustanik mora ići u dosadne svatove umjesto na tekmu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Uvijek neki izgovori kod ovog Ustanika, cas put, cas ovo, cas ono
Poslati cu ti link gdje mozes gledati utakmicu, a uostalom mozes izaci iz svatova, vratis se pred jabuku i polako

Poslati cu ti link gdje mozes gledati utakmicu, a uostalom mozes izaci iz svatova, vratis se pred jabuku i polako

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
E da su svatovi o Suncu, Jabuci i tim bližim moglo bi se al ako su u Duvnu nema ti pomoćiAndroid je napisao/la:Uvijek neki izgovori kod ovog Ustanika, cas put, cas ovo, cas ono![]()
![]()
![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Koprenosi.com
Tu ce valjda bit,imo je levat moju tv prosle godine[emoji1]
Tu ce valjda bit,imo je levat moju tv prosle godine[emoji1]
EKONNP
Yebiga onda, u Mostar na popravniUstanikSBII je napisao/la:E da su svatovi o Suncu, Jabuci i tim bližim moglo bi se al ako su u Duvnu nema ti pomoćiAndroid je napisao/la:Uvijek neki izgovori kod ovog Ustanika, cas put, cas ovo, cas ono![]()
![]()
![]()
Poslati cu ti link gdje mozes gledati utakmicu, a uostalom mozes izaci iz svatova, vratis se pred jabuku i polakoal ajde bar EU tekmu nisam propustio

http://koprenosi.com/siroki-brijeg-fk-sloboda-tuzla/
Ovdje su dosada bili prijenosi sa MojeTV, vjerovatno ce i dalje biti, vidio sam najavu na faceu za danasnju utakmicu na ovoj stranici
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
3 boda danas, ja bi bio zadovoljan i sa 1:0, uz kvalitetnu igru. Netreba podcijenti njih, oni dolaze po bod, ako im se ukaze prilika i tri. Maximalno ozbiljno, agresivno na loptu kao i dosada. Nadam se da realizacija nece zakazati. Vrijeme idealno za igru, nece bit vrucine.
Idemo startat sa pobjedom!!
IGRAJ ŠIROKI!
Idemo startat sa pobjedom!!
IGRAJ ŠIROKI!
NK Široki Brijeg
Po meni imamo preuzak igrački kadar za naslov prvaka. Ali mislim da smo po kvaliteti medju prva 4 i to nam je cilj-izlazak u Europu sljedeće sezone.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Prvi dio sezone ovo prolazi. Kada se liga podjeli na LZP i LZO za to je kratka klupa, ako se mislimo boriti za prvaka.PERO1234 je napisao/la:Po meni imamo preuzak igrački kadar za naslov prvaka. Ali mislim da smo po kvaliteti medju prva 4 i to nam je cilj-izlazak u Europu sljedeće sezone.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Evo da prekinem.sutnju ovdje,rekao bih rezultat je dobar,ali u igri je bilo ponesto manjkavosti. Dosta rupa u obrani smo imali,samo malo srece i da nema sv. Luke Bilobrka,ova utakmica je mogla otici skroz na drugu stranu. I jbmu mater Stipo daj jedan posten centarsut vise. Kako sam se iznervirao radi njega danas...
Al opet kad sve sagledas ok je to bilo,bodovi su tu.
Idemo u Mostar,dole cemo vidjet na cemu smo
Al opet kad sve sagledas ok je to bilo,bodovi su tu.
Idemo u Mostar,dole cemo vidjet na cemu smo
EKONNP
Svi u Mostar!
-
- Kontakt:
Izgovora nema...
Svi u Mostar! [emoji41]
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Svi u Mostar! [emoji41]
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo jedno ime Široki!
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Momci dobro dosli pod BB, želim vam sve najbolje ali dabogda izgubili
.
Nadam se i radujem pravom derbiju i neka sve prodje u najboljem redu.

