FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brz oporavak djecaci ❤ zvala se gripa, prehlada ili corona, vazno da su simptomi blagi.
Ne cackat mecku, ali i ne syebavati se skroz. Sredinim jbg
Ne cackat mecku, ali i ne syebavati se skroz. Sredinim jbg
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Da vam dragi Allah podari dzenet braco moja

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije haha

Krste, Merso i Ramić su pozitivni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kepčija dogovori li sta ljubavi nasa?!
Yebo ja sebe ako onaj GiS nije Kepčija. Sve neke info iznosi vezano za klub. Mora da je on Kepcija ili ga zna pa se cuje sa njim
Yebo ja sebe ako onaj GiS nije Kepčija. Sve neke info iznosi vezano za klub. Mora da je on Kepcija ili ga zna pa se cuje sa njim

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jok to. Doduše čuo sam da se nekakva budala javila Kepčiji na WhatsApp, još mu ovaj odgovorio, reče mu koga smo zapikali. Ali ne znam, možda je i mahalska

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imate intervju s Topićem na life ba. Po njegovoj izjavi, ništa ne zavisi od njega već od Mirvića.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kod mene žena 39,2 evo je ko balerina, ja isto mjet još na 36,3. Vidio neku svijetlost i nanu rahmetli kako me doziva.mnon46 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 22:4738,4, ko preživi pričat će![]()
![]()
ORIGINAL 1987
- napoleon72
- Kontakt:
Nasa ekipa ima mrtvih 18 golova, a taj spic je u 19 kola dva puta odigrao svih 90 min, ukupno u 6 utakmica je odigrao preko 65 minuta. S takvom minutazom, dosta puta na neprirodnoj poziciji i sa igrom kakvu smo imali, ni Drogba ne bi zabio vise od 3-4 gola.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jan 2022, 23:48Kod mene žena 39,2 evo je ko balerina, ja isto mjet još na 36,3. Vidio neku svijetlost i nanu rahmetli kako me doziva.

1946-1987
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo prekopirali izjavu od drugog portala.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2022, 23:31Imate intervju s Topićem na life ba. Po njegovoj izjavi, ništa ne zavisi od njega već od Mirvića.
danas je dan da nam neko potpise 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa mahale se vratila u klub, a mislim nije nikad ni izlazila iz kluba, do sad ko god je potpisao znalo se 4-5 dana ranije, tako da nemojte očekivati nista iznenada.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ima li šta da vam odgovara? Ne valja kad se šuti, ne valja kad se priča.
ORIGINAL 1987
Izvinjavam se na upadu, provjerena info Kepčija kontaktirao Hadžića Nedima.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Onda svaki klub na svijetu ima mahalu.. rijetko gdje da novinari ne saznaju da li preko kluba,menadzera,igraca to se ne moze zaustaviti..evo tipa niko ne zna i nije objavio ko je drugi kandidat za sportskog direktora, dok se za Mujakica zna odavno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako da ne. Sablic dobi otkaz niko pojma nije imao. Za nasljednika se danima nagadjalo, 20 imena se provuklo, izabran onaj o kojem se pisalo par dana pred kraj jer je dosao covjek u BiH i makedonci sto su izvukli od svojih ljudi.
Suljic i Ado po gradu hodali i objavljivali, cak i kad su krenuli na snimanje promo videa, a svi su oni manje vise dogovoreni vec ranije pa se cekao dolazak Mirvica da se ozvanici lijepo.
Jel pratis fudbal na najvisem nivou, pa novinari saznaju covjece cim se prvi kontakt pojavi i ne samo to nego znaju sve detalje ugovora. Tako da ne brini ti nista
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dobro dosao Vedrane.
To nije mahala iz kluba, to se vidi po tome da za trenere niko pojma nije imao, ni za odlazak sablica ni za dolazak novih.
Mahala je, potpuno razumljivo, od igraca koji dolaze jer jbg to su momci iz sarajeva i logicno da ce Suljic ili Mujakic reci nekoj raji da dolazi ili da bar postoji sansa za to. Secerovic isto je rekao sigurno nekome od novinara, on ili agent... tako da ti teorija pada u vodu jbg
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Imamkarbarum, Morpheus, UltraNorth i 20 gostiju.