Nadam se i radujem pravom derbiju i neka sve prodje u najboljem redu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Meni ovo nije dobro izgledalo. Sam neznam kako Sloboda ne zabi nijedan. Racunajuci da im 4-5 prvotimaca nije igralo, a da su stvorili mnoštvo prilika i izglednih situacija mozemo se zabrinuti. Doduše velika je stvar odigrati 3 dana prije tesku utakmicu ali u Mostaru cemo trebati puno, puno bolje. Sablic je po meni trebao puno ranije osvjeziti ekipu. Odmah u 60-toj ubaciti tri nova igraca jer je izgledalo kao da cekaju gol. Onaj Matic iznosi loptu kao pravi srednji vezni. Marković i mene isto konstantno ljuti. Ne radi centarsut a, vec prvenstveno sto dusi loptu, nikad je predati. Okruze ga tri igraca i Pisi propalo. Cabraja je vrhunski igrac ali stvarno toliko puta moze suigraču gurnuti na zicer ali to ne cini vec puca. U dvije, tri izgledne prilike je mogao asistirao ali nije htio. Rezultat odlican, cak vrhunski, reklo bi se rutinski, ali prevelik sa obzirom na prikazano. Dino je bas izrastao u pravog smekera. Zna se postaviti u obrani, zna asistirao. Stvarno je najkonstatniji. Ali ja se iskreno nadam i brzom povratku Barabana.
- Pantarei79
- Kontakt:
Lijep rezultat večeras, dobra i igra. Mogli smo dati još koji gol, ali i primiti. Bespotrebno komplicira zadnja linija sa loptom ponekad. Zamalo smo primili gol radi toga. Marković je nesiguran defanzivni. Par puta je zaplivao, ali srećom tuzlacinto večeras nisu kaznili.
I nije mi nikako Jasna izmjena Ćorić-Matić. Jbt, tada smo igrali sa 2 u sredini a 5 u zadnjoj liniji. Opasno su nas tada stisnuli.
Isto je očito da imamo tanku klupu. Nadam se da će još neko pojačanje doći. Duga je sezona, nedaj Bože kakve ozljede.
I nije mi nikako Jasna izmjena Ćorić-Matić. Jbt, tada smo igrali sa 2 u sredini a 5 u zadnjoj liniji. Opasno su nas tada stisnuli.
Isto je očito da imamo tanku klupu. Nadam se da će još neko pojačanje doći. Duga je sezona, nedaj Bože kakve ozljede.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Meni stvarno nije jasno da Stipo ne moze vec 2 sezone dat posten centarsut. Mislim da se razumijemo,ima on i odredjenih vrlina u igri,sjajan je u obrani,siguran,stalozen. Al **** ako si ti bek ti moras imat dobar centarsut. Ne trazimo sad da ubacujes ko Dani Alves brate,daj jednu ili 2 lopte dobre gdje Krle moze nesto napravit,a ne svaka ili po podu u blok ili 5 metara na drugu stranu,Dino dobije popravni centarsut. Mi svi ovdje lajemo na Krleta al covjek stvarno odradi krvav posao. Kakva smekerska lopta za Menala,pogodjeno u milimetar
EKONNP
Ali koja glupa reakcija njihova golmana, nevidjeni. Skloni se pajdo skoro sa gola, mala kriva procjena. Meni se cini kao da Sablic ne gotivi bas Grubisica jer je trebao biti veceras na terenu. On je po meni prva zamjena. Ispred Corluke. A veznjaci su ionako izmoreni bili. Cak sam ga ocekivao od pocetka.skripar96 je napisao/la:Meni stvarno nije jasno da Stipo ne moze vec 2 sezone dat posten centarsut. Mislim da se razumijemo,ima on i odredjenih vrlina u igri,sjajan je u obrani,siguran,stalozen. Al **** ako si ti bek ti moras imat dobar centarsut. Ne trazimo sad da ubacujes ko Dani Alves brate,daj jednu ili 2 lopte dobre gdje Krle moze nesto napravit,a ne svaka ili po podu u blok ili 5 metara na drugu stranu,Dino dobije popravni centarsut. Mi svi ovdje lajemo na Krleta al covjek stvarno odradi krvav posao. Kakva smekerska lopta za Menala,pogodjeno u milimetar
Dobro,njihov golman je mrvicu neiskusan mislim.
Ondje je krivo procjenio al nasi su to fino odradili.
Ne znam zasto nam ne da Wagu i Grubisica,Grubisic se vec pokazao kao ok igrac za rotaciju. Waga bi zabio gol osamucenoj Slobodi sigurno da je usao,ima jos smeka u njemu
Ondje je krivo procjenio al nasi su to fino odradili.
Ne znam zasto nam ne da Wagu i Grubisica,Grubisic se vec pokazao kao ok igrac za rotaciju. Waga bi zabio gol osamucenoj Slobodi sigurno da je usao,ima jos smeka u njemu
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.